- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.001
yok canım o öyle hepsinde aynı olmuyormuş ben ilk gebrligimde (ki 12haftalik düşürdüm) ye iç uyu ikincide hiç öyle olmadıAy yok canm öyle bişy olsa direk iştahım kapanırdı maşaallah yerinde
Kız yaglayip atsaydin fırına kızartmalar uğraşmaAlıntıları ekle gene yok niye acaba kime ne diyeceğimi unutuyorum
Edibe12 ne sandın edibecim 2-3 gün toparlamaya çalışacaksın yarışmadayız bunun bilincine varmalısın burda kaç kişi cuma günü senin benim birbirimizin kilo vermemizi umutla bekliyor takımız sonuçta :)
@oneyou89 geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bu arada
Kayınvalide kışlık karnıyarığı bana kakaladı bu sıcakta karnıyarık kızartıyorum dolaba koymak için
Edibe farkındaysan yorum hile yapmamışlardır artık yemene neden bı sen kendine inanmazken biz sana inandik ve her seferinde aynı oldu eşimde doğru demiş ben birşey yerken aklıma takım geliyor aynadaki goruntum geliyor emziren biri bile kendini tutarken 40kusur yaşında bı babaanne bile sağlık için kilo vermek isterken iki yaşında çocuğu olan gencecik ben kendime niye yazık edeyim diyorumHiç birşey bahane değil biliyorum ama savunma iç-güdüm harekete geçti... Şöyle ki ikindide eşim çocuklar uyuyor gel kahve içip kek yiyelim sen yemeyince benim de boğazımdan geçmiyor dedi. Neredeyse on yillik evliyiz obezligimden düşünebildiğimiz tek romantizm başbaşa kek yemekAkşam bi yere gitme fikri yoktu yedim. Akşam bi arkadaşları aradık müsaitseniz bir saat sonra size çaya gelelim diyetteyiz sade çay yeter dedik. Insanlar ne hamarat hemen kek yapmış zaten çocukları istedi diye öncesinde börekleri varmış. Erken söyleseniz kısır da yapardım dedi. Ben de içimden keşke dedim. Aslında doğrusu keske hiç yemeseydim.
Güzel bir menü spor da başarılı tebrikler. Köy ekmeğini de iyi ki yemişsin.
Ben dünkü yediklerinin ağırlığından kalkamıyorum
Olsun oğlun mutlu etmişsin o da iyi. Birşeyler atıştırıp çıkmak iyi fikir.
befitlady Baharım nerelerdesin bak meydanı boş buldum kek börek götürüyorum. Merve ben aslında bu hafta sana söz vermiştim galiba kusura bakma unutmuşum seni ben Mefkurem 'i yendikten sonra yeneyim zaten şimdi kek börek karizmayı fena çizdirdim.
canımsın sende iyiki varsınKızlar ben yatıyorum artık
Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Bi serüven bizimkisi
Bizi görenler ayyy çok zayıflamışsın nasıl yaptın diye kolaycana bi soru soruyorlar ya gıcık oluyorum
İçimden geçeni yazayım
Elinin körünü yaptım
Aç yattım
gece karnımdan sesler gelerek uyandım
moralim bozulmasın kilo veremem diye kendime sürekli telkinde bulundum
leptin bekledim biliyonmu sen leptin ne
yiyeckleri elimle net tartar oldum
yiyeceklerin anatomisini çıkarır oldum
spordan yürüyemez hale geldim
bütün bunlara rağmen kilo veremediğimde ağlamaktan gözlerim şişti isyan ettim düştüm ama yılmadım devam ettim
öğrenciler senede 3 kere sınava girer ben her cuma sabahı final sınavı verdim
Sizler hunharca karbonları tatlıları götürürken ben acı acı yutkundum
yüzünü hiç görmediğim belkide hiç tanışamayacağım insanlarla gönül bağı kurdum beni onlar anladı onları ben anladım kimse yoktu bu süreçte yanımda oğlum eşim annem sadece buradaki yoldaşlarım vardı yanımda iyiki varsınız iyiki iyiki....
ahh Edibe ahh kelimelerimi yutkunarak içime akıtıyorum bu iş bu şekilde olmazBenim menü:
Sabah: 9.30
1 haşlanmış yumurta
2 kasik mantar sote
Domates salatalık
1 dilim peynir
Öğle: 13.30
1 kase çorba
Salata
1 dilim ekmek
2 kaşık mantar sote
1 salkım üzüm
Ara: 16.00
1 dilim cevizli kek
Sütlü kahve
Akşam 20.00
Minik bir dilim börek
1 dilim kek
Su: 2 lt
Spor: yok
Az vurun çok acıtmayın lütfenmisafirlikte önümde sıcak sıcak görünce dayanamadım.
AFiyet olsun canım ihmal etme git doktoraMenüm
12.00
1 d çavdar
1 yumurtalı menemen
4 zeytin
14.00
Yarım çay bard leblebi 2 hurma
17.00
1 d ekmek
2 yk et sote
Salata
Ayran
Su 2
Spor yok maalesef tansiyonum gene düştü kendime zor geldm dr mı gitsem bilemedim bu kez uzun sürdü
Arada tutturuyolar canım işte birde dalga geçiyor yazarak zayıflanmaz diyeHuhuuuu geldim alıntı yaptım sabah cvpliycam Merve'nin ki bide benimki bu ara tele taktı şimdi okudum zaten misafirlikteydim geç geldik kuzeyi WC ye kaldırınca geçmiş yaptım
Çok geçmiş olsun canım acil şifalarOglum hasta hastanedeydim ateslenio ilgilenmeliyim
Hiç sorma kuzu yaGeçmiş olsun eda yanda çocuklar varken zor olmuş
Hiç önemli değil
Son günlerde erken kapatırız abla
Misafirlikteydim geç geldik sizmisim
Merveninki gibi benim este taktı su ara telefona yapmıştın diye
Andrenalin tavan yapmış :)
Bı ara cosuyorlar :)
Bu ne böyle abla ya tüm kılıçları bana kusanmissin
Yanlış yazMak alışkanlık oldu :)
Sende iyi ki varsın yasemincim
Yaklaşınca görüşmede artar sen yine de o kadar dibine taşınma canım bide malum zor insanlar
Mefkurem duydun mu yandaş buldum
hadi ikindi yedin akşam niye yedin
bı git poni benimki hep düşük hiç etkilenmez Dr bana vücudunun istediği bu demişti seninkinin istediği bu değil belli
Afiyet olsun canım kazanan sen olmuşsun böreğe karşıMenü
Sabah (10:40)
1yagsiz tavada yumurta
30g kadar peynir
1domates
1dlm ekmek
Ara(12:40)
1yesilelma
4findik
Öğle (15:00)
1kirmizibbiber
1koy biberi
1kabakta
2domatesten 1tatli kaşığı zeytinyağı ile kavurma
Yoğurt
1dlm ekmek
Akşam(19:30)
Avuç içi kadar köy ekmeği
Domates salatalık
2kk peynir
4zeytin
Borekten yemedim ekmek şansım yoktu
Şu: 2lt spor :30dk eliptik+20dk zumba = 50dk
yok kız eşim evde haliyle istekler işler bitmiyorHuhuuuu nerdesiniz tmm anladık çok spor yaptınız yataktan kalkmak zor ama hadi bakalım
Günaydınnnnnnnn
Sevgili yoldaşlarım
Tuzaklarına düşmediğimiz bi pazar diliyorum
Benim oğlan kahvaltıya dışarı gidelim dedi
Aslında hiç cnm istemiyor ama hadi kırılmasın diye tmm dedim
Bi yumurta peynir yicem diye 45 dk yol gidecez :)))
Geçe kalır diye şimdi az yabanmersini bikaç badem atıştırdım
Kahvaltı öğlene kalır
Akşamıda hafif atlatmayı düşünüyorum
bu hafta ben reglime meydan okudum ablaHadi ama kızlar hiç kendine güvenen yokmu
Birilerine meydan okuyacak
Rakip olmamış bisürü kişi var
Bu haftanın savaşcıları
Mefkurem & North River
Edibe12 & befitlady
@CeruleanSins & @oneyou89
kadın doğuma gittim mı merveTünaydın kızlar
9 buçukta kalktım lakin anca gelebildim evi savaş alanına çevirdi eşim ve kızım sağolsun biri oyuncakları dağıttı biri dolap kurucam diye evin altını üstüne getirdi Allah'tan halılar yıkamada da hemen silinip süpürgesi kolay oluyor bende kahvaltı hazırla mutfağı toparla bir kızla uğraş bir eşle uğraş derken anca oturabildm onuda kızı uyutmak için .. kız uyuduktan sonra dağınıklığı toparlicam sonra kızım uyanmaz ise spor yaparım
Ara ara reglden dolayı dikislerim ağrıyor niye anlamıyorum sadece oturduğumda ağrıyı hissetmiyorum
Yok cnm bebiş eminim. Ayrıca söylediklerinde ne kadar haklısnyok canım o öyle hepsinde aynı olmuyormuş ben ilk gebrligimde (ki 12haftalik düşürdüm) ye iç uyu ikincide hiç öyle olmadı
Kız yaglayip atsaydin fırına kızartmalar uğraşma
Edibe farkındaysan yorum hile yapmamışlardır artık yemene neden bı sen kendine inanmazken biz sana inandik ve her seferinde aynı oldu eşimde doğru demiş ben birşey yerken aklıma takım geliyor aynadaki goruntum geliyor emziren biri bile kendini tutarken 40kusur yaşında bı babaanne bile sağlık için kilo vermek isterken iki yaşında çocuğu olan gencecik ben kendime niye yazık edeyim diyorum
Buda kaçamaklarınla ilgili son yorumum
Regldn olduğuna emn misn canm ilginç bnm planktn sonra ağrıdı kaslardan dolayı danrmTünaydın kızlar
9 buçukta kalktım lakin anca gelebildim evi savaş alanına çevirdi eşim ve kızım sağolsun biri oyuncakları dağıttı biri dolap kurucam diye evin altını üstüne getirdi Allah'tan halılar yıkamada da hemen silinip süpürgesi kolay oluyor bende kahvaltı hazırla mutfağı toparla bir kızla uğraş bir eşle uğraş derken anca oturabildm onuda kızı uyutmak için .. kız uyuduktan sonra dağınıklığı toparlicam sonra kızım uyanmaz ise spor yaparım
Ara ara reglden dolayı dikislerim ağrıyor niye anlamıyorum sadece oturduğumda ağrıyı hissetmiyorum
Eline sağlk canmSpor Listesi
askrhpozitif = 0+45
Mefkurem = 0+50
Habinar = 0+60
North River = 30+50
befitlady = 0+×
Edibe12 = × +0
@CeruleanSins = 45+0
Poni Bon = 0+0
@oneyou89 = 0+ ×
@seydan94 P pufss yeni sezeryan @ayulduzz evinde olmadığı için muaftır
× = menü paylasilmadigini gösterir
doğumdan beri korkuma hiç gitmedim baharkadın doğuma gittim mı merve
Eline sağlık canımSpor Listesi
askrhpozitif = 0+45
Mefkurem = 0+50
Habinar = 0+60
North River = 30+50
befitlady = 0+×
Edibe12 = × +0
@CeruleanSins = 45+0
Poni Bon = 0+0
@oneyou89 = 0+ ×
çok canım kas ağrısı değil arasıra oluyor adetimin ilk günleri dikiş yerinde ağrıYok cnm bebiş eminim. Ayrıca söylediklerinde ne kadar haklısn
Regldn olduğuna emn misn canm ilginç bnm planktn sonra ağrıdı kaslardan dolayı danrm
Eline sağlk canm
Sağol canım uğraşmışsın. Cuma spor yok benim. Battı balık menümü de yazayımSpor Listesi
askrhpozitif = 0+45
Mefkurem = 0+50
Habinar = 0+60
North River = 30+50
befitlady = 0+×
Edibe12 = × +0
@CeruleanSins = 45+0
Poni Bon = 0+0
@oneyou89 = 0+ ×
Neden cnm bi sorunmu var
Tatlım burda birbirimize destek olmazsak takım olmanın anlamı kalmazki
Yoksa menüyü günlüğe yazarız kendi kendimize takılırız
Amaç sadece menü yazıp gitmek değil
Bak ben olsam çokdan sarı kırmızı kartlara boğduydum seni :)))çünkü yeterli paylaşımda takım kuralı
Ama merve anlayışlı olmaya çalışıyor bunu süistimal etmeyelim cnm
Geçmiş olsun bahar ciddi birşey mi yengenin durumu tansiyon vs mıSelaaaaam canlarımmm dün içiiiin çoook özüür dilerim yengem fenalastı hastaneye gıdınce Ömere ben baktım orda ınternet yoktu giremediiiiim.Benım en yakın zamanda internet paketi yapmam sart oldu:)
Çooook özlediiiim siziii hemen geçmiş yapıyım :) gelıyorummmmm
hemen dünkü menümü de paylascaaam :)
Edibe12 Yeni rakıbeeeeeem nasılsııııın :)
süpersin rakibemBen geldimmmm :))
Eve yeni geldik. Ahh Ahh dedim keşke şuraya listeye girmeden önce gideydik
Envai çeşit kızartmalar börek kızartması vs.
Sonrasında tatlıcı
Tabi ben normal sağlıklı kahvaltımı yaptım hatta siyah ekmek olmadığı için ekmek türüde almadım
Önce yemediğim için kendimi tebrik etmiştim
Sonrasında tatlıcı camekanında kendimi görünce
Daha nerene yiyeceksin utanmadan dedim 
Velhasıl daha kararlı olarak geri döndüm
Kız deli misin kontrollerine de mi gitmesin birde şikayetin var üstelikdoğumdan beri korkuma hiç gitmedim bahar
Eline sağlık canım
çok canım kas ağrısı değil arasıra oluyor adetimin ilk günleri dikiş yerinde ağrı
Ellerine sağlık tatlımSpor Listesi
askrhpozitif = 0+45
Mefkurem = 0+50
Habinar = 0+60
North River = 30+50
befitlady = 0+×
Edibe12 = × +0
@CeruleanSins = 45+0
Poni Bon = 0+0
@oneyou89 = 0+ ×
alnımın akıyla geldimde tatlımMefkurem çeşit çeşit kahvaltılıklar vardır şimdi orda nasıl geçiyo
Yrngene geçmiş oksun tatlımSelaaaaam canlarımmm dün içiiiin çoook özüür dilerim yengem fenalastı hastaneye gıdınce Ömere ben baktım orda ınternet yoktu giremediiiiim.Benım en yakın zamanda internet paketi yapmam sart oldu:)
Çooook özlediiiim siziii hemen geçmiş yapıyım :) gelıyorummmmm
hemen dünkü menümü de paylascaaam :)
Edibe12 Yeni rakıbeeeeeem nasılsııııın :)
tatlım zaten hepimiz aynı saatte burda olacaz diye bi kural yok kiGenelde evde değilim bu yüzden böyle oluyoKeyfiyen girmemezlık yapmıyorum mecbur kalıyorum gercekten bende kendımı kötü hıssedıyorum bu konuda ama elımde değil melesef
sizide anlıyorum sonucta bu bır yarısma ve kuralları var ve bende kabul etmıstım .Ama suaan kendımle alakalı olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum geldiğimde herkes uyumus oluyor coook özür dilerim tekrarlanmıcak diyebılsem keske ama yengemın bu sseferkı hamılelıgı bıraz rısklı o yuzden genelde yanında oluyorumm öğünlerimin saatı hersey cok karıstı gercekten
askrhpozitif Merve ablam bu konuda gercekten çook üzgünüm eger yarısmaya uygun değilsem bunuda anlayabılırım gercekten
30dk eliptik yaptım duruma göre akşamda bı tür başka birşey olabilir :)Ellerine sağlık tatlım
Hımmm bugün seni geçmeye çalışayım
Sen bugün yapmıcaktın değilmi eşimm :))
alnımın akıyla geldimde tatlım
Yukarda dediğim gibi camekanlar evdeki aynadan daha belirgin gösteriyor insanı sanki
Kendimi çok kötü hissettim
Yrngene geçmiş oksun tatlım
Kanaması falanmı oluyor
tatlım zaten hepimiz aynı saatte burda olacaz diye bi kural yok ki
Eğer evde değilsen ve dışarda giremiceksen
Ben çıkıyorum gece gelirim diye haber verirsin
Gelincede geçmişi okur yorumlarını yaparsın
Böylece takımdanda kopmamış olursun
Mevlüt salıydıda yıldönümleri bugünmüydü@seydan94 evlilik yıldönümünuz kutlu olsun mevlüt ne zamandi
Sen 1 saat yaparsan benim 1.5 saat yapmam lazımki sana yetişeyim :))30dk eliptik yaptım duruma göre akşamda bı tür başka birşey olabilir :)
Evet abla bugundu hatta eşim evde demiştiMevlüt salıydıda yıldönümleri bugünmüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?