- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.061
Canının çok istediği bişeyi cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin cnmMenüm
Sabah 09:00
1 yumurta domates salatalık
2 dilim peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 12:30
Taze fasulye yemeği 6 kaşık
1 kase cacık naneli
Ara 15:15
Sade türk kahvesi 1 küçük güllü lokumlar
Akşam 18:30
1 haşlanmış orta boy mısır
1 bardak çay eşliğinde
Ara 20:00
Tarçınlı süt
Su 2.5
Spor 1 saat sahilde yürüyüş @nanekekik
Mısırı kaç gündür yemek istediğim için aksamı öyle geçirdim
Lokum ve mısır mantıklı olmamış akşam daha sağlıklı beslenebilirdin. Kendi yediklerini düşününce aslında yorum yapmaya yüzüm yok ama dost acı söyler. Yürüyüş iyi olmuş, sonunda harekete geçtin devamı gelir inşallahMenüm
Sabah 09:00
1 yumurta domates salatalık
2 dilim peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Öğlen 12:30
Taze fasulye yemeği 6 kaşık
1 kase cacık naneli
Ara 15:15
Sade türk kahvesi 1 küçük güllü lokumlar
Akşam 18:30
1 haşlanmış orta boy mısır
1 bardak çay eşliğinde
Ara 20:00
Tarçınlı süt
Su 2.5
Spor 1 saat sahilde yürüyüş @nanekekik
Mısırı kaç gündür yemek istediğim için aksamı öyle geçirdim
Inşallah yarın tartıda iyi bir eksi ile haftaya bomba gibi başlarsınSağolsın tatlım
Dün akşam tartı beklediğim gibi değildi o yüzden bugün akşamı hafif tutmak istedim
Yarın tartı varya haftaya iyi başlamak istiyorum :)
Inş.tatlım umudum o yöndeInşallah yarın tartıda iyi bir eksi ile haftaya bomba gibi başlarsın
Lokum ve mısır mantıklı olmamış akşam daha sağlıklı beslenebilirdin. Kendi yediklerini düşününce aslında yorum yapmaya yüzüm yok ama dost acı söyler. Yürüyüş iyi olmuş, sonunda harekete geçtin devamı gelir inşallah
:)tamam ablacım bı dahakı sefere öyle yaparım ınsallahCanının çok istediği bişeyi cuma sabah yada öğlen abartmadan yiyebilirsin cnm
Ona göz yumuyoruz :))
kesınlıkle öyle ablam :)Insanın yedikleriyle değilde
Yemedikleriyle mutlu olması güzel bişeymiş :))
Bu duyguyu hissetmeyeli baya olmuştu
Aslında yemekde mutlu etmiyor
Sonrasında hep vicdan azabı pişmanlık
Ümitsizlik vs.
Baharcım diğer menülere yorum yapmaya çekiniyomusun yoksa başka sebebimi var:)tamam ablacım bı dahakı sefere öyle yaparım ınsallah
Arada hepimiz hatalar yapabiliyoruz cnm önemli olan bunu alışkanlık haline getirmeyelimkesınlıkle öyle ablam :)
Bugün ben hıc rahat hısedemıyorum kendımı
burdakı dıger arkadasların benden daha deneyımlı olduklarını düşündüğüm için fazla yorum yapmıyorum ablam o konuda cekiniyorum sanırımBaharcım diğer menülere yorum yapmaya çekiniyomusun yoksa başka sebebimi var
Eğer öyleyse böyle düşünme
Sonuçta kimse uzman değil burda ve birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz
Birimizin dikkat etmediği konuya diğerimiz parmak basar
Sadece sana yazılan mesajlara cevap verme kuzum :))önceden dediğim gibi hertürlü mesaja çekinmeden düşünceni yaz
Bu konudaEdibe12 çok takdir ediyorum
Hem geçmişi üşenmeden okur hemde herkese emek verip cevap yazar
Bunun için teşekkür ederim cnm (aynen devam):))
Canım ben teşekkür ederim, beni araniza almanız ve samimiyetiniz karşısında ne yapsam azBaharcım diğer menülere yorum yapmaya çekiniyomusun yoksa başka sebebimi var
Eğer öyleyse böyle düşünme
Sonuçta kimse uzman değil burda ve birbirimizden çok şeyler öğreniyoruz
Birimizin dikkat etmediği konuya diğerimiz parmak basar
Sadece sana yazılan mesajlara cevap verme kuzum :))önceden dediğim gibi hertürlü mesaja çekinmeden düşünceni yaz
Bu konudaEdibe12 çok takdir ediyorum
Hem geçmişi üşenmeden okur hemde herkese emek verip cevap yazar
Bunun için teşekkür ederim cnm (aynen devam):))
insallah :)Arada hepimiz hatalar yapabiliyoruz cnm önemli olan bunu alışkanlık haline getirmeyelim
Seninde çok kötü sayılmazda mısırı gi si yüksek diye pek tavsiye edilmiyor diyette bide şeker var diye
Perşembeye kadar sporunu ihmal etmemeye çalış bide güzel menülerle cuma inş.güzel bi rakam görürsün
Öyle düşünme Bahar, ben bazen yorum yapıyorum ki yanlış bir bilgim varsa birileri düzeltsin, düzeltilirse darılmam hem öğrenmiş olurum. Bir de yorum yapmayınca menülere çok dikkatimi veremiyorum. Sonucta çoğu menü gayet başarılı, doğru beslenmeye yönelik zihnimizi şekillendirmiş oluruz. Menümü okuyan birinin afiyet olsun demesi bile beni mutlu ediyor, sen de çekinme yaz.burdakı dıger arkadasların benden daha deneyımlı olduklarını düşündüğüm için fazla yorum yapmıyorum ablam o konuda cekiniyorum sanırım
Herşey karşılıklı bitanem :))sonuçta burda hepimizin desteğe ihtiyacı varCanım ben teşekkür ederim, beni araniza almanız ve samimiyetiniz karşısında ne yapsam az
Aman tartını iyi pamuklara sarıp sarmala :))başına bişey gelmesininsallah :)
çoook istiyorummm bakalım ne olcaaak
Ama bu hafta ankaraya gitme durumum var tartıyı yanımda götürceminternet paketide yaparım ama ordayken cok fazla katılmasamda yoklugumu hissettirmicem ınsallah
babannemın yanına 3 yıldır hic gidemedım her yaz bısey cıktııHerşey karşılıklı bitanem :))sonuçta burda hepimizin desteğe ihtiyacı var
Aman tartını iyi pamuklara sarıp sarmala :))başına bişey gelmesin
Sınav falanmı var niye gidiyon ankaraya
Aman git Bahar ihmal etme. Kırk gün önce babannem aniden kalp krizi geçirip vefat etti. O kadar üzüldüm ki yakın zamanlarda ziyaretine gitmediğim hatta aramayı bile ihmal ettiğim icin. Ama şimdi nafile iş işten geçti.babannemın yanına 3 yıldır hic gidemedım her yaz bısey cıktıı
Cook özledımm babannemı hemde Ankarayı Bu sefer gidicem bakalım :)
Tartıyı götürmek super fikirinsallah :)
çoook istiyorummm bakalım ne olcaaak
Ama bu hafta ankaraya gitme durumum var tartıyı yanımda götürceminternet paketide yaparım ama ordayken cok fazla katılmasamda yoklugumu hissettirmicem ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?