Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir gün dayanamayıp kötü bir menü olunca bu kadar moralini bozma canım insanız biz robot değil, şeker orucu için de geçerli bu. Bak ben gibi hatalarla kör topal yürüyenler var sen bir menü diyorsun, ben kendimi hangi dağlara taşlara vurayım. Başaramayacağım korkusunu at içinden ben kendimin bile başaracağına inanıyorum o zaman senin başaracağın kesin gibi birşeyBence bir süre sabret ve cumadan cumaya tartıl. Aralardaki artılar gereksiz moral bozukluğu. Ben bu hafta bir ara sürekli 88.0 -88.1 çıktım. Allahım diyorum geçen cuma 86.7'yken mi yoksa şimdi mi bozuldu tartı o derece saçma farklı sonuçlar çıkabiliyor aralarda. Moralimi bozsaydım çoktan bırakmam gerekirdi diyeti. Şöyle düşündüm, Edibe hep bu kiloda kalacak olsaydın yine sağlıksız mı beslenirdin yoksa şimdiki gibi sağlıklı, düzenli bir beslenmeyle insan gibi mi yaşamayı tercih ederdin? Tabi ki ikinci dedim. O zaman bunu yaşam biçimimiz haline getirirsek zaten zayıflamak kaçınılmaz bir getirisi olacak böyle beslenmenin.
Gülümse ve kendimize ayırdığımız bu yılın, incecik fit bayanlar olma yolunda birlikte yol alacağımız bu önümüzdeki ayların tadını çıkar. Keyifle zayıflayalım, sağlık bulalım Sabah yeniden bize Sevgili fıstık adayları diye başlayan çoşkulu bir mesaj at lütfen Umutlu, enerjik, mutlu, hayat dolu Mefkuşumuzsun sen bizim. Bak ben hala ciddi ciddi senin zayıflayıp iyice tecrübe kazanıp koruma dönemi ile ilgili oldukça donanımlı hale gelip, sonra buralara ben ve diğer takım arkadaşalarımız için geri döndüğünü düşünüyorum. Bizim zayıflamamıza yardımcı olup çok hayır duası alacaksınherşeyde bir hayır vardır. Bu kendi açımdan bakışım; seninle tanışmamın artık zayıflamam için Allah'tan gelen ilahi bir yardım olduğunu düşünüyorumEminim senin için de bir anlam, bir mesaj, bir hayır içeriyordur. Onu bulmak sana kalmış. Benim aklıma bir mesaj geliyor ama yanlış olabilir susup kendime saklıyorum.

Teşekkür ederim
Bir yerden başladın mı gerisi gelir. Totisini kaşı nazara gelme
Nette sonuç çıkmıyor canım. Gidip almam gerek. Ay yarın tartı stresi vardı bir de doktor eklendi. Vay beni vayyy
Aynen Erva ben de bir yapıp sonra koyverme huyu var. Spor ve diyette süreklilik önemli. Kendime de nazar etmemeliyim.
İnşallah yarın çok güzel haberler verirsin bize, hem sonuç temiz çıkar hem de iyi bir eksi olur.
Benim iki hamileliğimde de 8. haftadan sonra o testler pozitif gösterdi, çok güvenilir olduklarını düşünmüyorum.
İlkinde on kilo verdiysen yine baya verirsin bence hiç korkma o zaman.
Yokuşu bende hiç sevmem düz yerden ev almakla çok iyi yapmışsın.
askrhpozitif olmasın daha aktif olalım aktif oldukça kaçamak oranımız düşüyor bende 10 dk sonra spora başlıycam
Kan ilacı başta bana ishal yaptı şimdi kabız
Katılıyorum Ceyda, ben bir ara forumda takılıp sanki doyuyordum yine o moda geçmeyi düşünüyorum...
Allah gönülüne göre versin cnm
Menüde sporda çok güzelllll
Teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur.
çook iyi yapmışşsın canım spor yaptıkca ınsan mutlu oluyor :)
Yaparken hala çok zorlanıp stres oluyorum, hatta yapamıyorum sürünüyorum desem yeridir, ama bugün sonrasında çok mutlu ve enerjiktim. Gitgide oturacak inşallah. Sen de aksatma sporu, hergün az da olsa yap canım.
Kaşar bir dilim olabilirdi, dondurma olmasa olurdu, patatese de gerek yokmuş. Amanın Dilek dikkat et.
Kesinlikle nekadar aktiflik okadar motivasyon
Ben zor tutuyorum kendimi bugün konsantrem dağıldı yarın cuma olmasaydı çok fena şeyler olabilirdi:)
Yapma Allah aşkına,konsantrasyonunu hiç bozacak zaman değil, bak hedefine ne kadar yaklaştın. Önümüz bayram, bir iki kilo bile üzerindeki kıyafetin duruşunu değiştirir.
Kız Edibe gözlerim doğru görüyorsa ne güzel spor yapmışsın böyle:)
Tebrik ederim hem seni hem menumu
Doğru görüyorsun bebeğim Yakında takımın en sportifi ben olurmuşum Tabi ki ben bile inanmadım Çok zorlandım ama pes etmeyeceğim, vücudumun hamlığı hareketleri yapamayışım, oğlumun beni izlerken gülüp anne yapamıyorsun ki demesi beni üzdü ama aynı zamanda hırslandırdı. Devam etmek istiyorum bakalım...
Evet ama büyük tu birazını eşime verebilirdim aslinda

Benim babam beyin cerrahı ve hastaların ameliyattan korkup geç gelmesi yüzünden fıtıklarının tedavisi, ameliyatı daha zor bir hale geliyor diye yakınır hep. Belki de basit geçici bir şeydir, üşütme, ani hareket yapma, kas gevşetici bir şeyler al. Devam ederse de git doktora. İnşallah ciddi birşey değildir, geçer gider.
Tebrikler Bahar eksi 1 kg hedefimizi tutturmuşsun... Haftaya da böyle güzel bir performans göster, spor sana yarıyor bak. Haftasonundan başlayarak diyete de dikkat edersen süper olur.
Aynen canım bende tartıldıktan sonra öyle düşündüm ama evden cıkmadan tartlmak ıstedım abımgılde tartı yok hem de yarın 12ye kadar gecemezsem bıldirimsiz bu haftayı gecirmek istemedım
Bence sabah erkenden kalk ve eve gidip tartıl, gr bile fark eder yarışmada sonuçta[/QUOTE]

Canım benim yaaa
Senin böyle emek emek uzun mesajlarını seviyorum

Benim için olan mesaj neymiş ki
Dediğim gibi bu 3. Ve son hakkım olarak görüyorum. O yüzden korumada hata yapmamam lazım
Tabi önce vermem lazım

Ne bileyim ben başıma gelen her şeyde Allahtan gelen bir mesaj olduğunu düşünüp o mesajı, dersi almaya çalışırım. Sen hiç böyle düşünmedin mi? Belki başarılı bir şekilde kilo verip tekrar almanda ilahi bir mesaj vardır. Bunu da en iyi kişi kendisi bulabilir diye inanıyorum. Sen önce düşün biraz ben hemen çok bilmiş yorumlarımı yapmayayım

Yaa tabiki Allahtan gelende hayır vardır
Ama Allah bize de irade vermiş yolunuzu seçin demiş
Yani ben gece yarılarına kadar tıkınırsam bu benim hatamdır. Yada 5 kilomu aldım halâ yemeye devam ettiysem, kaçınılmaz son olur

Ervacığım, senin menüne yorum yaptım diye hatırlıyordum ama şimdi göremeyince içim rahat etmedi, belki gözümden kaçmıştır. tekrar olduysa kusura bakma.
Bence Perşembe için güzel bir menü olmuş. Köfte tok tutmuştur ama öğle ile akşam arası çok acıkmadın mı? kahvaltı iyi yapmış olsan da 8 saat var arada.

Çok daha realistik bir yaklaşım, ben çok romantik ve mistik takılıyorum galiba

Mefkurem bak aklıma bu konuyla ilgili bir anım geldi.
Üniversitede okurken sınıfta bir kız çok dikkatimi çekiyordu, neden bilmiyorum çok soğuk da olsa gidip yanına oturasım geliyordu. Fazla arkadaşı yoktu, genellikle yalnız takılıyordu. Neyse sürekli gidip yanına oturmaya başladım, başlarda garipsediğini anlasam da zamanla arkadaş olduk, hatta çok samimiydik. Hiç dini manevi konularda konuşmazdık, o benim namaz kıldığımı biliyordu, ben camiye gidince beni dışarıda beklerdi ben de çekinip camiye girip öyle bekle bile diyemezdim.
Mezun olmadan kısa bir süre önce bana şunları söyledi. "Ben seninle tanışmadan önce ateisttim ve sürekli bir iç çatışma yaşıyordum, Allah var mı yok mu diye artık düşünmekten, bunu araştırıp bu konuda okumaktan yorgun düşmüştüm. Bir türlü de işin içinden çıkamıyordum. Sonra bir gece dua ettim Ey Allah eğer varsan bana bir mesaj gönder, ben cevabı bulamıyorum ve bunu düşünmekten bıktım. O zamana kadar namaz kılan, ya da inançlı hiçbir akrabam, arkadaşım olmamıştı. Ve bu mesele benim için kapanmıştı. O sabah okula geldiğimde sen gelip yanıma oturdun, ısrarla benimle arkadaş oldun. Sen belki farkında değildin ama ben biliyordum ki Allah duamı duydu, senin gibi namaz kılan, bana Onu hatırlatan bir arkadaş göndererek varlığını bana hissettirdi. Ben artık ateist değilim ve Allah'a inanıyorum ."demişti. Çok etkilenmiştim ve o zamandan beri hep dualarıma, içimde kimsenin haberdar olmadığı isteklerime cevap veren Allah bana da mesajlar gönderiyor diye düşünüp o mesajları çözmeye çalışıyorum.
Gece gece ilham geldi, baya gerilere gittim... Velhasılı irade elbette önemli ama bizi ve irademizi aşan ilahi bir güç var, hayatın görünenin ötesinde bir anlamı var.

Bende romantiğimdirde gerçeklerde acı be güzelim :))

Kız hadi yat saat 3 oldu orda
Uykusuzlukta ödem yapar :)
Yok ben kararlıyım, eksik alıntılarımı tamamlayacağım. ekim2009 da erkenden yattı, onun da mı kalbini kırdım acaba diye düşünmekten gözüme uyku girmez... Acil ona cevap vermediğim bir mesajı var mı diye kontrol etmem lazım.
Orada da saat 2 değil mi sen niye yatmıyorsun?

Kesinlikle canım sarkmak istemiyorsan düzenli spora başlamalısn 4 gün en azından
Haklısın Poni, başladım bakalım şimdilik çok düzenli değil ama zamanla iyice oturur umarım.
Çok acı kekik suyu ya
Ben bir yanlışlık mı yapıyorum bilmiyorum ama çay demler gibi dağ kekiğinin üzerine kaynar su döküp 5 dk bekletiyorum. Çok acı olmuyor, hatta kızım bile severek içti. Çok sulandırdım diye mi tadı azaldı acaba?
Farklı birşey mi diye düşünmeye başladım, benim yaptığım güzel oldu, hoş bir kokusu var. İki dal kekiği bir demliğe koyup suyla doldurdum. Bilemedim şimdi, yanlış birşey içmeyeyim de yağ yaksın diye beklerken, iştah açıcı filan olurmuş
Ne güzel bir huy çıkmış öyle, darısı başıma. Çok seviyorum şöyle bütün dolaplar düzenli, tertemiz bir evi ama başarmak zor iş
gece yatarken kendimi ideal bedenim de aynaya bakarken imajladım o incecik sağlıklı beden de kendime gülümsedim günlük işlerimi yaptığımı bile hayal ettim:) hedefe ulaşmak için yaptığım buydu
Çok güzel bir hayal, ben de artık gece yatmadan önce bunu hayal etmeye karar verdim
Hiç bilgim yok bu alanda ama yazdıkların çok ilginç geldi. Bize de tüyolar ver arada...
Yasemin soysal ın kitabını okumuştum tek şişman beynimiz baya etkilenmiş uygulamistim ama işte devamlılık sorunum var düzenli uzun süre uygulamiuinca bı etkisi olmuyor ne yazikki
O kitabı merak ediyorum, okumayı düşünüyorum.
cnm 2 yaşından önce çocuğa bal verilmiyoki
o bir yaşa kadar değil miydi, ben sanki öyle hatırlıyorum. Benimki bol bol yiyor valla bir zararını görmedik diyecektim ki, acaba kızarıklıklar ondan mı ki?
70,1 dim abla cuma 69 görmeden 68 e geçeyim diye 1,2
68 olur inşallah canım. Her türlü 7'lerden kurtulman süper di mi?
Çok güzel bir düşünce tarzı Dilek, hoşuma gitti. Mefkurem 'de aşıla biraz bu düşüncelerden
Temizlik yaparken yemek aklıma gelmez sıcakta etkiler istahim minumun seviyelere iner amma çay ve yanında Çiko bisküvi yada pasta keke kesinlikle hayır demem tokkende ackende yiyebilirim
Ben de aynen anlattığın gibiydim Kimi insanlar var ki incecikler ama sağlığımıza zararlı diye ağızlarına sürmüyorlar böyle şeyleri. Darısı başımıza ne diyeyim...
bulaşık makinesiyle 6 raflı dondurucu aldım, profilo dan,
Hayırlı olsun Mehlikacığım, senin gibi efsane kış hazırlığı yapan birine lazım dondurucu
Çok korkutucu konuşmuş spor hocanız... Uff ya çok canımı sıkıyor bu mesele. Hem spor yapmak zor hem de zayıflayıp bir de sarkmalardan mutsuz olmak var... Acil sporu arttırmalıyım
Anam yemiş içmişler daha ne duruyorlar :) kolay gelsin canim
Sorma o kadar gevezeyim ki sanırım ben tutuyorum misafirleri
Edibe kolay gelsin cnm hem gündüz hem akşam zor olmuştur misafir hemde çocuklarla
Biraz zor oluyor ama seviyorum misafiri, hem oğlum için de iyi oluyor, misafir çocuklarla oynayıp televizyon esaretinden kurtuluyor
Gitgide alışıp bu açlık krizlerinden kurtuluruz diye umut ediyordum ama yağ yaktıkça devam edecekse yandık
İyi yapmışsın Bahar, ben de duymuştum tıbbi dokümtasyon ve sekreterliğin atamalarda avantajlı olduğunu. Hakkında hayırlı olur inşallah.
Edibe12 misafirden yana evin çok bereketli maşallah allah kolaylık versin gülüm
Teşekkür ederim canım. Mutfakta kocaman bir takvim asılı. Her hafta bir sonraki haftayı planlayıp eş dost akraba birini mutlaka çağırmaya çalışıyoruz. Çok iyi oluyor bence, diğer türlü günlük telaşlardan koşuşturmalardan dolayı yıllar geçiyor insanlar doğru dürüst bir araya gelip bir hal hatır soramıyor. Misafir bir bereket oluyor, evi derli toplu temiz tutmak için de iyi bir motivasyon
Çok zor sorular bunlar Mehlika, daha doğrusu cevap değil de uygulama zor. Ben takıma girdikten sonra doğru bildiğim birçok şeyin yanlış olduğunu öğrendim. Zamanla biraz da menü yorumları ile insan öğreniyor.
Çok motive edici güzel bir paylaşım olmuş Ekim, teşekkürler...
Maşallah her konuda bilgilisin Ben böyle şeyleri hayatta aklımda tutamıyorum.
Ben pazarda alışveriş yapınca çoğu zaman sinir oluyorum, keşke marketlerdeki gibi pazarda da biz seçip alabilsek
Ah şu nefis olmasa midenin alacağı yumruk kadar bişey
Çok acı bir gerçek
Ben peynir yumurta falan yediğimde de çayı ancak bi bardak o da soğutup içerim çaysız ayılamam gibi bi durumun yok yani
Ben çayı biraz geciktirsem başım ağrıyor, çok bağımlıyım
Ben sürekli liste takip edince sıkılıyorum ama bir iki hafta çok mantıklı geliyor.
Inşallah 109 a bir daha çıkmak istemiyorum. Her indigim sayıya bir daha gelmemek üzere güle güle diyorum :))
Maydonoz limon ve suyu rondodan geçirdim. Bundan sonra bol bol yapacağım mutlaka
Maydonozu doğrayıp üzerine limon sıksak aynı şey olur herhalde di mi?
Sen uygula bakalım işe yararsa, tavsiye edersen ben de denerim. Ama evde daha rahat uygularım diye bayrama doğru başlayacaksın sanrım, bayram daha zor olmaz mı?
Şimdi yine bir cahilce soru gelecek benden ama doktora çok spor yaptığını söylesen mi acaba o mu hormonlarını olumsuz etkiliyor, ne bileyim aşırı spor zarar verir mi, ya da senin yaptığın aşırı sayılır mı?
Zor gerçekten, en ufak bir dengesizlik bütün vücudu nasıl etkiliyor....
Spor yapmak neden zor olsun son 2 gün akşam bol spor yapalım kızlar
Bence zor valla alışkın değilim diye belki bilmiyorum ama kolları bacakları açıp zıplama hareketi bile devasa vücudum için inanılmaz zor geliyor,üçüncüde nefes nefese kalıyorum. Tek tesellim zamanla biraz daha performansımın artması ümidi...
Vücutta bir enfeksiyon filan olunca ben de öyle bir batma oluyor. En son 20 yaş dişim ağrıdığında olmuştu. Nasıl oldu sendeki batma geçti mi?

Süper tavsiyeler Ekim, psikolog gibi konuşmuşsun
Çok hakli canım şimdi toparlayamiyorum
Merve bu genç yaşta sen öyle hemen moralini bozma, zamanla da biraz daha toparlar, sen spora devam et. Benim de gözümü korkutma
@nanekekik yolladığı bir yazıda görünce ben de ilk defa alıp denedim. Evet pahalı ama ben her seferinde bir iki dal kullandım baya zaman gitti. Normalde et yemeklerinin yanında haşlanıp garnitür olarak tarifler gördüm. Pek belirgin bir tadı yok gibi geldi bana ama bilmiyorum. Biraz daha tarif araştıracağım, @mefkurem 'in bahsettiği soslar nasılmış bulmaya çalışayım.
Genelde insanlar sabah aç karınlarına içiyorlar sen neden öyle yapmıyorsun?
Çok ilginç bilgiler varmış ben de merak ettim o belgeseli.
Bu arada brüksel lahanası ile ilgili @mefkurem de bahsetmiş, tadı aman aman güzel değil, hatta benim son aldıklarımda bir acılık vardı. Ama ne bileyim, sebze, pratik, kalorisi düşük filan diye, bir de faydalı diye bir iki yerde okuyunca arada alıp yiyorum öyle. Aslında onu da değişik tarifler var mı diye araştırsam iyi olur belki daha lezzetli birşeyler yapabilirim.

Neyse ben de yatayım artık, sizi geçmiş bombardımanına tuttum. Ne bileyim Mefkurem üzülmüş başka üzdüğüm olmasın diye kaçırdıklarımı okumak istedim. İçim rahat etti. Artık bir kaç saatliğine de olsa uyuyayım. Bu arada eminim hala atladığım mesajlar vardır, kusura bakmayın. Sorduğunuz ve cevap vermediğim birşey varsa tekrar sorun lütfen. @askrhpozitif kurabiye tarifini yarın yazayım güzelim şimdi geç oldu.
Umarım uykusuzluktan balon gibi şişmem sabaha
Mutlu ve bol eksili bir Cuma diliyorum hepinize.

Sekerim birlikte veriyoruz ya. Mezun olunca da birbirimizi bırakmayalım. 9. Grup mezunları diye bir grup kuralım. Orda birbirimizi takip edelim. Kilo verirken ne sıkıntılar yaşadığımızı en çok burdaki arkadaşlarımız biliyor. Zorlukları hatırlaya hatırlata koruma dönemi geciriiz. Bu sefer kimse verdiklerini geri alamazzzzz. Işte o kadar:)

Ben bu şekilde beslenmeyi sevdim. Karatay diyetine benziyor sanirim bu şekil. Arada açlık hiç hissetmedim. Kiraz sapı demledim sonra bir bitki çayı içtim derken söz gelmedi. Kilo vermem durana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ki bu şekilde beslenmeyi hayat boyu devam ettirebilirim
Çok güzel bir vesile olması nasip etmiş Rabbim. Ne güzel ya.
Maydonozu doğrayıp üzerine limon sıksak aynı şey olur herhalde di mi?
Bilmiyorum ki. Eşim her sabah bunu yapar kendine. Ben de içerdim ama bu sefer ki etkisini kadarini görmemiştim. Maydonoz bir limon ve suyu koyup rondodan çekiyor. Dün akşam üşendim yapmaya. Yapaydım eksiye katkısı olurdu belkim
Hepimize bol ekşili sevinmeli çığlık atmalı bir tartı deneyimi olsun insalah. Çok amin

Günaydın sekerim. Tartıldım amaaa bekleyeceğim belki bir iki gram daha eksi görürüm:))

Hafi bakalım benim çok bekleme şansım Yok bakalım :)

Hadi senin bomba gibi acilisinla başlasın kilo bildirimleri. Geçen hafta güzel olmuştu plasticwoman

101.8 falan görürüm diyordum ama 102,4 gördüm fakat bu sorunun kan ilacının yaptığını biliyorum WC çıkamıyorum ona rağmen iyi + değilim :)) -500 gr

101.8 falan görürüm diyordum ama 102,4 gördüm fakat bu sorunun kan ilacının yaptığını biliyorum WC çıkamıyorum ona rağmen iyi + değilim :)) -500 gr
Kan ilacıyla ıyi vermişsin sekerim. Önemli olan bir şekilde aşağılara inmek. Tebrik ederim. Ben sabredebilirsem bekleyeceğim. Bakalım bekleyince ne kadar aşağısı olacak. Ya da olacak mi :)

Kan ilacıyla ıyi vermişsin sekerim. Önemli olan bir şekilde aşağılara inmek. Tebrik ederim. Ben sabredebilirsem bekleyeceğim. Bakalım bekleyince ne kadar aşağısı olacak. Ya da olacak mi :)

Kesinlikle öyle canım bakalım bende o tartımın resmini çektim ilacımı içtim kahve içiyorum tekrar bakıcam fayda edicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…