- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.081
Hiç öyle düşünme bitanemburdakı dıger arkadasların benden daha deneyımlı olduklarını düşündüğüm için fazla yorum yapmıyorum ablam o konuda cekiniyorum sanırım
basım sağolsuuuun canım benım Allah sabır versın gercekten cook zooorAman git Bahar ihmal etme. Kırk gün önce babannem aniden kalp krizi geçirip vefat etti. O kadar üzüldüm ki yakın zamanlarda ziyaretine gitmediğim hatta aramayı bile ihmal ettiğim icin. Ama şimdi nafile iş işten geçti.
AynenTartıyı götürmek super fikir
haklısın ablam gercekten cogu kısıden daha samımı burdakı herkes cook seviyorumm siziiHiç öyle düşünme bitanem
En başta, birine yorum yapman o kişiyi önemsedeğini gösterir
Hep dediğim gibi... Birimiz bir başkasına zaman harcayıp emek verip yorum yapıyorsak, normal olarak aynı desteği görmek isteriz
Deneyim konusuysa, zaten herşeyi bilip uygulasaydık burda olmazdık heralde :))
Sadece menü yorumu olarakda değil
Her konuda yaz bebeğim
Babaanneler candırbabannemın yanına 3 yıldır hic gidemedım her yaz bısey cıktıı
Cook özledımm babannemı hemde Ankarayı Bu sefer gidicem bakalım :)
ahh edibe ahhhArkadaşlar bir konuda danışayım size. Acaba haftasonu rezaletini temizlemek için cumaya kadar hurma yoğurt diyeti mi yapsam ne dersiniz? Hani günde üç öğün bir kase yoğurt yedi hurma yeniyordu. Ne dersiniz?
başın sağolsun tatlımAman git Bahar ihmal etme. Kırk gün önce babannem aniden kalp krizi geçirip vefat etti. O kadar üzüldüm ki yakın zamanlarda ziyaretine gitmediğim hatta aramayı bile ihmal ettiğim icin. Ama şimdi nafile iş işten geçti.
Güzelim bizde seni samimi içten gördüğümüz sevdiğimiz için müsamaha gösterdikhaklısın ablam gercekten cogu kısıden daha samımı burdakı herkes cook seviyorumm sizii
ben bu aralar girmedıgım ıcın dıskalıfıye olurumm dıye gercekteeen cok korktuum anlayısınıza gercekten cook tesekkür ediyorum iyiki varsınız :)
Ne bileyim kendimi başka türlü frenliyemiyorum 4 günden birşey olmaz diye düşündüm ama onu başarabilecek miyim o da meçhul.Babaanneler candır
çok iyi yaparsın tatlım
Kız babaannen kaç yaşında :))
ahh edibe ahhh
Valla senin meto belki bi süpriz yapar yine yarına eksi çıkarsan şaşırmam :))
Tek yapman gereken kaçamaksız devam etmen cnm
Çarşamba perşembe tartı durumuna göre bişeyler düşünürüz
Bu tür bi diyet sonrası tam patlama yaşarsın
başın sağolsun tatlım
Heralde o zaman daha buraya başlamamıştın
72 yaşında Babannem :)Babaanneler candır
çok iyi yaparsın tatlım
Kız babaannen kaç yaşında :))
ahh edibe ahhh
Valla senin meto belki bi süpriz yapar yine yarına eksi çıkarsan şaşırmam :))
Tek yapman gereken kaçamaksız devam etmen cnm
Çarşamba perşembe tartı durumuna göre bişeyler düşünürüz
Bu tür bi diyet sonrası tam patlama yaşarsın
başın sağolsun tatlım
Heralde o zaman daha buraya başlamamıştın
Yok yoook çıkarmaam suyunu ama Ankaradayken ihmal edebilirim ama gelince oyle bişey yaparsam cezamı kesersin ablam :)Güzelim bizde seni samimi içten gördüğümüz sevdiğimiz için müsamaha gösterdik
9.takım ailesinin küçük kızı oldun
Ama suyunu çıkarmayalım :))
Hurma diyeti ile ilgili sen ne dersin, duydun mu hiç bu diyeti?Yok yoook çıkarmaam suyunu ama Ankaradayken ihmal edebilirim ama gelince oyle bişey yaparsam cezamı kesersin ablam :)
Aa evet duydum hatta yapan bı arkadaşım olmuştu aslnda öyle bişey yapmak istiyorum midemin rahatlaması küçülmesi açısından ama ne derece mantıklı düşündüğüm bilmiyorumHurma diyeti ile ilgili sen ne dersin, duydun mu hiç bu diyeti?
Ben yinede umutluyum inş.yanılmam
Haaa o tam babaneymiş :))72 yaşında Babannem :)
Allahım hala hurma diyor :))Hurma diyeti ile ilgili sen ne dersin, duydun mu hiç bu diyeti?
Geç oldu yine iyi geceler
Tatlım böyle şeyler duraklamada yapılırAa evet duydum hatta yapan bı arkadaşım olmuştu aslnda öyle bişey yapmak istiyorum midemin rahatlaması küçülmesi açısından ama ne derece mantıklı düşündüğüm bilmiyorum
siz babanne olduğunuzda bastonlu nene olcaksınız
Yıldönümünüz kutlu olsun bebeğimmmm
Eşinle ysvrularınla hep mutlu sağlıklı olun inş.
1 aydan fazla sıfır kaçamakla devam eden senin için tabiki 2-3çatal pasta hiçbişey
1 dil.de yesen haketmiştin :))
Menü gsyet dengeli tatlım ama akşamki meyve öğlen olabilirmiş
Bulgurun miktarı fazla olmuş tatlım bide çorba var yanında
Bazılarında laktoz hassasiyeti olabiliyor buda kabızlık ve şişkinlik yapabiliyomuş cnm
Şeydanın dediklerine katılıyorum
Aynısını tekrarlamayım :))
Güüüüünayyyyyy dınnnnnn
Hadi bakalım bismillah deyip yeni haftamıza başlıyalım
Bugünden sonra yapılan yanlışların telafisi zor olur lütfen herkes ona göre dikkat etsin
Birimizin hatası hepimizin emeklerini boşa harcatır
Gelsin tartılarrrrr
Hadi ama kızlar hiç kendine güvenen yokmu
Birilerine meydan okuyacak
Rakip olmamış bisürü kişi var
Bu haftanın savaşcıları
Mefkurem & @nanekekik
Edibe12 & befitlady
@CeruleanSins & @oneyou89
@CeruleanSins edacım nasıl oldun
Bugün hiç görünmedin merak ettim
@oneyou89 birsencim bebiş nasıl oldu inş.daha iyidir
Kızlar pazartesi takım içi tartı günü var hatırlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?