- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.601
ben direk merdaneyi alıp dalayım yaav adama hayal gücüm bu konu da çok kısır:)bazı şarkıları çok güzel. mesela bu şarkısı
he valla aynen öyle
bu gece iyi düşün kapsamlı bir plan yap benceadam sabah şok olsun
haftaya beni geçicen zaten mefkurem ataklarim tutuşmaya başladı bileIvetttt çok şey istedinkusura bakma cicim
Nayırr nolamazzz
Benim nişana 7 lere düşmem lazım :))
allah rahatlık versin tatlı rüyalar gülümBen yatıyorum hanımlar. Sabah yedi de uyanır kizcem. Iyi geceler
Kız sen krepi sarma sonra börek açma mantı yapma alsana kavganın en alası. Kocan bi güzel en hiddetlisinden kavgayı patlatır. O ara epey zayıflarsın. Hem de azcik dinlenmiş olursun kız fena mi
benimde vardı öncesi sonrası fotom :))after before fotoları var ya nette bakıyorum arada bildiğin 10 -15 yaş gençleşmiş gibi oluyorlar hayran kalıyorum valla
benim içim hep genç kız gibi zatii bedenim de ona uyacak inşallah, sen o tadı almışsın biliyorsun o yüzden daha hırsla azimle geri o halini istersin elbet , ben hayatım da normal kilo da olmadım ki doğuştan şişman olunca çocukken bile birileri en çokta rahmetli dayım beni gördüğü zaman ekmeği az ye ...... derdi çok mu yiyordum acaba diyorum asla 2. tabak yemek istemezdim bir onu hatırlıyorum :)
amanınnn 20 saat çok uzunmuş sağ selamet varırsınız inşallahYoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.
inşallah inşallah aminnnnn
benimde vardı öncesi sonrası fotom :))
Bende uzun süredir kiloluydum cnm 25 senedir 3 çocuktan sonra hep al ver daha çok üstüne al oldu
Ama Bi kere zayıflayınca artık kilolu olmayı kabullenemiyon
Bu sefer inş.beraber incecik olup havamızı atıcaz :)
Offf çok uzakmış tatlım yaa ben uzun yoldan nefret ederimYoldayiz ablacm cocuklarla 2 gunde dura kalka anca gidicez. Zira yol 20 saate yakin.
Sen benim prensimaaa benimkin de çare tükenmez
dolma köfte yap der olmadı karnıyarık ister yemek adı bulur da bulur 1 öğün yapmasam 2. öğün ananın evine git der, sen prensesmisin sarayda mı büyüdün v.s. sayarda durur intahara meyilli hale getirir kız bu adamın dili :)
Yok kuzum performansım çok düşmüş :))haftaya beni geçicen zaten mefkurem ataklarim tutuşmaya başladı bile
Kocasız hayata alışınca bazı durumlarl rahat oluyor evet ama seviyorsan ve çocuklar varsa ağır basıyor hasret.keşke azıcık şöyle 1 haftalığına benim ki de bir yerlere gitse o zaman da olmaz, eve giren çıkanın saati belli olmaz (bizim hatunlar koca yoksa gece geç saate kadar otururda) ben 2-3 günlüğüne gitsem beni kimsenin tanımadığı bir yere, kafamı dinlesem hiç sorumluluğum olmasa ne güzel olurduuuuu
Aman kuzum ne işin var bdv de cıss orası cıss :))bizim kendi derdimiz kendimize yeterGecwnin bu saati girdim bdv de pilav tarifi veriyorum
Sen akşamdan belli açlığı unutmaya çalışmıyon mu Kadın demezlermi adama
ayy ben adama ne övgüler sayıyorum, ara da kendimi de katıyorum ne güzel yumuşacık lokum gibiyim demii diyorum:) doğuştan sinirli benim ki nasıl yatıştırıcam yoksa :) ev de huzur kalmaz oğlan babadan iyice soğur diye 40 takla atıyorum :)Sen benim prensim
Bende senin prensesinim de :)
sirkelennn mefkuşşş kendine gel bacım..Yok kuzum performansım çok düşmüş :))
Ben artık eski Ben değiim :)
Senin koca seni alıp başında gezdirmesi lazımayy ben adama ne övgüler sayıyorum, ara da kendimi de katıyorum ne güzel yumuşacık lokum gibiyim demii diyorum:) doğuştan sinirli benim ki nasıl yatıştırıcam yoksa :) ev de huzur kalmaz oğlan babadan iyice soğur diye 40 takla atıyorum :)
Yok güzelim motive herşey yerindesirkelennn mefkuşşş kendine gel bacım..
sen de ne cevherler var 1 kere başaranın bir daha başarma sansı yüzde yüzdür işi daha kolaydır bu ara sanki fazla koşturmacan var yoruluyorsun o yüzden enerjin azalmış sadece , yoksa sen yine kahraman gözüyle baktığım mefkuremsin gülümm
bakmaz mı bakar ama dediği sen böyle olsan seni hemen boşardımSenin koca seni alıp başında gezdirmesi lazım
Şöyle bi etrafına baksa anlar farkı
Ekmek makinesinden memnunmusun cnmekmek makinesini erinmedim çıkardım kendime t.b. unuyla ekmek yapıyorum hala pişmedi 15 dk sı kalmış, yoğurt mayalamıştım o da tam soğumamış bekliyorum biri pişsin biri mayalansın da azıcık yüzüme gözümü iyice temizleyip kantron yağı sürüp yatayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?