- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #209.941
İlahi abla ciddi horozsuz nasıl yumurta yapacak o tavuklar :)))) ay çok güldümO tabir nerden çıktı kızzz :)))
Sen şu bahçeyi biraz anlatsana cnm
Kaç tavuk var bakımı zormu
Yumurta olması için horoz şartmı
Şu nedenle soruyomki
Bizim bahçe fazla büyük değil
Küçük bi kümes koyup
Acaba 2 tavuk alsam işimi görürmü
Valla yapmaya korkuyorum cnm çünkü bana sporun fazlası yaramıyorSeni kurtarmaz abla her dalda birinciliğe oynuyorsun çünkü:)
Kız ne bileyim ben hiç tavukdan anlamamki :))İlahi abla ciddi horozsuz nasıl yumurta yapacak o tavuklar :)))) ay çok güldüm
Bir horoza 5 tavuk şart 2 tavuk olursa öldürür garip tavukları sürekli .... anla işte erkek ya
Bizim bahçe çok büyük abla 11 dönüm arazi 500 ceviz ağacımız var 5 dönümünde ev kurulu geri kalanı meyve ve ceviz asma bide bi ağaç daha var adını hatırlayamadım 7 yılda bi öahsül veriyor 200 kadar vardır ondanda aklımıza gelen herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz iklim şartları neye elverirse anlıycan
5 kedi 1 arjantin dogomuz var ördek kaz tavuk hindi güvercin sayısını bilmiyorum aslında büyükbaş hayvancılıkda yapacaktık ama köyün suyu bizim bahçenin önünden geçiyor köylüler izin vermedi
Sen 5 tavuk bir horoz alırsan yeter abla yumurtasını yersin misgibi
Eşine selamlar efenim :)))Canlar dışarıdayim akşam yemegi felan yedik bugün pek planladihim gibi gitmedi eve geçince geçmiş yapicam eşimin bakışlarında maruz kalıyorum şuan
ŞEhirde olmaz horoz milleti rahatsız eder şikayet olur tabiki 2 tavuk bi inek masum bi şekilde yaşarlar sen horoz ve damızlık boğadan uzak dur yeter abla :)))Kız ne bileyim ben hiç tavukdan anlamamki :))
Netede bakmadım
Ay horoz olunca çok gürültü olur
Burası yerleşim yeri ya şikayet falan olur
Belediyeye sormak lazım izin veriyolarmı diye
Bide küçük kafesde olmaz
Offf bütün hayallarimi yıktın kızz :)))
Valla ne şanslıymışınız bende yeşilliği sakinliği bahçe çiçek çok seviyorum
Yerimiz olsa inek bile isterdim
2 tavuğun yanına
Merve bu aralar eşin baya taktı bize gizliden yaz bari yanında yazmaCanlar dışarıdayim akşam yemegi felan yedik bugün pek planladihim gibi gitmedi eve geçince geçmiş yapicam eşimin bakışlarında maruz kalıyorum şuan
kız dilek haftaya birinciliğe oynuyoruz sabit kabul etmeyizSelam kızlar giremiyorum siteye genelde nasılsınız bakalım,tartı yüzlere gulmuştur dün umarım
Tatil boyunca çok büyük beklentim yok yeme duzenim yok koydeyiz şuan genelde hergun başka bir yerde yemek yemek zorunda kalıyorum
Şuan ormana geldik teneke de tavuk yapıyoruz bugün sıkıntı olmaz yeme konusunda ama genelde köy yerinde misafire ayrı hürmet ediyolar ve hamurişi eksik olmuyor burda mantısı gözlemesi gibi elimden geldiği kadar dikkat ediyorum haftaya en kötü sabit olurum inşallah
Valla bitmiyor Edibecim ne zaman bitecek su eksikler merak ediyorum ben çarşıdan gelene kadar eşim geldi ondan sonrada banyoda çamaşır makinasına dolap almıştık hemen lavabo yani su üzerine geliyor diye onu kurduk birlikte saat geç olunca da dışarda yedik artikGeçmiş olsun Eda.
Olsun sesini duyduk mutlu olduk
Rica ederim
Işler bitmiyor di mi, yemek yaptın akşama bari?
Kazasız atlatırsın inşallah. Kilo almasan bile iyi bence.
Sen tatildeydin bu yarış sayılmaz bi ara tekrar yarışalım
Zuhal ablamin dediklerine katılıyorumArkadaşlar aklıma takılan bir soru var. Ben normalde iki üç günde bir kahve içerdim. Son haftalarda rok tutuyor diye hergün içmeye başladım. Bunun bir zararı olur mu sizce. Ne bileyim zamanla metabolizmayi hizlandirici etkisini yitirir mi
çok geçmiş olsun canım acil şifalarBugünkü menüm
Sabah
avuç içi kadar haşlanmış patates
Öğle:
Sabahkinin yarısı kadar haşlanmış patates
Akşam
1 dilim ekmek
1 kase yayla çorbası
Su: 2,5 litre
Spor yok
Hastalıktan dolayı kötüyüm bulantı kusma vs var. Bugünlük menümü mazur görün lütfen.
afiyet olsun canımMenüm
Sabah 8:30
Yumurta tavada 1 dl ekmek
Biraz peynir domates salatalık
Öğlen 13:30
1 kase yoğurt çorbası
2 üçgen karpuz
akşam 19:30
Sac kavurma 3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu semizotu salatası
Spor 1 saat tempolu yürüyüş 5 km
Su 2 litreyi geçer
Soda 2 tane
Yeşil çay 2 kupa
Kızlar bıgün köpeğimizle yürüyüşe çıktım bizim bahçe yol kenarı arkası hep dağ tepe tek başıma gidemezdim aldım köpeği korkunun göZünü seveyim göZüme bi tepe kestirdim o tepeye kadar yürüdüm ama nasıl beni görseniz şabanın bi filmi vardı ya postacı işte aynen öyle :)))) halime nasıl gülüyorum köpekde garibim beni hiç bırakmıyor anladı sanırsam yanımda bana ayak uydurmaya çalışıyor ben depar atoyorum oda benimle depar atıyor yaban yeri kimsecikler yok etraftan sesler duyuyorum sanki korka korka 1 saat nasıl ter attım anlatamam sırf spor olsun diye neler yapıyoruz :))))
Ay maşallah ne güzel Yaseminİlahi abla ciddi horozsuz nasıl yumurta yapacak o tavuklar :)))) ay çok güldüm
Bir horoza 5 tavuk şart 2 tavuk olursa öldürür garip tavukları sürekli .... anla işte erkek ya
Bizim bahçe çok büyük abla 11 dönüm arazi 500 ceviz ağacımız var 5 dönümünde ev kurulu geri kalanı meyve ve ceviz asma bide bi ağaç daha var adını hatırlayamadım 7 yılda bi öahsül veriyor 200 kadar vardır ondanda aklımıza gelen herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz iklim şartları neye elverirse anlıycan
5 kedi 1 arjantin dogomuz var ördek kaz tavuk hindi güvercin sayısını bilmiyorum aslında büyükbaş hayvancılıkda yapacaktık ama köyün suyu bizim bahçenin önünden geçiyor köylüler izin vermedi
Sen 5 tavuk bir horoz alırsan yeter abla yumurtasını yersin misgibi
canına minnet valla ablaEşine selamlar efenim :)))
Zühal ablam beni takımdan atacakmış de
Karısını zayıflatıyoz daha ne istiyoki :)))
Dönem dönem yaşıyoruz canım bu durumu 4 senedir sonra konu kapanıyor az dikkat cekmemeye çalışıyorum fazla elime almamaya gayret ediyorum yanındaMerve bu aralar eşin baya taktı bize gizliden yaz bari yanında yazma
Ben hala eşimin yanında cuma günleri hariç telefon almıyorum cuma yarışma sonucu var takip etmeliyim diye alıyorum bişey demiyor
Onsuz her fırsatı değerlendir yoksa gıcık olacak iyice :))
Abla valla bugün sırf senden korktuğum için spor yaptım :)))Hellooooo haftaya 1.olacak 9.takımın güzelleri
Lütfen yarını hafif geçirip pazartesiye eksi çıkmaya çalışalımki işimiz daha kolay olsun
Zaten cıss olmıcağından eminim ama şişlik yapacak şeyleride tüketmiyelim
Perşembeye kadar herkes yapabildiği kadar sporunuda eksik etmesin
Tabiki bol suyumuzu bitki çaylarımızı unutmayalım
Sonra cuma günü nemi olacak
TABİKİİİİ DANSSSSSSSS
Tuvaletten yazıyom bazen ben o derece :)Dönem dönem yaşıyoruz canım bu durumu 4 senedir sonra konu kapanıyor az dikkat cekmemeye çalışıyorum fazla elime almamaya gayret ediyorum yanında
Diyecek bi laf yokSporu devam yapayım dedim ama gerçekten bacaklarım ağrıyor
2 haftadır arada yapsamda düzenli yapmadığım için daha vücut alışmadı
Yavaş Yavaş artırayım
Sonra iş yapayım derken ç..... Olmasın
Menü gelsin
9.45 __
1 dil tarçınlı ananas
13.00 __
4 mantarlı 2 yumurtalı omlet
Maydonoz
16.00 __ara
10 badem
20.30 __
1 tb yeşil fasülye
Salata
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 50 dk yürüyüş
@nanekekik bakanım yürüyüş evden çıkış dönüş 49 dk dı
Bugün 3 sefer 5-6dk lık dışarda bisiklet olduğu için (bunları spordan saymıyom) o 1 dk yı o yüzden ekledim :))
Onu bende yapıyorum YaseminTuvaletten yazıyom bazen ben o derece :)
Korktuğun kişi senden az spor yapmış :)))Abla valla bugün sırf senden korktuğum için spor yaptım :)))
Psikolojik baskı yapıyon cidden
Diyorumki e yasemin bu cumada kilo vereme bu zuhal abla seni nasıl ezikler izlede gör :)
Senin gibi insanları çok seviyorum ben ya gözüyle her işini halledersin eminim
Benim bi arkadaşım vardı oda öyleydi çok seviyorum kendisini çok şey öğretti bana
Kayraya Hamileyken demiştimki
Kayrayı gözümle büyütecem asla ses yükseltmeden bakışlarla
Çocuk gözüme bakıp anlıyor o anki durumumu valla başardım bu oğlanda
Öbürlerini Allah iyi ede saldım çayıra mevlam kayıra iyice yüzgöz olduk onlarla :))
Biz başlangıçta çok kavga ettiydikde alıştı artık :))Merve bu aralar eşin baya taktı bize gizliden yaz bari yanında yazma
Ben hala eşimin yanında cuma günleri hariç telefon almıyorum cuma yarışma sonucu var takip etmeliyim diye alıyorum bişey demiyor
Onsuz her fırsatı değerlendir yoksa gıcık olacak iyice :))
Tişikkür efenim :))Diyecek bi laf yok
Bak Bak sessizce sporda yapmış :))Menüm
(09:20)
2 bebek salatalık
½ küçük kase chiali yoğurt
1 kk peynir
½ ceviz
12.:00
1 nektarın
(15:30)
4 kofte.
1 yeşil biber
2 bebek salatalık
1 kk peynir
(21:00)
½ kuzu şiş dürüm ( kafasına yarısından azını yedim geri kalanın etiketlerinin yedim
Az bişey ayran ( kızım ayranima coreklendi)
Su: 3lt
Spor : 45 dk leslie
@nanekekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?