- 30 Kasım 2014
- 30.000
- 132.330
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.541
Madem atak yaptın bu istikrarını bozma cnm
Bak bugün ne kadar mutlu oldum dedin
Tartıda görülen güzel bi eksinin mutluluğunu hiç bi yemek vermiyor
çok teşekkür ederim Mervecim. bu hafta benim için güzel oldu gerçekten60kiloyum fulyacim tebrik ederim çok güzel kilo vermissin
evet abla açıktırmiyor birde cıslara karşı daha kararlı oluyor insan, bu eve geldiğimizden beri hastalığı bitmedi doğru düzgün yemiyor davalla bugün 4.30 gibi yedim hala çok acıkmadım şimdi kahve içiyom :)
Oyyy çocuklar hasta olmasın yaa
Yarın gidin madem cnm
En kısa zamanda alıyor ozamanakşamı atlamadımda erken yedim cnm bayada çok yedim :))kahvaltı geçe kalınca öyle oldu bugün
Oooo bide onlar seni bikaç ay sonra görsün
dolu dolu güzel olmuş cnm
sağol cnm çok güzel bilgiler
eee sende de akşam yemek yok :))
kötü değil ama gözüm bi sıcak yemek aradı
Spor neden yok cnm
kineo glutensiz olduğu için baklagil yerine geçmiyor şişilk yapmıyor hem sağlıklı karbon hemde protein oranı yüksek
Ben kısır yapacaktım aslında suyunu biraz fazla koymuşum köfteye çevirdim :))
nasıl olsun canım ev çocuk diyet spor arasında geçiyor hayataynen öyle valla. devam edeceğim. şu yağ yükünü üzerimden atayım. yeteri kadar taşıdım üzerimde. eski pantalonlarımdan giymeye başladım. diğerleri oldukça bol geliyor artık
çok teşekkür ederim Mervecim. bu hafta benim için güzel oldu gerçektensen nasılsın neler yapıyorsun?
Tatlım pencereleri karşılıklı açma belki farkında olmadan rüzgarda kalıyodurevet abla açıktırmiyor birde cıslara karşı daha kararlı oluyor insan, bu eve geldiğimizden beri hastalığı bitmedi doğru düzgün yemiyor da
Tebrik ederim canım şeytanın bacağını kirmişsin sonundaaynen öyle valla. devam edeceğim. şu yağ yükünü üzerimden atayım. yeteri kadar taşıdım üzerimde. eski pantalonlarımdan giymeye başladım. diğerleri oldukça bol geliyor artık
çok teşekkür ederim Mervecim. bu hafta benim için güzel oldu gerçektensen nasılsın neler yapıyorsun?
Allah kolaylık versin.nasıl olsun canım ev çocuk diyet spor arasında geçiyor hayat
Sanırım abla dikkat etmeye calisiyorm aslında ama yinede rüzgarda kalıyor sanırım kapı pencere acmayinca da evde durulmuuorTatlım pencereleri karşılıklı açma belki farkında olmadan rüzgarda kalıyodur
Tad olarak belli bi tadı yok cnm chia gibi yaniEn kısa zamanda alıyor ozaman
saol dilekcim öyle oldu vallaTebrik ederim canım şeytanın bacağını kirmişsin sonunda
Kızz bakıyomda ayakların yere değmiyorsaol dilekcim öyle oldu valla
Yoğurt la felanda yenir bı öğünde aradan çıkmış olurTad olarak belli bi tadı yok cnm chia gibi yani
Ben bol baharat atıyorum
amin canımAllah kolaylık versin.
Kendimi de gaza yetirmem gerek ne edeyim :))Ver gazı ervam ver inşallah rezil olmam hee
Ahh bu entrikalar, kendimize bile
Süpermiş. Ben açarım atenayi hoplarım zıplarım. Hem açlık gider üstüne bir de kalori yakarım. Süpermiş bu hesapAcıktığımızda sevdiğimiz bir müziği dinlersek iştahımız yatışırmış, çünkü yemek yediğimizde uyarışan bölgeyle aynı bölge uyarılıyormuş
Kendime favori listesi yapıp ara öğün yerine dinlemeyi deniyciğim
Çok geçmiş olsunBu arada benim kızın ses borazan gibi oldu yarın doktora gitmek şart oldu
Tebrk ederim. Eski kiyafetlerinizin de bol geldiği günleri de görün insallahaynen öyle valla. devam edeceğim. şu yağ yükünü üzerimden atayım. yeteri kadar taşıdım üzerimde. eski pantalonlarımdan giymeye başladım. diğerleri oldukça bol geliyor artık
Tek yoğurrtla bilemiyorum ama kısır gibi yada salatanın içine daha güzel olurYoğurt la felanda yenir bı öğünde aradan çıkmış olur
Sarımsağı sırf şifa niyetine yiyorum pişirip yedim kuzuGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Ekim abla rahim ve yumurtalıklar alınacak hpv var
Patlıcan yumurta kırmak mı aştık kendimizi
Cumaya göre güzel
İyi atlatmissin
sarkma kilo verme belirtisi kol egzersizlerine başla canım anlamında en çok uğraştığı yer 104den 74e indi hala devam ediyor diyete ama kollar sanki başkasının gibi
Kız sabah sabah biber sarımsak
Omletin yanında ekmek olmasa iyiymiş patates omleti zaten doyurucu ama cuma diye görmedim
Akşam değişik olmuş meyveli
not alındı efendim
çok geçmiş olsun annenin psikoloji nasıl peki zor valla allah yardımcısı olsunGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Ekim abla rahim ve yumurtalıklar alınacak hpv var
Patlıcan yumurta kırmak mı aştık kendimizi
Cumaya göre güzel
İyi atlatmissin
sarkma kilo verme belirtisi kol egzersizlerine başla canım anlamında en çok uğraştığı yer 104den 74e indi hala devam ediyor diyete ama kollar sanki başkasının gibi
Kız sabah sabah biber sarımsak
Omletin yanında ekmek olmasa iyiymiş patates omleti zaten doyurucu ama cuma diye görmedim
Akşam değişik olmuş meyveli
not alındı efendim
Kızz bakıyomda ayakların yere değmiyor
Hadi devamı gelsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?