Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Güzel yürüyüş yolları büyük nimet, ben açık havada yürümeyi çok seviyorum. Gerçi Sivas'ın havası ne kadar elverir bilmiyorum
Canım sen liste dışıyken bile takımın lokomotifiydin şimdi nasıl olur tahmin edemiyorum, hatta heyecanlanıyorum
Bu hafta ben de diğer Bahar'ı gözüme kestirdim, befitlady . Sonraki hafta zevkle sana yenilirim

Aşk olsun ben 20dk ile kalır mıyım yahu kuzey an itibariyle ikinci hatta geçti elmalı yedim eliptige cuf cuf
Aleti olupta yapamayan utansın
Utansın kızz senimi kıracak

Hadi tatlım Hadi biz seni tutmayalım anca gidersin
Senin çok çabalaman lazım malum
En azından dersinki uğraştım ama ne yapsam yenemedim

Kemerlerini bağla uçucazzz kızz uçucazzz
Bide sen benim heyecanımı bilsen
Anam kahvaltı yapmayı Bide unuttum

Ama sabah yağ yakıcı ananadımı yedim rakibeme duyrulur

Edacığım, gerçekten dikkat edersen hem kilo verirsin hem de dengeli beslenmiş olursun. Ben de Mefkurem gibi düşünüyorum, akşam ekmek olmasa ve üç-dört köfte olsa sanki daha iyi olur gibi ama sen listeye tam uy bakalım sonucu hepimiz öğrenmiş oluruz

Vay be ne nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir. Ben daha yolun başındayım ve inan bu kadar kilo verdiğini duymak büyük bir moral ve ilham kaynağı benim için. İyi ki bu takımdasın ve dört gözle dönüşünü bekliyor olacağım
Sabah 7 de salon açık değildi maalesef

Ay hakkaten sen kadar çılgınını görmedi takım kendini bile listeden attın
@nanekekik ne çılgınsın kendini nasıl attın yaa

Sağolasın tatlım
Gidecek Gidecek :))
Kendimi kızgın boğa gibi hissediyorum

Bu hafta baharıda kırmızı renkte görüyom

Kızlar dileğin bildirimini ben yapayım mesaj attı malum tatile gitti

Geçen hafta 66,6
Bu hafta 66
Fark 0,6
Yüzde 0,90
@ayulduzz sesim oraya geliyor muuu... seni geçtim

Motive olmaya ihtiyacınız varsa şuan tlcyi açın ağır yaşamları izleyin
Hiç izlemedim bakayım ben de. Anlattığınız kadarıyla yürek dayanmaz
offf offf Yasemin çok doğru. Bazen diyorum gençliğini en güzel yıllarını obez olarak geçirdin boşver artık bundan sonra zayıflasan ne olacak, nasıl bir iradesizlik, nasıl bir kendimize haksızlık

İnanmıyorum demek ki bunları tek düşünen ben değilim

Takıldım sana dostum uçur beni de
Ay bende iştah falan kalmadı

Şu baharı yenmenin hazzını yaşıyorum
Resmi sonuçlar daha açıklanmasada sonuç belli zaten
Ben rakip nasıl olunur onu da bilmiyormuşum, bu hafta sizin rekabetinizi izlemek zevkli olacak

Ben rakip nasıl olunur onu da bilmiyormuşum, bu hafta sizin rekabetinizi izlemek zevkli olacak
Kız başından beri diyorum
Böyle tatlı atışmalar insanı daha heveslendirirr coşturur

Yoksa sessiz sessiz rekabetmi olur
Kazanmanında heyecanı olmuyor o zaman

Kızlar günaydın,

Ben bu ara biraz transa gectim kilo vermede, diyette ve sporda değişiklikler yaptık dün akşam, o sebeple ayrılıyorum aranızdan.. herkese sağlıklı kilo vermeler, fit yaşamlar diliyorum

geçmiş olsun canım kıyamam kuzucuga verilmiş sadakası varmis

Görmedim abla onu

Mercedes ne kiz
haftaya başlayalım canım takım içi ilk 3 lere
Sen oluyorsun o mersedes
Ben miymisim
Kv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Poni delirdim mı kız git yolu güzel başka yer bul dip dibe ne işin var

Utansın kızz senimi kıracak

Hadi tatlım Hadi biz seni tutmayalım anca gidersin
Senin çok çabalaman lazım malum
En azından dersinki uğraştım ama ne yapsam yenemedim
abla sen anasayfa ye ben yumurta sen allar giy ben kırmızı sen ip atla ben zumba sonuç ortada ben tabi ki ben tabi ki bennnnnnn

Tam hatırlamıyom ama 9-9.5 kilo dediydi sanki
Abla geçmiş msjlarada baktım bulamadım @oneyou89 bayram hedefin neydi birsencim

Ay bende iştah falan kalmadı

Şu baharı yenmenin hazzını yaşıyorum
Resmi sonuçlar daha açıklanmasada sonuç belli zaten

Şimdi bı dönem kaptanlığı bana verdiler bu Poni Bon unda görümcesi işlemiş beynine nasıl olsa hamile kalacağım kilo vermek istemiyorum diye geziniyor takımda hayır birde listede attım onu listeden sonra aynı durum bana oldu beyni yaktım kilo veremiyorum ama listedeydi attım kendimi de listeden baktım takımda üye kalmiycak cezai ehliyetim yok diye devrim yaptılar bu kısmı saka tabi ki seve seve Merveye kakaladim kaptanlığı
maşallah zaten listeye girmeden hedefine ulaşacaktır bol kilo vermeler başarılar

Bi karikatür vardıya
Kadın ölürken son sözleri 5 kilo fazlalığım var veremedim gibi bişeydi
Kendimi o karikatürde görüyorum :))
Ayyy Allah korusun böyle olmaktan
Kıyamam yaa çocuklar ne saf temiz oluyor
Mefkurem Farkındayım ablam daha dikkat edicem bu konuda daha aktif olmaya çalışcamm

Bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum nedense bunu cözceeem
Canım başka şeyleri boşver, zayıflamaya odaklan, takıma odaklan, bana odaklan
Kim benleee rakip olmaaaak ister ?
Bu hafta bambaşka olsuun istiyorum

Mefkurem ablam cook haklı bu döngüyü kırmak lazım

Ben ben ben Bu hafta senle rakip olmak istiyorum, senin gibi genç ve hızlı bir metabolizmayı yenmenin kefini yaşamk istiyorum Zaten haftaya Zuhal'e yenilecek gibi duruyorum
Aynen ben de çok şekerli yiyince başım çok kötü dönüyor sonra da soğuk terler boşaltıyorum. Ramazan'da durduk yere neredeyse hergün bir defa oldu. Bende şeker var demekki acil kilo vermem lazım.
Bir de benim kız 1.5 yaşında 11 kilodan fazla. Kuzey mi zayıf yoksa benim Edam mı şişman merak ettim
Kızlar müsait değilim pek eşim geldi kızlar bi yandan da eşim müsait olunca gelip geçmiş yapcam
Ne güzel Şeyda eşin gelmiş, ben rahatladım valla
5,5 hafta var hedefim 10 kilo vermiş olmayı umuyorum.yani 98,8 Listenin mantığını çözemediğim için eklemeyi yapamadım.
Hadi inşallah hedefine ulaşırsın Eda.
Kızlar bu haftayı 6. Olarak kapattık haftaya umarım daha iyi olur tekrar kendimize gelmenin zamani geldi bence 9. Takım olarak bize dereceler yakisir fazla ayrı kalmayalim tahtımizdan
Evet Merve katılıyorum sana hadi geçen haftaki sonunculuğa göre biraz yükseldik, haftaya ilk üç olsun kesin
Az kaldı ben bu hızla gidersem tutturamam hedefimi
Aferin Bahar, ilk günden menün bana fark atmış. Spor niye yok ama? Hem moral motivasyonun artar, çık dışarı bi yürü canım ya
Gayet güzel canım ama Edibe gibi oldun kız sende gece gelme gündüz gell şarkısı sana da gelsin
imm menü güzel ama sanma ki beni geçeceksin
Adım çıkmış dokuza inmez sekizeGündüz de geliyorum Baharcığım, gör beni
Günaydın kızlar 5 den beri ayaktayım kız midesini usutmus sanırım istifra etti yeni uyudu
Allah şifa versin Merve, bugün pek birşey yedirme midesi dinlensin.
Güzel menü...
Bu 2günde ben koşturacağım. Görümcemin çocuklarına bakacağım.
Kolay gelsin Eda.
Bütün temennilerine aynen katılıyorum tatlım. Planlı olmak ,önceden ne pişireceğine karar vermek çok önemli gerçekten ama ben pek başaramıyorum diyecektim ki vazgeçtim bu hafta başaracağım inşallah
Evet bence de kilo verme sürecinde sıkıntılarımızı da paylaşmak önemli çünkü duygusal açlık yüzünden bu kiloları aldık zaten, aynı tuzağa düşmemek için birbirimize destek olmalıyız.
Günaydınn herkese bende bugün, gece kuşuydum uyku gece 4te anca geldi ki çok kolay uyuyan biriymdr normalde ama planktan dolayı karın kaslarım ağrıdı ya iki gündür sızlıyo resmen

Plank'a zaten cesaret edip deneyememiştim, iyice gözüm korktu Poni
Eki Görüntüle 2024403 menü yazmayanlari düşündükçe ben
Ayy tam oturmuş Adile Naşit, çok güldüm Bahar maşallah senden de kaçmıyor. Benim teklifim Cuma günleri menü yazmayalım Yazabilen var utanıp yazamayan var

Edacığım üzüldüm gitmene, bize biraz daha motivasyon kaynağı olsaydın iyi olurdu. Güzel paylaşımların için teşekkürler, kısa süreliğine de olsa seni tanıdığıma memnun oldum. Sağlıklı bir yaşam ve mutluluklar dilerim.

Ay Bahar çok tatlısın, gülmekten öldüm, oğlum artık yanıma geldi anne niye böyle gülüyorsun diye

Sanada başarılar tatlım umarım herşey dilediğince olur

Evet spor sorumlusu olarak bildiriyorum (Merve yaktın basımı bide not düşmüş ilk sayfaya)
Menü altına sporu yazarken beni etiketlerseniz gözden kaçmamış olur canlar
Tamamdır, çok teşekkür ederiz bu sorumluluğu yüklendiğin için. İnşallah bol bol etiketlerim seni @mefkurem gör bak pozitiflik akıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…