- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.141
Hrm şimdi yat hem akşamyatacağım sanırım yoksa akşam onda uyuyorum
Kahveyi pişirmeden tozuna limon sıkılacak cnmKahve içiyorum ilaçta içiyorum ishal azaldı ama bugün regl ağrım başladı ne bahtsız insanım ben.
Çok güzel düşünmüşsün canımAynen belki ordan bi dua okurken ya da bi tesbih çekerken de kızlarımın isimlerini geçirir onları da dualarına alırlar inşallah bu yüzden böyle olsun istedim zaten
Senin torun babaanne dese inanamaz o zamn kimse teyze dedirt bariKız bahar şimdi aklıma geldi :))
Ben bi zayıflıyımda eski çubuk kraker halime döniyim, zaten saçlarımıda uzatıyom bide boyalı
Sen o zaman gör babaanneyi
Ne teyzesi kızzz abla ablaSenin torun babaanne dese inanamaz o zamn kimse teyze dedirt bari
Hadi 1 günlük mezuniyet ödülün olsun500 gr artıdayım dün kendime ödül verdm sevdiğim bi tatlıyı yedim ama ondan daha çok serum etki etti sanırım bugün önlemimi aldm sporumda süper
Hayırlı yolculuklar canm şimdiden. Bizde çarşamba yola çıkıyoruz nasipseinsallah :)
çoook istiyorummm bakalım ne olcaaak
Ama bu hafta ankaraya gitme durumum var tartıyı yanımda götürceminternet paketide yaparım ama ordayken cok fazla katılmasamda yoklugumu hissettirmicem ınsallah
Canm metonu bozma.normal diyetle çok güzel veriyosn zaten. Perşembe yapablrsn ama tartıda güzel sonuç almak içinArkadaşlar bir konuda danışayım size. Acaba haftasonu rezaletini temizlemek için cumaya kadar hurma yoğurt diyeti mi yapsam ne dersiniz? Hani günde üç öğün bir kase yoğurt yedi hurma yeniyordu. Ne dersiniz?
Mekanı cennet olsn canmAman git Bahar ihmal etme. Kırk gün önce babannem aniden kalp krizi geçirip vefat etti. O kadar üzüldüm ki yakın zamanlarda ziyaretine gitmediğim hatta aramayı bile ihmal ettiğim icin. Ama şimdi nafile iş işten geçti.
Aynen çok kritik bir nokta mutlaka aşağı inmesi lazım :)Kötünün iyisi diyelim tatlım
Ama dikkat edilmesi gereken noktadasın
İbre ya aşağı ya yukarı gider
Biz onu ne yapıp edip aşağı çekecez
O kadar pek sanmıyorum cnm
Hadi amin diyelim inş.
Kız sen bizi verem edecen haaa :))
Ahhh o kaçamaklar olmasa en az -800 900 falandın
Edibem lütfen cnm birazdaha gayret
Artık seni motive etmek için söylicek sözümüz kalmadı
Herşeye rağmen sen yine onu yedim bunu yedim deyince bizim moraller sıfıra iniyor
Şunuda diyim, eğer kaçamaklı menün olursa bende yorum yapmıcam artık
Canın bişeyi çok istiyosa cuma sabah yada öğlen ye
senden min.0.8 bekliyorum güzellik
Niye öyle diyon bakAynenaklıma geldı ben oraya gıdınce tartıyı nasıl bulcam dıye babannemın tartıyla hıc ısı olmaz
Ankara'da dengeleme usulü diyetime devam edicem tartiya umarım bişey olmaz kutusuna koycam mutlakaDışarda mı yedin canım akşam neyse bulgur için iyi bir gün en azından
süt beni sisiriyor canım bu midenin hazmetmeme şişme durumunu laktoz enzimi sağlıyor onu çıkarınca sorun yok ama laktozsuz sütler normal süte göre biraz tatlımsı çıkarma aşamasında şeker açığa çıkıyor
Diğer günlere göre velinimet bu menü ama pirinç yerine bulgur olabilir illere pirinç dersen 2yk bir dlm ekmek ediyor ona göre tuketin canım
bugün hiç fermanın yok ama yapmam lazım bı başlasam acacagimda arayı
Valla abla genç evlendin avantajı benim oğlan buyuyuecek evlenecekte minimum 60olurum
Abla bundan sonra sana hep babaanne mı desem hırs yaptı bak sende
53dk farkı açtın mı nemenü çok hafif olmuş baya bı hatta
Yok canım ondan sormadim bazen yanlışlıkla yapıyorum ben mesajlarını görme seçeneği var elim degiyor fark edince görünüyor msjlarada ondan mı dedim
Afiyet olsun bence güzel 1/2misir 1dlm ekmek
Olur mu öyle şey hepimiz burda öğrendik
İyi sar sarmala tartiyi
Edibe bı dur ya bı dur hurma için çok erken normal menü olsun yeter bize fazlasında gözümüz yok
Geçmiş olsun daha geçmesini herkese de bulaşmış
cumanın gelişi ptesinden belli olur
Gayet güzel cumaya min -1
cumaya eksiye gider canım hadi çok oyalandin bas gaza
yaş tabi kesin -800ustuydu dün yediklerin olmasa
Teşekkür ederim canım Sanada hayırlı yolculuklar :)Hayırlı yolculuklar canm şimdiden. Bizde çarşamba yola çıkıyoruz nasipse
Ne teyzesi kızzz abla abla
Selaaaaam canlarımmm dün içiiiin çoook özüür dilerim yengem fenalastı hastaneye gıdınce Ömere ben baktım orda ınternet yoktu giremediiiiim.Benım en yakın zamanda internet paketi yapmam sart oldu:)
Çooook özlediiiim siziii hemen geçmiş yapıyım :) gelıyorummmmm
hemen dünkü menümü de paylascaaam :)
@Edibe12 Yeni rakıbeeeeeem nasılsııııın :)
Ben geldimmmm :))
Eve yeni geldik. Ahh Ahh dedim keşke şuraya listeye girmeden önce gideydik
Envai çeşit kızartmalar börek kızartması vs.
Sonrasında tatlıcı
Tabi ben normal sağlıklı kahvaltımı yaptım hatta siyah ekmek olmadığı için ekmek türüde almadım
Önce yemediğim için kendimi tebrik etmiştim
Sonrasında tatlıcı camekanında kendimi görünce
Daha nerene yiyeceksin utanmadan dedim 
Velhasıl daha kararlı olarak geri döndüm
yarım saat daha yapmak farz oldu ama eliptik yapmam yine sert davrandım galiba vücuda ara kanamam oldu
Uykucularrrrr kalk borusu çaldı duymadınızmı :))
Bakın ben 2 den sonra yatıp 7.30 da kalktım
Kilo bildirimi -500
Kilo bildirimi
Geçen cuma:108,7
Güncel kilo: 108,2
Fark: 0,5 gr
Cuma 68.3
Pazartesi 68.3
Sabit
Ben de 88.3 yani -100 gr. Galiba haftasonu yediklerim sağıma soluma yapışmadı daha
Kilo bildirimi yapayım kilom sabit kızlar cumaya güzel bir eksi olur inşallah
Tebrik ederm herkeseEki Görüntüle 2025273
Ve ptesi tartı bildirimim kızlar bu şekilde atmanın sebebi diğer türlü hep boyutu büyük geliyor düzenleyip yazı ekleyince kabul ediyor kk
Babannem Zuhal ablam gibi değil yaş olarakta aralarında baya uçurum var :)
şimdi senin yanına gelirsemmm göstercem babaanneyi :))
efferim benim akıllı baharıma :))Babannem Zuhal ablam gibi değil yaş olarakta aralarında baya uçurum var :)
Kilosuna dikkat eder ama öyle yağlı şekerli unlu şeyler asla yemez iradesine hayran kalmıyor değilim eski toprak olmak başka :)
hadi bakalım kolay gelsin cnmArkadaşlar bnm derin dondurucuyu çözdürmem lazım çok işim var kızımdan fırsat bulablrsm yetiştirmeye çalışıcam işleri. Görüşürüzz
Karar verdm abla balık elbiseyi giyicm bu kilodaşimdi senin yanına gelirsemmm göstercem babaanneyi :))
efferim benim akıllı baharıma :))
hadi bakalım kolay gelsin cnm
Karar verdinmi düğünde ne giyeceğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?