- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.621
her zaman aynı hızla istediğimiz gibi olmuyor en iyi sen biliyorsunYok güzelim motive herşey yerinde
Elimden geleni de yapıyorum ama istediğim gibi gitmiyor
10-11 yıl önce aldı eşim sinbonun gayet güzel pişiriyor hiç sıkıntı çıkarmadıEkmek makinesinden memnunmusun cnm
Fırında yaptığından farklımı oluyor ekmekler
İmtihan büyük, kolay gelsin sana sabırlar canımaaa benimkin de çare tükenmez
dolma köfte yap der olmadı karnıyarık ister yemek adı bulur da bulur 1 öğün yapmasam 2. öğün ananın evine git der, sen prensesmisin sarayda mı büyüdün v.s. sayarda durur intahara meyilli hale getirir kız bu adamın dili :)
Töbe bismillah, sakin ol tamam derin nefes al ver, al ver evet daha iyi olacaksın tatlımben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)
Ne bileyim yeni mesjşara bakıyorum arada, kk nın yarısı dertli çıkıyor. Gözüm takılana da bakıyorum işte meraklaAman kuzum ne işin var bdv de cıss orası cıss :))bizim kendi derdimiz kendimize yeter
Senin adam benim babam gibiymişbakmaz mı bakar ama dediği sen böyle olsan seni hemen boşardım
Zaten elden bişey gelmiyor cnmher zaman aynı hızla istediğimiz gibi olmuyor en iyi sen biliyorsun
artık benim sloganım gitsin de azı çoğu yok yeter ki gitsin
bu biraz fazla olmaz mı bilemedim şimdiben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)
9.takim yeniden derecede
geçen hafta heder herkesten yüzde 1 di hedef bu hafta en az 1 kilo hedefi koyalım
İlk üçe girdik,
ordular hedefimiz şampiyonluk, birinci olursak benden herkese duble İskender kebap
Nasılsa kimse yemez
Açlık başıma vurduğu bi sırada yazdım heraldehahaha
Ekmek mi oda ne
@ervam44 gör gör bunlar hep Amerikanın oyunları
Sıkı rakiplerin var çok çekişmeli bir hafta olucak şimdiden merak ediyorum cumaya
Ye kuzum ye yarasın içine şekerde koy :) Zafere giden her yolu deniyorum resmen :)))@befitlady buzlukta bir kaşık vanilyalı dondurma vardı, yarım kavunu doğrayıp onuda kattım biraz da süt sonra çubuklu dondurma kalıplarına koydum.
orjinal tarifte krema ve şeker ekliyosun.
İkisi de enfes lezzet
Gelelim bana
Sabah (9:40)
2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle
Ara(15:00)
1/2armut
Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye
Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Şaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep
Bu arada benim kızın ses borazan gibi oldu yarın doktora gitmek şart oldu
ayy bu muhabbet çok eğlenceli oldu valla :))))))İmtihan büyük, kolay gelsin sana sabırlar canım
Töbe bismillah, sakin ol tamam derin nefes al ver, al ver evet daha iyi olacaksın tatlım
Ne bileyim yeni mesjşara bakıyorum arada, kk nın yarısı dertli çıkıyor. Gözüm takılana da bakıyorum işte merakla
ben son 3-4 senedir değiştim o da değişti en son öyle dediğin de kapı orada sen git ananın evine demiştim meğer bulafı en başta demem lazımmış bir daha demedi hatırlatınca da utanıyor söyleme diyordu sonrası :)Senin adam benim babam gibiymiş
Derlerya at sahibine göre kişner diye
Onu çekecek bi kadın bulmuş
Yoksa bi çirkefe raslasaydı sana yaptıklarının onda birini yapamazdı
Boşarım falan hikaye
çok pis bağımlılık yaparım övünmek olsun olsunnbu biraz fazla olmaz mı bilemedim şimdisonra zayıflıcam diye adamı toptan kaybetme de
Zamanla herkes birbirinin suyunu huyunu öğreniyor haliyle cnmben son 3-4 senedir değiştim o da değişti en son öyle dediğin de kapı orada sen git ananın evine demiştim meğer bulafı en başta demem lazımmış bir daha demedi hatırlatınca da utanıyor söyleme diyordu sonrası :)
amin rabbim kimsenin yuvasına da huzursuzluk vermesinZamanla herkes birbirinin suyunu huyunu öğreniyor haliyle cnm
Aman Allah huzurunuzu bozmasın
Süpriz olacak banada abla hemencecik verilecek kilolardan olsun inşallahbu laf sadece birine aşık olana kadar geçerlidir
eminim hepimiz aynı şeyi söylemişizdir
valla bu hafta benim bünyenin kafası bi döndüki kendine gelemedi
aç kalmaklada zayıflanmıyorki şekerim. Belki 1-2 hafta verilir sonra durur tabiki çoğu kas su kaybı olur
Diğer günlerin dolu dolu olduğu için haftada 1-2 günün böyle olmasında bence bi sakinca yok
Yaniiiii çooook beğendimmmm
annendemi yanında yaşıyor cnm
Kız mailemi oturuyonuz siz :)))kv de vardı.
iradene helal olsun cnm kazanan sen olmuşun
vayyyy bizim cariye yine iş başında
Maşallah çok sabırlısın kuzum
benimde bazen sabah kalktığımda ellerimi birleştiremem teli bile tutamam bi süre sonra geçer
sende bendenmişin ceyda
Belki zamanla bizde 2 lokma alıp ayy şiştim yeter deriz :))
ne güzel analiz etmişin kızzz :))ben nasılım acaba
merve bunu iyi kullan ne güzel işte
Gelince at kızı babaya :)
bakalım sen tatilden nasıl gelecen güzellik :)biliyon artıyla girilmiyor listeye
Bende özledim sizi kızlarTeşekkür ederim Merve, malesef %1 olmuyor gibi
Kolay gelsin çocuklar dönem dönem farlı havalarda oluyor. Babacı olduysa gece babası baksın
Allah yardımcın olsun, böyle diyet yapmak da zor olmalı ama senin maşallahın var.
Ben de yüzüğümden anlıyorum.
Yaşasın bu habere sevindim, bayram sonrası seni dört gözle bekliyoruz, dikkat et o zamana kadar alma sakın.
Özlemişim motivasyon yazılarını
Şaka gibi ama bu sabah düne göre artı çıktım, geçen cumanın kilosuna hızla yaklaşıyorum. Aslında bu hafta 86.0 bile olmuştum bir ara. Galiba spor yaptım diye oldu. Bu sabah yataktan zor kalktım, mumya gibiyim bütün kaslarım ağrıyor. Neyse ben bugün de az yiyeyim en azından vicdanım rahat olsun. Dediğin gibi bir iki günlük olabilir bence ama sürekli böyle yapmak yanlış tabi.
Ne iyi yapmış kuzenin, bu yaşa kadar ayda 100 gr versem bu kiloda olmazdım
haftada 120 damla mı?
Bahar dün sabah 2 haşlanmış yumurta gerisinde de salata yedim, eksimi beğenmiyorum diye, carşamba perşembe şöyle iyi bir eksi olsun diye. Ama benim bu ham vücut spora garip bir tepki verdi, artı çıkmazsam şükredeyim.
Mısırı aslında çok sevmiyorum ama oğluma kinoa yediremiyorum diye koydum belki mısır hatırına yer diye. Yemedi malesef. Bir daha koymamkötü değil kuzum ama 1 avuç antep fazla bence
2 dil.ananası yoğurtla yesen daha iyiydi
Bide salatana boşuna mısır koyma gereksiz
resmi açıklanmadı cnm ama heralde 3.yüz
Köfte iki üç tane yeseydin, salata da azmış. Yine de güzel olmuş afiyet olsun.Bugünkü mönüm
11.30
Bir dilim ekmek
Bir haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Iki çatak sucuk
Peynir
Iki zeytin
15.00
Bir ızgara köfte
Az salata
16.00
Kahve yanında minnak çiko
17.00
Bir iki çatal meyve
18.30
Bir tabak taze fasulye(aslında aç değildim ama sonraki saatlerde acıkmamak için yedim)
Su 1.5 litre ancadir
Spor yok
Velilerimle buluştum. Masada sohpet atıştırma olunca ard arda minik minik atıştırdım. Günü en az zararla atlatmisimdir insallah
Derecede olmak çok güzel. İlk iki takımın yüzdesi ne öyle millet eriyor valla.TAKIM DERECELERİ
1..............1.380....... . 14. TAKIM
2..............1.331........ 7. TAKIM
3................1.101..... 9. TAKIM
Tebrikler kızlar süperiz hedef 1. Olmak bu hafta herkes tam gaz devam :)
Yaa benim daha 1.5 yaşındaki civcivim de 11 kilo nasıl çocuklarınız böyle zayıf. Amanın benimkileri de mi diyete soksamSorma 11 kilo cadı kollar güçsüz bide nasıl ter akittim hasta diye yürütmedim de şimdi babasıyla parka gitti inadı inat
guzel atlatmissin Çiko çarptı sadece gozume
Süper olur kaptan sen böyle hedefler koyunca ben çok motive oluyorum. İnşallah bir mani çıkmazsa ben bu hafta en az bir kilo vermek için çalışacağım.geçen hafta heder herkesten yüzde 1 di hedef bu hafta en az 1 kilo hedefi koyalım
Ne güzel, çok mutlu olmuşsundur. İnşallah incecik olduğun günleri de görürler.Bugün velilerim zayifladigimi farketti. Degmeyin keyfime
Afiyet olsun Dilek, öğlen acıkmadın mı, chialı puding bu kadar tok tutuyormuymuş hayret. Kabak yemeğini canım çekti ben de yappayım.Spor öncesi 2 parça kaşar peyniri filtre kahve
Kahvaltı 12:30
1kase menemen
1dilim çavdar
Azıcık lor
2 cin biber 2 sarımsak
3 zeytin
Yeşillik salatalık domates
Biraz beyaz peynir
4:00
Chiali puding
6:00 Türk kahvesi 1 kuru incir 3 tane fındık
8:00
1,5 kepçe yoğurt çorbası yarmalı
1 tabak kıymalı dereotlu azıcık bulgurlu kabak yemeği yok böyle bir lezzet üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm mimm
Miss:)
Salata
3lt su
2 büyük bardak bitki çayı
45dk zumba
Çok faydalı bir paylaşım olmuş Dilek teşekkürler.Benim takip ettiğim spor hocasınin dedikleri kafama yatıyor bu sıra , uygulama çalisicam
Spor önce ve sonraki öğün karbonhidrat almayın diyor ,yani ceviz yemek pek mantıklı değil öncesinden helede meyve en mantıklı si protein yada sadece kahve
Ağırlık antrenmanı hariç yürüyüş plates gibi sporlar da önce aç olmanın bir sakıncası olmadığını söylüyor hatta daha iyiymiş
Meyvenin günde 1 tane ara öğünde tüketmek yeterli fazlası zarar olduğunu savunuyor
Ağırlık antrenmanı kadınların kesinlikle yapması gerektiğini yürüyüş un kardionun zayiflatigini ama sıkılaşmayi sağlamadığı söylüyor
Ve her öğün de protein almak gerektiğini,zayıflamak için kas yapmak için suyun çok önemli olduğunu az su içerek yol alınmayacağını savunuyor
Bunları süte mi yoğurda mı koyuyorsun. Chia tohumu ne kadar koyuluyor? Sevabına tam bir tarif ver kardeş. Daha önce de sormuştum galiba arada kaynadı.Harika bişey hergun yiyebilirim ben
Tatlı ihtiyacimi karşılıyor içine 4,5 tane siyah üzüm koyuyorum 5,6 kuruyemiş kakao süt mimm yemede yanında yat ,tok tutmasida cabasi
Katılıyorum benim de sanki lezzet alıcılarım açıldı, hatta daha iyi koku alıyorum.Zamanla dolu dolu yiyerek aslında o yiyeceklerin asıl lezettini almadigimi anladım aç mideye makul ölçülerde yemek kadar lezzetli değilmiş catlarcasina yemek
Çok az Mehlika böyle zayıflamak sağlıklı olmaz bence.Bugünkü menüm
kahvaltı yarım saat öncesi madensuyu kürüm
sabah 10:00
rendelenmiş patates omleti küçük bi dilim
yarım salatalık
bi kaç dilim domates
1 kk köy peyniri
bir dilim ekmek
12:00
bir fincan süt
bir çay kaşığı tarçın
3 çekirdekli kuru üzüm
1 kaşık yulaf ezmesi karışımı
öğle 14:00
yarım kase ayran çorbası buğdaylı
kase salata
17:00
küçük parça ev yapımı şekersiz kavun dondurma
yatmadan önce madensuyu kürüm
su 2 lt
spor 15dk
@nanekekik
Dilek sen kol için takıma yolladığın videoyu hergün yapıyor musun?Dumbell kullanarak mı yapıyorsun, kaç kiloluk dumbell? Ondan başka kol için yaptığın birşey var mı? Senin şu bilgili hocaya bir sorsan mı korkunç kollar için bir çare var mı diyeGüzelim biran önce baslaman lazım spora yok o sarkmalar cogalicak
Resmn aşağı doğru iniyorum ki devamını göreyim menünün meğer bitmişMenüm
Saat 14:30
1 kase yoğurt 1 kaşık yulaf biraz chia kuru üzüm ve tarçın
Saat 19:00
Yarım muz
5 tane üzüm
1 ufak nektarin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Su 2 litre
Spor yok
Maşallah ne güzel planladığın gibi güzel güzel yapıyorsun sporunu, darısı başıma.
Kıyamam resmen bütün günü aç bir şekilde geçirmişsin. 2 yk fasulye ne, en azından 4 yk yeseydin ya Baharım. Valla ben bu hafta takımdan korkmaya başladım. Herkese bir haller olmuşGelelim bana
Sabah (9:40)
2dlm ekmeğe tost üç dlm sucuk1kk peynirle
Ara(15:00)
1/2armut
Akşam(19:00)
2ykyesilfasulye
Misafiri kuzeydi derken yiyemedim yemeğimi açım.ama soda içip yatacağım spor yok
Ne güzel tebrik ederim. Ben de 94 le başladım hedefim 70 olmak. Ne kadar sürede verdiniz?çok şükür iyiyim zuhalcim sen nasılsın? ben bugün çok mutluyum 80 lerden kurtuldumkeyfime diyecek yok yani
Ne demek beceremiyorum Bahar. Yemek yapmakta birşey yok ki. Annen gelince bile ona yaptırma sen yap. Aç Arda'nın sayfasını seç bir yemek izle yap. Baban da mutlu olur, bir bayan için çok önemli yemek yapmak, aslında bir zevk aynı zamanda. Şimdi okul tatil fırsatında var yap dene öğren sağlıklı sağlıklı tarifler keşfet. Hem özgüvenin müthiş gelişir benden sana tavsiye. Ben evlenince öğrendim ve çok zorlandım.Keşke üniversite yıllarımda öğrenseydim diyorum şimdi üstelik gözümde büyütmüşüm zor da değilmiş. Bak mesela Arda'nın Soslu Köftesi var. Sabah aç bak tarife, çık al malzemeleri önce izle videosunu sonra yap güzelce.ben pek yemek yapmayı beceremıyorum abla gecen kabak yaptım ama haslıyorum falan öyle oda sıktı :)
bıde gec uyanınca bugün öğünlerim şaştı
Amanda nispet yaparmışŞaka maka bayram hedefine 4.1 kilo kaldı. Ben iki haftada bunu halledip sonraki hafta hedefimden daha aşağıya mi düşsem acep
Deneyeceğim bakalım, işe yararsa süper valla, ara öğün ana öğün artık bol bol müzik dinlerizAcıktığımızda sevdiğimiz bir müziği dinlersek iştahımız yatışırmış, çünkü yemek yediğimizde uyarışan bölgeyle aynı bölge uyarılıyormuş
Kendime favori listesi yapıp ara öğün yerine dinlemeyi deniyciğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?