- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.581
Güzel bir başlangıç olmuş sekerim.ayagini güzel sürü hepimiz gelelim en az -1 leKahve işe yaradı gördüm 101,8 kendimi biliyorum çünkü :))
Geçen hafta 102,9
Güncel 101,8
Fark : 1,1 kg
Yüzde 1,06
Listeyi öne çıkarırsak yazalım bi bakayım ben
Günaydın canım. Tartıldım kilo vermişim ama tartı farkı olacak. İlk geldiğimden beri cuma günleri hep diyetisyenin tartısına göre bildirim yaptım. Bu hafta iptal oldu randevu. Bende ev tartımı bildireceğim artık.@CeruleanSins canım nasılsın tartıldın mı
GünaydınnnnGünaydın kızlar
Canım sabah ya tartil mutlaka harika sonuçiyi geceler canlar bugün sonucumu her ihtimale karsı yazayım suan abımgıle gidiyorum orda kalcam yarın 12ye kadar eve gecemeyebılırım gecersem güncellerim
kilo bildirimim
gecen hafta 67,6
bugün 66.6
fark -1
tartı fotografımıda yarın paylasırım
bu persembe gecesı sonucum yani
Abla onemsenmedigini dusunmene çok üzüldüm ben pişmanlığını bildiğim için daha fazla üstüne gidip senin daha fazla moralini bozmak istemedim ve senin her türlü bunu telafi edeceğini düşündüğüm için sorun olarak görmemiştim tabi senin ruh halini düşünemedim kendi adıma özür dilerim ablazaten destek olanlara tşk.etmiştim canısı :)
Bu kadar geçmişe gidip emek verdiğin için çok sağol cnm çok değerli
Başka geçmiş yapmana gerek yok :))
Başka sorun yok cnm sadece o gün dayanamayıp kötü bi menü olunca kendime çok kızdım üstelik çarşamba günü
Listeye gireli bu 4.haftam hiç böyle hata yapmamıştım
Belkide tekrar başa dönüp başaramıcam korkusu saldı
Hep demişimdir kaçamakların kalorisinden çok psikolojimizi etkiler kendimize güvenimiz sarsılır diye
Ertesi günde çok artı çıkınca tuzu biberi oldu
En ufak bişeyde ben çok artı oluyorum
belki başkası yese o kadar olmaz
Benim psikolojimi etkileyen bişey çoğu kişi tarafından önemsenmeyince kendimi daha kötü hissettim
Hatta 2 gündür evde bile yüzüm gülmüyor
Neyse En azından yarın artı çıkmam inş.
GünaydınGünaydın bol eksiler olsun
Harikasın canımKahve işe yaradı gördüm 101,8 kendimi biliyorum çünkü :))
Geçen hafta 102,9
Güncel 101,8
Fark : 1,1 kg
Yüzde 1,06
Listeyi öne çıkarırsak yazalım bi bakayım ben
canım tartı farkın ne onuda ekleyelimGünaydın canım. Tartıldım kilo vermişim ama tartı farkı olacak. İlk geldiğimden beri cuma günleri hep diyetisyenin tartısına göre bildirim yaptım. Bu hafta iptal oldu randevu. Bende ev tartımı bildireceğim artık.
Sen nasılsın iyiy misin bakalım? Özledin mi beni:) ex rakibini
Merak ettim iyiceAy benim harika sonuçlar geliyorbiraz daha bekleyip bildirim yapacağım. Geçen hafta gibi olmasın. Tekrar bildirim yapmama gerek kalmasin
600 gr.canım tartı farkın ne onuda ekleyelim
Ay benim harika sonuçlar geliyorbiraz daha bekleyip bildirim yapacağım. Geçen hafta gibi olmasın. Tekrar bildirim yapmama gerek kalmasin
Bu hafta +400 den - lere geçince abartmış olabilirim Ama bana göre superrrMerak ettim iyice
Ay teşekkür ederimHadi bakalım harika gidiyorsun:)
Tamam canım kaç vermiş oldun peko600 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?