Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok başarılı bir mönü. Yürüyüşle de taçlandırılmış

çook iyi yapmışşsın canım spor yaptıkca ınsan mutlu oluyor :)

az öz sağlıklı bir menü olmus afiyet olsun canım :)

afiyet olsun canım lokum nazarlık olsun :)

Afiyet olsun gayet güzeeel olmus :)

menün süper tatlımm begendım ben :)

Kızlar menüyü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
1 mor erik
2 kaşık yulaf
Kefir
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Salata
Ayran
Akşam
1 tabak kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Tel peyniri
Su 3 lt olcak
Spor yok
afiyet olsun canım her zamanki gibi muhtesemsın :)

Sağol canım

Kahvaltı 1:00
3,4 dilim sucuk bir kaç çatal yumurta
Biraz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2,3 parça kaşar
1dilim ekmek
1t.k bal

Arada dondurma yedim 2 top kadar

Akşam 8:00
1kepce mercimek çorbası
1tavuk bud 2,3 parça patetes
Salata
Semizotu salatasi yoğurt ki
2,3 kaşık kadar patlıcan salatası

Spor yok 2lt üstü su

Perşembe ye layık bir menü olmadı
Yarın tartı eksi cikarsinda 200gr razıyım

askrhpozitif olmasın daha aktif olalım aktif oldukça kaçamak oranımız düşüyor bende 10 dk sonra spora başlıycam
Sağol canım
Kan ilacı başta bana ishal yaptı şimdi kabız
Kesinlikle nekadar aktiflik okadar motivasyon
Ben zor tutuyorum kendimi bugün konsantrem dağıldı yarın cuma olmasaydı çok fena şeyler olabilirdi:)

Kız Edibe gözlerim doğru görüyorsa ne güzel spor yapmışsın böyle:)
Tebrik ederim hem seni hem menumu

Galiba nurtopu gibi bir fitigim oldu belimdesol alt tarafts yumruk kadar bir ağrım var bacagima vuruyor ayakta durdukça daha çok ağrıyor tamda spora atapte olmuşken hiç iyi olmadı bu geçmezse en kısa zamanda Dr gidicem

Bence güzel olmuş beğendim afiyet olsun

Lokum olmamış kuzum ama akşam hafif olmuş iyi

Güzel bence ama üzümü çok tüketmemeni öneririm kaptan glisemik indeksi en yüksek meyvelerden diye biliyorum
haklısın canım çokta severim üzümü

Şimdi dışarıdayım eve gidince tarif yazarım Merveciğim.

Afiyet olsun doyurucu bir menü ve zararlı hiçbir şey yok. Yürüyüş yapamıyor musun?
Tamam canım
gayet güzel canım yarın güzel bir sonuç bekliyorm senden

Perşembe gününe hiç olmamış dilekcim
ihmal etme git doktora daha başka sonuçlar dogurmadan

bence ihmal etme dilek ilerlemesin sonra, geçmiş olsun

iyi geceler canlar bugün sonucumu her ihtimale karsı yazayım suan abımgıle gidiyorum orda kalcam yarın 12ye kadar eve gecemeyebılırım gecersem güncellerim

kilo bildirimim
gecen hafta 67,6
bugün 66.6

fark -1

tartı fotografımıda yarın paylasırım

bu persembe gecesı sonucum yani

Şimdi dışarıdayım eve gidince tarif yazarım Merveciğim.

Afiyet olsun doyurucu bir menü ve zararlı hiçbir şey yok. Yürüyüş yapamıyor musun?

Teşekkürler canım bugün yapmayayım dedim yaptım ama haftaiçi

Aaaa ama olmaz ki kuzum eksi süper ama sabah tartılsan kesin daha çok eksi olurdun

Teşekkürler canım bugün yapmayayım dedim yaptım ama haftaiçi

Aaaa ama olmaz ki kuzum eksi süper ama sabah tartılsan kesin daha çok eksi olurdun
Aynen canım bende tartıldıktan sonra öyle düşündüm ama evden cıkmadan tartlmak ıstedım abımgılde tartı yok hem de yarın 12ye kadar gecemezsem bıldirimsiz bu haftayı gecirmek istemedım

Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bu arada bütün gün aklım sende kaldı. Nasılsın, can sıkıntın geçti mi? Neler yaptın bugün?
Sağol cnm düşünülmek güzel :)
Valla söyleyip söylememekde çok kararsızdım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım şahsen
Hiç buraya gelip yorum yapmak bile içimden gelmedi
Ben elimden geldiğince herkese destek olmaya, dertleriyle dertlenmeye çalışırken, takımın canlanması adına biçok şeyden feragat edip vaktimin çoğunu burda harcarken...
Ben 1 gün kendimi çok kötü hissetmişim burdada yazmışım
Ama bikaç kişi dışında doğru dürüst destek görmemişim, yada 1 cümleyle geçiştirilmiş
O zaman insan bu kadar emek neden diye soruyor
Ben biraz salak olduğum için çabuk etkileniyorum O yüzden evde bile elim kolum kalkmadı spora enerjim yoktu

Bu arada diyeti bozmadım
Dün baya artıydım, dün lapa yaptım bugünde yumurtalı bi detoks gittiği kadar artık

Herkese iyi geceler

Ablacım böyle düşünmene üzüldüm. Ben kaç gündür hasta yiğenim ve kızımla ilgileniyorum. Üstüne bir de misafirlikler. Ihmal ettimse özür dilerim. Böyle bir duyguyu yasamanı istemezdim inanki

Mefkurem kendi adıma çok özür dilerim, haklısın sen her zaman bizi her yönden düşünüp destek oluyorsun. Ne kadar emek verdiğin vakit harcadığın şahsen benim gözümden hiç kaçmıyor. Ben aslında bütün mesajları didik didik çoğu zaman birden fazla kere okuyorum ama malesef benim de misafir yoğunluğu yüzünden çok nadir yaptığım geçmiş yapamayacağım dediğim bir zamana denk gelmiş. Anladım ki meşguliyetler takımı ihmal etmek için bahane olmamalı. Tekrar dönüp yazdıklarını okudum. Bir yanılgımı da böylece fark etmiş oldum. Şöyle ki;
Bende öyle cnm
Karnım gerçekten çok tok ama şu anda 1 paket çuko yiyebilirim
Ama cuma sevinmek için tabiki yemicem :)

Yok havadan degil cnm

Yazışmalarımızın bazıları bu şekilde. Doğrusu ben okurken sıkıntının diyetle ilgili olduğunu düşündüm. Çikolata yeme isteği ile başlayan, şeker orucunu bozduğun, arzu ettiğin hızda verememen gibi nedenlerle yaşadığın zor bir dönem gibi. Hatta "yok havadan değil" dediğin zaman bir şüphelendim ama yine diyete verdim.
Şimdi yazdığın mesaja bakınca başka etkenler de var gibi geldi. Keşke kendimce yorum yapacağıma sorsaymışım.
Bu duygunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Kendi adıma bundan sonra bütün takım arkadaşlarımı daha dikkatli takip etmeye her yönden daha fazla destek olmaya karar verdim. bir iki gün önce atladığım mesajları da bu gece okuyup cevap vermeye çalışacağım, seninki gibi gözden kaçan önemli mesajlar olabilir.
Bu vurdumduymazlığımızdan dolayı kendini kötü hissetmen salaklık değil, etkilenmekte haklısın. Ama herkes adına şunu söyleyebilirim ki kesinlikle seni üzmek istemezdik, senin de bildiğin gibi asla kasıtlı bir ihmal değil.
Lütfen üzülme, çok geç değilse ve paylaşmak istersen hepimiz dinlemeye ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız.
Seni seviyoruz ve takımımız için çok değerlisin, bunu unutma.
Ve yanlış anlamadıysam ve diyet dışında bir konu moralini bozduysa bunu daha açık ifade et bence, ben gibi şu anda hayatı sadece diyet olan saflar varsa anlamayabilir.
Kilo konusunu dert etme, bir önceki diyet tecrübeni unut, onunla kıyaslama. Gayet iyi gidiyorsun, diyetin, sporun hepsi iyi, kilo verme hızın da normal. Bu sefer yağlar temelli gittiği için bavullarını toplamaları zor oluyorBaksana lapa filan da yapmışsın. Bence yarın en az 500 gr gider ki bu çok iyi, çubuk krakere biraz daha yaklaşmış olacaksın. Sabit ya da artı olursa da pazartesi eksi olursun. Ama o emekler boşa gitmeyecek bunu bil ve endişe etme bitanem.
Çok uzun yazdım hala okuyan ve mesajımın sonuna kadar gelen varsa tekrar söyleyeyim 9. takım olarak çok güzel bir dostluk kardeşlik ortamımız var. Hepimiz biraz daha gayret gösterelim, fedakarlık yapalım ve bu güzel ortamı hep daha güzel yapalım. Hepinizi öpüyorum, yarına güzel eksilerle uyanın bakayım
Not: Cuma sabahına benim bir sürü geçmiş mesajımla uyanacaksınız galiba, üşenmeyin okuyun lütfen

Ablacım böyle düşünmene üzüldüm. Ben kaç gündür hasta yiğenim ve kızımla ilgileniyorum. Üstüne bir de misafirlikler. Ihmal ettimse özür dilerim. Böyle bir duyguyu yasamanı istemezdim inanki
zaten destek olanlara tşk.etmiştim canısı :)

Bu kadar geçmişe gidip emek verdiğin için çok sağol cnm çok değerli
Başka geçmiş yapmana gerek yok :))

Başka sorun yok cnm sadece o gün dayanamayıp kötü bi menü olunca kendime çok kızdım üstelik çarşamba günü
Listeye gireli bu 4.haftam hiç böyle hata yapmamıştım
Belkide tekrar başa dönüp başaramıcam korkusu saldı
Hep demişimdir kaçamakların kalorisinden çok psikolojimizi etkiler kendimize güvenimiz sarsılır diye
Ertesi günde çok artı çıkınca tuzu biberi oldu
En ufak bişeyde ben çok artı oluyorum
belki başkası yese o kadar olmaz

Benim psikolojimi etkileyen bişey çoğu kişi tarafından önemsenmeyince kendimi daha kötü hissettim
Hatta 2 gündür evde bile yüzüm gülmüyor

Neyse En azından yarın artı çıkmam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…