- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.641
İnşallah canım hepimizin kiloları hemencecik kolayca verilsinSüpriz olacak banada abla hemencecik verilecek kilolardan olsun inşallah
babam iş yerinde mesaiye kaldıgı ıcın aksam yemegını yıyo yanı aslında yapabılıyorum ama hep aynı seylerAnnen ne zaman gelecek cnm baya uzun kaldı
O gelinceye kadar ne yicrksiniz :))
Youtube baksana görüntülü çok güzel anlatıyolar
Amiin, Sağlıkla, huzurla mutluluğunuz hep daim olsun. Ben bazen uzakta da olsa varlığına şükredip teselli oluyorum.ayy bu muhabbet çok eğlenceli oldu valla :))))))
bu dediklerimi eskiden sık derdi aşırı siniri cidden vardı meğer adam da uyku apnesi varmış ondan aşırı sinirliymiş 4 senedir makineye bağlı hortumu burnun da uyuyor da baya baya sakinledi şükür arada bir şeylere sinirlense de alıyorum ben onun sinirlerini :) nefes al ver diyince yazayım bunları dedim o nefes alıp verme ne büyük nimet cidden sakinleştiriyor insanı gülüm :) ben şu an ki hayatımdan çok memnun ve mutluyum bakma adama çok attığıma eğlencesine yazıyorum şu an allah başımızdan eksik etmesin hiç birimizin eşini
Günaydın enerjik hatun.Güüüünayyyydııııııınnnnn
şekerpareler, ballı lokumlar, çikolatalı fıstıklı kurabiyeler
Capcanlı, heyecanlı, enerjik bir güne daha hazırmıyııııızz
Eğleniyomuyuuuuuuzzz
Öyleyse başlasın yeni gün
Hop bir kiii üç
Eki Görüntüle 2032704
bende de var galiba sabah eşim yüzün yine yanlardan şişmiş dedi ben de dayanamadım tartıldım artı yok ama bacaklarım gergin suyu bol içip bu gün maden suyu mu içsek ne yapsakGüne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım
Suyu bol içmeye çalışayım. Maden suyu ıyi geliyor mu ödemebende de var galiba sabah eşim yüzün yine yanlardan şişmiş dedi ben de dayanamadım tartıldım artı yok ama bacaklarım gergin suyu bol içip bu gün maden suyu mu içsek ne yapsak
tek maden suyunu içemiyorum yeşil çay limon karışımlı ve ayran limon maden suyu karışımı olarak içebiliyorum işe yarıyorSuyu bol içmeye çalışayım. Maden suyu ıyi geliyor mu ödeme
Corcil mi o da neçörçil denilen maden suyu limon ve tuz üçlüsünden içen oldu mu çok idrar söktürüyormuş ben hiç içmedim
Ben tek başına maden suyunu içebiliyorum. Limonlu olarak ara öğün yapayım baritek maden suyunu içemiyorum yeşil çay limon karışımlı ve ayran limon maden suyu karışımı olarak içebiliyorum işe yarıyor
Amiin, Sağlıkla, huzurla mutluluğunuz hep daim olsun. Ben bazen uzakta da olsa varlığına şükredip teselli oluyorum.
Güne yine sevgili odemlerimle uyandım. +100gr ile tartıldım
Uykucu güzeller... kahvaltımı yaptım geldim. Eşim evde bugün. Kızımı üstüne salıp spor mu yapsam acep
bende de var galiba sabah eşim yüzün yine yanlardan şişmiş dedi ben de dayanamadım tartıldım artı yok ama bacaklarım gergin suyu bol içip bu gün maden suyu mu içsek ne yapsak
Oleyyy eşimi ikna ettim. Sahile gidiyoruz. Eşim ve kızım parkta vakit geçirirken ben de en bolundan yürüyüşümu yaparım. Bu saatte yürüyüş yapıp akşama da biraz bölgesel hareket ederim. Bu haftaki hedefim en azından 106.9 görmek. Bakalım nasip olur mu 2.2 kilo vermek
Anacım hepinizmi sahil kenarındasınızOo süper bende sahile inip yürümeyi planlıyorum da akşam Ancak bakalı
isteyipte başaramayacağı ne var şu kadın milletininOleyyy eşimi ikna ettim. Sahile gidiyoruz. Eşim ve kızım parkta vakit geçirirken ben de en bolundan yürüyüşümu yaparım. Bu saatte yürüyüş yapıp akşama da biraz bölgesel hareket ederim. Bu haftaki hedefim en azından 106.9 görmek. Bakalım nasip olur mu 2.2 kilo vermek
orada saat kaç ki şimdiGünaydınnnnnnn
Mutlu kaçamaksız hafta sonları efenim
Sabah uyanmıştım ama geri yattım geç kalktım
Millet spora bile gitmiş :))ben daha kahvaltı yapıcam
Erva perşembe günleri hep çok az yediğim için cumartesi hep artı çıkarım ben. Halbuki dün 4.30 dan sonra bişey yemedim
Takma kafana
Ahaliii başka ne var ne yok sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?