- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.501
Kinoa li köfte nasıl olur acep lezzet aynı mı , alsammiki bende faydaları nedir mefkuşumBende kahvaltı geç olunca akşamı erken yedim
Şu anda çok tokum
Biraz erisin spora başlıcam
Menüm gelsin efenim
11.30 civarı
4-5ince dilim sucukla 1 yumurtalı omlet
Peynir
4-5y.zeytin
1 tb sandwich ekm.
16.20
1 çb.biraz az kinoayla köfte (mercimek köftesi gibi bunda tek kineo var) maydonoz dereotlu
Domates
Salatalık
1.5 bar.yoğurt suyundan tuzsuz ayran
Spordan sonra acıkırsam ya yoğurt yada süt olur. Yersem yazarım
Su 2.5 lt olur
Eneeeİskendere hayır demem sen söz ver biz 1. Yapariz takımı:)
Benimki bol tereyağlı olsun:))
Çok dengeli ve sporla süslenmiş süper bir menü daha ne olsun :)Spor öncesi 2 parça kaşar peyniri filtre kahve
Kahvaltı 12:30
1kase menemen
1dilim çavdar
Azıcık lor
2 cin biber 2 sarımsak
3 zeytin
Yeşillik salatalık domates
Biraz beyaz peynir
4:00
Chiali puding
6:00 Türk kahvesi 1 kuru incir 3 tane fındık
8:00
1,5 kepçe yoğurt çorbası yarmalı
1 tabak kıymalı dereotlu azıcık bulgurlu kabak yemeği yok böyle bir lezzet üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm mimm
Miss:)
Salata
3lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45dk zumba
Dondurmayı nasıl yaptin canım :)Bugünkü menüm
kahvaltı yarım saat öncesi madensuyu kürüm
sabah 10:00
rendelenmiş patates omleti küçük bi dilim
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
12:00
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
1 kaşık yulaf ezmesi karışımı
öğle 14:00
yarım kase ayran çorbası buğdaylı
kase salata
17:00
küçük parça ev yapımı şekersiz kavun dondurma
yatmadan önce madensuyu kürüm
su 2 lt
spor 15dk
North River
Bendede öyle bir lokma alınca eski gücüm kalmıyorBurda kişinin kendini tanıması çok önemli benim gibi ya hep ya hiç mantığı varsa ağzına sürünce devamı geliyor hiç yaklaşmalı
Ama dediğim gibi bir lokma etkilemiyor diyetine kaldığı yerden devam ediyorsa bencede sakıncası yok
Coook iyiymiş canım afiyet olsun :)befitlady buzlukta bir kaşık vanilyalı dondurma vardı, yarım kavunu doğrayıp onuda kattım biraz da süt sonra çubuklu dondurma kalıplarına koydum.
orjinal tarifte krema ve şeker ekliyosun.
İkisi de enfes lezzet
Gayet dolu bir menü canım afiyet olsunSpor öncesi 2 parça kaşar peyniri filtre kahve
1kase menemen
1dilim çavdar
Azıcık lor
2 cin biber 2 sarımsak
3 zeytin
Biraz beyaz peynir
Chiali puding
1 tabak kıymalı dereotlu azıcık bulgurlu kabak yemeği yok böyle bir lezzet üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm mimm
Salata
3lt su
45dk zumba
Aslında dogru söylüyor ağırlıktan sonra kas yapmak isteyenler spor sonrası üzüm yiyorlar diye okumuştum sadeceBenim takip ettiğim spor hocasınin dedikleri kafama yatıyor bu sıra , uygulama çalisicam
Spor önce ve sonraki öğün karbonhidrat almayın diyor ,yani ceviz yemek pek mantıklı değil öncesinden helede meyve en mantıklı si protein yada sadece kahve
Ağırlık antrenmanı hariç yürüyüş plates gibi sporlar da önce aç olmanın bir sakıncası olmadığını söylüyor hatta daha iyiymiş
Meyvenin günde 1 tane ara öğünde tüketmek yeterli fazlası zarar olduğunu savunuyor
Ağırlık antrenmanı kadınların kesinlikle yapması gerektiğini yürüyüş un kardionun zayiflatigini ama sıkılaşmayi sağlamadığı söylüyor
Ve her öğün de protein almak gerektiğini,zayıflamak için kas yapmak için suyun çok önemli olduğunu az su içerek yol alınmayacağını savunuyor
Canım aksami atlamissin dondurma ile gecistirmissin acikmadin miBugünkü menüm
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
kase salata
su 2 lt
spor 15dk
North River
Karadenize geçiyorum haftaya
Kaptım bunu ilk fırsatta uygulamam lazım immm
Sağol canım teşekkür ederim
çok naziksin dileğim ;-)Kaptanım ben yaparım biliyosunda yeni kızlarımız göstersin aleme nekadar azimli olduklarini diye düşündüğüm için fazla vermiyim diyorum:)
değişik olmus bu hafta iyi bir yüzde bekliyorum bahar sendenMenüm
Saat 14:30
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf biraz chia kuru üzüm ve tarçın
Saat 19:00
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
5 dk ile öncesinde abla
Geçmiş olsun tatlım gitme bi yere sabit hatta eksi gel inşallah
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin.
baharcim geçmiş olsun rabbim şifa versin anneciğine iyi haberlerle inşallah
hedef demiskenhemen bir güncelleme yapayım hedefleri
Ne güzel Merve, anladığına göre zihninde yer etmiştir, azıcık baksan süper bir Almancan olur. Duolingo diye bir uygulama var ücretsiz güzel bir uygulama oradan bakıp hatırla biraz istersen. Ben çocukları dert etmiyorum Türkçeyi güzel öğrenmeleri önceliğim, yabancı dili de inşallah öğrenirler, şimdi imkanlar çok iyi eskisi gibi değil.
Evet kendime güvenim hiç yok bu kadar vermeme bile şaşırıyorum, devamı gelecek mi inananamıyorum.... İnşalllah bilinç düzeyim anlattığın gibi olur zamanla.
Çok süper canım, -1'in üstü bence harika....
Seni de tebrik ederim canım, eksiyle kapatışsın haftayı ne güzel, bence diyetin iyice oturana kadar liste stresi çekmemen de güzel. Ama buradan hiç kopma tatlım, sen gelip yazınca çok mutlu oluyorum ben.
Ahh Şeyda inşallah dediğin gibi olur, zaman hızla geçsin ve ben 70 olayım...
Vayyy Mehlika, harika vermişsin, takımın hızlılarından olacaksın galiba. Amanın 70 yarışımızı düşündüm de ben de spora daha bir ciddi başlasam iyi olacak....
Efsanesin Mere, hedefin %2 olsa da baya yaklaşmışsın, tebrik ederim. 1.3 kg iyi bir fark. Ama bence önümüzdeki hafta biraz daha iyi beslen, sporu artır. Geçen hafta bazı günler aç kaldın sanki, gerçi sen daha tok oldum diyorsun ama vücudun bir haftayı tolere eder ama ikinci bir hafta zorlama fazla. Artık haftaya 60'lardasın valla ben bile senin 6'lara düştüğünü görmek için cumayı sabırsızlıkla bekleyeceğim....
Tebrikler Erva, böyle giderse bayram hedefin geçeceksin gibi.
Bu kadarcık artı sayılmaz, moralini sakın bozma Ekim, menülerin evinin mayın tarlası gibi olmasına bakılırsa çok başarılıydı bence karşılığını haftaya görürsün.
İyi ki diyetisyene gidiyorsun yağ kaybettiğini bilip rahatlamışsındır. 1.6 yağ kaybı çok iyi.
Dur bi yavaş Şeyda niye bu kadar hızlı vermeye çalışıyorsun, ciddi soruyorum, az vermeye çalışınca gitmez diye mi endişe ediyorsun? Ya da diyet bağımlısı mı oldunKız bu gidişle sen 55'de de durmak istemezsen
Neredeyse -1 vermişsin, 800 gr az mı. tebrik ederim, üstelik bu hafta spor az yapmıştın. Ama sana az yemek yaramıyor gerçekten doğru tespit etmişsin. Bu hafta örnek menüler görelim senden.
Karınca kararınca diyorsun yani Dilek. 600 gr güzel bir eksi bence de böyle böyle hedefe varacağız inşallah.
teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum.
Tabi ki pes etmeyeceğim, hatta tartıda yıllar sonra 86'yı görmeyeli o kadar zaman olmuş ki takım ortalamasını düşürdüğüme üzülsem de yine de mutlu bir cuma oldu benim için. Herkesin bu kadar güzel vermesi de beni ayrıca mutlu etti.
Evet inşallah daha çok gayret göstereceğim, sporu da arttırmak istiyorum.
Gerçekten cuma günleri tam bir motivasyon dopingi oluyor.
Üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar. Hele Mehlika sana çok şaşrdım, hiç fark etmemişim bu kadar spor yaptığını.
Kuzey için üzülme kimi çocuk minik minik dolanıp sonradan hızla gelişiyor. Yazın çocuklar hele de hareketli erkek çocukları kilo veriyor bu da normal. Benim oğlum hafif kilolu diye üzülüyordum, yazın normale döndü.
Evet yaşasın yeni bir hafta verilecek yeni kilolar... ben aç kalıp sonrasında gözümün dönmesine izin vermeyeceğim. Sporu en son Çarşamba yapmayı planlıyorum aynı senin gibi. Haftasonu rehavetine kapılmadan bugünden başlayarak örnek menülerle gelmek istiyorum. Yarışmacı arkadaşalar başarılar dilerim
En azından eksi Bahar ama sen de biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Acaba sen de Bahar ve Dilek gibi spor salonuna filan mı yazılsan? Kesinlikle daha çok hareket etmelisin bence. Bu sefer ikimiz de hafta başından işi sıkı tutalım. Yoksa bu haftaki gibi son iki gün dikkat etmek pek kar etmiyor.
Herkesi tekrar tebrik ederim, iyi iş çıkardım...
Allah şifa versin annene, eksiyle izinden dönmen dileğiyle.... Bizi de ihmal etme tabi.
Benim ilkinde yoktu ama ikincide çıktı. Çok kötü, stresli bir durum hatırlamak bile istemiyorum. Sadece diyetle kontrol altına alındı. İnsülin kullanman gerekti mi senin?
evet canım yap birşeyler okula fit bir bahar göndermek istiyoruz
Cuma hakkı kahvaltı gayet ölçülü daha ne olsun.
İlk iki hamileliğinde olup üçüncüde olmayan birini tanıyorum. Üçüncü hamilelik öncesi çok az bir kilo vermiş farklı olarak. Üçüz olması da seni etkilemiştir. 55'le hamile kalırsan ve baştan beri dikkat edersen tekrar çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben bayadır yapmıyorum ama önceden hatıladığım unsuz daha güzel olduğuydu. Tarif aklımda değil malesef. Ama iyi hatırlattın bende yaz bitmeden yapayım.
Aynen çok doğru bir tespit ben artık cuma daha bir hırslı oluyorum sanki
Yaparsın inşallah canım.
Şair coşmuş tutabilene aşk olsun
Tebrikler canım, spor aşkın beni de motive etti valla kaslarım ağrısa da ben de artık aksatmadan hergün az da olsa yapmak istiyorum. Artık menülerimin altında spor yok yazmak istemiyorum.
Kolay gelsin.
Zaman daralıyor ama hedefe kalan kilolarda azalıyor, hedefi tutturmaya çalışalım ama tutturamayanlar da en azından olabildiğince yaklaşsın.
Üçünüz de fazlasıyla hak ettiniz bu dereceleri... Eksileriniz artarak devam etsin güzeller...
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederimkızlar çok çok sağ olun kaç kere alıntılamaya çalıştım sabahtan öğleden sonra 3 e kadar her defasın da net yine gitti 3 te komşuya gittim geldim şükür düzelmiş gibi her an gidecek diye de ödüm kopuyor
spor derecesine giren ve büyük azimle eksi rakamları gören herkesi tebrik ediyorum
@plasticwoman sporu aksatmadan hakkınla aldın birinciliği helal olsun
North River annen neden ameliyat olacak gülüm kaçırmışım onu şimdiden çok geçmiş olsun
yolla oğluşunu ben her şeyi yediririm ona, iştahsız çocukları yemeğin meyvenin şeklini değiştirip yedirmede iyiyimdir :)
Ben varım diyecektim ki rakip bulmuşsun. Artık sonraki hafta alırım pacani:))
Ay ben de delirmek üzereydim. Bu hafta bol bol maydonoz kürü yapacağım. Ödemler yedi bitirdi bizi
Elinden geleni yaptım ve eksidesin. Daha ne olsun
Ay azcik mütevazi olayım dediydim:))
Grubun sevgili sporcuları tebrik ederim.
Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin insallah
Aynen öyle sekerim. Ama ben bugün miniminnacik çikolata yedim şekersiz kahveyle. O sayılmaz de mi :))
Grup bilinci anca böyle oluşur. Süperiz biz :))
Uzun zaman karpuz görmek istemediğim doğrudur. Şükür ki haftayı toparlayabildim
Her şerde hayır vardır canım. Iyiki bizimlesin
Arkadaşlar yazmış ama yine yazayım. Bayram hedefim 105 olmak. Inşallah elimden geleni yapacagim
Teşekkür ederim. Diğer arkadaşları da tebrik ederim
Patlıcan yumurta kırmak mı aştık kendimiziMenü yazayım
(10 gibi tam hatırlamıyorum)
Dünkü patlıcan soteye 2 yumurta kirdim yarısını yedim
½ simit
(17:30)
½ simit
Domates salatası
Su: 1,5 lt oldu 3 e tamamlayacağım
Spor
25 dk bölgesel+ 20 dk yürüyüş( huma kucağımda eczaneye gittim geldim gidiş geliş 1,5 km)+ 15 dk leslie 1 mile
Toplamda 60 dkNorth River
Cumaya göre güzelMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta ile yarım kuru soğan ve 4 parça kuşkonmaz kavurdum.
1 çay bardağı süt
Öğle 14.00
2 dilim ananas
1 hurma
1 avuç antep fıstığı
Akşam 17.30
5 yk bamya
4 yk kinoalı, mısırlı pancar salatası
Su 2 lt
Spor 15 dk Leslie
Bu saate kadar yapamadım ama sabahtan beri bir pilates fikri ile yaşıyorum. Belki yaparsam eklerim.
İyi atlatmissinBugünkü mönüm
11.30
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Iki çatak sucuk
Peynir
Iki zeytin
15.00
Bir ızgara köfte
Az salata
16.00
Kahve yanında minnak çiko
17.00
Bir iki çatal meyve
18.30
Bir tabak taze fasulye(aslında aç değildim ama sonraki saatlerde acıkmamak için yedim)
Su 1.5 litre ancadir
Spor yok
Velilerimle buluştum. Masada sohpet atıştırma olunca ard arda minik minik atıştırdım. Günü en az zararla atlatmisimdir insallah
sarkma kilo verme belirtisi kol egzersizlerine başla canım anlamında en çok uğraştığı yer 104den 74e indi hala devam ediyor diyete ama kollar sanki başkasının gibiHaftaya da birinci olmalıyım. Bu hafta spor yapabilsem süper olacak.
Bu arada kollarımda sarkma başladı
askrhpozitif kız onca çikolatadan bir isiriga düşürünce ağır geldi sanirim:))
Kız sabah sabah biber sarımsakSpor öncesi 2 parça kaşar peyniri filtre kahve
1kase menemen
1dilim çavdar
Azıcık lor
2 cin biber 2 sarımsak
3 zeytin
Biraz beyaz peynir
Chiali puding
Salata
3lt su
45dk zumba
Omletin yanında ekmek olmasa iyiymiş patates omleti zaten doyurucu ama cuma diye görmedimBugünkü menüm
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
kase salata
su 2 lt
spor 15dk
North River
Akşam değişik olmuş meyveliMenüm
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
not alındı efendim
Aynen ben de eğlenceli diye düşündüm.Hemide ne eğlenceli 2 saat olsa bile yapabilirim zaman nasıl geçiyor anlamiyosun
Kesinlikle. Fark edilmek mükemmel bir durumİşte zayiflamanin en güzel yanı fark edilmek ve gururla nasıl zayıfladığını anlatmak
Güzelim biran önce baslaman lazım spora yok o sarkmalar cogalicak
Ogune çok geç başlamışsın. Akşam da meyveyle farklı olmuş.Menüm
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
Çok şükür lokmalık gecistirebildimBurda kişinin kendini tanıması çok önemli benim gibi ya hep ya hiç mantığı varsa ağzına sürünce devamı geliyor hiç yaklaşmalı
Ama dediğim gibi bir lokma etkilemiyor diyetine kaldığı yerden devam ediyorsa bencede sakıncası yok
Ooo masallah
akşamı atlamadımda erken yedim cnm bayada çok yedim :))kahvaltı geçe kalınca öyle oldu bugünAkşamı atlamış gibi olmuyor mu, hiç yemeden sadece yoğurtla acıkmazmısın k
Oooo bide onlar seni bikaç ay sonra görsünBugün velilerim zayifladigimi farketti. Degmeyin keyfime
dolu dolu güzel olmuş cnmSpor öncesi 2 parça kaşar peyniri filtre kahve
1kase menemen
1dilim çavdar
Azıcık lor
2 cin biber 2 sarımsak
3 zeytin
Biraz beyaz peynir
Chiali puding
Salata
3lt su
45dk zumba
sağol cnm çok güzel bilgilerBenim takip ettiğim spor hocasınin dedikleri kafama yatıyor bu sıra , uygulama çalisicam
Spor önce ve sonraki öğün karbonhidrat almayın diyor ,yani ceviz yemek pek mantıklı değil öncesinden helede meyve en mantıklı si protein yada sadece kahve
Ağırlık antrenmanı hariç yürüyüş plates gibi sporlar da önce aç olmanın bir sakıncası olmadığını söylüyor hatta daha iyiymiş
Meyvenin günde 1 tane ara öğünde tüketmek yeterli fazlası zarar olduğunu savunuyor
Ağırlık antrenmanı kadınların kesinlikle yapması gerektiğini yürüyüş un kardionun zayiflatigini ama sıkılaşmayi sağlamadığı söylüyor
Ve her öğün de protein almak gerektiğini,zayıflamak için kas yapmak için suyun çok önemli olduğunu az su içerek yol alınmayacağını savunuyor
eee sende de akşam yemek yok :))Bugünkü menüm
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
kase salata
su 2 lt
spor 15dk
North River
kötü değil ama gözüm bi sıcak yemek aradıMenüm
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
kineo glutensiz olduğu için baklagil yerine geçmiyor şişilk yapmıyor hem sağlıklı karbon hemde protein oranı yüksekKinoa li köfte nasıl olur acep lezzet aynı mı , alsammiki bende faydaları nedir mefkuşum
geçmiş olsun baharcım. Allah şifa versin.kızlar annem çarşamba günü ameliyat olacak o nedenle malum ablamda burada izne ayrılıyorum ama buralardayım
sabah hariç çok az kuzumGelelim bana
Sabah (9:40)
2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle
Ara(15:00)
1/2armut
Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye
Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Hoşgeldin fulyacım ne haber nasılsıngeçmiş olsun baharcım. Allah şifa versin.
çok şükür iyiyim zuhalcim sen nasılsın? ben bugün çok mutluyum 80 lerden kurtuldumHoşgeldin fulyacım ne haber nasılsın
ben pek yemek yapmayı beceremıyorum abla gecen kabak yaptım ama haslıyorum falan öyle oda sıktı :)akşamı atlamadımda erken yedim cnm bayada çok yedim :))kahvaltı geçe kalınca öyle oldu bugün
Oooo bide onlar seni bikaç ay sonra görsün
dolu dolu güzel olmuş cnm
sağol cnm çok güzel bilgiler
eee sende de akşam yemek yok :))
kötü değil ama gözüm bi sıcak yemek aradı
Spor neden yok cnm
kineo glutensiz olduğu için baklagil yerine geçmiyor şişilk yapmıyor hem sağlıklı karbon hemde protein oranı yüksek
Ben kısır yapacaktım aslında suyunu biraz fazla koymuşum köfteye çevirdim :))
Aman çekilin yoldan, o neydi beaa
Bende çok acıktım akşamı birdaha es geçmem, birazdan madensuyu yoğurt karışımı içip yatıcam umarım iyi gelir.Gelelim bana
1/2armut
2ykyesilfasulye
Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Kız bu hafta sen yen haftaya da ben yeneyim. Oh super. Gelme bu oyunlara. Bak bu hatun seni kolay lokma sanıyor. Göster gücünü sekerim :))
Evet sabahtan sonra epey az olmuş.Gelelim bana
1/2armut
2ykyesilfasulye
Okulun başlamasina bir ay kaldı. O zamana 5-6 kilo daha verirsem ohhh süper olurOooo bide onlar seni bikaç ay sonra görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?