Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun eda yanda çocuklar varken zor olmuş
Hiç önemli değil
Son günlerde erken kapatırız abla
Misafirlikteydim geç geldik sizmisim
Merveninki gibi benim este taktı su ara telefona yapmıştın diye
Andrenalin tavan yapmış :)
Dönem dönem yaşıyoruz canım bu durumu 4 senedir sonra konu kapanıyor az dikkat cekmemeye çalışıyorum fazla elime almamaya gayret ediyorum yanında
Bı ara cosuyorlar :)
Bu ne böyle abla ya tüm kılıçları bana kusanmissin
Yanlış yazMak alışkanlık oldu :)
Sende iyi ki varsın yasemincim
Yaklaşınca görüşmede artar sen yine de o kadar dibine taşınma canım bide malum zor insanlar
Mefkurem duydun mu yandaş buldum
hadi ikindi yedin akşam niye yedin
bı git poni benimki hep düşük hiç etkilenmez Dr bana vücudunun istediği bu demişti seninkinin istediği bu değil belli

Günaydın herkese uykum kaçtı kuzey bı ara beni çağırdı bı sure onun yanında uyumuşum sonra sıcak oldu onuda alıp bizim odaya getirdim daha serin o daldı uykuya benim uyku uçtu

Menü
Sabah (10:40)
1yagsiz tavada yumurta
30g kadar peynir
1domates
1dlm ekmek

Ara(12:40)
1yesilelma
4findik

Öğle (15:00)
1kirmizibbiber
1koy biberi
1kabakta
2domatesten 1tatli kaşığı zeytinyağı ile kavurma
Yoğurt
1dlm ekmek

Akşam(19:30)
Avuç içi kadar köy ekmeği
Domates salatalık
2kk peynir
4zeytin
Borekten yemedim ekmek şansım yoktu

Şu: 2lt spor :30dk eliptik+20dk zumba = 50dk

Günaydınnnnnnnn

Sevgili yoldaşlarım

Tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar diliyorum

Benim oğlan kahvaltıya dışarı gidelim dedi
Aslında hiç cnm istemiyor ama hadi kırılmasın diye tmm dedim
Bi yumurta peynir yicem diye 45 dk yol gidecez :)))
Geçe kalır diye şimdi az yabanmersini bikaç badem atıştırdım
Kahvaltı öğlene kalır
Akşamıda hafif atlatmayı düşünüyorum

Oglum hasta hastanedeydim ateslenio ilgilenmeliyim
Çok geçmiş olsun tatlım ne oldu hayırdır
Üşüttümü yoksa diş ateşi falanmı

Günaydın herkese uykum kaçtı kuzey bı ara beni çağırdı bı sure onun yanında uyumuşum sonra sıcak oldu onuda alıp bizim odaya getirdim daha serin o daldı uykuya benim uyku uçtu
akşam erkenden yatınca gece uyunmuyor :))

Heee Heee sporda beni geçmemişin :))

Menüyü beğendim tatlım gayet dengeli bence

Huhuuuu nerdesiniz tmm anladık çok spor yaptınız yataktan kalkmak zor ama hadi bakalım
Şu spor listesini koysaydında kim ne yaptı görseydik fıstık
Günlük görürsek listeyi millet galeyana gelir

Sağol abla.alet var 9.5 çıkıyo gnlde
Geçmiş olsn birsen bi an önce iyileşir inşaallah
Aynen ya göz kararması baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum bi kere de böyle olmştm 2 günde nor ale dönmştm bu kez zorladı.dahiliyeye mi gitsem napsam
İraden süper

Bende hazırda abla öğleden sonrayi bekliycem menüler eksik
bence bizimden tirstilar malum en iyi eşlerine seçiyoruz

poni başka birşey olmasın

Alıntıları ekle gene yok niye acaba kime ne diyeceğimi unutuyorum
Edibe12 ne sandın edibecim 2-3 gün toparlamaya çalışacaksın yarışmadayız bunun bilincine varmalısın burda kaç kişi cuma günü senin benim birbirimizin kilo vermemizi umutla bekliyor takımız sonuçta :)
Y yellow diamond geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bu arada
Kayınvalide kışlık karnıyarığı bana kakaladı bu sıcakta karnıyarık kızartıyorum dolaba koymak için

Hiç birşey bahane değil biliyorum ama savunma iç-güdüm harekete geçti... Şöyle ki ikindide eşim çocuklar uyuyor gel kahve içip kek yiyelim sen yemeyince benim de boğazımdan geçmiyor dedi. Neredeyse on yillik evliyiz obezligimden düşünebildiğimiz tek romantizm başbaşa kek yemek Akşam bi yere gitme fikri yoktu yedim. Akşam bi arkadaşları aradık müsaitseniz bir saat sonra size çaya gelelim diyetteyiz sade çay yeter dedik. Insanlar ne hamarat hemen kek yapmış zaten çocukları istedi diye öncesinde börekleri varmış. Erken söyleseniz kısır da yapardım dedi. Ben de içimden keşke dedim. Aslında doğrusu keske hiç yemeseydim.
Güzel bir menü spor da başarılı tebrikler. Köy ekmeğini de iyi ki yemişsin.
Huhuuuu nerdesiniz tmm anladık çok spor yaptınız yataktan kalkmak zor ama hadi bakalım
Ben dünkü yediklerinin ağırlığından kalkamıyorum
Olsun oğlun mutlu etmişsin o da iyi. Birşeyler atıştırıp çıkmak iyi fikir.
befitlady Baharım nerelerdesin bak meydanı boş buldum kek börek götürüyorum. Merve ben aslında bu hafta sana söz vermiştim galiba kusura bakma unutmuşum seni ben Mefkurem 'i yendikten sonra yeneyim zaten şimdi kek börek karizmayı fena çizdirdim.

Okurken gözlerim doldu dün gece zaten suçluluk psikolojisi iyice bittim.
Bence birşeyin yok geçici bir durumdur. Menün az gözüktü gözüme koruyacağım diye baya kilo vereceksin bu gidişle. Ama devam ederse doktora git tabi.
Geçmiş olsun Birsen.
Bu ara eşi ve kızı telefona takan bir de ben varım Bahar. Şu anda evde resmen köşe kapmaca oynuyorum. O değil de akşam gezmede kek börek yememe eşim de kızdı, o kadar mesajlastin bak engel olamadın yemeye dedi
Inşallah cumaya kadar ekstra dikkat edeceğim Yasemin, iyi ki bu kazayı hafta başı yaşadım. Kışlık karnıyarık ne ay yazık valla kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…