- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.901
Yok anasayfa size kalsın ben ananas yiyimabla sen anasayfa ye ben yumurta sen allar giy ben kırmızı sen ip atla ben zumba sonuç ortada ben tabi ki ben tabi ki bennnnnnn
Kızzz bak şimdiden başlayıp moralimi bozma :))Ben ben benBu hafta senle rakip olmak istiyorum, senin gibi genç ve hızlı bir metabolizmayı yenmenin kefini yaşamk istiyorum Zaten haftaya Zuhal'e yenilecek gibi duruyorum
Evet spor sorumlusu olarak bildiriyorum(Merve yaktın basımı bide not düşmüş ilk sayfaya)
Menü altına sporu yazarken beni etiketlerseniz gözden kaçmamış olur canlar
Tatlım sen kaybolunca bizi korku sarıyor :))Yarın yine misafirim var,Mefkurem seni bunaltmak gibi olmasın ama biz ailece pek severiz misafiri habire eşi dostu çağırıyoruz. Yine de dünkü gibi yapmayıp ara ara yazarım inşallah, tabi kızımı emniyete alıp. Bugün yine gelirim de unutmadan not düşeyim yarın için olur da sık gelemezsem merak etmeyin. Cumartesiye göre kahvaltım iyiydi bu arada, inşallah devamı da iyi gelir. Yürüyüş de yapacağım inşallah.
Hah haa bu da benim taktik bak bu haftaki iki rakibim de pert niye beni hafife aldılar. Sen de beni ciddiye alma cuma görüşelimKızzz bak şimdiden başlayıp moralimi bozma :))
Ben karşımda dişli rakip isterm
Ne taktik yaparsan yap bana fasa fiso datlummmHah haa bu da benim taktik bak bu haftaki iki rakibim de pert niye beni hafife aldılar. Sen de beni ciddiye alma cuma görüşelim
Hesaplaşacağımız Cuma duyarsın sesimiNe taktik yaparsan yap bana fasa fiso datlummm
Zirvedeyim duyamıyorum senibişeymi fısıldadın :))
Sağol inşallah ikimizde iyi sonuç alırız.Niyeki tatlım
Valla bikaç saat iyi insan seviyor oynuyorda tüm gün olunca yorucu oluyor
Bizimkide hiç yalnız durmaz hep yanında olacan beraber oynıcan
Bu arada listeye girişin hayırlı olsun ikimizde aynı gün girdik :))
Ikimizdende güzel sonuçlar bekliyorum
Kız sen delisinKv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Amin canım benimSağol Merve, Rabbim korusun yavrularımızı
Tebrikler kızlar_____9.TAKIM RAKİPLERİ ____
@nanekekikEdibe12 Fitt_anne
Kazanannnnn @Edibe12
askrhpozitif Habinar
Kazanannnnnaskrhpozitif
@witch_eda @seydan94
Kazanannnn @witch_eda
Şampiyonlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz
Bundan sonra takım içi ilk 3 de seçilecektir
Hadi bakalım kolay gelsin herkese
Hakkında hayırlı olsun edacimEki Görüntüle 2024425
Kızlar günaydın,
Ben bu ara biraz transa gectim kilo vermede, diyette ve sporda değişiklikler yaptık dün akşam, o sebeple ayrılıyorum aranızdan.. herkese sağlıklı kilo vermeler, fit yaşamlar diliyorum
Kaç model baharSen oluyorsun o mersedes
Ben miymisim
Poni delirdim mı kız git yolu güzel başka yer bul dip dibe ne işin var
abla sen anasayfa ye ben yumurta sen allar giy ben kırmızı sen ip atla ben zumba sonuç ortada ben tabi ki ben tabi ki bennnnnnn
Abla geçmiş msjlarada baktım bulamadım @oneyou89 bayram hedefin neydi birsencim
Şimdi bı dönem kaptanlığı bana verdiler bu @Poni Bon unda görümcesi işlemiş beynine nasıl olsa hamile kalacağım kilo vermek istemiyorum diye geziniyor takımda hayır birde listede attım onu listeden sonra aynı durum bana oldu beyni yaktım kilo veremiyorum ama listedeydi attım kendimi de listeden baktım takımda üye kalmiycak cezai ehliyetim yok diye devrim yaptılarbu kısmı saka tabi ki seve seve Merveye kakaladim kaptanlığı
maşallah zaten listeye girmeden hedefine ulaşacaktır bol kilo vermeler başarılar
Hahaha o eskiden kalmaydi böylelikle spor bakanımız da sen oldunEvet spor sorumlusu olarak bildiriyorum(Merve yaktın basımı bide not düşmüş ilk sayfaya)
Menü altına sporu yazarken beni etiketlerseniz gözden kaçmamış olur canlar
sağol tatlım baktığın icinEvet sanırım geçmiş bitti, umarım atladığım birşey olmamıştır. Birsen'in bayram hedefini ben de görmedim @nanekekik . Sen sormuşsunaskrhpozitif ama görmemiş herhalde, okuyunca yazar artık.
Canım öncelikle tebrik ederim bizi yenmişsin ya kız helal sanaohh miss memleketin, tatilin tadını çıkar canım. Konu biraz geçmişte kaldı ama ben de çok sık karabasan yaşardım, bir de bunun böyle kötü ruhlarla filan ilgili olduğunu düşünüp korkardım. Sonra şöyle bir bilimsel açıklama okudum: İnsan uyuyunca vücudunu felç edecek hormonlar salgılanırmış, öyle olmasa rüyada yaptığımız hareketleri uykuda yapmaya kalkarmışız. Yani zihin, bilinç, beyin artık neyse uykuya geçince vücut artık hareket ettirilemezmiş. Amma velakin stres yorgunluk, aşırı spor, aşırı uykusuzluk, yatmadan önce ağır yiyecekler yenmesi gibi durumlarda bu senkron bozulurmuş ve zihinsel olarak tam uykuya geçmeden vücuda bu felç emri gidince vücudumuzu hareket ettiremezmişiz, tabiki çok anlık bir olay. sonra beyin hemen düzeltme yaparmış ve tekrar kaslarımızı kontrol edebilirmişiz. Uzun oldu ama neyse ben bu açıklamayı öğrendikten sonra bir daha hiç yaşamadım. Galiba bendeki etken karabasan yaşayacağım korkusuymuş, bu korkuyu atınca bir daha olmadı. Hoş olsada geçici olduğunu bilip artık paniklemem diye umut ediyorum.
Güzel bir menü canım, pasta ve arkadaşlarınla dışarıda yeme olayını da iyi atlatmışsın tebrikler. Çörekotu dikkatimi çekti, süper bir fikir bende mutlaka deneyeyim.
Spor iyi, menü de güzel. Sadece ben olsam kavun yanında bir çay bardağı süt, yada 2 kaşık yoğurt yerdim. Yoksa meyveler kan şekerini aniden yükseltebiliyormuş.
Ben kapalı havayı daha çok seviyorum, güneş görünce anında yüzümde kahverengi lekeler çıkıyor, çok can sıkıcı.
Offf hasta çocukda zor olurSağol inşallah ikimizde iyi sonuç alırız.
Çocuklardan biri hasta bende hastayım. Şuan bayılacak derecede uyku bastırıyor. Annesi gelsin diye dört gözle bekliyorum.
alıntı yapman şart değil bebeğimAlıntıları ekle yok iyimi bi sürü alıntı yapmıştım
Burda pek çekmiyor net ondandır belki gelince eklerim inşallah
ooo dilek hanım özlendiniz iyiceSelam kızlar giremiyorum siteye genelde nasılsınız bakalım,tartı yüzlere gulmuştur dün umarım
Tatil boyunca çok büyük beklentim yok yeme duzenim yok koydeyiz şuan genelde hergun başka bir yerde yemek yemek zorunda kalıyorum
Şuan ormana geldik teneke de tavuk yapıyoruz bugün sıkıntı olmaz yeme konusunda ama genelde köy yerinde misafire ayrı hürmet ediyolar ve hamurişi eksik olmuyor burda mantısı gözlemesi gibi elimden geldiği kadar dikkat ediyorum haftaya en kötü sabit olurum inşallah
Geçmiş olsun Eda.Sağol inşallah ikimizde iyi sonuç alırız.
Çocuklardan biri hasta bende hastayım. Şuan bayılacak derecede uyku bastırıyor. Annesi gelsin diye dört gözle bekliyorum.
Olsun sesini duyduk mutlu oldukAlıntıları ekle yok iyimi bi sürü alıntı yapmıştım
Burda pek çekmiyor net ondandır belki gelince eklerim inşallah
Rica ederimKız sen delisin
Amin canım benim
Tebrikler kızlar
Hakkında hayırlı olsun edacim
Kaç model baharbak bak kakalamis bana
Hahaha o eskiden kalmaydi böylelikle spor bakanımız da sen oldun
sağol tatlım baktığın icin
Işler bitmiyor di mi, yemek yaptın akşama bari?Kızlar ben gene dışarı çıkıyorum sonrada akşam yemeği yapicam dış kapının anahtarini cogaltmam lazım
Kazasız atlatırsın inşallah. Kilo almasan bile iyi bence.Selam kızlar giremiyorum siteye genelde nasılsınız bakalım,tartı yüzlere gulmuştur dün umarım
Tatil boyunca çok büyük beklentim yok yeme duzenim yok koydeyiz şuan genelde hergun başka bir yerde yemek yemek zorunda kalıyorum
Şuan ormana geldik teneke de tavuk yapıyoruz bugün sıkıntı olmaz yeme konusunda ama genelde köy yerinde misafire ayrı hürmet ediyolar ve hamurişi eksik olmuyor burda mantısı gözlemesi gibi elimden geldiği kadar dikkat ediyorum haftaya en kötü sabit olurum inşallah
Sen tatildeydin bu yarış sayılmaz bi ara tekrar yarışalımCanım öncelikle tebrik ederim bizi yenmişsin ya kız helal sana
Stres yorgunluk etki galiba bendede bu karabasan da .emek verip bilgilendirdigin için teşekkür ederim canımsın
Herlde türk kahvesi diyosunArkadaşlar aklıma takılan bir soru var. Ben normalde iki üç günde bir kahve içerdim. Son haftalarda rok tutuyor diye hergün içmeye başladım. Bunun bir zararı olur mu sizce. Ne bileyim zamanla metabolizmayi hizlandirici etkisini yitirir mi mesela?
Aha benden bi tane daha
Bende görümcemin bebeğine baktım geçen hafta
Her cumada bende sanırım
Seninkilerin yaşları ne
Beneğe kıyamıyorum çok tatlıda çok ağlıyor sorun o bide yemiyor
_____9.TAKIM RAKİPLERİ ____
@nanekekikEdibe12 Fitt_anne
Kazanannnnn @Edibe12
askrhpozitif Habinar
Kazanannnnnaskrhpozitif
@witch_eda @seydan94
Kazanannnn @witch_eda
Şampiyonlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz
Bundan sonra takım içi ilk 3 de seçilecektir
Hadi bakalım kolay gelsin herkese
Offf hasta çocukda zor olur
Geçmiş olsun ikinizede cnm
sağol teşekkür ederimgeçmiş olsun Eda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?