- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #210.201
Çok pahalı onlar ama korse takmak beni çok mutsuz ediyoEvet poni balensiz çok güzel korseler var iyi markaların biraz tuzlu ama 5kg fark ediyor görüntü resmen
nayirrr nolamas bende akşam yaparım artık gündüz uyuyunca malum
Abov bnmki de 42 beden42 beden canım kuması direk böyle vücudu sarıyodu o yüzden nerde fazlalık var hemen belli eden tip bır elbise :)
Merhaba bn poni ilk sayfada kurallar var baktın m ponciknerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
Ayaklarımın altı yanıyo halaAfiyet olsun canım
Sporun gözüne vurmuşsun canım
merhabalar canım hoşgeldin ilk sayfada kurallarimiz var okuyup kabul ediyorsan tabiki katılabilirsin
Hoşgeldin cnm seni tanıyabilirmiyiznerhaba arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
Menü güzelde şu sporu anlat baken kuzum 2 saat nasıl yürüdünMenüm
11.00
2 erik
12.30
1 d çavdar
1 d peynir
Salatalık
17.00
1 kase yoğurtlu kabak
1 kase yoğurt, köz patlıcan ve çiğ kapyadan meze
1 d ekmek
Su 2
Spor 120 dk tempolu yürüyüş
Sabah kızım uyanmadan alışverişe çıkmam gerekti kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım kalkınca. Kuaföre filan uğrayayım derken kahvaltı geç oldu.Erikleri de bi mağazada ikram ettiler filn.
@nanekekik
Önce evi şehir merkezine en uzak yerden alıyosun sonra işin olunca hoop arabaya otobüse binmiyosun yürü Allah yürü yapıyosn ben çarşıya 60 dk gidiyorum yürüyerek 60 dk geliyorum çarşıda yürüdükleirmi saymadım bileMenü güzelde şu sporu anlat baken kuzum 2 saat nasıl yürüdün
Kıskanç smilie :))
Menümu paylaşıp spor listesini gözünüze sokayım az sonra
Menü
Sabah (9:00)
1dlm ekmek
1.5 yumurta maydanoz salatası
1kk peynir
4zeytin
Ara(12:00)
1armut
Öğle (15:00)
150g et ızgara
2yudum ayran (oğlum üstüne kondu )
Akşam(18:30)
3 kanat ızgara
Salata
Ara(20:30)
1avuc leblebi çayla
Su:3lt spor:40dk yürüyüş
Sülümemmm
Spor bildirimini sonra yapıcam
Kadına gidince uyumazsam kon. bisikleti yaparım (orda var)anca 12 den sonra
Geçen elbise almadınmıydı
Tatlım 40 beden rahat rahat olması lazım sana
Ben 68 ken 38 biraz dar geliyodu
Boyumuzda aynı
Menüm
11.00
2 erik
12.30
1 d çavdar
1 d peynir
Salatalık
17.00
1 kase yoğurtlu kabak
1 kase yoğurt, köz patlıcan ve çiğ kapyadan meze
1 d ekmek
Su 2
Spor 120 dk tempolu yürüyüş
Sabah kızım uyanmadan alışverişe çıkmam gerekti kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım kalkınca. Kuaföre filan uğrayayım derken kahvaltı geç oldu.Erikleri de bi mağazada ikram ettiler filn.
@nanekekik
[/QUOTE]Spor Listesi
@askrhpozitif = 0+45+0+0
Mefkurem = 0+50+53+?
Habinar = 0+60+0+60
@nanekekik = 30+50+31+40
befitlady = 0+0+60+?
@Edibe12 = 0 +0+0+0
@CeruleanSins = 45+0+0+?
Poni Bon = 0+0+0+120
@oneyou89 = 0+ ×+×
@seydan94 (60+)@pufss yeni sezeryan @ayulduzz evinde olmadığı için muaftır
× = menü paylasilmadigini gösterir
Önce evi şehir merkezine en uzak yerden alıyosun sonra işin olunca hoop arabaya otobüse binmiyosun yürü Allah yürü yapıyosn ben çarşıya 60 dk gidiyorum yürüyerek 60 dk geliyorum çarşıda yürüdükleirmi saymadım bile
Havalı smile
Bugün yapmış olabilşrsin ama bu hergün yapacağın anlamına gelmez :))Önce evi şehir merkezine en uzak yerden alıyosun sonra işin olunca hoop arabaya otobüse binmiyosun yürü Allah yürü yapıyosn ben çarşıya 60 dk gidiyorum yürüyerek 60 dk geliyorum çarşıda yürüdükleirmi saymadım bile
Havalı smile
bu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
canım adım melek. 27 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. Bugün başladım diyete :)) pazartesi başlanan diyet olmayacak inş azimliyim. boy ve kilo bilgilerimi yazdımHoşgeldin cnm seni tanıyabilirmiyiz
tamam canımMerhaba öncelikle hoşgeldin
Menüyü alt alta yazarsan daha iyi okuruz öncelikle
İkincisi pilav ve sütlaç ikisi de pirinç içeriyor ki pirinç çok zararlı onun yerine bol salatanı falan yesen daha iyiymiş bence ya da 1 kase yoğurt
Akşamla telafi etmeye çalışmışsın anladığım kadarıyla ama öyle yemeyelim ki telafiye de gerek kalmasın aç ta uyumayalım dimi ?
ara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam
canım adım melek. 27 yaşındayım. istanbulda yaşıyorum. Bugün başladım diyete :)) pazartesi başlanan diyet olmayacak inş azimliyim. boy ve kilo bilgilerimi yazdım
evet okudum kızlar kabul ediyorum. yalnız ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum. Başlangıç kilom 84.300 169 boyundayım. ilk etapda 70 kiloya düşmek istiyorum.
bu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
Tatlım birazdaha kendini ayrıntılı tanıtabilirmisinara öğün yiyemeyebilirim kızlar çünkü sadece öğle ve sabah kahvaltısı cıkıo işte. ama yanımda meyve götürmeye çalışcam. sürekli ayakta çalışıyorum ve 15 dk eve yürüyorum. ama kurallara göre haftada en az 4 gün spor yapıcam
Poncik sütlaç dışında beğenndim ben hele de benim ilk zamanki menülerime göre baya iyibu arada bende yazayım sabah bi tatlı çay kaşıgı reçel beyaz peynir ve üç adet siyah zeytin ve bir dilim ekmek yedin. öğlen biraz piriç pilavı üç adet köfte ve sütlaç yedim. akşam yemek yerine yogurt yedim.
inşallaaah :)))Bugün mü başladın oooo süper şimdi ilk kilolar hızlı gider zaten hadi hayırlı olsun canım hedefine ulaşacağım günleri de görürüz
Rahat olmuyor abla ben kapalıyım o yüzden geniş giyiyorum üzerimde dönmesi gerekiyor biraz göğüs göbek olmuyor oturuyor alttaraf 38 beden amaGeçen elbise almadınmıydı
Tatlım 40 beden rahat rahat olması lazım sana
Ben 68 ken 38 biraz dar geliyodu
Boyumuzda aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?