- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.161
Kolay gelsiin Merve ablaNeler yapıyorsunuz kızlar benim halilarin bi kismi geldi yıkamadan gözüm gönlüm açıldı halilarimin rengi bir açılmışbenim kız sabit bir yerde yemek yemediginden arkasını alamıyodum bakalım bu sefer bu temizlik ne kadar dayanacak bende şimdi elle yerleri silip halıları seriyorun mop ile pek temiz olmuyor
Bende cook begeniyorummm Abimin düğününde kilolarıma rağmen giymiştim şimdi bakıyorumda gercekten o göbüşü nasıl görmemişimKarar verdm abla balık elbiseyi giyicm bu kilodabalık elbiseleri çok beğeniyorm ama hiç giyememişimdir bugün başörtüsünü aksesuarlarını aldm bakalım
Abla valla etmedimKız bahar duamı ettin nee :))
Şimdi yine bi yağmur bastırdıki
ooo poni sen hava mı atıyon kız mezun oldum yedim diye500 gr artıdayım dün kendime ödül verdm sevdiğim bi tatlıyı yedim ama ondan daha çok serum etki etti sanırım bugün önlemimi aldm sporumda süper
Içine korsede giyersen daha derli toplu durur cnmKarar verdm abla balık elbiseyi giyicm bu kilodabalık elbiseleri çok beğeniyorm ama hiç giyememişimdir bugün başörtüsünü aksesuarlarını aldm bakalım
kız merve sana yardıma gelecem yakında :)))Neler yapıyorsunuz kızlar benim halilarin bi kismi geldi yıkamadan gözüm gönlüm açıldı halilarimin rengi bir açılmışbenim kız sabit bir yerde yemek yemediginden arkasını alamıyodum bakalım bu sefer bu temizlik ne kadar dayanacak bende şimdi elle yerleri silip halıları seriyorun mop ile pek temiz olmuyor
Aman sporunu ihmal etme cnm şu 3 gün çok önemliKolay gelsiin Merve abla
Bende öğlen yemeğimi yedim annemle oturduk tv bakıyoruz ne kadar sıcak
birazdan 3 mile leslie sonrasında bölgesel yapıp kendımı dusa atıcam
ahhh ahhh zavallı bedenim
yoook ablaaam ihmal etmem hem spor iyi gelıyor gercekten insana :)Içine korsede giyersen daha derli toplu durur cnm
kız merve sana yardıma gelecem yakında :)))
Aman sporunu ihmal etme cnm şu 3 gün çok önemli
Haaahaayyy sen öyle san şekerim :))Abla valla etmedimama işte sen ben yapamadım diye yapmadın dimi Yağmur bahane
ooo poni sen hava mı atıyon kız mezun oldum yedim diye
Kaç bedendi canmBende cook begeniyorummm Abimin düğününde kilolarıma rağmen giymiştim şimdi bakıyorumda gercekten o göbüşü nasıl görmemişim
o elbiseyı simdi denediğimde daha iyi duruyo bıde o zaman altına korse giymiştim
Kız olsun o kadar bugün kabak yicem bi de bir sürü spor yaptm yarıştan kopmadm yaniAbla valla etmedimama işte sen ben yapamadım diye yapmadın dimi Yağmur bahane
ooo poni sen hava mı atıyon kız mezun oldum yedim diye
Valla aynen öyle cnmyoook ablaaam ihmal etmem hem spor iyi gelıyor gercekten insana :)
Evet poni balensiz çok güzel korseler var iyi markaların biraz tuzlu ama 5kg fark ediyor görüntü resmenIçine korsede giyersen daha derli toplu durur cnm
kız merve sana yardıma gelecem yakında :)))
Aman sporunu ihmal etme cnm şu 3 gün çok önemli
nayirrr nolamas bende akşam yaparım artık gündüz uyuyunca malumHaaahaayyy sen öyle san şekerim :))
Yağmur durduğu gibi kendimi dışarı attım :))
Nedense artık bantta yürümek zevk vermiyor
Güzel bi dizi bulmam bakmadığım
Yengen nasıl oldu canım siz birlikte mı yaşıyorsunuz yakındaki oturuyorlarKolay gelsiin Merve abla
vayy telafisi var yani maşallah poniKaç bedendi canm
Kız olsun o kadar bugün kabak yicem bi de bir sürü spor yaptm yarıştan kopmadm yani
olumlama gönderiyorum evreneKız bahar şimdi eve geldim yine yağmur başladı :))
Demekki bütün herşey benden yana
Kolay gelsiin Merve abla
Beni babaanne diye beğenmeyen bahar hanım vurdu totoyu yattıKızlar sporlar ne alemde dikkat edin bugünden itibaren kaçamakları telafi edemeyiz
42 beden canım kuması direk böyle vücudu sarıyodu o yüzden nerde fazlalık var hemen belli eden tip bır elbise :)Kaç bedendi canm
Kız olsun o kadar bugün kabak yicem bi de bir sürü spor yaptm yarıştan kopmadm yani
Ohhhh planlar süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?