Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena mi

benimde vardı öncesi sonrası fotom :))
Bende uzun süredir kiloluydum cnm 25 senedir 3 çocuktan sonra hep al ver daha çok üstüne al oldu
Ama Bi kere zayıflayınca artık kilolu olmayı kabullenemiyon
Bu sefer inş.beraber incecik olup havamızı atıcaz :)

inşallah inşallah aminnnnn

Yoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.
Offf çok uzakmış tatlım yaa ben uzun yoldan nefret ederim
Bizde arabayla gittiğimizde 2 günden fazla sürüyodu çok durursak 3 gün

Sen benim prensim
Bende senin prensesinim de :)

Kocasız hayata alışınca bazı durumlarl rahat oluyor evet ama seviyorsan ve çocuklar varsa ağır basıyor hasret.

Sen benim prensim
Bende senin prensesinim de :)
ayy ben adama ne övgüler sayıyorum, ara da kendimi de katıyorum ne güzel yumuşacık lokum gibiyim demii diyorum:) doğuştan sinirli benim ki nasıl yatıştırıcam yoksa :) ev de huzur kalmaz oğlan babadan iyice soğur diye 40 takla atıyorum :)

Yok kuzum performansım çok düşmüş :))
Ben artık eski Ben değiim :)
sirkelennn mefkuşşş kendine gel bacım..
sen de ne cevherler var 1 kere başaranın bir daha başarma sansı yüzde yüzdür işi daha kolaydır bu ara sanki fazla koşturmacan var yoruluyorsun o yüzden enerjin azalmış sadece , yoksa sen yine kahraman gözüyle baktığım mefkuremsin gülümm

ekmek makinesini erinmedim çıkardım kendime t.b. unuyla ekmek yapıyorum hala pişmedi 15 dk sı kalmış, yoğurt mayalamıştım o da tam soğumamış bekliyorum biri pişsin biri mayalansın da azıcık yüzüme gözümü iyice temizleyip kantron yağı sürüp yatayım :)

Senin koca seni alıp başında gezdirmesi lazım
Şöyle bi etrafına baksa anlar farkı

Yok güzelim motive herşey yerinde
Elimden geleni de yapıyorum ama istediğim gibi gitmiyor

Ekmek makinesinden memnunmusun cnm
Fırında yaptığından farklımı oluyor ekmekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…