- 16 Haziran 2017
- 642
- 1.403
- 43
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.541
Çok başarılı bir mönü. Yürüyüşle de taçlandırılmışsabah
09:30 gibi yarım muz yarım kase yoğurt
11:00 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
14 :00 tarcınlı cevizli 2 kasık yulaflı 1 kase yoğurt
19:30 1 kase mercimek çorbası
spor 40 dk yürüyüş @nanekekik
su 2 litre
Baya bir spor yaptım - bana göre tabi sizin dişinizin kavuğunu doldurmaz
Hiit Kardio 15 dk ( yari yarıya yapabilmismiyimdir bilmiyorum)
2 mil Leslie (30 dk)
50 ip atlama
Arka arkaya yaptım inşallah biraz olsun yağ yakmışımdır.
Sonra da duş öncesi çamaşır suyu ile banyoya daldım o mu çarptı nedir yoksa spordan mi miden kazınıyor. Eşimi ikna edersem dışarı çıksak iyi olacak çünkü evde kalıp birşeyler yemek istemiyorum. Sana pantolon alalım desem motive olur mu acaba
Bugünkü mönüm
09.00
Zencefil limon sıcak su
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
18.00
4 köfte
Salata
Bir kase yoğurt
Su 2 litre olması için çabalıyorum.
Spor daha sonra ekleyeceğim. Şimdi oturma organımı aldırıp başlayacağım insallah :)
çok yorgunum menü verip gidip yatıcam az
menüm
10 :00
2 d. tb. ekmeği üstüne sucuk kaşar (mikrodalgada pişti) sonun da bitti pişirdiğim ekmek:)
12:30
bir şeftali
15 :30
bir kaç çiğ fındık ,badem ceviz
1 bademli lokum
19 :05
1 büyük bardak m.suyu limon ayran
2 köfte
su saymayı unuttum 2.5 olmuştur herhalde
spor yaparsam yazarım
@nanekekik
Afiyet olsun gayet güzeeel olmus :)İyi akşamlar canlar alıntıları yaptım önce menumu yazayım sonra cevaplayacagm bugün oldukça yoğun geçti yarında muhtemelen yogun geçer yarın esim izine çıkıyor bugün utuleri bitirmeye calistm hala bir posta daha var neyse gelelim menü ne
(10:00)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Biber
1 kk peynir
(14:00)
1 ceviz
15 minik tane üzüm
(19:10)
3 sk kıymalı patlıcan yemeği
1 yk taze fasulye
Su: 2lt
Spor yok
Benim bir iki ufak ekleme olan menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ara
Bir su bardağı sütlü kahve 3 saglikli kurabiye
Öğle
2 dilim peynir maydanoz havuç ve marullu salata
@seydan94 harika olmuştu teşekkür ederim.
Akşam
1 kase zencefili zerdeçallı yoğurt
Su 2 lt
Spor
10 dk hit kardio
30 dk Leslie
50 ip atlama
Bakalım tartıya hazırım şimdi de acı kekik çayımı yudumluyorum. En az 86 olup ekşi 700 olur diye umutlanıyorum. Tabi 1 kg hedefimizi tutturursam çok sevinirim
afiyet olsun canım her zamanki gibi muhtesemsın :)Kızlar menüyü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
1 mor erik
2 kaşık yulaf
Kefir
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Salata
Ayran
Akşam
1 tabak kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Tel peyniri
Su 3 lt olcak
Spor yok
tesekkür ederim canımÇok başarılı bir mönü. Yürüyüşle de taçlandırılmış
Sağol canımBizim burası nedense cuma ya doğru bir durgun oluyor olmasa daha iyi aslında ama
inşallah iyi bir hafta olacak canım bu hafta yerdemiy goktemiyim pek bilemedim
Bazısinida ishal yapıyor aslında kan ilacı
Amin canım
2 kere negatif çıktı canum dahada gelmezse giderim doktora hayırlısı
Diğer hamilelikte 10 kilo vermiştim aslında ama bulantim var di nasip
Harika gidiyorsun Ceydacim
Güzel canım kolay gelsin yatılı misafir zor oluyor
ay yokuştan nefret ediyorum ömrüm yokuşlu evlerde geçti sırf o yüzden evi duzlukten aldım yokuş olunca dışarı cikasim gelmiyordu şimdi estikçe çıkıyorm
çok çok geçmiş olsun canım şifa versin rabbim kuzuya
Harikasın canım
Yarın sonuçlar harika olacak afiyet olsun
abla senin menülere göre az olmuş bademli lokum olmasa tam persembe menusu olmus
Kesinlikle nekadar aktiflik okadar motivasyonaskrhpozitif olmasın daha aktif olalım aktif oldukça kaçamak oranımız düşüyor bende 10 dk sonra spora başlıycam
Sağol canım
Kan ilacı başta bana ishal yaptı şimdi kabız
Kız Edibe gözlerim doğru görüyorsa ne güzel spor yapmışsın böyle:)Benim bir iki ufak ekleme olan menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ara
Bir su bardağı sütlü kahve 3 saglikli kurabiye
Öğle
2 dilim peynir maydanoz havuç ve marullu salata
@seydan94 harika olmuştu teşekkür ederim.
Akşam
1 kase zencefili zerdeçallı yoğurt
Su 2 lt
Spor
10 dk hit kardio
30 dk Leslie
50 ip atlama
Bakalım tartıya hazırım şimdi de acı kekik çayımı yudumluyorum. En az 86 olup ekşi 700 olur diye umutlanıyorum. Tabi 1 kg hedefimizi tutturursam çok sevinirim
Evet ama büyük tu birazını eşime verebilirdim aslindaGüzel ben beğendim canım
Güzel canım afiyet olsun lahmacun 1 tane dimi
Bence kafadan sakın kullanma Doğum kontrol hapları kafadan kullanılabilicek ilaçlar değiller
haklısın canım çokta severim üzümüBence güzel olmuş beğendim afiyet olsun
Lokum olmamış kuzum ama akşam hafif olmuş iyi
Güzel bence ama üzümü çok tüketmemeni öneririm kaptan glisemik indeksi en yüksek meyvelerden diye biliyorum
Tamam canımŞimdi dışarıdayım eve gidince tarif yazarım Merveciğim.
Afiyet olsun doyurucu bir menü ve zararlı hiçbir şey yok. Yürüyüş yapamıyor musun?
gayet güzel canım yarın güzel bir sonuç bekliyorm sendensabah
09:30 gibi yarım muz yarım kase yoğurt
11:00 1 yumurta az peynir 3 zeytin 1 dilim ekmek
14 :00 tarcınlı cevizli 2 kasık yulaflı 1 kase yoğurt
19:30 1 kase mercimek çorbası
spor 40 dk yürüyüş @nanekekik
su 2 litre
Perşembe gününe hiç olmamış dilekcimKahvaltı 1:00
3,4 dilim sucuk bir kaç çatal yumurta
Biraz peynir
4 zeytin
Domates salatalık
2,3 parça kaşar
1dilim ekmek
1t.k bal
Arada dondurma yedim 2 top kadar
Akşam 8:00
1kepce mercimek çorbası
1tavuk bud 2,3 parça patetes
Salata
Semizotu salatasi yoğurt ki
2,3 kaşık kadar patlıcan salatası
Spor yok 2lt üstü su
Perşembe ye layık bir menü olmadı
Yarın tartı eksi cikarsinda 200gr razıyım
ihmal etme git doktora daha başka sonuçlar dogurmadanGaliba nurtopu gibi bir fitigim oldu belimdesol alt tarafts yumruk kadar bir ağrım var bacagima vuruyor ayakta durdukça daha çok ağrıyor tamda spora atapte olmuşken hiç iyi olmadı bu geçmezse en kısa zamanda Dr gidicem
bence ihmal etme dilek ilerlemesin sonra, geçmiş olsunGaliba nurtopu gibi bir fitigim oldu belimdesol alt tarafts yumruk kadar bir ağrım var bacagima vuruyor ayakta durdukça daha çok ağrıyor tamda spora atapte olmuşken hiç iyi olmadı bu geçmezse en kısa zamanda Dr gidicem
Şimdi dışarıdayım eve gidince tarif yazarım Merveciğim.
Afiyet olsun doyurucu bir menü ve zararlı hiçbir şey yok. Yürüyüş yapamıyor musun?
iyi geceler canlar bugün sonucumu her ihtimale karsı yazayım suan abımgıle gidiyorum orda kalcam yarın 12ye kadar eve gecemeyebılırım gecersem güncellerim
kilo bildirimim
gecen hafta 67,6
bugün 66.6
fark -1
tartı fotografımıda yarın paylasırım
bu persembe gecesı sonucum yani
Aynen canım bende tartıldıktan sonra öyle düşündüm ama evden cıkmadan tartlmak ıstedım abımgılde tartı yok hem de yarın 12ye kadar gecemezsem bıldirimsiz bu haftayı gecirmek istemedımTeşekkürler canım bugün yapmayayım dedim yaptım ama haftaiçi
Aaaa ama olmaz ki kuzum eksi süper ama sabah tartılsan kesin daha çok eksi olurdun
Aynen canım bende tartıldıktan sonra öyle düşündüm ama evden cıkmadan tartlmak ıstedım abımgılde tartı yok hem de yarın 12ye kadar gecemezsem bıldirimsiz bu haftayı gecirmek istemedım
Sağol cnm düşünülmek güzel :)Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bu arada bütün gün aklım sende kaldı. Nasılsın, can sıkıntın geçti mi? Neler yaptın bugün?
Ablacım böyle düşünmene üzüldüm. Ben kaç gündür hasta yiğenim ve kızımla ilgileniyorum. Üstüne bir de misafirlikler. Ihmal ettimse özür dilerim. Böyle bir duyguyu yasamanı istemezdim inankiSağol cnm düşünülmek güzel :)
Valla söyleyip söylememekde çok kararsızdım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım şahsen
Hiç buraya gelip yorum yapmak bile içimden gelmedi
Ben elimden geldiğince herkese destek olmaya, dertleriyle dertlenmeye çalışırken, takımın canlanması adına biçok şeyden feragat edip vaktimin çoğunu burda harcarken...
Ben 1 gün kendimi çok kötü hissetmişim burdada yazmışım
Ama bikaç kişi dışında doğru dürüst destek görmemişim, yada 1 cümleyle geçiştirilmiş
O zaman insan bu kadar emek neden diye soruyor
Ben biraz salak olduğum için çabuk etkileniyorum O yüzden evde bile elim kolum kalkmadı spora enerjim yoktu
Bu arada diyeti bozmadım
Dün baya artıydım, dün lapa yaptım bugünde yumurtalı bi detoks gittiği kadar artık
Herkese iyi geceler
Sağol cnm düşünülmek güzel :)
Valla söyleyip söylememekde çok kararsızdım ama biraz hayal kırıklığı yaşadım şahsen
Hiç buraya gelip yorum yapmak bile içimden gelmedi
Ben elimden geldiğince herkese destek olmaya, dertleriyle dertlenmeye çalışırken, takımın canlanması adına biçok şeyden feragat edip vaktimin çoğunu burda harcarken...
Ben 1 gün kendimi çok kötü hissetmişim burdada yazmışım
Ama bikaç kişi dışında doğru dürüst destek görmemişim, yada 1 cümleyle geçiştirilmiş
O zaman insan bu kadar emek neden diye soruyor
Ben biraz salak olduğum için çabuk etkileniyorum O yüzden evde bile elim kolum kalkmadı spora enerjim yoktu
Bu arada diyeti bozmadım
Dün baya artıydım, dün lapa yaptım bugünde yumurtalı bi detoks gittiği kadar artık
Herkese iyi geceler
Bende öyle cnm
Karnım gerçekten çok tok ama şu anda 1 paket çuko yiyebilirim
Ama cuma sevinmek için tabiki yemicem :)
Kızlar çok üzgünüm yemicem dedim ama kendime engel olamadım bisküvi yedim şeker orucu gitti
Bugün niye böyle oldu anlamadım
Normalde sabah hariç ekmek yemem
Güya akşamı hafif tutacam dedim ama onuda batırdım
3 haftadır en kötü menümü utançla sunarım
Halbuki evde yemek vardı direk yemek yesem böyle olmıcaktı
Benim hiç iyi değil dünden sonra baya artıdayım Inş.2 güne halledecem
Sen takma diyonda Ben kendimi çok huzursuz mutsuz hissediyorum hatta bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yeminle kendimden bıktım iyice
Birazdan yürüyüşe çıkacam güneş var bugün belki iyi gelir
Yok havadan degil cnm
Merhabalar Dostlar,
Dün iki misafir yoğunluğu sonrası ancak kendime geldim valla. Tartıda durum vahim, sabah artı 200 çıktım. Neyseki içimdeki daraltı geçti.Mefkurem seninki de geçer inşallah en yakın zamanda. Geçmişi okuyayım derken yeni yazdıklarınızdan kopuyorum. O yüzden buradan sonra devam edeyim müsadenizle. Dün akşam bugün ne yiyeceğimi palnlayıp yazdım ufak bir sapma ile iyi gidiyorum.
zaten destek olanlara tşk.etmiştim canısı :)Ablacım böyle düşünmene üzüldüm. Ben kaç gündür hasta yiğenim ve kızımla ilgileniyorum. Üstüne bir de misafirlikler. Ihmal ettimse özür dilerim. Böyle bir duyguyu yasamanı istemezdim inanki
Bu kadar geçmişe gidip emek verdiğin için çok sağol cnm çok değerliMefkurem kendi adıma çok özür dilerim, haklısın sen her zaman bizi her yönden düşünüp destek oluyorsun. Ne kadar emek verdiğin vakit harcadığın şahsen benim gözümden hiç kaçmıyor. Ben aslında bütün mesajları didik didik çoğu zaman birden fazla kere okuyorum ama malesef benim de misafir yoğunluğu yüzünden çok nadir yaptığım geçmiş yapamayacağım dediğim bir zamana denk gelmiş. Anladım ki meşguliyetler takımı ihmal etmek için bahane olmamalı. Tekrar dönüp yazdıklarını okudum. Bir yanılgımı da böylece fark etmiş oldum. Şöyle ki;
Yazışmalarımızın bazıları bu şekilde. Doğrusu ben okurken sıkıntının diyetle ilgili olduğunu düşündüm. Çikolata yeme isteği ile başlayan, şeker orucunu bozduğun, arzu ettiğin hızda verememen gibi nedenlerle yaşadığın zor bir dönem gibi. Hatta "yok havadan değil" dediğin zaman bir şüphelendim ama yine diyete verdim.
Şimdi yazdığın mesaja bakınca başka etkenler de var gibi geldi. Keşke kendimce yorum yapacağıma sorsaymışım.
Bu duygunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Kendi adıma bundan sonra bütün takım arkadaşlarımı daha dikkatli takip etmeye her yönden daha fazla destek olmaya karar verdim. bir iki gün önce atladığım mesajları da bu gece okuyup cevap vermeye çalışacağım, seninki gibi gözden kaçan önemli mesajlar olabilir.
Bu vurdumduymazlığımızdan dolayı kendini kötü hissetmen salaklık değil, etkilenmekte haklısın. Ama herkes adına şunu söyleyebilirim ki kesinlikle seni üzmek istemezdik, senin de bildiğin gibi asla kasıtlı bir ihmal değil.
Lütfen üzülme, çok geç değilse ve paylaşmak istersen hepimiz dinlemeye ve elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız.
Seni seviyoruz ve takımımız için çok değerlisin, bunu unutma.
Ve yanlış anlamadıysam ve diyet dışında bir konu moralini bozduysa bunu daha açık ifade et bence, ben gibi şu anda hayatı sadece diyet olan saflar varsa anlamayabilir.
Kilo konusunu dert etme, bir önceki diyet tecrübeni unut, onunla kıyaslama. Gayet iyi gidiyorsun, diyetin, sporun hepsi iyi, kilo verme hızın da normal. Bu sefer yağlar temelli gittiği için bavullarını toplamaları zor oluyorBaksana lapa filan da yapmışsın. Bence yarın en az 500 gr gider ki bu çok iyi, çubuk krakere biraz daha yaklaşmış olacaksın. Sabit ya da artı olursa da pazartesi eksi olursun. Ama o emekler boşa gitmeyecek bunu bil ve endişe etme bitanem.
Çok uzun yazdım hala okuyan ve mesajımın sonuna kadar gelen varsatekrar söyleyeyim 9. takım olarak çok güzel bir dostluk kardeşlik ortamımız var. Hepimiz biraz daha gayret gösterelim, fedakarlık yapalım ve bu güzel ortamı hep daha güzel yapalım. Hepinizi öpüyorum, yarına güzel eksilerle uyanın bakayım
Not: Cuma sabahına benim bir sürü geçmiş mesajımla uyanacaksınız galiba, üşenmeyin okuyun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?