- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.961
chia da var diye şey etmek istemedim ablaBak Bak sessizce sporda yapmış :))
Akşam geç olsada fazla değil sorun olmaz bence (hafta başı için)
Güzelim sabah ekmek olmadıpında 2-3ceviz yiyebilirsin. Ne o yarım ceviz :))
Saolasın ablada benimki normal di ama seninki hala beni şaşırtıyor intikam almışcasına resmen bi daha sakın böyle bişey yapma sana ders olsunKorktuğun kişi senden az spor yapmış :)))
Valla güzelim şurda okadar emek veriyoz madem niye yerimizde sayalımki
Önce mutfağımız düzgün olsun sonra spor
Haftalık 200 300 le süre uzadıkça sabırlar tükeniyor
Aslında seni de çok takdir ediyorum cnm
Bazen az Bazen çok verdin ama bırakmadın
Geldiğimde de dediydim
Ben izine çıktığımda ikimizde 78 dik
Sen 10 kilo verdin
Ben 20 kilo aldım
O yüzden istikrarın azmin için bütün alkışlar sana gelsin
Acı iyidir iyi :)))meto tam gaz gidiyodurchia da var diye şey etmek istemedim ablaakşamdan hiç bişey anlamadım zaten abla basmışlar acıyı
Valla bu sorunu ben nasıl çözecem bilmiyorum cnmSaolasın ablada benimki normal di ama seninki hala beni şaşırtıyor intikam almışcasına resmen bi daha sakın böyle bişey yapma sana ders olsun
Kızlar ben yatıyorum artık
Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Bi serüven bizimkisi
Bizi görenler ayyy çok zayıflamışsın nasıl yaptın diye kolaycana bi soru soruyorlar ya gıcık oluyorum
İçimden geçeni yazayım
Elinin körünü yaptım
Aç yattım
gece karnımdan sesler gelerek uyandım
moralim bozulmasın kilo veremem diye kendime sürekli telkinde bulundum
leptin bekledim biliyonmu sen leptin ne
yiyeckleri elimle net tartar oldum
yiyeceklerin anatomisini çıkarır oldum
spordan yürüyemez hale geldim
bütün bunlara rağmen kilo veremediğimde ağlamaktan gözlerim şişti isyan ettim düştüm ama yılmadım devam ettim
öğrenciler senede 3 kere sınava girer ben her cuma sabahı final sınavı verdim
Sizler hunharca karbonları tatlıları götürürken ben acı acı yutkundum
yüzünü hiç görmediğim belkide hiç tanışamayacağım insanlarla gönül bağı kurdum beni onlar anladı onları ben anladım kimse yoktu bu süreçte yanımda oğlum eşim annem sadece buradaki yoldaşlarım vardı yanımda iyiki varsınız iyiki iyiki....
Pek sık görüşmüyoruz o konuda sıkıntı olur mu bilemiyorum.semti güzel çoğu yönden onların site baya şehrin dışında sayılırKız sen akıllanmadınmı
Yolu düz diye kv ye yakınmı oturacan
Zayıf oln tarafı baharı seçiyorumKız poni tarafını seç
Edibem çok sıcak gündüzleri güneş kaybolunca serinliyo haava o saatlerde yürümesi çok güzelGüzel yürüyüş yolları büyük nimet, ben açık havada yürümeyi çok seviyorum. Gerçi Sivas'ın havası ne kadar elverir bilmiyorum
Canım sen liste dışıyken bile takımın lokomotifiydin şimdi nasıl olur tahmin edemiyorum, hatta heyecanlanıyorum
Bu hafta ben de diğer Bahar'ı gözüme kestirdim, @befitlady. Sonraki hafta zevkle sana yenilirim
Canısı bnden kurtulamazsınızEdacığım, gerçekten dikkat edersen hem kilo verirsin hem de dengeli beslenmiş olursun. Ben deMefkurem gibi düşünüyorum, akşam ekmek olmasa ve üç-dört köfte olsa sanki daha iyi olur gibi ama sen listeye tam uy bakalım sonucu hepimiz öğrenmiş oluruz
Vay be ne nasıl hafiflemiş hissediyorsundur kim bilir. Ben daha yolun başındayım ve inan bu kadar kilo verdiğini duymak büyük bir moral ve ilham kaynağı benim için. İyi ki bu takımdasın ve dört gözle dönüşünü bekliyor olacağım
@nanekekik ne çılgınsın kendini nasıl attın yaa
@ayulduzz sesim oraya geliyor muuu... seni geçtim
Hiç izlemedim bakayım ben de. Anlattığınız kadarıyla yürek dayanmaz
offf offf Yasemin çok doğru. Bazen diyorum gençliğini en güzel yıllarını obez olarak geçirdin boşver artık bundan sonra zayıflasan ne olacak, nasıl bir iradesizlik, nasıl bir kendimize haksızlık
İnanmıyorum demek ki bunları tek düşünen ben değilim
Korkma canm planktan 2 gün ağrıyıp geçiyoAyyy Allah korusun böyle olmaktan
Kıyamam yaa çocuklar ne saf temiz oluyor
Canım başka şeyleri boşver, zayıflamaya odaklan, takıma odaklan, bana odaklan
Ben ben benBu hafta senle rakip olmak istiyorum, senin gibi genç ve hızlı bir metabolizmayı yenmenin kefini yaşamk istiyorum Zaten haftaya Zuhal'e yenilecek gibi duruyorum
Aynen ben de çok şekerli yiyince başım çok kötü dönüyor sonra da soğuk terler boşaltıyorum. Ramazan'da durduk yere neredeyse hergün bir defa oldu. Bende şeker var demekki acil kilo vermem lazım.
Bir de benim kız 1.5 yaşında 11 kilodan fazla. Kuzey mi zayıf yoksa benim Edam mı şişman merak ettim
Ne güzel Şeyda eşin gelmiş, ben rahatladım valla
Hadi inşallah hedefine ulaşırsın Eda.
Evet Merve katılıyorum sana hadi geçen haftaki sonunculuğa göre biraz yükseldik, haftaya ilk üç olsun kesin
Az kaldı ben bu hızla gidersem tutturamam hedefimi
Aferin Bahar, ilk günden menün bana fark atmış. Spor niye yok ama? Hem moral motivasyonun artar, çık dışarı bi yürü canım ya
Adım çıkmış dokuza inmez sekizeGündüz de geliyorum Baharcığım, gör beni
Allah şifa versin Merve, bugün pek birşey yedirme midesi dinlensin.
Kolay gelsin Eda.
Bütün temennilerine aynen katılıyorum tatlım. Planlı olmak ,önceden ne pişireceğine karar vermek çok önemli gerçekten ama ben pek başaramıyorum diyecektim kivazgeçtim bu hafta başaracağım inşallah
Evet bence de kilo verme sürecinde sıkıntılarımızı da paylaşmak önemli çünkü duygusal açlık yüzünden bu kiloları aldık zaten, aynı tuzağa düşmemek için birbirimize destek olmalıyız.
Plank'a zaten cesaret edip deneyememiştim, iyice gözüm korktu Poni
Ayy tam oturmuş Adile Naşit, çok güldüm Bahar maşallah senden de kaçmıyor. Benim teklifim Cuma günleri menü yazmayalımYazabilen var utanıp yazamayan var
Sağol inşallah ikimizde iyi sonuç alırız.
Çocuklardan biri hasta bende hastayım. Şuan bayılacak derecede uyku bastırıyor. Annesi gelsin diye dört gözle bekliyorum.
Çok geçmiş olsun hepinizeBugünkü menüm
Sabah
avuç içi kadar haşlanmış patates
Öğle:
Sabahkinin yarısı kadar haşlanmış patates
Akşam
1 dilim ekmek
1 kase yayla çorbası
Su: 2,5 litre
Spor yok
Hastalıktan dolayı kötüyüm bulantı kusma vs var. Bugünlük menümü mazur görün lütfen.
Güzel menü cnm bişy sorucam 8le 1 arası acıkmadın mıMenüm
Sabah 8:30
Yumurta tavada 1 dl ekmek
Biraz peynir domates salatalık
Öğlen 13:30
1 kase yoğurt çorbası
2 üçgen karpuz
akşam 19:30
Sac kavurma 3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu semizotu salatası
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 5 km
Su 2 litreyi geçer
Soda 2 tane
Yeşil çay 2 kupa
Hayal edince çok güldümKızlar bıgün köpeğimizle yürüyüşe çıktım bizim bahçe yol kenarı arkası hep dağ tepe tek başıma gidemezdim aldım köpeği korkunun göZünü seveyim göZüme bi tepe kestirdim o tepeye kadar yürüdüm ama nasıl beni görseniz şabanın bi filmi vardı ya postacı işte aynen öyle :)))) halime nasıl gülüyorum köpekde garibim beni hiç bırakmıyor anladı sanırsam yanımda bana ayak uydurmaya çalışıyor ben depar atoyorum oda benimle depar atıyor yaban yeri kimsecikler yok etraftan sesler duyuyorum sanki korka korka 1 saat nasıl ter attım anlatamam sırf spor olsun diye neler yapıyoruz :))))
Sizin çiftlik bya büyükmüş güzelmişİlahi abla ciddi horozsuz nasıl yumurta yapacak o tavuklar :)))) ay çok güldüm
Bir horoza 5 tavuk şart 2 tavuk olursa öldürür garip tavukları sürekli .... anla işte erkek ya
Bizim bahçe çok büyük abla 11 dönüm arazi 500 ceviz ağacımız var 5 dönümünde ev kurulu geri kalanı meyve ve ceviz asma bide bi ağaç daha var adını hatırlayamadım 7 yılda bi öahsül veriyor 200 kadar vardır ondanda aklımıza gelen herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz iklim şartları neye elverirse anlıycan
5 kedi 1 arjantin dogomuz var ördek kaz tavuk hindi güvercin sayısını bilmiyorum aslında büyükbaş hayvancılıkda yapacaktık ama köyün suyu bizim bahçenin önünden geçiyor köylüler izin vermedi
Sen 5 tavuk bir horoz alırsan yeter abla yumurtasını yersin misgibi
Bzde o sorun hiç yaşnmadı benim kk sız kilo veremediğimi söylüyoMerve bu aralar eşin baya taktı bize gizliden yaz bari yanında yazma
Ben hala eşimin yanında cuma günleri hariç telefon almıyorum cuma yarışma sonucu var takip etmeliyim diye alıyorum bişey demiyor
Onsuz her fırsatı değerlendir yoksa gıcık olacak iyice :))
Afiyet olsn abla meyve doyurdu mu sabah?Sporu devam yapayım dedim ama gerçekten bacaklarım ağrıyor
2 haftadır arada yapsamda düzenli yapmadığım için daha vücut alışmadı
Yavaş Yavaş artırayım
Sonra iş yapayım derken ç..... Olmasın
Menü gelsin
9.45 __
1 dil tarçınlı ananas
13.00 __
4 mantarlı 2 yumurtalı omlet
Maydonoz
16.00 __ara
10 badem
20.30 __
1 tb yeşil fasülye
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş
North River bakanım yürüyüş evden çıkış dönüş 49 dk dı
Bugün 3 sefer 5-6dk lık dışarda bisiklet olduğu için (bunları spordan saymıyom) o 1 dk yı o yüzden ekledim :))
Tuvaletten yazıyom bazen ben o derece :)
Akşamın geç olması dışında güzel menü afyt olsnMenüm
(09:20)
2 bebek salatalık
½ küçük kase chiali yoğurt
1 kk peynir
½ ceviz
12.:00
1 nektarın
(15:30)
4 kofte.
1 yeşil biber
2 bebek salatalık
1 kk peynir
(21:00)
½ kuzu şiş dürüm ( kafasına yarısından azını yedim geri kalanın etiketlerinin yedim
Az bişey ayran ( kızım ayranima coreklendi)
Su: 3lt
Spor : 45 dk leslie
North River
Poni ben akşamları acıkıyorum gündüz öyle bi sıkıntı yok soda içtim su içtim o aradaPek sık görüşmüyoruz o konuda sıkıntı olur mu bilemiyorum.semti güzel çoğu yönden onların site baya şehrin dışında sayılır
Zayıf oln tarafı baharı seçiyorum
Edibem çok sıcak gündüzleri güneş kaybolunca serinliyo haava o saatlerde yürümesi çok güzel
Canısı bnden kurtulamazsınızburadayım
Korkma canm planktan 2 gün ağrıyıp geçiyo
Çok geçmiş olsun hepinize
Güzel menü cnm bişy sorucam 8le 1 arası acıkmadın mı
Hayal edince çok güldüm
Sizin çiftlik bya büyükmüş güzelmiş
Bzde o sorun hiç yaşnmadı benim kk sız kilo veremediğimi söylüyo
Afiyet olsn abla meyve doyurdu mu sabah?
Akşamın geç olması dışında güzel menü afyt olsn
EdibeeeeeeeBenim menü:
Sabah: 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 kasik mantar sote
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle: 13.30
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
1 salkım üzüm
Ara: 16.00
1 dilim cevizli kek
Sütlü kahve
Akşam 20.00
Minik bir dilim börek
1 dilim kek
Su: 2 lt
Spor: yok
Az vurun çok acıtmayın lütfenmisafirlikte önümde sıcak sıcak görünce dayanamadım.
Poni bi kaç gün tansiyonu gün içinde sürekl ölç not al eğer dengesizse bi dr a gitMenüm
12.00
1 d çavdar
1 yumurtalı menemen
4 zeytin
14.00
Yarım çay bard leblebi 2 hurma
17.00
1 d ekmek
2 yk et sote
Salata
Ayran
Su 2
Spor yok maalesef tansiyonum gene düştü kendime zor geldm dr mı gitsem bilemedim bu kez uzun sürdü
Edibe diyetteyim ben yemiyorum demenin hazzını bi anlasan sana içlerinden neler söyliyeceklerini bi tahmin etsen asla azına sürmezsin seni bu hale getiren şeyleriBenim menü:
1 haşlanmış yumurta
2 kasik mantar sote
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
1 salkım üzüm
1 dilim cevizli kek
Sütlü kahve
Akşam 20.00
Minik bir dilim börek
1 dilim kek
Az vurun çok acıtmayın lütfenmisafirlikte önümde sıcak sıcak görünce dayanamadım.
Yorumsuz!!!!Benim menü:
1 haşlanmış yumurta
2 kasik mantar sote
Domates salatalık
1 dilim peynir
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
1 salkım üzüm
1 dilim cevizli kek
Sütlü kahve
Akşam 20.00
Minik bir dilim börek
1 dilim kek
Aaaaaa hain seniiii :))sırtımdan bıçaklandımZayıf oln tarafı baharı seçiyorum
aslında meyveyi kahvaltı öncesi diye yedim cnm 1 saat sonra kah.yapıcaktımAfiyet olsn abla meyve doyurdu mu sabah
Evde tan.aleti yokmu cnmMenüm
12.00
1 d çavdar
1 yumurtalı menemen
4 zeytin
14.00
Yarım çay bard leblebi 2 hurma
17.00
1 d ekmek
2 yk et sote
Salata
Ayran
Su 2
Spor yok maalesef tansiyonum gene düştü kendime zor geldm dr mı gitsem bilemedim bu kez uzun sürdü
Yapma yaa 3-4 gün gitmiş midirEdibe diyetteyim ben yemiyorum demenin hazzını bi anlasan sana içlerinden neler söyliyeceklerini bi tahmin etsen asla azına sürmezsin seni bu hale getiren şeyleri
Bunları yedikçe daha çok ihtiyaç duyacaksın ne verirsen midene daha fazlasını istiyor
önündeki 3-4 günü çöpe attın şimdi bak sil baştan telafi etmekle uğraşacaksın şimdi
Sen o böreğin tadını biliyorsun daha önce yedin kaç kere hele kek için değermi bu kadar kaloriye
Kararlı olmalısın ciddi ciddi HAYIR demeye iradene hükmetmeye nefsine hakim olmaya çalış öncelikle beyin obezliği feci bişey...
Yarına alıntılar uçarsa karışmam :))Huhuuuu geldim alıntı yaptım sabah cvpliycam Merve'nin ki bide benimki bu ara tele taktı şimdi okudum zaten misafirlikteydim geç geldik kuzeyi WC ye kaldırınca geçmiş yaptım
Iyi geceler...Yarın verimli sağlıklı bi pazar geçirelim inş.kızlar
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?