- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.861
Geldim Merveciğim, dün yine misafir vardı. O bir yana benim cimcime telefon manyağı oldu. Bi yandan hazırlık bi yandan forum okurken kızım sandalyeden telefona uzanırken çok kötü düştü. Yüzünde ve alnında iki büyük morluk çıktı. Valla günü geri kalanında eşimin korkusundan tekrar telefonu uzun süreli elime alıp yazamadım. Bak yine çağırıyor.... Neyse ben birazdan geçmiş yapıp geliyorum...
Vayy iki tarafta çok iddialıoy geçmiş olsun kuzucuga nane limon verseydin Merve hemen etkisi oluyor
Tamam hadi anlaşalım birinci benim ikinci sen ol abla
er meydanında görüşelim Zühal sultan spor yaptın mı spor sabah 20dk zumba yaptım
Yansın yağlar
Mefkurem den korksak takıma girmezdik
Birsende yazıydıHedeflerimizi tekrar görelim
EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
Mefkurem 97.7 / 81.7 / 96,5 / -13,8
askrhpozitif 75 /60 / 72,1 /-12
@Poni Bon 73.7 /65 /71,8/-6,8
North River 69.8 /63/71.7/-8.5
@Habinar 68.2 /62/67,3/-5,3
@seydan94 62.4 / 55 / 60,7/-5,7
Edibe12 92.8 / 80 / 88,4/-8,4
@befitlady 69.5/58/ 68,3/-10,3
@ayulduzz 68.2/60/66,0/- 6(mezuniyet)
@witch_eda 62,5/58/59 /-1
@CeruleanSins 108,7/98,8/ 108,7/-9,9
Çok geçmiş olsun tatlım Çok üzüldümGeldim Merveciğim, dün yine misafir vardı. O bir yana benim cimcime telefon manyağı oldu. Bi yandan hazırlık bi yandan forum okurken kızım sandalyeden telefona uzanırken çok kötü düştü. Yüzünde ve alnında iki büyük morluk çıktı. Valla günü geri kalanında eşimin korkusundan tekrar telefonu uzun süreli elime alıp yazamadım. Bak yine çağırıyor.... Neyse ben birazdan geçmiş yapıp geliyorum...
Onu görmedim abla ben Mercedes alintuladim geçmişe bakiyimBirsende yazıydı
Geçmiş olsun canım margarin sürünce ne sisiyor ne morariyor bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama denedim sırf onun için bulunduruyorum evde dün benimkide plates topunun peşinde koşarken kafayı duvara geçirdiGeldim Merveciğim, dün yine misafir vardı. O bir yana benim cimcime telefon manyağı oldu. Bi yandan hazırlık bi yandan forum okurken kızım sandalyeden telefona uzanırken çok kötü düştü. Yüzünde ve alnında iki büyük morluk çıktı. Valla günü geri kalanında eşimin korkusundan tekrar telefonu uzun süreli elime alıp yazamadım. Bak yine çağırıyor.... Neyse ben birazdan geçmiş yapıp geliyorum...
er meydanında görüşelim Zühal sultan spor yaptın mı spor sabah 20dk zumba yaptım
Mefkurem den korksak takıma girmezdik
Seni pek iddalı gördüm güzellikZaman geldi tık tak tik tak
Üzülme Zuhal sultan sonuca bak
Hakeden kazansın bu yarışı
Anlasın herkes kimmis takımın ağası
Latife ediyorum takibi orası ayrı
Nanekekik bu hafta vücudun dinlenmeye geçti herhalde, haftaya acısını çıkarırsın inşallah. Yine de seni geçtim, bu da kayıtlara geçsin lütfenKızlar daha sonra bakacağım alıntıların şimdi çıkmam gerek evden annem aradı
Diyete de gerek yok 38kg olmuşumEki Görüntüle 2023843 askrhpozitif canım tartı farkını girersin geçen hafta :68 bu hafta :71.7 aslında sabitim +3.7 tartı farkı
Kız bu ne maşşallahGünaydın herkese,
Eki Görüntüle 2023857
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 59.00
Aradaki Fark: 3.5
Yüzde: 5.6
İlk iki üç gün çok şişlik oluyor, haftaya eksini tam görürsün canım, bu hafta sana iddialı bir rakip lazımEki Görüntüle 2023859 Günaydın bildirim
Geçen cuma 67.4
Bu cuma 67.3
-100
Dün regl olmam sebebiyle diye kendimi avutur durumdayım
Aynen canım ama kaçamaksız da duramıyorum kiTebrikler canım bi de kaçamak yapmasan 2 üstü rahat gidecek
Canım ben tavuk ve kırmızı Eti aşırı seven biriyim ikisini de tüketiyorum çokça balık yiyemiyorımm yıllardır alerjim var balığa sebzede tüketiyorum aslında pazı pancar semizotu ıspanak kabak patlıcan tüketiyorum aslında.tavuk evet organik gezen tavuk yiyorum
Tebrikler canım Harika gitmiş
Regl olayını boşver de sen bu hafta asıl tatlım daha iyi gidicek görürsün
İnşallah canım
Önceden tartılmadıysan şimdi tartıl onu yaz sadece
Senin de maşallahın var Şeyda, tıkır tıkır gidiyor. Hadi hedefe kadar hiç takılmasın umarımKızlar kilo bildirimin
Geçen hafta 61.1
Bugün 60.7
Fark -400
0.65
Vayy vayy dostum mezuniyete yakışır bir kilo kaybı olmuş tebriklerSelammm günaydın herkesee
Geçwn hafta 73
Bugün 71.8
Fark 1.2
Tey tey tet haydin halaya gerçi tansiyonum düşük iki koluma da girin yuvarlanmayayım
(Dosya boyutu nenyle baya kırpmam gerekti)
Eki Görüntüle 2023899
Doğru valla benim metabolizma diyet yüzü görmediği için şoktahadi bakalım aynı güzellikte devam etsin tatlım
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın
Kız edibe valla maşallahın var cnm tuu tuuu senin metoya nazar değmesin
Şu bozuk tsrtıyı bana göndersene tatlım
ne diyim sanada 7 lere hoşgeldin
kısa sürede kurtulman dileğiyle süper gitmiş edacım tebriklernazarlık valla
yasimm haftaya senden güzel bi atak bekliyorum
Artık vücudunu tanımış olman gerekir
Ne iyi geliyorsa onu yap
Eksi olsun bizim olsun baharım
Bide olsan uçucan heralde
zor kilolara geldiğin halde yinede güzrl gitmiş şeydam
Veeeee haftanın mezunu poni hanımı yürekten kutlar geri almamasını canı gönülden dilerim :)))çoooook tebrikler cnm kapanışı çok güzel yaptın
Teşekkür ederim Yaseminciğim, ah ne güzel olur şu dar gelen kıyafetlerimin içine girebilsem , hele de pantolonumGözün aydın canım
Çok sevindim senin adına pantolona girmeye az kaldı :)
Artık listedesin canım, yaşasınBildirimimaskrhpozitif
Mefkurem (78 /96.5 /+18.5/-0 99)503.etapta izine ayrılan üye extrem durum a/2 ye göre geri döndü yüzdesi 24 e bölündü
Eki Görüntüle 2023921
Gelmış geçmiş olsn canım.Geldim Merveciğim, dün yine misafir vardı. O bir yana benim cimcime telefon manyağı oldu. Bi yandan hazırlık bi yandan forum okurken kızım sandalyeden telefona uzanırken çok kötü düştü. Yüzünde ve alnında iki büyük morluk çıktı. Valla günü geri kalanında eşimin korkusundan tekrar telefonu uzun süreli elime alıp yazamadım. Bak yine çağırıyor.... Neyse ben birazdan geçmiş yapıp geliyorum...
Aşk olsun ben 20dk ile kalır mıyım yahu kuzey an itibariyle ikinci hatta geçti elmalı yedim eliptige cuf cufSeni pek iddalı gördüm güzellik
Ama bu mesajlara gülerken bile kalori harcıyorum
Senin adına üzgünüm ama tozumda boğulmanıda istemem
Biraz sporunu artırki çok geride kalmayasın öyle 20 dk falan kurtarmaz seni
Kız ben spor yapmasamda elimi sallasam 2 kilo gider
Ama nefesim açılsın diye yapıcam bugün
canım sıkılıyoda, vakit geçmiş olur
evet canım dileğide beni de geçtin tebriklerNanekekik bu hafta vücudun dinlenmeye geçti herhalde, haftaya acısını çıkarırsın inşallah. Yine de seni geçtim, bu da kayıtlara geçsin lütfen
Kız bu ne maşşallahListede olsan KK tarihinde bir rekor filan kıracaktın herhalde, yüzde 5.6 ne yaa
İlk iki üç gün çok şişlik oluyor, haftaya eksini tam görürsün canım, bu hafta sana iddialı bir rakip lazım
Aynen canım ama kaçamaksız da duramıyorum ki
Senin de maşallahın var Şeyda, tıkır tıkır gidiyor. Hadi hedefe kadar hiç takılmasın umarım
Vayy vayy dostum mezuniyete yakışır bir kilo kaybı olmuş tebriklerMezuniyetin hayırlı olsun, inşallah koruma dönemini de başarılı bir şekilde atlatırsın
ben demiştim bu hafta da takımın birincisi sensin tatlım, süpersin Her hafta takım içi yüzdeye göre ilk üçü de ilan edelim bence
Doğru valla benim metabolizma diyet yüzü görmediği için şoktahergün tatlı çikolata hamurişine alışmış, perişan oldu Tabi başlarda kolay olur da 80 den aşağı nasıl bir direnç gösterir bilemiyorum
Teşekkür ederim Yaseminciğim, ah ne güzel olur şu dar gelen kıyafetlerimin içine girebilsem , hele de pantolonumÇok saplantı yapıp sonra da pantolonu giymeye kıyamazmışım
Artık listedesin canım, yaşasınhadi inşallah kolayca güzel güzel kurtulalım şu yağlardan
Bennki de çok meraklı plates topuna havasını indirip kaldırdm ortalıktanGeçmiş olsun canım margarin sürünce ne sisiyor ne morariyor bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama denedim sırf onun için bulunduruyorum evde dün benimkide plates topunun peşinde koşarken kafayı duvara geçirdi
Bizde kaldırmıştır bulmuş babasına şişirme çamaşır asiyordum kuttt diye sese girdim içeri ahh bu babalarrrBennki de çok meraklı plates topuna havasını indirip kaldırdm ortalıktan
geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuga verilmiş sadakası varmisGeldim Merveciğim, dün yine misafir vardı. O bir yana benim cimcime telefon manyağı oldu. Bi yandan hazırlık bi yandan forum okurken kızım sandalyeden telefona uzanırken çok kötü düştü. Yüzünde ve alnında iki büyük morluk çıktı. Valla günü geri kalanında eşimin korkusundan tekrar telefonu uzun süreli elime alıp yazamadım. Bak yine çağırıyor.... Neyse ben birazdan geçmiş yapıp geliyorum...
Görmedim abla onuBirsende yazıydı
Mercedes ne kizOnu görmedim abla ben Mercedes alintuladim geçmişe bakiyim
haftaya başlayalım canım takım içi ilk 3 lereNanekekik bu hafta vücudun dinlenmeye geçti herhalde, haftaya acısını çıkarırsın inşallah. Yine de seni geçtim, bu da kayıtlara geçsin lütfen
Kız bu ne maşşallahListede olsan KK tarihinde bir rekor filan kıracaktın herhalde, yüzde 5.6 ne yaa
İlk iki üç gün çok şişlik oluyor, haftaya eksini tam görürsün canım, bu hafta sana iddialı bir rakip lazım
Aynen canım ama kaçamaksız da duramıyorum ki
Senin de maşallahın var Şeyda, tıkır tıkır gidiyor. Hadi hedefe kadar hiç takılmasın umarım
Vayy vayy dostum mezuniyete yakışır bir kilo kaybı olmuş tebriklerMezuniyetin hayırlı olsun, inşallah koruma dönemini de başarılı bir şekilde atlatırsın
ben demiştim bu hafta da takımın birincisi sensin tatlım, süpersin Her hafta takım içi yüzdeye göre ilk üçü de ilan edelim bence
Doğru valla benim metabolizma diyet yüzü görmediği için şoktahergün tatlı çikolata hamurişine alışmış, perişan oldu Tabi başlarda kolay olur da 80 den aşağı nasıl bir direnç gösterir bilemiyorum
Teşekkür ederim Yaseminciğim, ah ne güzel olur şu dar gelen kıyafetlerimin içine girebilsem , hele de pantolonumÇok saplantı yapıp sonra da pantolonu giymeye kıyamazmışım
Artık listedesin canım, yaşasınhadi inşallah kolayca güzel güzel kurtulalım şu yağlardan
Baharcığım sen olsana spor başkanı, hatta sensin galiba ilk sayfada öyle yazıyorZaman geldi tık tak tik tak
Üzülme Zuhal sultan sonuca bak
Hakeden kazansın bu yarışı
Anlasın herkes kimmis takımın ağası
Latife ediyorum takibi orası ayrı
Teşekkür ederim Zuhal, valla çocuğun yüzüne baktıkça içim acıyor hala.Çok geçmiş olsun tatlım Çok üzüldüm
Sağol canım deneyeyim margarini. buz da koydurmuyor perişan oluyoruz.Geçmiş olsun canım margarin sürünce ne sisiyor ne morariyor bilimsel açıklamasını bilmiyorum ama denedim sırf onun için bulunduruyorum evde dün benimkide plates topunun peşinde koşarken kafayı duvara geçirdi
Ayy sen de beni çok güldürüyorsun, keşke ben de bu kadar kendime güvensemSeni pek iddalı gördüm güzellik
Ama bu mesajlara gülerken bile kalori harcıyorum
Senin adına üzgünüm ama tozumda boğulmanıda istemem
Biraz sporunu artırki çok geride kalmayasın öyle 20 dk falan kurtarmaz seni
Kız ben spor yapmasamda elimi sallasam 2 kilo gider
Ama nefesim açılsın diye yapıcam bugün
canım sıkılıyoda, vakit geçmiş olur
Bu sizin adınıza iyi bişeymi kötümü bilemiyorum cnmArtık listedesin canım, yaşasınhadi inşallah kolayca güzel güzel kurtulalım şu yağlardan
Sağol Merve, Rabbim korusun yavrularımızıgeçmiş olsun canım kıyamam kuzucuga verilmiş sadakası varmis
Görmedim abla onu
Mercedes ne kiz
haftaya başlayalım canım takım içi ilk 3 lere
Kız sen akıllanmadınmıKv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?