Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız bahar duamı ettin nee :))

Şimdi yine bi yağmur bastırdıki

Arkadaşlar bir konuda danışayım size. Acaba haftasonu rezaletini temizlemek için cumaya kadar hurma yoğurt diyeti mi yapsam ne dersiniz? Hani günde üç öğün bir kase yoğurt yedi hurma yeniyordu. Ne dersiniz?
Canm metonu bozma.normal diyetle çok güzel veriyosn zaten. Perşembe yapablrsn ama tartıda güzel sonuç almak için

Aynen çok kritik bir nokta mutlaka aşağı inmesi lazım :)

Ankara'da dengeleme usulü diyetime devam edicem tartiya umarım bişey olmaz kutusuna koycam mutlaka
O zaman 2 dilim ekmek yemiş mi oluyorum canım 1 mısır yiyerek
Ama tabiki akşam yemem doğru olmadı

Hayırlı yolculuklar canm şimdiden. Bizde çarşamba yola çıkıyoruz nasipse
Teşekkür ederim canım Sanada hayırlı yolculuklar :)

yarım saat daha yapmak farz oldu ama eliptik yapmam yine sert davrandım galiba vücuda ara kanamam oldu

Uykucularrrrr kalk borusu çaldı duymadınızmı :))

Bakın ben 2 den sonra yatıp 7.30 da kalktım

Kilo bildirimi -500

Kilo bildirimi

Geçen cuma:108,7
Güncel kilo: 108,2
Fark: 0,5 gr

Cuma 68.3
Pazartesi 68.3
Sabit

Ben de 88.3 yani -100 gr. Galiba haftasonu yediklerim sağıma soluma yapışmadı daha

Kilo bildirimi yapayım kilom sabit kızlar cumaya güzel bir eksi olur inşallah

Eki Görüntüle 2025273

Ve ptesi tartı bildirimim kızlar bu şekilde atmanın sebebi diğer türlü hep boyutu büyük geliyor düzenleyip yazı ekleyince kabul ediyor kk
Tebrik ederm herkese
Şeydacm sen halledersin.
Edibe beni çatlatıcaksn ortadan

Niye öyle diyon bak Mefkurem zuhal abla da babaanne
şimdi senin yanına gelirsemmm göstercem babaanneyi :))

Babannem Zuhal ablam gibi değil yaş olarakta aralarında baya uçurum var :)
Kilosuna dikkat eder ama öyle yağlı şekerli unlu şeyler asla yemez iradesine hayran kalmıyor değilim eski toprak olmak başka :)
efferim benim akıllı baharıma :))

Arkadaşlar bnm derin dondurucuyu çözdürmem lazım çok işim var kızımdan fırsat bulablrsm yetiştirmeye çalışıcam işleri. Görüşürüzz
hadi bakalım kolay gelsin cnm
Karar verdinmi düğünde ne giyeceğine

şimdi senin yanına gelirsemmm göstercem babaanneyi :))

efferim benim akıllı baharıma :))

hadi bakalım kolay gelsin cnm
Karar verdinmi düğünde ne giyeceğine
Karar verdm abla balık elbiseyi giyicm bu kiloda balık elbiseleri çok beğeniyorm ama hiç giyememişimdir bugün başörtüsünü aksesuarlarını aldm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…