Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarın yine misafirim var, Mefkurem seni bunaltmak gibi olmasın ama biz ailece pek severiz misafiri habire eşi dostu çağırıyoruz. Yine de dünkü gibi yapmayıp ara ara yazarım inşallah, tabi kızımı emniyete alıp. Bugün yine gelirim de unutmadan not düşeyim yarın için olur da sık gelemezsem merak etmeyin. Cumartesiye göre kahvaltım iyiydi bu arada, inşallah devamı da iyi gelir. Yürüyüş de yapacağım inşallah.

Ben ben ben Bu hafta senle rakip olmak istiyorum, senin gibi genç ve hızlı bir metabolizmayı yenmenin kefini yaşamk istiyorum Zaten haftaya Zuhal'e yenilecek gibi duruyorum
Kızzz bak şimdiden başlayıp moralimi bozma :))
Ben karşımda dişli rakip isterm

Tatlım sen kaybolunca bizi korku sarıyor :))
Kaçamak yapma yetrki
Arada cee dersin :)

Sağol inşallah ikimizde iyi sonuç alırız.
Çocuklardan biri hasta bende hastayım. Şuan bayılacak derecede uyku bastırıyor. Annesi gelsin diye dört gözle bekliyorum.

Kv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Kız sen delisin
Sağol Merve, Rabbim korusun yavrularımızı
Amin canım benim
Tebrikler kızlar
Hakkında hayırlı olsun edacim
Kaç model bahar bak bak kakalamis bana
Evet spor sorumlusu olarak bildiriyorum (Merve yaktın basımı bide not düşmüş ilk sayfaya)
Menü altına sporu yazarken beni etiketlerseniz gözden kaçmamış olur canlar
Hahaha o eskiden kalmaydi böylelikle spor bakanımız da sen oldun
Evet sanırım geçmiş bitti, umarım atladığım birşey olmamıştır. Birsen'in bayram hedefini ben de görmedim @nanekekik . Sen sormuşsun askrhpozitif ama görmemiş herhalde, okuyunca yazar artık.
sağol tatlım baktığın icin

Selam kızlar giremiyorum siteye genelde nasılsınız bakalım,tartı yüzlere gulmuştur dün umarım
Tatil boyunca çok büyük beklentim yok yeme duzenim yok koydeyiz şuan genelde hergun başka bir yerde yemek yemek zorunda kalıyorum
Şuan ormana geldik teneke de tavuk yapıyoruz bugün sıkıntı olmaz yeme konusunda ama genelde köy yerinde misafire ayrı hürmet ediyolar ve hamurişi eksik olmuyor burda mantısı gözlemesi gibi elimden geldiği kadar dikkat ediyorum haftaya en kötü sabit olurum inşallah

Canım öncelikle tebrik ederim bizi yenmişsin ya kız helal sana
Stres yorgunluk etki galiba bendede bu karabasan da .emek verip bilgilendirdigin için teşekkür ederim canımsın

Çocuklardan biri hasta bende hastayım. Şuan bayılacak derecede uyku bastırıyor. Annesi gelsin diye dört gözle bekliyorum.
Offf hasta çocukda zor olur
Geçmiş olsun ikinizede cnm

Alıntıları ekle yok iyimi bi sürü alıntı yapmıştım
Burda pek çekmiyor net ondandır belki gelince eklerim inşallah
alıntı yapman şart değil bebeğim
Etiket yapıp aklında kalanları yazarsın

ooo dilek hanım özlendiniz iyice
Bol Bol gezip Bol olksijenle yakarsın sen yediklerini
Bu haftayı iyi atlattın
Darısı diğer haftaya inş.

Ama dönünce bi şov bekliyorum haberin olsun :))
rakiplik için randevu defterime bi bakayım boş haftamda seni alabilirim

Geçmiş olsun Eda.
Alıntıları ekle yok iyimi bi sürü alıntı yapmıştım
Burda pek çekmiyor net ondandır belki gelince eklerim inşallah
Olsun sesini duyduk mutlu olduk
Rica ederim
Kızlar ben gene dışarı çıkıyorum sonrada akşam yemeği yapicam dış kapının anahtarini cogaltmam lazım
Işler bitmiyor di mi, yemek yaptın akşama bari?
Kazasız atlatırsın inşallah. Kilo almasan bile iyi bence.
Canım öncelikle tebrik ederim bizi yenmişsin ya kız helal sana
Stres yorgunluk etki galiba bendede bu karabasan da .emek verip bilgilendirdigin için teşekkür ederim canımsın
Sen tatildeydin bu yarış sayılmaz bi ara tekrar yarışalım

Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var. Ben normalde iki üç günde bir kahve içerdim. Son haftalarda rok tutuyor diye hergün içmeye başladım. Bunun bir zararı olur mu sizce. Ne bileyim zamanla metabolizmayi hizlandirici etkisini yitirir mi mesela?

Herlde türk kahvesi diyosun
Tatlım şekersiz olduğu sürece günde 2-3tane içebilirsin
Sadece meto için değil ayrıca sağlıklıda

Spordan 30 dk önce içersende metoyu hızlandırır daha fazla yağ yakılır

Filtre kahvede içilebilir
Ama granül, 2si 3ü birarada bu katogoriye girmiyor
Granül sağlıksız
diğerleri çok kalorili ve tabiki sağlıksız

Aha benden bi tane daha
Bende görümcemin bebeğine baktım geçen hafta
Her cumada bende sanırım
Seninkilerin yaşları ne
Beneğe kıyamıyorum çok tatlıda çok ağlıyor sorun o bide yemiyor

Hem bugn hem yarın sınav var o yüzden.
Biri 3 biri yaşında. Çok sorun olmadı.

Kazananları tebrik ediyorum.

Offf hasta çocukda zor olur
Geçmiş olsun ikinizede cnm

Sağol. 1 saat önce acile gittik. Salgın varmış iğne oldum geldim. Yatıyorum şimdi

geçmiş olsun Eda.
sağol teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…