- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.481
Harika bişey hergun yiyebilirim benSabah güzel doyurucu olmuş,
şu cilalı pudingi merak ettim doğrusu
Hemide ne eğlenceli 2 saat olsa bile yapabilirim zaman nasıl geçiyor anlamiyosunDolu dolu süper bir mönü olmuş. Zumba da en eğlenceli spor. Ben de dadanacam zumbaya
Zamanla dolu dolu yiyerek aslında o yiyeceklerin asıl lezettini almadigimi anladım aç mideye makul ölçülerde yemek kadar lezzetli değilmiş catlarcasina yemekŞimdiye kadar bol bol yedik sistik canım hedefe ulaştığımızda ölçülü olarak yine yiyeceğiz şimdi biraz sabredevildigimiz kadar hepimiz sabredicez
İşte zayiflamanin en güzel yanı fark edilmek ve gururla nasıl zayıfladığını anlatmakBugün velilerim zayifladigimi farketti. Degmeyin keyfime
Gayet ölçülü lezzetli bir menü olmuş afiyet olsun canımBugünkü menüm
kahvaltı yarım saat öncesi madensuyu kürüm
sabah 10:00
rendelenmiş patates omleti küçük bi dilim
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
12:00
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
1 kaşık yulaf ezmesi karışımı
öğle 14:00
yarım kase ayran çorbası buğdaylı
kase salata
17:00
küçük parça ev yapımı şekersiz kavun dondurma
yatmadan önce madensuyu kürüm
su 2 lt
spor 15dk
@nanekekik
Mümkün degilde mezun olmak o yüzden 65 çikaricaktim hedefiBu hafta daha dolu dolu olacak canım menulerim merak etmeAlmanca yi dediğin gibi üzerine düşmem lazim
Sağol canım bu ev çok fazla güneş alıyor camlar sürekli açık hastalık kaçınılmaz oluyor
Yaptım bu hafta ki planimi haftaya daha iyi bir yüzde yakalayacağız eminim
Mercimek köftesi canım çekti yarın yapayım bari afiyet olsun abla
Niye kız
Biz yeter ki birbirimize kenetlenelim canım herşeyi başarıriz
Biliyorum abla yememem lazımdı
3 hafta var kız eylüle bugün 87 i gordun zaten
1 simit yedim canım 4 dilim ekmek eder akşam salata canım çekti birde çok açıkmıştm en pratik o geldi
Canım Zuhal ablada söylemiş Antep fıstığı daha az olmalıydı ve mısır glisemik indeksi yüksek
Sorma 11 kilo cadı kollar güçsüz bide nasıl ter akittim hasta diye yürütmedim de şimdi babasıyla parka gitti inadı inat
guzel atlatmissin Çiko çarptı sadece gozume
Güzelim biran önce baslaman lazım spora yok o sarkmalar cogalicakHaftaya da birinci olmalıyım. Bu hafta spor yapabilsem süper olacak.
Bu arada kollarımda sarkma başladı
@askrhpozitif kız onca çikolatadan bir isiriga düşürünce ağır geldi sanirim:))
Karadenize geçiyorum haftayaHangi sehrdeydin sen yakınsan alırım bir İskenderini3 haftalık bir hedef bekliyorum senden
Kaptım bunu ilk fırsatta uygulamam lazım immmHarika bişey hergun yiyebilirim ben
Tatlı ihtiyacimi karşılıyor içine 4,5 tane siyah üzüm koyuyorum 5,6 kuruyemiş kakao süt mimm yemede yanında yat ,tok tutmasida cabasi
Sağol canım teşekkür ederimGayet ölçülü lezzetli bir menü olmuş afiyet olsun canım
İskendere hayır demem sen söz ver biz 1. Yapariz takımı:)İlk üçe girdik,
ordular hedefimiz şampiyonluk, birinci olursak benden herkese duble İskender kebap
Nasılsa kimse yemez
Açlık başıma vurduğu bi sırada yazdım heraldehahaha
Kaptanım ben yaparım biliyosunda yeni kızlarımız göstersin aleme nekadar azimli olduklarini diye düşündüğüm için fazla vermiyim diyorum:)9.takim yeniden derecede
Kız bişey demedim zaten sadece gözüme çarptı dedim
geçen hafta heder herkesten yüzde 1 di hedef bu hafta en az 1 kilo hedefi koyalım
Burda kişinin kendini tanıması çok önemli benim gibi ya hep ya hiç mantığı varsa ağzına sürünce devamı geliyor hiç yaklaşmalıŞekersiz kahvenin yanına bir isirik çiko çok değildir sanirim. Ben bir kaçamak olarak görmedim. Hayat boyu beslenmemde arada olacaktır zaten. Önemli olan miktar
İlginç bir menü olmuşMenüm
Saat 14:30
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf biraz chia kuru üzüm ve tarçın
Saat 19:00
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
Helal benim ablama yaT.kahveside içildi şimdi sporrr zamanı
2 saat sonra görüşürük
Sıkı rakiplerin var çok çekişmeli bir hafta olucak şimdiden merak ediyorum cumaya
Sabah süper öğlen hurma ve Antep fıstığı fazla olmuş canım 10 tane yeterli benceMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta ile yarım kuru soğan ve 4 parça kuşkonmaz kavurdum.
1 çay bardağı süt
Öğle 14.00
2 dilim ananas
1 hurma
1 avuç antep fıstığı
Akşam 17.30
5 yk bamya
4 yk kinoalı, mısırlı pancar salatası
Su 2 lt
Spor 15 dk Leslie
Bu saate kadar yapamadım ama sabahtan beri bir pilates fikri ile yaşıyorum. Belki yaparsam eklerim.
Ablam ya doğru beslenince doyarakta kilo veriliyor şekil a ben:)Valla bu hafta hiç sıkmıcam kendimi tatlım.
Kaçamaksız ama karnımı iyice doyurcam sporumuda yaptım mı tamamdır
Aynı bile versem en azından aç kalmadım derim
Bu hafta ne çorba ne ananas işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?