Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Amiin, Sağlıkla, huzurla mutluluğunuz hep daim olsun. Ben bazen uzakta da olsa varlığına şükredip teselli oluyorum.

Güne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım
bende de var galiba sabah eşim yüzün yine yanlardan şişmiş dedi ben de dayanamadım tartıldım artı yok ama bacaklarım gergin suyu bol içip bu gün maden suyu mu içsek ne yapsak

bende de var galiba sabah eşim yüzün yine yanlardan şişmiş dedi ben de dayanamadım tartıldım artı yok ama bacaklarım gergin suyu bol içip bu gün maden suyu mu içsek ne yapsak
Suyu bol içmeye çalışayım. Maden suyu ıyi geliyor mu ödeme

çörçil denilen maden suyu limon ve tuz üçlüsünden içen oldu mu çok idrar söktürüyormuş ben hiç içmedim

çörçil denilen maden suyu limon ve tuz üçlüsünden içen oldu mu çok idrar söktürüyormuş ben hiç içmedim
Corcil mi o da ne
tek maden suyunu içemiyorum yeşil çay limon karışımlı ve ayran limon maden suyu karışımı olarak içebiliyorum işe yarıyor
Ben tek başına maden suyunu içebiliyorum. Limonlu olarak ara öğün yapayım bari

Oleyyy eşimi ikna ettim. Sahile gidiyoruz. Eşim ve kızım parkta vakit geçirirken ben de en bolundan yürüyüşümu yaparım. Bu saatte yürüyüş yapıp akşama da biraz bölgesel hareket ederim. Bu haftaki hedefim en azından 106.9 görmek. Bakalım nasip olur mu 2.2 kilo vermek

Günaydınnnnnnn

Mutlu kaçamaksız hafta sonları efenim

Sabah uyanmıştım ama geri yattım geç kalktım
Millet spora bile gitmiş :))ben daha kahvaltı yapıcam

Erva perşembe günleri hep çok az yediğim için cumartesi hep artı çıkarım ben. Halbuki dün 4.30 dan sonra bişey yemedim
Takma kafana

Ahaliii başka ne var ne yok sizlerde

Amiin, Sağlıkla, huzurla mutluluğunuz hep daim olsun. Ben bazen uzakta da olsa varlığına şükredip teselli oluyorum.

Canım zor işin ben kaçırmışım oraları eşinle neden ayrısınız

Günaydın enerjik hatun. plasticwoman ı geçmek için yaptın mı planları

Plan yapsa ne olur ya :) ben bu oyunu bozarım :)))

Onu en zayıf yerinden vurmam lazım

plasticwoman naber şekerim

İyiyim cicim sen nasılsın :)))

Güne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım

Dolunay haftası ödem çok oluyor hepimizde var bu hafta haftaya geçer

Uykucu güzeller... kahvaltımı yaptım geldim. Eşim evde bugün. Kızımı üstüne salıp spor mu yapsam acep

Güzel fikir

Dolunay yapıyor canım ödem

Oo süper bende sahile inip yürümeyi planlıyorum da akşam Ancak bakalım

isteyipte başaramayacağı ne var şu kadın milletinin ohh mis gibi hava da ne güzel kızın da eğlenir sen de zevkle yürürsün bol bol

orada saat kaç ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…