- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.881
Kız poni tarafını seçVayy iki tarafta çok iddialı
Güzel yürüyüş yolları büyük nimet, ben açık havada yürümeyi çok seviyorum. Gerçi Sivas'ın havası ne kadar elverir bilmiyorumKv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Canım sen liste dışıyken bile takımın lokomotifiydin şimdi nasıl olur tahmin edemiyorum, hatta heyecanlanıyorumBu sizin adınıza iyi bişeymi kötümü bilemiyorum cnm
Çünkü ben listedeyken canavarlaşıyorum
Bu hafta rakibini seç
Ama öbür haftaya benimsin
Bu hafta şu baharı halledeveriyimde sıra sana gelecek
Utansın kızz senimi kıracakAşk olsun ben 20dk ile kalır mıyım yahu kuzey an itibariyle ikinci hatta geçti elmalı yedim eliptige cuf cuf
Aleti olupta yapamayan utansın
Tam hatırlamıyom ama 9-9.5 kilo dediydi sankiörmedim abla onu
Evet yaaa doğruaharcığım sen olsana spor başkanı, hatta sensin galiba ilk sayfada öyle yazıyor
Kendine güvenmeden 45 -50 kilolar verilmiyor güzellik :))yy sen de beni çok güldürüyorsun, keşke ben de bu kadar kendime güvensem
Kemerlerini bağla uçucazzz kızz uçucazzzCanım sen liste dışıyken bile takımın lokomotifiydin şimdi nasıl olur tahmin edemiyorum, hatta heyecanlanıyorum
Bu hafta ben de diğer Bahar'ı gözüme kestirdim,befitlady . Sonraki hafta zevkle sana yenilirim
Edacığım, gerçekten dikkat edersen hem kilo verirsin hem de dengeli beslenmiş olursun. Ben deBu haftaki diyetisyen menüm:
1 tane haş. yumurta
1 dilim beyaz peynir
4-5 tane zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak yeşilçay
Yağsız söğüş
Spor: 45 dk
Öğle: 4 yk sebze yemeği
1 kase yoğurt
3 badem
1 dilim tb ekmek
Salata
Ara öğün:
1 kase yoğurt
1 limon suyu
1 çk kırmızı pul biber
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte kadar kadar et
3 badem
1 dilim ekmek
Bol salata
Spor: 45 dk
Gece:
1 su bardak süt grubu veya 1 porsiyon meyve
Su en az 2 litre.
Vay be ne nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir. Ben daha yolun başındayım ve inan bu kadar kilo verdiğini duymak büyük bir moral ve ilham kaynağı benim için. İyi ki bu takımdasın ve dört gözle dönüşünü bekliyor olacağım23.4 kiloya kış kış demiş bulunuyorum takımım sayesinde, hayatımı hep kilolu olarak yaşamış bunun zorluklarını çok çekmiş biri olarak şu an gerçekten çok mutluyum kızlar
Vermem gereken 6 kilo var ilk etapta ama şu an hedefim 50 gün kilomu korumak ve bunu sadece burada başarabileceğimi çok iyi bliyorum
Sabah 7 de salon açık değildi maalesef
@nanekekik ne çılgınsın kendini nasıl attın yaaAy hakkaten sen kadar çılgınını görmedi takım kendini bile listeden attın
Sağolasın tatlım
Gidecek Gidecek :))
Kendimi kızgın boğa gibi hissediyorum
Bu hafta baharıda kırmızı renkte görüyom
@ayulduzz sesim oraya geliyor muuu... seni geçtimKızlar dileğin bildirimini ben yapayım mesaj attı malum tatile gitti
Geçen hafta 66,6
Bu hafta 66
Fark 0,6
Yüzde 0,90
Hiç izlemedim bakayım ben de. Anlattığınız kadarıyla yürek dayanmazMotive olmaya ihtiyacınız varsa şuan tlcyi açın ağır yaşamları izleyin
offf offf Yasemin çok doğru. Bazen diyorum gençliğini en güzel yıllarını obez olarak geçirdin boşver artık bundan sonra zayıflasan ne olacak, nasıl bir iradesizlik, nasıl bir kendimize haksızlıkAy onları gördükçe çok üzülüyorum halime binlerce şükür olsun onlar bebwklikten bu yana tombul olan insanlar geçen birisi instada 40 kilo eceye yorum yazmış kadınının yorumunu okuyunca beynimde resmen bi ışık yandı hiç kadının dediği gibi düşünmemiştim ne kadar haklı ama 34 yaşındayım ve yeni farkındalığım oluştu
Ve kadının yorumu şöyleydi
bir insan yer iştahı açılır deli gibi yer olabilir ve bakarki 2 kilo fazla gösteriyor tartı hemen önlemini alır dengeler sen yemişsin yemişsin 100 kilo olmuşsun haydi uğraş dur şimdi 100 kilo olana kadar aklın nerdeydi madem azimlisin hiçmi düşünmedin aynaya hiçmi bakmadın bu zaman kadar...
Diye gidiyordu hatırladıklarım buydu
Ne kadar haklı insanın bi iradesi olur ya tatlıda yersin börekde çörekte biliyorsun bunlar sana artı metabolizma yavaş hemen telafisini yapsana hiç böyle düşünmediğim için 88 lere kadar çıktım bi ara eğer farketmesek bizimde sonumuz öyle olabilirdi kimbilir....
İnanmıyorum demek ki bunları tek düşünen ben değilimBiliyomusun ben diyete karar vermeden önce aklıma geldi aynen mezar ve ölüm
Hatta dedimki benim mezarımı taşıyacak insanlar ammada ağırmış diyecek öldüğümde mezara girdiğimde sığmayacağımgarip bi psikoloji bizimki neyseki tedavi oluyoruz tedavi ediyoruz birbirimizi
Kemerlerini bağla uçucazzz kızz uçucazzz
Bide sen benim heyecanımı bilsen
Anam kahvaltı yapmayı Bide unuttum
Ama sabah yağ yakıcı ananadımı yedim rakibeme duyrulur
Ben rakip nasıl olunur onu da bilmiyormuşum, bu hafta sizin rekabetinizi izlemek zevkli olacakAy bende iştah falan kalmadı
Şu baharı yenmenin hazzını yaşıyorum
Resmi sonuçlar daha açıklanmasada sonuç belli zaten
Kız başından beri diyorumBen rakip nasıl olunur onu da bilmiyormuşum, bu hafta sizin rekabetinizi izlemek zevkli olacak
Sen oluyorsun o mersedesgeçmiş olsun canım kıyamam kuzucuga verilmiş sadakası varmis
Görmedim abla onu
Mercedes ne kiz
haftaya başlayalım canım takım içi ilk 3 lere
Ben miymisimBaharcığım sen olsana spor başkanı, hatta sensin galiba ilk sayfada öyle yazıyor
Teşekkür ederim Zuhal, valla çocuğun yüzüne baktıkça içim acıyor hala.
Sağol canım deneyeyim margarini. buz da koydurmuyor perişan oluyoruz.
Ayy sen de beni çok güldürüyorsun, keşke ben de bu kadar kendime güvensem
Poni delirdim mı kız git yolu güzel başka yer bul dip dibe ne işin varKv deme gidicez bugün, onların semti dümdüz yürümek için çok güzel yolları var. İlerde taşınmayı düşünüyorum o tarafa
Bu sizin adınıza iyi bişeymi kötümü bilemiyorum cnm
Çünkü ben listedeyken canavarlaşıyorum
Bu hafta rakibini seç
Ama öbür haftaya benimsin
Bu hafta şu baharı halledeveriyimde sıra sana gelecek
abla sen anasayfa ye ben yumurta sen allar giy ben kırmızı sen ip atla ben zumba sonuç ortada ben tabi ki ben tabi ki bennnnnnnUtansın kızz senimi kıracak
Hadi tatlım Hadi biz seni tutmayalım anca gidersin
Senin çok çabalaman lazım malum
En azından dersinki uğraştım ama ne yapsam yenemedim
Abla geçmiş msjlarada baktım bulamadım @oneyou89 bayram hedefin neydi birsencimTam hatırlamıyom ama 9-9.5 kilo dediydi sanki
Kemerlerini bağla uçucazzz kızz uçucazzz
Bide sen benim heyecanımı bilsen
Anam kahvaltı yapmayı Bide unuttum
Ama sabah yağ yakıcı ananadımı yedim rakibeme duyrulur
Ay bende iştah falan kalmadı
Şu baharı yenmenin hazzını yaşıyorum
Resmi sonuçlar daha açıklanmasada sonuç belli zaten
Şimdi bı dönem kaptanlığı bana verdiler buEdacığım, gerçekten dikkat edersen hem kilo verirsin hem de dengeli beslenmiş olursun. Ben deMefkurem gibi düşünüyorum, akşam ekmek olmasa ve üç-dört köfte olsa sanki daha iyi olur gibi ama sen listeye tam uy bakalım sonucu hepimiz öğrenmiş oluruz
Vay be ne nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir. Ben daha yolun başındayım ve inan bu kadar kilo verdiğini duymak büyük bir moral ve ilham kaynağı benim için. İyi ki bu takımdasın ve dört gözle dönüşünü bekliyor olacağım
@nanekekik ne çılgınsın kendini nasıl attın yaa
@ayulduzz sesim oraya geliyor muuu... seni geçtim
Hiç izlemedim bakayım ben de. Anlattığınız kadarıyla yürek dayanmaz
offf offf Yasemin çok doğru. Bazen diyorum gençliğini en güzel yıllarını obez olarak geçirdin boşver artık bundan sonra zayıflasan ne olacak, nasıl bir iradesizlik, nasıl bir kendimize haksızlık
İnanmıyorum demek ki bunları tek düşünen ben değilim
maşallah zaten listeye girmeden hedefine ulaşacaktır bol kilo vermeler başarılarEki Görüntüle 2024425
Kızlar günaydın,
Ben bu ara biraz transa gectim kilo vermede, diyette ve sporda değişiklikler yaptık dün akşam, o sebeple ayrılıyorum aranızdan.. herkese sağlıklı kilo vermeler, fit yaşamlar diliyorum
Ayyy Allah korusun böyle olmaktanBi karikatür vardıya
Kadın ölürken son sözleri 5 kilo fazlalığım var veremedim gibi bişeydi
Kendimi o karikatürde görüyorum :))
Kıyamam yaa çocuklar ne saf temiz oluyorBurda bi kaç arkadaşın çocuklarıda yaptırmıyorsu sporu biraz aklı erene kadar zorlanırsınız benim oğlana 4 yaşındaydı geçen sene dedimki doktor spor yapmamı istiyor yoksa hasta olacakmışım garibim üzüldü habire spor yap deyip duruyordu :) yoksa izin vermiyordu benimkide
Canım başka şeyleri boşver, zayıflamaya odaklan, takıma odaklan, bana odaklanMefkurem Farkındayım ablam daha dikkat edicem bu konuda daha aktif olmaya çalışcamm
Bu aralar hiçbir şeye odaklanamıyorum nedense bunu cözceeem
Ben ben benKim benleee rakip olmaaaak ister ?
Bu hafta bambaşka olsuun istiyorum
Mefkurem ablam cook haklı bu döngüyü kırmak lazım
Aynen ben de çok şekerli yiyince başım çok kötü dönüyor sonra da soğuk terler boşaltıyorum. Ramazan'da durduk yere neredeyse hergün bir defa oldu. Bende şeker var demekki acil kilo vermem lazım.Çok fena çok birde çevrelerindeki insanlarda hep kilolu tabi onlar kadar değilse de normal gördükleri bizim şişman gördüklerimiz
Ona göre ayağınızı denk alacağız bu midenin büyümesinin sınırı yok patlayan kadar yeyip zorladığını bilirim ama umutsuz olmak Yok
pilav çok olmuş birde bakliyat in yanına pilav tüketme canım barbunya salata yoğurt olsa inan daha tok hissedersin akşamda dedikleri gibi az yine söylemişler meyveleri posası ile ye ama ananasla kabuğunu atma çayını yapıp iç ödem atıcı
Ben takımda değildim izindeydim Ramazan'da iki kere şekerden beynim döndü dünyam saati inusilin direnci var ve götürünce tatlıları iki yaşında oğluma kendime yetemeyeceksem ve bunun sebebi yemek yemekse nasıl olurda boğazım için canima acimam yavruları acimam dedim o günden sonra daha kararlı ve iradeliyim inan
Kız her hafta yorucu olmuyor mu bu bahçe işi
Kaç kg canım benimki 2.5 yaşına gelmek üzere 11kg kolay taşıyorumama bu senin kilolarda alakalı geçen sene 80 li kilolarda daha küçük olduğu halde tasiyamiuordum şimdi daha rahatım
başta öyle yapıyorlar uyurken yapıyordum ben akşam kendin için 30-40dk ile başla uykudan feda et şimdi sorun yok gündüz uykusunda yada onun çizgi film zamanında yapıyorum
gayet güzel canım
senin hedef neydi eda paylaşıriz birazdan
Ne güzel Şeyda eşin gelmiş, ben rahatladım vallaKızlar müsait değilim pek eşim geldi kızlar bi yandan da eşim müsait olunca gelip geçmiş yapcam
Hadi inşallah hedefine ulaşırsın Eda.5,5 hafta var hedefim 10 kilo vermiş olmayı umuyorum.yani 98,8 Listenin mantığını çözemediğim için eklemeyi yapamadım.
Evet Merve katılıyorum sana hadi geçen haftaki sonunculuğa göre biraz yükseldik, haftaya ilk üç olsun kesinKızlar bu haftayı 6. Olarak kapattık haftaya umarım daha iyi olur tekrar kendimize gelmenin zamani geldi bence 9. Takım olarak bize dereceler yakisirfazla ayrı kalmayalim tahtımizdan
Az kaldı ben bu hızla gidersem tutturamam hedefimiHedeflerimizi tekrar görelim
EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
Mefkurem 97.7 / 81.7 / 96,5 / -13,8
askrhpozitif 75 /60 / 72,1 /-12
@Poni Bon 73.7 /65 /71,8/-6,8
North River 69.8 /63/68/-5
Habinar 68.2 /62/67,3/-5,3
@seydan94 62.4 / 55 / 60,7/-5,7
Edibe12 92.8 / 80 / 88,4/-8,4
befitlady 69.5/58/ 68,3/-10,3
@ayulduzz 68.2/60/66,0/- 6(mezuniyet)
witch_eda 62,5/58/59 /-1
@CeruleanSins 108,7/98,8/ 108,7/-9,9
Aferin Bahar, ilk günden menün bana fark atmış. Spor niye yok ama? Hem moral motivasyonun artar, çık dışarı bi yürü canım yaMenüm
Sabah 10:30
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
1 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak çay
Öğle14:00
1 kase şehriye çorbası
Tavuk göğüs etinden baharatlı köfte 3 tane
Ara 16:15
4 erik ve sade türk kahvesi
Aksam 19:30
Tavuklu salata
Acılı şalgam suyu
Su 2 lt
Spor yok
Adım çıkmış dokuza inmez sekizeGayet güzel canım ama Edibe gibi oldun kız sende gece gelme gündüz gell şarkısı sana da gelsin
imm menü güzel ama sanma ki beni geçeceksin
Allah şifa versin Merve, bugün pek birşey yedirme midesi dinlensin.Günaydın kızlar 5 den beri ayaktayımkız midesini usutmus sanırım istifra etti yeni uyudu
Kolay gelsin Eda.Güzel menü...
Bu 2günde ben koşturacağım. Görümcemin çocuklarına bakacağım.
Bütün temennilerine aynen katılıyorum tatlım. Planlı olmak ,önceden ne pişireceğine karar vermek çok önemli gerçekten ama ben pek başaramıyorum diyecektim kiGünaydınnnnnn
Herkese Musmutlu bi haftasonu diliyorum
Sevgili azimli yoldaşlarım
2 haftadır derecede değildik bence bu kadar mola yeter
Bu hafta bütün silahları kuşanıp herkes 1.liğe odaklansın lütfen
Önce inanmak sonra çaba göstermek ve sonuç olarak başarııı
Herkesden min.yüzde 1 bekliyorum
Ona göre hesabınızı kitabınızı yapın
1 haftalık menülerinize karar verinki hazırlıksız olup bugün ne yesem derdine düşüp yanlış seçimler yapmıyalım
Bişey yerken acaba bu bana ne kadar faydalı yağ yakarmı ödem atarmı vs.diye düşünüp Ona göre seçimler yapalım
Hadi bakalım canlar hepinize güveniyorum
Ben inanıyorum bu hafta çoooook güzel şeyler olacak
Evet bence de kilo verme sürecinde sıkıntılarımızı da paylaşmak önemli çünkü duygusal açlık yüzünden bu kiloları aldık zaten, aynı tuzağa düşmemek için birbirimize destek olmalıyız.Neden cnm bi sorunmu var
Tatlım burda birbirimize destek olmazsak takım olmanın anlamı kalmazki
Yoksa menüyü günlüğe yazarız kendi kendimize takılırız
Amaç sadece menü yazıp gitmek değil
Bak ben olsam çokdan sarı kırmızı kartlara boğduydum seni :)))çünkü yeterli paylaşımda takım kuralı
Ama merve anlayışlı olmaya çalışıyor bunu süistimal etmeyelim cnm
Günaydınn herkese bende bugün, gece kuşuydum uyku gece 4te anca geldi ki çok kolay uyuyan biriymdr normalde ama planktan dolayı karın kaslarım ağrıdı ya iki gündür sızlıyo resmen
Ayy tam oturmuş Adile Naşit, çok güldüm Bahar maşallah senden de kaçmıyor. Benim teklifim Cuma günleri menü yazmayalımEki Görüntüle 2024403 menü yazmayanlari düşündükçe ben
Edacığım üzüldüm gitmene, bize biraz daha motivasyon kaynağı olsaydın iyi olurdu. Güzel paylaşımların için teşekkürler, kısa süreliğine de olsa seni tanıdığıma memnun oldum. Sağlıklı bir yaşam ve mutluluklar dilerim.Eki Görüntüle 2024425
Kızlar günaydın,
Ben bu ara biraz transa gectim kilo vermede, diyette ve sporda değişiklikler yaptık dün akşam, o sebeple ayrılıyorum aranızdan.. herkese sağlıklı kilo vermeler, fit yaşamlar diliyorum
Ay Bahar çok tatlısın, gülmekten öldüm, oğlum artık yanıma geldi anne niye böyle gülüyorsun diyeSen oluyorsun o mersedes
Ben miymisim
Poni delirdim mı kız git yolu güzel başka yer bul dip dibe ne işin var
abla sen anasayfa ye ben yumurta sen allar giy ben kırmızı sen ip atla ben zumba sonuç ortada ben tabi ki ben tabi ki bennnnnnn
Abla geçmiş msjlarada baktım bulamadım @oneyou89 bayram hedefin neydi birsencim
Şimdi bı dönem kaptanlığı bana verdiler buPoni Bon unda görümcesi işlemiş beynine nasıl olsa hamile kalacağım kilo vermek istemiyorum diye geziniyor takımda hayır birde listede attım onu listeden sonra aynı durum bana oldu beyni yaktım kilo veremiyorum ama listedeydi attım kendimi de listeden baktım takımda üye kalmiycak cezai ehliyetim yok diye devrim yaptılar bu kısmı saka tabi ki seve seve Merveye kakaladim kaptanlığı
maşallah zaten listeye girmeden hedefine ulaşacaktır bol kilo vermeler başarılar
Sanada başarılar tatlım umarım herşey dilediğince olurEki Görüntüle 2024425
Kızlar günaydın,
Tamamdır, çok teşekkür ederiz bu sorumluluğu yüklendiğin için. İnşallah bol bol etiketlerim seniEvet spor sorumlusu olarak bildiriyorum(Merve yaktın basımı bide not düşmüş ilk sayfaya)
Menü altına sporu yazarken beni etiketlerseniz gözden kaçmamış olur canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?