Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet poni balensiz çok güzel korseler var iyi markaların biraz tuzlu ama 5kg fark ediyor görüntü resmen
nayirrr nolamas bende akşam yaparım artık gündüz uyuyunca malum
Çok pahalı onlar ama korse takmak beni çok mutsuz ediyo
42 beden canım kuması direk böyle vücudu sarıyodu o yüzden nerde fazlalık var hemen belli eden tip bır elbise :)
Abov bnmki de 42 beden
nerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
Merhaba bn poni ilk sayfada kurallar var baktın m poncik
Afiyet olsun canım

Sporun gözüne vurmuşsun canım
merhabalar canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan tabiki katılabilirsin
Ayaklarımın altı yanıyo hala

Menü güzelde şu sporu anlat baken kuzum 2 saat nasıl yürüdün
Kıskanç smilie :))

Menü güzelde şu sporu anlat baken kuzum 2 saat nasıl yürüdün
Kıskanç smilie :))
Önce evi şehir merkezine en uzak yerden alıyosun sonra işin olunca hoop arabaya otobüse binmiyosun yürü Allah yürü yapıyosn ben çarşıya 60 dk gidiyorum yürüyerek 60 dk geliyorum çarşıda yürüdükleirmi saymadım bile
Havalı smile

Leblebi gereksiz olmuş biraz ama güzel canım afiy et olsun bence spor da güzel

Sülümemmm

Spor bildirimini sonra yapıcam
Kadına gidince uyumazsam kon. bisikleti yaparım (orda var) anca 12 den sonra

Hey maşallah orda varsa iyiymiş
Geçen elbise almadınmıydı

Tatlım 40 beden rahat rahat olması lazım sana
Ben 68 ken 38 biraz dar geliyodu
Boyumuzda aynı

Kalıptan kalıba değişiyor bende 36 38 giyiyorum

Spor maşallahı var
Menü de gayet iyi geç mi kalktın?

[/QUOTE]

Ayyyyy Harikasın vallahi

Hahahah iyi fikir

ara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam

Bugün yapmış olabilşrsin ama bu hergün yapacağın anlamına gelmez :))
Kız sen spor sevmen özüne dön

Merhaba öncelikle hoşgeldin
Menüyü alt alta yazarsan daha iyi okuruz öncelikle
İkincisi pilav ve sütlaç ikisi de pirinç içeriyor ki pirinç çok zararlı onun yerine bol salatanı falan yesen daha iyiymiş bence ya da 1 kase yoğurt
Akşamla telafi etmeye çalışmışsın anladığım kadarıyla ama öyle yemeyelim ki telafiye de gerek kalmasın aç ta uyumayalım dimi ?

tamam canım

Eve gelince yapabilirsin haftasonu yapabilirsin çalışmıyorsan
Ayrıca fındık falan götürebilirsin iş yerine ara öğün şartı diye bişey Yok zaten sıkıntı Yok o açıdan yeterki sağlıklı besinler olsun ana öğünler

Menüm
sabah 10:30
1 yumurta 4 zeytin 1 lokma ekmek 1 kk peynir üstüne chia serptim
1 bardak form çayı

öğle 14:30
1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tam bugday ekmeği 3-4 kasık taze fasulye

ara 16:45
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+tarçın +chialı 5 kasık yoğurt

akşam 19:00
1 haslanmıs yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin

ara 21:00
1 tatlı kasıgı yulaf + 7-8 kucuk kuru üzüm+chialı 4 kasık yoğurt

su 2.5 litre
spor 30 dk leslie
10 dk bölgesel calısma

canım adım melek. 27 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. Bugün başladım diyete :)) pazartesi başlanan diyet olmayacak inş azimliyim. boy ve kilo bilgilerimi yazdım

Bugün mü başladın oooo süper şimdi ilk kilolar hızlı gider zaten hadi hayırlı olsun canım hedefine ulaşacağım günleri de görürüz

evet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.

Tatlım birazdaha kendini ayrıntılı tanıtabilirmisin
Evlimisin çocuk varmı nerde çalışıyon vs.

Diğer konulara sonra geçelim :))

Poncik sütlaç dışında beğenndim ben hele de benim ilk zamanki menülerime göre baya iyi
Kaç yaşndasın evli misn ne iş yapıyosn. Kilo alma sebebin ne özellikle,diyet geçmişin var mı canm

Geçen elbise almadınmıydı

Tatlım 40 beden rahat rahat olması lazım sana
Ben 68 ken 38 biraz dar geliyodu
Boyumuzda aynı
Rahat olmuyor abla ben kapalıyım o yüzden geniş giyiyorum üzerimde dönmesi gerekiyor biraz göğüs göbek olmuyor oturuyor alttaraf 38 beden ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…