Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canının çok istediği bişeyi cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin cnm
Ona göz yumuyoruz :))

Lokum ve mısır mantıklı olmamış akşam daha sağlıklı beslenebilirdin. Kendi yediklerini düşününce aslında yorum yapmaya yüzüm yok ama dost acı söyler. Yürüyüş iyi olmuş, sonunda harekete geçtin devamı gelir inşallah

lokum coook mınıktı :)

mısır mecburen oldu aslında dısarda oldugum ıcın yanı yemek yemek daha mantıklıydı ama fırsat olmadı

pazartesı bombaaa gibi baslıcaaam a.ma :))

Insanın yedikleriyle değilde
Yemedikleriyle mutlu olması güzel bişeymiş :))

Bu duyguyu hissetmeyeli baya olmuştu
Aslında yemekde mutlu etmiyor
Sonrasında hep vicdan azabı pişmanlık
Ümitsizlik vs.

Insanın yedikleriyle değilde
Yemedikleriyle mutlu olması güzel bişeymiş :))

Bu duyguyu hissetmeyeli baya olmuştu
Aslında yemekde mutlu etmiyor
Sonrasında hep vicdan azabı pişmanlık
Ümitsizlik vs.
kesınlıkle öyle ablam :)
Bugün ben hıc rahat hısedemıyorum kendımı

:)tamam ablacım bı dahakı sefere öyle yaparım ınsallah
Baharcım diğer menülere yorum yapmaya çekiniyomusun yoksa başka sebebimi var

Eğer öyleyse böyle düşünme
Sonuçta kimse uzman değil burda ve birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz
Birimizin dikkat etmediği konuya diğerimiz parmak basar

Sadece sana yazılan mesajlara cevap verme kuzum :))önceden dediğim gibi hertürlü mesaja çekinmeden düşünceni yaz

Bu konuda Edibe12 çok takdir ediyorum
Hem geçmişi üşenmeden okur hemde herkese emek verip cevap yazar
Bunun için teşekkür ederim cnm (aynen devam):))

kesınlıkle öyle ablam :)
Bugün ben hıc rahat hısedemıyorum kendımı
Arada hepimiz hatalar yapabiliyoruz cnm önemli olan bunu alışkanlık haline getirmeyelim
Seninde çok kötü sayılmazda mısırı gi si yüksek diye pek tavsiye edilmiyor diyette bide şeker var diye
Perşembeye kadar sporunu ihmal etmemeye çalış bide güzel menülerle cuma inş.güzel bi rakam görürsün

burdakı dıger arkadasların benden daha deneyımlı olduklarını düşündüğüm için fazla yorum yapmıyorum ablam o konuda cekiniyorum sanırım

Canım ben teşekkür ederim, beni araniza almanız ve samimiyetiniz karşısında ne yapsam az

insallah :)
çoook istiyorummm bakalım ne olcaaak

Ama bu hafta ankaraya gitme durumum var tartıyı yanımda götürcem internet paketide yaparım ama ordayken cok fazla katılmasamda yoklugumu hissettirmicem ınsallah

burdakı dıger arkadasların benden daha deneyımlı olduklarını düşündüğüm için fazla yorum yapmıyorum ablam o konuda cekiniyorum sanırım
Öyle düşünme Bahar, ben bazen yorum yapıyorum ki yanlış bir bilgim varsa birileri düzeltsin, düzeltilirse darılmam hem öğrenmiş olurum. Bir de yorum yapmayınca menülere çok dikkatimi veremiyorum. Sonucta çoğu menü gayet başarılı, doğru beslenmeye yönelik zihnimizi şekillendirmiş oluruz. Menümü okuyan birinin afiyet olsun demesi bile beni mutlu ediyor, sen de çekinme yaz.

Canım ben teşekkür ederim, beni araniza almanız ve samimiyetiniz karşısında ne yapsam az
Herşey karşılıklı bitanem :))sonuçta burda hepimizin desteğe ihtiyacı var

insallah :)
çoook istiyorummm bakalım ne olcaaak

Ama bu hafta ankaraya gitme durumum var tartıyı yanımda götürcem internet paketide yaparım ama ordayken cok fazla katılmasamda yoklugumu hissettirmicem ınsallah
Aman tartını iyi pamuklara sarıp sarmala :))başına bişey gelmesin

Sınav falanmı var niye gidiyon ankaraya

Herşey karşılıklı bitanem :))sonuçta burda hepimizin desteğe ihtiyacı var

Aman tartını iyi pamuklara sarıp sarmala :))başına bişey gelmesin

Sınav falanmı var niye gidiyon ankaraya
babannemın yanına 3 yıldır hic gidemedım her yaz bısey cıktıı
Cook özledımm babannemı hemde Ankarayı Bu sefer gidicem bakalım :)

Arkadaşlar bir konuda danışayım size. Acaba haftasonu rezaletini temizlemek için cumaya kadar hurma yoğurt diyeti mi yapsam ne dersiniz? Hani günde üç öğün bir kase yoğurt yedi hurma yeniyordu. Ne dersiniz?

babannemın yanına 3 yıldır hic gidemedım her yaz bısey cıktıı
Cook özledımm babannemı hemde Ankarayı Bu sefer gidicem bakalım :)
Aman git Bahar ihmal etme. Kırk gün önce babannem aniden kalp krizi geçirip vefat etti. O kadar üzüldüm ki yakın zamanlarda ziyaretine gitmediğim hatta aramayı bile ihmal ettiğim icin. Ama şimdi nafile iş işten geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…