Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eee evliler ne yapsın
güzelce kavga edin sonra küsün. ama şöyle uzun sürsün. vallahi dal gibi olursun

ervam biz ne yapsak kocalarla kavga mı etsek küssek benim ki 2 saat bile sürmez ki zayıflarmıyım o arada ne dersin :)
büyük çaplı bir kavga çıkart küçükten bişi çıkmaz

Fulyam bu zaman da aşık olacak adam bulunurda terk edinilirmi hiç:)
di mi ama o da başka konu tabi

maşallah kuzum sporu hiç aksatmıyon
Çeğirdeği yemen gerekiyorsa saati birazdaha erken olsa daha iyi
Diğerleri gayet güzel

gayet güzel olmuş edam
Heralde yarın yüzme başlar :)

Kız sen beni bekle. Pek yakında yanındayım. (FAZLA MI ATTIM ACEP:))
Heee beklerim :))
Bende armut topluyodum dimi
Duygusal deneyince bende işe yarıyor, İith açlık kalmıyor, aşk acısı kilolara birebir
ahhh hasretlik ahhh

şiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle 17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr
tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyon
Yürüyüşün havan değişiyor :))benim burnum çok havalandıydı çabuk söndü

kız sen baya bi şairsin

Ah ah tam sana göre. Bu durumda kocan gelene kadar erir bitersin sen
Gece gece ne güldüm

aşık olacak birini bulalım o zaman zayıflayınca terkederiz
Aramayla bulunmuyo meret
şiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle 17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr

Anlaşıldı yalnız değilim bu gece

ervam biz ne yapsak kocalarla kavga mı etsek küssek benim ki 2 saat bile sürmez ki zayıflarmıyım o arada ne dersin :)
Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokk

Şairler dökülüyor.. sözler de ayrı süper. Kalemine sağlık sekerim aşk seni şair etmiş. Ilham gelmişken kocacina da sevinsin gariban :))
Arayıp özel serenat yapim bari

Biz hep bu yüzden zayıflayamadık desene:))

Heee beklerim :))
Bende armut topluyodum dimi
Arkadascigini azcik beklesen hatta yardim için biraz kilo alsan ki daha çabuk yetişse sana olma mi. Çok mu şey istedim şimdi

güzelce kavga edin sonra küsün. ama şöyle uzun sürsün. vallahi dal gibi olursun

büyük çaplı bir kavga çıkart küçükten bişi çıkmaz

di mi ama o da başka konu tabi
ayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)

ayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)
Kız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena mi

Çok sevinirim bu adami
bazı şarkıları çok güzel. mesela bu şarkısı

Aramayla bulunmuyo meret

he valla aynen öyle

bu gece iyi düşün kapsamlı bir plan yap benceadam sabah şok olsun

after before fotoları var ya nette bakıyorum arada bildiğin 10 -15 yaş gençleşmiş gibi oluyorlar hayran kalıyorum valla
benim içim hep genç kız gibi zatii bedenim de ona uyacak inşallah, sen o tadı almışsın biliyorsun o yüzden daha hırsla azimle geri o halini istersin elbet , ben hayatım da normal kilo da olmadım ki doğuştan şişman olunca çocukken bile birileri en çokta rahmetli dayım beni gördüğü zaman ekmeği az ye ...... derdi çok mu yiyordum acaba diyorum asla 2. tabak yemek istemezdim bir onu hatırlıyorum :)

Biz hep bu yüzden zayıflayamadık desene:))

Arkadascigini azcik beklesen hatta yardim için biraz kilo alsan ki daha çabuk yetişse sana olma mi. Çok mu şey istedim şimdi
Ivetttt çok şey istedin kusura bakma cicim
Nayırr nolamazzz
Benim nişana 7 lere düşmem lazım :))

Gece gece ne güldüm

Aramayla bulunmuyo meret

keşke azıcık şöyle 1 haftalığına benim ki de bir yerlere gitse o zaman da olmaz, eve giren çıkanın saati belli olmaz (bizim hatunlar koca yoksa gece geç saate kadar otururda) ben 2-3 günlüğüne gitsem beni kimsenin tanımadığı bir yere, kafamı dinlesem hiç sorumluluğum olmasa ne güzel olurduuuuu

Kız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena mi
aaa benimkin de çare tükenmez
dolma köfte yap der olmadı karnıyarık ister yemek adı bulur da bulur 1 öğün yapmasam 2. öğün ananın evine git der, sen prensesmisin sarayda mı büyüdün v.s. sayarda durur intahara meyilli hale getirir kız bu adamın dili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…