- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.521
Kolay gelsin Erva hasta çocuk bakmak iyice zor oluyor, kuzucuk tez zamanda iyileşir umarım.Dün geceden beridir kızımin ateşiyle uğraşıyorum. Ateş huysuzluk kuzeniyle dalaşma ki o da hasta. Tam bir curcunaydi günüm. Şimdi yiğenim gitti kızım tek kaldı azcik sakinleşti daha doğrusu kavga edecek kimse kalmadı eşim gelene kadar
Doğum kontrol hapı kilo yapmaz ayrıca böyle bi etkisi Yok ama bir sürü başka yan etkisi var maalesef kısa süreli mi kullancaksın acaba doktor ne dedi
çCanimcimmm ben kesinlikle mantıya bakmayacağını biliyordum. Günlerden cuma da olsa bakmazsın sen
Benimki de düzensiz ama ben o hapı kullanmak istemiyorum. Ayrıca kilo yapıyor doğum kontrol haplari
Dün geceden beridir kızımin ateşiyle uğraşıyorum. Ateş huysuzluk kuzeniyle dalaşma ki o da hasta. Tam bir curcunaydi günüm. Şimdi yiğenim gitti kızım tek kaldı azcik sakinleşti daha doğrusu kavga edecek kimse kalmadı eşim gelene kadar
Baya bir spor yaptım - bana göre tabi sizin dişinizin kavuğunu doldurmaz
Hiit Kardio 15 dk ( yari yarıya yapabilmismiyimdir bilmiyorum)
2 mil Leslie (30 dk)
50 ip atlama
Arka arkaya yaptım inşallah biraz olsun yağ yakmışımdır.
Sonra da duş öncesi çamaşır suyu ile banyoya daldım o mu çarptı nedir yoksa spordan mi miden kazınıyor. Eşimi ikna edersem dışarı çıksak iyi olacak çünkü evde kalıp birşeyler yemek istemiyorum. Sana pantolon alalım desem motive olur mu acaba
Teşekkür ederimKolay gelsin Erva hasta çocuk bakmak iyice zor oluyor, kuzucuk tez zamanda iyileşir umarım.
Bir yerden başladın mı gerisi gelir. Totisini kaşı nazara gelmeBaya bir spor yaptım - bana göre tabi sizin dişinizin kavuğunu doldurmaz
2 mil Leslie (30 dk)
50 ip atlama
Sonra da duş öncesi çamaşır suyu ile banyoya daldım o mu çarptı nedir yoksa spordan mi miden kazınıyor. Eşimi ikna edersem dışarı çıksak iyi olacak çünkü evde kalıp birşeyler yemek istemiyorum. Sana pantolon alalım desem motive olur mu acaba
Nette sonuç çıkmıyor canım. Gidip almam gerek. Ay yarın tartı stresi vardı bir de doktor eklendi. Vay beni vayyySağol bebeim bana güvenin için :)
Bakalım ne diyecek seninde çıkıyor di mi 18 de baksana netten bazen erken çıkıyor
Lokumu saymazsak gayet iyi neyseki sadece 1 tane yemişsin. Ben de bekliyordum akşam Ekimciğim başlar yazmaya coşturur grubu diye. Dinlen bari iyice Cuma sabahı coşkusu yaşarız birlikte.çok yorgunum menü verip gidip yatıcam az
menüm
10 :00
2 d. tb. ekmeği üstüne sucuk kaşar (mikrodalgada pişti) sonun da bitti pişirdiğim ekmek:)
12:30
bir şeftali
15 :30
bir kaç çiğ fındık ,badem ceviz
1 bademli lokum
19 :05
1 büyük bardak m.suyu limon ayran
2 köfte
su saymayı unuttum 2.5 olmuştur herhalde
spor yaparsam yazarım
@nanekekik
Çok iyi Merve afiyet olsun, ütü de baya kalori yaktırmıştır inşallah.İyi akşamlar canlar alıntıları yaptım önce menumu yazayım sonra cevaplayacagm bugün oldukça yoğun geçti yarında muhtemelen yogun geçer yarın esim izine çıkıyor bugün utuleri bitirmeye calistm hala bir posta daha var neyse gelelim menü ne
(10:00)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Biber
1 kk peynir
(14:00)
1 ceviz
15 minik tane üzüm
(19:10)
3 sk kıymalı patlıcan yemeği
1 yk taze fasulye
Su: 2lt
Spor yok
Bizim burası nedense cuma ya doğru bir durgun oluyor olmasa daha iyi aslında amaKızlar selam durgunlaşmış burası kaçamak Yok di mi :)) bende sabah hastaneye gittim ofise geldim işler birikmiş onları toparladım şimdi kısmi boşa çıktım gibi yemeğe gidicem mantı varmış :))
inşallah iyi bir hafta olacak canım bu hafta yerdemiy goktemiyim pek bilemedimSelaaamlar ben geldim
Bugün sabah yarım muz yarım kase yoğurt yiyip yürüyüşe çıktım cook iyi geldi 40 dk yürüdüm eve geldim kahvaltımı yaptım 1 yumurta az peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin ile
Öğlen yulaflı tarçınlı yoğurt diye düşünüyorum
Akşamı bilmiyorum :) ne yaparım
Yarınki sonuclarımızı merak ediyorum iyi bir hafta çıkardık
Bazısinida ishal yapıyor aslında kan ilacıYeşil mercimek çorbası içiyorum yemeği kıvamında olmuş bi kase de yoğurt sabah musli ve süt yedim kan ilacının yan etkisi WC çıkamamak o yüzden bugün içmedim sabahla musli yedim ki yarına sorun yaşamayayım
Amin canımHayırlı zamanda nasip olsun insallah
2 kere negatif çıktı canum dahada gelmezse giderim doktora hayırlısıHiç belli olmaz bence Merve abla inşallah hayırlı zamanda olsun :)
Diğer hamilelikte 10 kilo vermiştim aslında ama bulantim var di nasipEn as 40 dk yapayım ben de o zaman. Zencefil ve zerdeçal iyi fikir katarım bu akşam.
Haklsın Bahar brokoli de lahana gibi yaparsa riske girmeyeyim. Bugün peynirli salata yiyeyim brokoli yarına kalsın
Evet notunu destekliyorum. Kuzey ve Huma'ya kardeş gelse iyi olur.
Sen bugün dikkat et yarın belki de güzel bir supriz olur. Beynimize pozitif mesajlar yollayalım
Mantı mı? Perşembe perşembe yapma Ceydacığım
Güne güzel başlamışsın dostum gerisi de böyle gelsin...
En hayırlı zamanda olur inşallah canım. Ama ben hamilelikte kesinlikle verirsin diye tahmin ediyorum. Metabolizma müthiş hızlanıyor sonuçta sen de bilinclisin. Valla tahminim şimdi hamile olsan doğumdan iki hafta sonta 65'in altında olacağına bahse bile girerim. Ama hedefine ulaşıp öyle geçiren hamileliği kafan daha rahat olur.
Harika gidiyorsun CeydacimMenümü yazayım beni tanıyamayan arkadaşlarıma :))))
Sabah : Musli + süt
Öğlen : yeşil mercimek yemeği (çorba demişler ama yemeği gibiydi) + 1 dolu kase yoğurt
Akşam : ton balıklı salata
Suyum Zaten 3,5 lt olur
7 karışım bitki çayımı içicem şimdi
Dün kürümü içtim bugünde içeceğim
Güzel canım kolay gelsin yatılı misafir zor oluyorSelam yoldaşlar dün esimle dışarı çıktık demiştik akşama çaya kuzen geldi bizde kaldılar bugünde birlikte yiz yarın Hollanda ya donuş yapicaklar ...
Dünkü menüm
Kahvaltı domatesli biber sote
3 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık yeşillik
1dilim çavdar 2 ceviz
Arada soda ile ayran içtim
Akşam 6:00 lahmacun ayran salata
3lt kadar su,45 fitness (plates ti seansim ama arabaya suyu koyarken kapağı düşürdün 15dk onun almak için uğraşınca geç kaldım platese giremedim)
ay yokuştan nefret ediyorum ömrüm yokuşlu evlerde geçti sırf o yüzden evi duzlukten aldım yokuş olunca dışarı cikasim gelmiyordu şimdi estikçe çıkıyormEvet canım biz yapıyoruz hepsini, yazın yarısı köyde geçiyor işte, yokuşlarda iyi kas çalışıyorum
çok çok geçmiş olsun canım şifa versin rabbim kuzuyaDün geceden beridir kızımin ateşiyle uğraşıyorum. Ateş huysuzluk kuzeniyle dalaşma ki o da hasta. Tam bir curcunaydi günüm. Şimdi yiğenim gitti kızım tek kaldı azcik sakinleşti daha doğrusu kavga edecek kimse kalmadı eşim gelene kadar
Harikasın canımBaya bir spor yaptım - bana göre tabi sizin dişinizin kavuğunu doldurmaz
2 mil Leslie (30 dk)
50 ip atlama
Yarın sonuçlar harika olacak afiyet olsunBugünkü mönüm
09.00
Zencefil limon sıcak su
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
18.00
4 köfte
Salata
Bir kase yoğurt
Su 2 litre olması için çabalıyorum.
Spor daha sonra ekleyeceğim. Şimdi oturma organımı aldırıp başlayacağım insallah :)
abla senin menülere göre az olmuş bademli lokum olmasa tam persembe menusu olmusçok yorgunum menü verip gidip yatıcam az
menüm
2 d. tb. ekmeği üstüne sucuk kaşar (mikrodalgada pişti) sonun da bitti pişirdiğim ekmek:)
bir şeftali
1 bademli lokum
2 köfte
spor yaparsam yazarım
@nanekekik
Çok geçmiş olsun cnm inş.geçici bişeydirDün geceden beridir kızımin ateşiyle uğraşıyorum. Ateş huysuzluk kuzeniyle dalaşma ki o da hasta. Tam bir curcunaydi günüm. Şimdi yiğenim gitti kızım tek kaldı azcik sakinleşti daha doğrusu kavga edecek kimse kalmadı eşim gelene kadar
harika olmuş tatlım tam karatay :)Bugünkü mönüm
09.00
Zencefil limon sıcak su
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
18.00
4 köfte
Salata
Bir kase yoğurt
Spor daha sonra ekleyeceğim. Şimdi oturma organımı aldırıp başlayacağım insallah :)
Ne oldu cnm niye yorgunsun kış hazırlığımıçok yorgunum menü verip gidip yatıcam az
menüm
bir şeftali
1 bademli lokum
2 köfte
spor yaparsam yazarım
@nanekekik
Allah gönülüne göre versin cnmBenim bir iki ufak ekleme olan menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ara
Bir su bardağı sütlü kahve 3 saglikli kurabiye
Öğle
2 dilim peynir maydanoz havuç ve marullu salata
@seydan94 harika olmuştu teşekkür ederim.
Akşam
1 kase zencefili zerdeçallı yoğurt
Su 2 lt
Spor
10 dk hit kardio
30 dk Leslie
50 ip atlama
Bakalım tartıya hazırım şimdi de acı kekik çayımı yudumluyorum. En az 86 olup ekşi 700 olur diye umutlanıyorum. Tabi 1 kg hedefimizi tutturursam çok sevinirim
Teşekkür ederim canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Bu arada bütün gün aklım sende kaldı. Nasılsın, can sıkıntın geçti mi? Neler yaptın bugün?Çok geçmiş olsun cnm inş.geçici bişeydir
harika olmuş tatlım tam karatay :)
Ne oldu cnm niye yorgunsun kış hazırlığımı
Akşama salatada eklesen güzel olurmuş
Allah gönülüne göre versin cnm
Menüde sporda çok güzelllll
sağlıklı kurabiye nasıl bişeyBenim bir iki ufak ekleme olan menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ara
Öğle
Akşam
Su 2 lt
Spor
10 dk hit kardio
30 dk Leslie
50 ip atlama
Bakalım tartıya hazırım şimdi de acı kekik çayımı yudumluyorum. En az 86 olup ekşi 700 olur diye umutlanıyorum. Tabi 1 kg hedefimizi tutturursam çok sevinirim
keşke canım daha aktif olabilsek bende bunu canı gönülden istiyorumaskrhpozitif olmasın daha aktif olalım aktif oldukça kaçamak oranımız düşüyor bende 10 dk sonra spora başlıycam
Sağol canım
Kan ilacı başta bana ishal yaptı şimdi kabız
Benim bir iki ufak ekleme olan menum
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Ara
Öğle
Akşam
Su 2 lt
Spor
10 dk hit kardio
30 dk Leslie
50 ip atlama
Bugünkü mönüm
09.00
Zencefil limon sıcak su
10.00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
18.00
4 köfte
Salata
Bir kase yoğurt
çok yorgunum menü verip gidip yatıcam az
menüm
bir şeftali
1 bademli lokum
2 köfte
spor yaparsam yazarım
@nanekekik
İyi akşamlar canlar alıntıları yaptım önce menumu yazayım sonra cevaplayacagm bugün oldukça yoğun geçti yarında muhtemelen yogun geçer yarın esim izine çıkıyor bugün utuleri bitirmeye calistm hala bir posta daha var neyse gelelim menü ne
1 haşlanmış yumurta
Domates
Biber
1 kk peynir
1 ceviz
15 minik tane üzüm
1 yk taze fasulye
Spor yok
Şimdi dışarıdayım eve gidince tarif yazarım Merveciğim.sağlıklı kurabiye nasıl bişey
keşke canım daha aktif olabilsek bende bunu canı gönülden istiyorum
Afiyet olsun doyurucu bir menü ve zararlı hiçbir şey yok. Yürüyüş yapamıyor musun?Kızlar menüyü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
1 mor erik
2 kaşık yulaf
Kefir
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Salata
Ayran
Akşam
1 tabak kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Tel peyniri
Su 3 lt olcak
Spor yok
Mönü güzel olmusİyi akşamlar canlar alıntıları yaptım önce menumu yazayım sonra cevaplayacagm bugün oldukça yoğun geçti yarında muhtemelen yogun geçer yarın esim izine çıkıyor bugün utuleri bitirmeye calistm hala bir posta daha var neyse gelelim menü ne
1 haşlanmış yumurta
Domates
Biber
1 kk peynir
1 ceviz
15 minik tane üzüm
1 yk taze fasulye
Spor yok
Karatay beni taklit mi ediyormuş Allah Allah :)harika olmuş tatlım tam karatay :)
Çok güzel olmuş benceKızlar menüyü yaziyim
Sabah
1 kase yoğurt
1 mor erik
2 kaşık yulaf
Kefir
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Salata
Ayran
Akşam
1 tabak kıymalı yumurta
Beyaz peynir
Tel peyniri
Su 3 lt olcak
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?