Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ekmek makinesinden memnunmusun cnm
Fırında yaptığından farklımı oluyor ekmekler
10-11 yıl önce aldı eşim sinbonun gayet güzel pişiriyor hiç sıkıntı çıkarmadı
kahvaltıya iyi oluyor, özellikle tosta, diğer öğünlerde yemekle pek olmuyor benimkiler yemeyince bayadır yapmıyordum

İmtihan büyük, kolay gelsin sana sabırlar canım

ben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)
Töbe bismillah, sakin ol tamam derin nefes al ver, al ver evet daha iyi olacaksın tatlım

Aman kuzum ne işin var bdv de cıss orası cıss :))bizim kendi derdimiz kendimize yeter
Ne bileyim yeni mesjşara bakıyorum arada, kk nın yarısı dertli çıkıyor. Gözüm takılana da bakıyorum işte merakla

bakmaz mı bakar ama dediği sen böyle olsan seni hemen boşardım
Senin adam benim babam gibiymiş

Derlerya at sahibine göre kişner diye
Onu çekecek bi kadın bulmuş
Yoksa bi çirkefe raslasaydı sana yaptıklarının onda birini yapamazdı
Boşarım falan hikaye

9.takim yeniden derecede

geçen hafta heder herkesten yüzde 1 di hedef bu hafta en az 1 kilo hedefi koyalım

Evet inşallah hep derecede olacağız

Evet bencede en az 1 kg iyi

İlk üçe girdik,
ordular hedefimiz şampiyonluk, birinci olursak benden herkese duble İskender kebap
Nasılsa kimse yemez

Açlık başıma vurduğu bi sırada yazdım heralde hahaha

Ben yemem benimkini de sen ye canım rakibem :)))

Ekmek mi oda ne
@ervam44 gör gör bunlar hep Amerikanın oyunları

Ekmek oo baklavayı Koycan arasına üstüne bal :)) mis :)))))

Sıkı rakiplerin var çok çekişmeli bir hafta olucak şimdiden merak ediyorum cumaya

Evet bakalım neler olacak

Ye kuzum ye yarasın içine şekerde koy :) Zafere giden her yolu deniyorum resmen :)))

Gelelim bana
Sabah (9:40)

2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle

Ara(15:00)
1/2armut

Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye

Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok

Gayet güzel menü olmuş misafire rağmen

Şaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep

Evet bencede plan gayet güzel ve yapılabilir

Bu arada benim kızın ses borazan gibi oldu yarın doktora gitmek şart oldu

Geçmiş olsun canım ıhlamur falan da içir

ayy bu muhabbet çok eğlenceli oldu valla :))))))
bu dediklerimi eskiden sık derdi aşırı siniri cidden vardı meğer adam da uyku apnesi varmış ondan aşırı sinirliymiş 4 senedir makineye bağlı hortumu burnun da uyuyor da baya baya sakinledi şükür arada bir şeylere sinirlense de alıyorum ben onun sinirlerini :) nefes al ver diyince yazayım bunları dedim o nefes alıp verme ne büyük nimet cidden sakinleştiriyor insanı gülüm :) ben şu an ki hayatımdan çok memnun ve mutluyum bakma adama çok attığıma eğlencesine yazıyorum şu an allah başımızdan eksik etmesin hiç birimizin eşini

Senin adam benim babam gibiymiş

Derlerya at sahibine göre kişner diye
Onu çekecek bi kadın bulmuş
Yoksa bi çirkefe raslasaydı sana yaptıklarının onda birini yapamazdı
Boşarım falan hikaye
ben son 3-4 senedir değiştim o da değişti en son öyle dediğin de kapı orada sen git ananın evine demiştim meğer bulafı en başta demem lazımmış bir daha demedi hatırlatınca da utanıyor söyleme diyordu sonrası :)

Zamanla herkes birbirinin suyunu huyunu öğreniyor haliyle cnm
Aman Allah huzurunuzu bozmasın

Süpriz olacak banada abla hemencecik verilecek kilolardan olsun inşallah

Bende özledim sizi kızlar

kötü değil kuzum ama 1 avuç antep fazla bence
2 dil.ananası yoğurtla yesen daha iyiydi
Bide salatana boşuna mısır koyma gereksiz

resmi açıklanmadı cnm ama heralde 3.yüz
Mısırı aslında çok sevmiyorum ama oğluma kinoa yediremiyorum diye koydum belki mısır hatırına yer diye. Yemedi malesef. Bir daha koymam
Köfte iki üç tane yeseydin, salata da azmış. Yine de güzel olmuş afiyet olsun.
TAKIM DERECELERİ

1..............1.380....... . 14. TAKIM

2..............1.331........ 7. TAKIM

3................1.101..... 9. TAKIM

Tebrikler kızlar süperiz hedef 1. Olmak bu hafta herkes tam gaz devam :)
Derecede olmak çok güzel. İlk iki takımın yüzdesi ne öyle millet eriyor valla.
Sorma 11 kilo cadı kollar güçsüz bide nasıl ter akittim hasta diye yürütmedim de şimdi babasıyla parka gitti inadı inat
guzel atlatmissin Çiko çarptı sadece gozume
Yaa benim daha 1.5 yaşındaki civcivim de 11 kilo nasıl çocuklarınız böyle zayıf. Amanın benimkileri de mi diyete soksam
geçen hafta heder herkesten yüzde 1 di hedef bu hafta en az 1 kilo hedefi koyalım
Süper olur kaptan sen böyle hedefler koyunca ben çok motive oluyorum. İnşallah bir mani çıkmazsa ben bu hafta en az bir kilo vermek için çalışacağım.
Bugün velilerim zayifladigimi farketti. Degmeyin keyfime
Ne güzel, çok mutlu olmuşsundur. İnşallah incecik olduğun günleri de görürler.
Afiyet olsun Dilek, öğlen acıkmadın mı, chialı puding bu kadar tok tutuyormuymuş hayret. Kabak yemeğini canım çekti ben de yappayım.
Çok faydalı bir paylaşım olmuş Dilek teşekkürler.
Harika bişey hergun yiyebilirim ben
Tatlı ihtiyacimi karşılıyor içine 4,5 tane siyah üzüm koyuyorum 5,6 kuruyemiş kakao süt mimm yemede yanında yat ,tok tutmasida cabasi
Bunları süte mi yoğurda mı koyuyorsun. Chia tohumu ne kadar koyuluyor? Sevabına tam bir tarif ver kardeş. Daha önce de sormuştum galiba arada kaynadı.
Zamanla dolu dolu yiyerek aslında o yiyeceklerin asıl lezettini almadigimi anladım aç mideye makul ölçülerde yemek kadar lezzetli değilmiş catlarcasina yemek
Katılıyorum benim de sanki lezzet alıcılarım açıldı, hatta daha iyi koku alıyorum.
Çok az Mehlika böyle zayıflamak sağlıklı olmaz bence.
Güzelim biran önce baslaman lazım spora yok o sarkmalar cogalicak
Dilek sen kol için takıma yolladığın videoyu hergün yapıyor musun?Dumbell kullanarak mı yapıyorsun, kaç kiloluk dumbell? Ondan başka kol için yaptığın birşey var mı? Senin şu bilgili hocaya bir sorsan mı korkunç kollar için bir çare var mı diye
Menüm
Saat 14:30
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf biraz chia kuru üzüm ve tarçın

Saat 19:00
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Su 2 litre
Spor yok
Resmn aşağı doğru iniyorum ki devamını göreyim menünün meğer bitmiş Bir günlük hadi böyle olsun ama her zaman böyle yapma tatlım. 15 dk olsun Leslie yok mu? Biz ikimiz bir harekete geçebilsek çok iyi olacak
Iyi akşamlar

Spor bildirimi

15+30=45 dk bant
20 dk bölgesel

Toplam 65 dk @nanekekik
Maşallah ne güzel planladığın gibi güzel güzel yapıyorsun sporunu, darısı başıma.
Gelelim bana
Sabah (9:40)

2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle

Ara(15:00)
1/2armut

Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye

Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Kıyamam resmen bütün günü aç bir şekilde geçirmişsin. 2 yk fasulye ne, en azından 4 yk yeseydin ya Baharım. Valla ben bu hafta takımdan korkmaya başladım. Herkese bir haller olmuş
çok şükür iyiyim zuhalcim sen nasılsın? ben bugün çok mutluyum 80 lerden kurtuldum keyfime diyecek yok yani
Ne güzel tebrik ederim. Ben de 94 le başladım hedefim 70 olmak. Ne kadar sürede verdiniz?
ben pek yemek yapmayı beceremıyorum abla gecen kabak yaptım ama haslıyorum falan öyle oda sıktı :)
bıde gec uyanınca bugün öğünlerim şaştı
Ne demek beceremiyorum Bahar. Yemek yapmakta birşey yok ki. Annen gelince bile ona yaptırma sen yap. Aç Arda'nın sayfasını seç bir yemek izle yap. Baban da mutlu olur, bir bayan için çok önemli yemek yapmak, aslında bir zevk aynı zamanda. Şimdi okul tatil fırsatında var yap dene öğren sağlıklı sağlıklı tarifler keşfet. Hem özgüvenin müthiş gelişir benden sana tavsiye. Ben evlenince öğrendim ve çok zorlandım.Keşke üniversite yıllarımda öğrenseydim diyorum şimdi üstelik gözümde büyütmüşüm zor da değilmiş. Bak mesela Arda'nın Soslu Köftesi var. Sabah aç bak tarife, çık al malzemeleri önce izle videosunu sonra yap güzelce.
Şaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep
Amanda nispet yaparmış
Deneyeceğim bakalım, işe yararsa süper valla, ara öğün ana öğün artık bol bol müzik dinleriz

Bugün çok yazışmışsınız arkadaşlar birazına baktım ama geri kalanını yarın okurum. Ben pilates yapamadım ama unutmuşum akşam yüzmeye gittim. bir saat havuzda kaldım. Hadi 20 oyalanmış olsam en az 40 dk yüzdüm. Gelince çok açtım 22.00 gibi bir kase pulbiberli limonlu yoğurt yedim. Yatıyorum artık hepinize iyi geceler. Enerjimiz, motivasyonumuz, mutluluğumuz hep böyle yüksek olsun, kilolarımız kolayca gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…