- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.581
az önce dünya şampiyonası 200 metre bayanlar atletizm şamp. izledim de incecik ama hafif kaslı hatunlardı bende öyle olmak istedim canım çekti :)Ooo hedefler büyük çıtır:)
güzelce kavga edin sonra küsün. ama şöyle uzun sürsün. vallahi dal gibi olursuneee evliler ne yapsın
büyük çaplı bir kavga çıkart küçükten bişi çıkmazervam biz ne yapsak kocalarla kavga mı etsek küssek benim ki 2 saat bile sürmez ki zayıflarmıyım o arada ne dersin :)
di mi ama o da başka konu tabiFulyam bu zaman da aşık olacak adam bulunurda terk edinilirmi hiç:)
Kabağın yemeğini yapsana sarimsakli yoğurtla pek lezzetli oluyorben pek yemek yapmayı beceremıyorum abla gecen kabak yaptım ama haslıyorum falan öyle oda sıktı :)
bıde gec uyanınca bugün öğünlerim şaştı
Çok sevinirim bu adami
maşallah kuzum sporu hiç aksatmıyonmenüm
12:30
1 haş. yumurta
1 domates
1 kk peynir
3 kıl biber
18:10
küçük bardak kefir
18:50
1.5 kase yeşil mercimekli semizotu çorbası
yarım kase kadar z.y. bamya
yarım domates
22:15
1 avuç çekirdek
1 tutam kuru üzüm
su 2.5 lt yarım lt. daha içerim
spor 45 dk yürüyüş
@nanekekik
gayet güzel olmuş edamSelam kızlar. Öğleden sonra valiz hazırlığı falan derken giremedim. Uşaktayız yeni geldik. Hemen menümü yazayım.
Sabah 10.30
2 dikim tb ekmek arası beyaz peynirli domatesli tost
Öğle: 14.30
100 gr tavuk döner
1 dilim tb ekmek
Salata
Akşam: 20.30
Bir kase salata
2 köfte kadar ızgara tavuk
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Su2 litre oldu.
Spor yok @nanekekik
Heee beklerim :))Kız sen beni bekle. Pek yakında yanındayım. (FAZLA MI ATTIM ACEP:))
ahhh hasretlik ahhhDuygusal deneyince bende işe yarıyor,İith açlık kalmıyor, aşk acısı kilolara birebir
tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyonşiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr
kız sen baya bi şairsinBu gece size serenat sözüm vardı efenim
Dokuzuncu takıımız biiiizzz
Kilolu değil azcık ağırız biiizz
Pirensesler gibiiii güzeeellliizzz
Bütün takımları haftaya yeneriiiiizz
olalalalaaaa ouuoooalalallalaaa
Bizim canımız yokmu heeeaz önce dünya şampiyonası 200 metre bayanlar atletizm şamp. izledim de incecik ama hafif kaslı hatunlardı bende öyle olmak istedim canım çekti :)
Gece gece ne güldümAh ah tam sana göre. Bu durumda kocan gelene kadar erir bitersin sen
Aramayla bulunmuyo meret
aşık olacak birini bulalım o zamanzayıflayınca terkederiz
şiir yazasım geldi şimdi :)
yaşım gelmiş 37 ye
gönlüm hala 17 de
beden desen benzer 47 ye
allahım ne olur gönlüme göre eyle17 lik çıtır gibi olasımm varrrrr
Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokkervam biz ne yapsak kocalarla kavga mı etsek küssek benim ki 2 saat bile sürmez ki zayıflarmıyım o arada ne dersin :)
Arayıp özel serenat yapim bariŞairler dökülüyor.. sözler de ayrı süper. Kalemine sağlık sekerim aşk seni şair etmiş. Ilham gelmişken kocacina da sevinsin gariban :))
İlham kaynaklarım sizsizniz, marifet yazdıranda demişlerahhh hasretlik ahhh
kız sen baya bi şairsin
Biz hep bu yüzden zayıflayamadık desene:))ervam biz ne yapsak kocalarla kavga mı etsek küssek benim ki 2 saat bile sürmez ki zayıflarmıyım o arada ne dersin :)
Arkadascigini azcik beklesen hatta yardim için biraz kilo alsan ki daha çabuk yetişse sana olma mi. Çok mu şey istedim şimdiHeee beklerim :))
Bende armut topluyodum dimi
ayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)güzelce kavga edin sonra küsün. ama şöyle uzun sürsün. vallahi dal gibi olursun
büyük çaplı bir kavga çıkart küçükten bişi çıkmaz
di mi ama o da başka konu tabi
Kız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena miayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)
bazı şarkıları çok güzel. mesela bu şarkısıÇok sevinirim bu adami
Aramayla bulunmuyo meret
Anlaşıldı yalnız değilim bu gece
Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokk
Arayıp özel serenat yapim bari
bu gece iyi düşün kapsamlı bir plan yap benceayy adam uyumaya gitti ne uydursam da hır gür çıkarsam bilemedim yarın sabah bulayım en iyisi :)
after before fotoları var ya nette bakıyorum arada bildiğin 10 -15 yaş gençleşmiş gibi oluyorlar hayran kalıyorum vallamaşallah kuzum sporu hiç aksatmıyon
Çeğirdeği yemen gerekiyorsa saati birazdaha erken olsa daha iyi
Diğerleri gayet güzel
gayet güzel olmuş edam
Heralde yarın yüzme başlar :)
Heee beklerim :))
Bende armut topluyodum dimi
ahhh hasretlik ahhh
tatlım zayıflayınca gerçekten genç kız gibi hissediyon
Yürüyüşün havan değişiyor :))benim burnum çok havalandıydı çabuk söndü
kız sen baya bi şairsin
Ivetttt çok şey istedinBiz hep bu yüzden zayıflayamadık desene:))
Arkadascigini azcik beklesen hatta yardim için biraz kilo alsan ki daha çabuk yetişse sana olma mi. Çok mu şey istedim şimdi
Bunu dikkate aliciğimbazı şarkıları çok güzel. mesela bu şarkısı
he valla aynen öyle
bu gece iyi düşün kapsamlı bir plan yap benceadam sabah şok olsun
keşke azıcık şöyle 1 haftalığına benim ki de bir yerlere gitse o zaman da olmaz, eve giren çıkanın saati belli olmaz (bizim hatunlar koca yoksa gece geç saate kadar otururda) ben 2-3 günlüğüne gitsem beni kimsenin tanımadığı bir yere, kafamı dinlesem hiç sorumluluğum olmasa ne güzel olurduuuuuGece gece ne güldüm
Aramayla bulunmuyo meret
Anlaşıldı yalnız değilim bu gece
Aman kız kıymetini bilin, hep hızurlu olun sizler, ben çok özledim çokk
Arayıp özel serenat yapim bari
HıhIvetttt çok şey istedinkusura bakma cicim
Nayırr nolamazzz
Benim nişana 7 lere düşmem lazım :))
Yoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.Gittinizmi memlekete ceyda
aaa benimkin de çare tükenmezKız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?