- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.521
Senin adına çook sevindim cnm gözün aydınçok şükür iyiyim zuhalcim sen nasılsın? ben bugün çok mutluyum 80 lerden kurtuldumkeyfime diyecek yok yani
Annen ne zaman gelecek cnm baya uzun kaldıben pek yemek yapmayı beceremıyorum abla gecen kabak yaptım ama haslıyorum falan öyle oda sıktı :)
bıde gec uyanınca bugün öğünlerim şaştı
Ver gazı ervam ver inşallah rezil olmam heeKız bu hafta sen yen haftaya da ben yeneyim. Oh super. Gelme bu oyunlara. Bak bu hatun seni kolay lokma sanıyor. Göster gücünü sekerim :))
Ahh bu entrikalar, kendimize bileŞaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep
sağol canım seninde 7lerin hayırlı olsungeçmiş olsun baharcım. Allah şifa versin.
var abla Allah var çok yardımcı olur eşim ama benim kuzeyin yemek yeme problemi olduğu için o işi beceremiyorum bı tek babası yoksa her konuda evlendim evleneli çok yardımcı olur birde kuzey kuzeninden beni kıskanıyor kuzey o varken yapışıyor iyice onunla ilgilenip sevmeyim diyesabah hariç çok az kuzum
Bu kuzeyin babası yokmu :))
Senin adına çook sevindim cnm gözün aydın
Bidaha sakın yukarı çıkma
Kız zaten sen biraz boğazını tutsan verebiliyon :))
bişey değil bu şekerim sadece biraz ısındım bugünAman çekilin yoldan, o neydi beaa
bu hızla daha bile fazlasını verirsinOkulun başlamasina bir ay kaldı. O zamana 5-6 kilo daha verirsem ohhh süper olu
tabiki olmasın cnm pzrtesiye güzel bi eksiyle başlamak büyük avantajyarın abimgile misafir gelcek bende yardıma gideceğim ama kaçamak olmucak tabıkı
hafta sonunda ısı sıkı tutmaya karar verdimm
yok düşme bekle ordaŞaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep
sağol canım seninde 7lerin hayırlı olsun
var abla Allah var çok yardımcı olur eşim ama benim kuzeyin yemek yeme problemi olduğu için o işi beceremiyorum bı tek babası yoksa her konuda evlendim evleneli çok yardımcı olur birde kuzey kuzeninden beni kıskanıyor kuzey o varken yapışıyor iyice onunla ilgilenip sevmeyim diyetenhada fircaliyor kızıyor ona aralarında 8ay var halbuki yazık kızım benim eşkıyadan çektiği var
Vavvvvv 2.7 süpermişşşsaol canım. evet aynen öyle de işte boğazıma sahip çıkamıyom bazen. ama yok daha 8 leri görmek istemiyorum. 80 e inmiştim önceki hafta. geçen cuma reglle birlikte azcık yedim aldım az da ödem 81.2 çıktım. bugün 78.5 i gördüm. 2,7 kilo vermişim. nasıl mutlu oldum anlatamamneyse önemli olan devam ettirmek tabi ve de kiloyu korumak.
bu arada baktım listede olsaymışım bireysel de ikinci olurmuşum
Vavvvvv 2.7 süpermişşş
evet ben takıma gelirken Aus a liste sorun değil ben sadece zayıflamak istiyorum dedim. bir de takıma gelirken kilo veriyordum sonra 1 aldım 2 verdim falan yerimde saydım. şimdi güzel atak yaptım. iyi oldu. canım isterse veriyom da işte kafayı iyi şartlamam lazım. bakalım 75 ne zaman gelecekDemekki o potansiyel var sende
Listeye girmemişin daha adını görmedim
Girseydin izinden dönüş olduğu için yüzden bölünürdü :)
duymuştum bunu bi araAcıktığımızda sevdiğimiz bir müziği dinlersek iştahımız yatışırmış, çünkü yemek yediğimizde uyarışan bölgeyle aynı bölge uyarılıyormuş
Kendime favori listesi yapıp ara öğün yerine dinlemeyi deniyciğim
Benim menulerden bile daha az olmuşGelelim bana
Sabah (9:40)
2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle
Ara(15:00)
1/2armut
Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye
Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Hadi inşallah canım umutluyumaskrhpozitif Merve ablam bu hafta insallah güzel bir yüzdeyle geleceğim
yengene baya yardımcı oluyorsun maşallah canımyarın abimgile misafir gelcek bende yardıma gideceğim ama kaçamak olmucak tabıkı
hafta sonunda ısı sıkı tutmaya karar verdimm
çok ilginçmis denemek lazimAcıktığımızda sevdiğimiz bir müziği dinlersek iştahımız yatışırmış, çünkü yemek yediğimizde uyarışan bölgeyle aynı bölge uyarılıyormuş
Spor kesinlikle iştah kesiyor abladuymuştum bunu bi ara
Spor yaparsanda iştaha iyi geliyor :)
Madem atak yaptın bu istikrarını bozma cnmevet ben takıma gelirken Aus a liste sorun değil ben sadece zayıflamak istiyorum dedim. bir de takıma gelirken kilo veriyordum sonra 1 aldım 2 verdim falan yerimde saydım. şimdi güzel atak yaptım. iyi oldu. canım isterse veriyom da işte kafayı iyi şartlamam lazım. bakalım 75 ne zaman gelecek
Acıktığımızda sevdiğimiz bir müziği dinlersek iştahımız yatışırmış, çünkü yemek yediğimizde uyarışan bölgeyle aynı bölge uyarılıyormuş
valla bugün 4.30 gibi yedim hala çok acıkmadım şimdi kahve içiyom :)Spor kesinlikle iştah kesiyor abla
Oyyy çocuklar hasta olmasın yaaBu arada benim kızın ses borazan gibi oldu yarın doktora gitmek şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?