- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.041
afiyet olsun canım gayet iyi atlatmissin akşam meze ağırlıklı yemissin zaten
Menü
Sabah (9:40)
1yumurta
Biraz dil peyniri
Yeşillik
1dlm ekmek
Ara
Duble kahve
Öğle(15:00)
Ton balıklı peynirli salata
1/2 Etimek
Akşam(18:00)
1kirmizi 1yesil biber 1/2 kabak 2domatesten sebze sote
3yk yoğurt
1dlm ekmek
3dlm kavun
Arada süt icecektim eşim dün laktozsuz ama protein oranı yüksek bir süt almış laktozsuz al demiştim onu almış ama yer yok denemek için mideyi şişirme ye gerek yok yarın denerim
Su: 3lt spor:31dk eliptik
İyi akşamlar kızlar yine yoğun bir gündüsu evde hala bir düzen kuramadik ikeaya gittik yine mutfaga raf falan aldık koltuk çocuk odası falan baktık gelelim menüme
(10:30)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 parça peynir
(13:00)
Kavun ( miktarını kestiremedim ama çok yemedim
(19:30)
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
1 porsiyon da adını bilmediğim bir kebab
Şu: 3 lt
Spor yok,
Afiyet olsun Şeyda, senin standart menülerden farklı olmuş ama gayet ölçülü maşallah. Yıldönümünün iyi geçmesine sevindim, yavrularınızla nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmemizi dilerim. Yürüyüş, hem de bir saat süper valla.Bugün menümü yaziyim
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 küçük börek
Örgü peyniri
3 zeytin
1.5 yumurtadan omlet sade
1 dilim tb ekmeği
3 çy kaşığı bal
Öğlen
2 3 çatal pasta
Akşam
3 falafel
1 kaşık humus
1 kaşık babagannuş
1 kaşık yoğurtlu pancar
1 kaşık yoğurtlu pazı
1 dilim tb ekmeği
2 bardak ayran
Su çok çok fazla
Spor da 1 saat kızları bugün anneme bırakıp dışarı yürüyüşe çıktık yalnız baş başa kalalım diye annem gönderdi kızlarla çıkcaktık aslında ama sonra Mevlüt öncesi sakatlık olmasın dedik
1 saat yürüdük
Bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüzdü ve ilk yıl dönümümüzü kızlarımızla kutladık şükürler olsun onları veren rabbime
Herşeyi önceden hazırlamak iyi son anda telaşın olmaz. Inşallah herşey istediğin gibi güzel olur. Bebek şekeri gibi birşey hazırladın mi ya da yaptırdın mi? Bir arkadaş bebeği için fikir soruyordu varsa değişik bir hazırlığın resim at bize de fikir olsun.Bu arada bi kaç gündür gelemedim evlilik yıl dönümü için hazırlandım Allah'a şükür çok iyi geçti herşey
Salı da mevlüdümüz var ama herşeyi hazır kıyafetlerine kadar herşeylerini hazırladım şimdiden
On gün menünde görürüz artıkEvet canım meze hazırladım bayağa onlardan tırtıkladım akşam öyle olsun dedim ana yemeği eşim yedi ki bu yazdıklarım hazırladığım mezelerin yarısı değil buzdolabı meze dolu şu an 10 gün yenir artık
Güzel menü olmuş afiyet olsun. Laktozsuz süt daha mi iyi?Menü
1yumurta
Biraz dil peyniri
Yeşillik
1dlm ekmek
Ara
Duble kahve
1/2 Etimek
3yk yoğurt
1dlm ekmek
3dlm kavun
Arada süt icecektim eşim dün laktozsuz ama protein oranı yüksek bir süt almış laktozsuz al demiştim onu almış ama yer yok denemek için mideyi şişirme ye gerek yok yarın denerim
Afiyet olsun. Alış-veriş yorucu oluyor baya kalori kaybetmişsindir, spor sayalım benceİyi akşamlar kızlar yine yoğun bir gündüsu evde hala bir düzen kuramadik ikeaya gittik yine mutfaga raf falan aldık koltuk çocuk odası falan baktık gelelim menüme
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 parça peynir
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
Spor yok,
Afiyet olsun Şeyda, senin standart menülerden farklı olmuş ama gayet ölçülü maşallah. Yıldönümünün iyi geçmesine sevindim, yavrularınızla nice mutlu sağlıklı yıllar geçirmemizi dilerim. Yürüyüş, hem de bir saat süper valla.
Herşeyi önceden hazırlamak iyi son anda telaşın olmaz. Inşallah herşey istediğin gibi güzel olur. Bebek şekeri gibi birşey hazırladın mi ya da yaptırdın mi? Bir arkadaş bebeği için fikir soruyordu varsa değişik bir hazırlığın resim at bize de fikir olsun.
On gün menünde görürüz artık
Güzel menü olmuş afiyet olsun. Laktozsuz süt daha mi iyi?
Afiyet olsun. Alış-veriş yorucu oluyor baya kalori kaybetmişsindir, spor sayalım bence
Doğru bahsetmiştin, güzel düşünmüşsün, hem işe yarayacak birşey olması iyi.Biraz fazla oldu canım ama idare ederim ben bunu Cuma'ya kadar inşallah aynen 1 saat yürüdük ne iyi geldi ama
Ben Mevlüt için yasin bastırdım çnün de ismi var kızların arkasında da bir yazı öyle tatlı bişey bi de tesbih aldım renkli onları dağıtcam canım çok öyle abartı bişey olsun istemedim
Sabah 9.30
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
Ara 12.00
1 avuç yer fıstığı
Çeyrek muz
Öğle 15.00
1 kase şehriye çorbası
3 parca karpuz
Akşam 19.30
3 kasik tavuk
4 kasik pilav
Salata
4 kaşık cacık
Su 1.5 lt canim istemiyor niyeyse
Spor yok misafir vardı öncesi hazırlık dilan fırsat olmadi. Yarın olacak inşallahNorth River
Doğru bahsetmiştin, güzel düşünmüşsün, hem işe yarayacak birşey olması iyi.
siz babanne olduğunuzda bastonlu nene olcaksınızşair burda ben o yaşta babaanne olsam yer içer yardım demek istiyor poninin hayali gibi bende ilerde deli gibi yiyebilmek için şimdi zayıflıyorum
Yıldönümünüz kutlu olsun bebeğimmmmBugün menümü yaziyim
Sabah
Beyaz peynir
Domates salatalık
1 küçük börek
Örgü peyniri
3 zeytin
1.5 yumurtadan omlet sade
1 dilim tb ekmeği
3 çy kaşığı bal
Öğlen
2 3 çatal pasta
Akşam
3 falafel
1 kaşık humus
1 kaşık babagannuş
1 kaşık yoğurtlu pancar
1 kaşık yoğurtlu pazı
1 dilim tb ekmeği
2 bardak ayran
Su çok çok fazla
Spor da 1 saat kızları bugün anneme bırakıp dışarı yürüyüşe çıktık yalnız baş başa kalalım diye annem gönderdi kızlarla çıkcaktık aslında ama sonra Mevlüt öncesi sakatlık olmasın dedik
1 saat yürüdük
Bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüzdü ve ilk yıl dönümümüzü kızlarımızla kutladık şükürler olsun onları veren rabbime
Menü gsyet dengeli tatlım ama akşamki meyve öğlen olabilirmişMenü
1yumurta
Biraz dil peyniri
Yeşillik
1dlm ekmek
Ara
Duble kahve
1/2 Etimek
3yk yoğurt
1dlm ekmek
3dlm kavun
Bulgurun miktarı fazla olmuş tatlım bide çorba var yanındaİyi akşamlar kızlar yine yoğun bir gündüsu evde hala bir düzen kuramadik ikeaya gittik yine mutfaga raf falan aldık koltuk çocuk odası falan baktık gelelim menüme
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5 siyah zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
1 parça peynir
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon bulgur pilavı
Spor yok,
Bazılarında laktoz hassasiyeti olabiliyor buda kabızlık ve şişkinlik yapabiliyomuş cnmGüzel menü olmuş afiyet olsun. Laktozsuz süt daha mi iyi?
Şeydanın dediklerine katılıyorumSabah 9.30
1 yağda yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 dilim peynir
Ara 12.00
1 avuç yer fıstığı
Çeyrek muz
Öğle 15.00
1 kase şehriye çorbası
3 parca karpuz
Akşam 19.30
3 kasik tavuk
4 kasik pilav
Salata
4 kaşık cacık
Su 1.5 lt canim istemiyor niyeyse
Spor yok misafir vardı öncesi hazırlık dilan fırsat olmadi. Yarın olacak inşallahNorth River
Çok başarılı bir menü akşam müthiş hafif. Hakkaten listeye iddialı girdin. Spor da iyi. Bu azimle çubuk kraker günleri yakındırMenüme gelirsek efenim
10.00 _
1 avuç içi yaban mersini
6 badem
12.30 _civarı
2 ay yumurta (tavada dağıtılmadan olan)
Peynir
4 y.zeytin
Dom.sal.marul salatası
Brokoli
2 içi peynirli çeri Dom.
19.15 _
6 kş.baharatlı yoğurt (1 er çk.zencefil zerdeçal tarçın pul biber)
Su 2 ltyi geçer
Spor 53 dk çok tempolu yürüyüş :))
(bugün yolu baya uzattım ama heralde hızı baya artırdım. Süre fazla uzamadı)
North River
Oyyy adaşım bu aralar geçmiş yapamadim bu gece yapcam kesin kuzummm coook özür dilerim seni cevapsız bıraktığım iciiin
Çoook güzel bir menü olmuş canımMenü
1yumurta
Biraz dil peyniri
Yeşillik
1dlm ekmek
Ara
Duble kahve
1/2 Etimek
3yk yoğurt
1dlm ekmek
3dlm kavun
Sağolsın tatlımÇok başarılı bir menü akşam müthiş hafif. Hakkaten listeye iddialı girdin. Spor da iyi. Bu azimle çubuk kraker günleri yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?