- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.621
Senden once söyledim sekerimmmSüprizi kaçırıp söyleyeyim mi :))))
Kolay gelsin canim.@Edibe12 büyük zorluklarla sana cevap yazıyorum tek tek okuyup aklımda tuta tuta :))))
Canım o arkadaşım çok bilgiliydi bu konuda yağ yaktıkça açlık atakları olacak ama zamanla da alışıcaksın demişti alışırız üstesinden geliriz
Aynen canım 2 hafta denenebilir
Bayramda zor olmaz canım eşim çalışıyor Zaten pek bayram gibi olmuyor bana evde dinlenmece oluyor
Canım spor hormonları dengeliyor hepsine baktım tek tek ve spor hareket şart yazıyor çözümünde evet canım aslında herşeyi bozan kilo
Kız ben 101 kg yum zıplıyorum hopluyorum :)) ama başta yapamıyordum şimdi baya iyi oldum artar merak etme
Kızlar bi imalat işim çıktı onları hesaplamam Laz'ım dağılmadan öpüyorum sizi güzel eksiler görürüm inşallah gelince görüşürüz
harikasın canimCuma günü 109.1
Bugün 106.7
FARK 2.4
YÜZDE 2.19
Supersinnnn. 60 lara mükemmel bir geçiş olmus
Cuma günü 109.1
Bugün 106.7
FARK 2.4
YÜZDE 2.19
Sorma çok mutlu oldumSupersinnnn. 60 lara mükemmel bir geçiş olmus
Sağol Seydam çok şükür 7lerde bittiAllahhh tebrik ederim canım
90 lara ne kaldı ki maşallah
Kızzzz hoşgeldin 6 lara tebrik ederim mükemmelsin vallahi
Az kaldı az inaniyorummmmAllahhh tebrik ederim canım
90 lara ne kaldı ki maşallah
Sağol Seydam çok şükür 7lerde bitti
Kolay gelsin canim. Monulerin iyiydi diye hatırlıyorum. O artı ödemdir kesinKızlar fındık bahçsindeyim, sabah çıkmadan acele tartıldım çıktım, yüzd hesaplama vs. öğle paudosunda yapsam şimdi güncel bildirim yapıp çıkmam gerekiyor.
Başlangıç 89,3
Geçen hafta 87,8
güncel 88,00
+200
Malesef eksi yapamadım, ama aşırı ödem var.
Akşam gelip, sabaha hazırlık yapıp yatıyoruz, sabah 5 te çıkıyoruz, dinlenmeye fırsat olmadı, ama pes etmek yok, İnşallah bugünden sonra işler hfifliyor.
Az kaldı az inaniyorummmm
kuzum ödem gider sen onu dert etme bak bu hafta 3. Cuman doldu lakin artıda dolayı listeye alamıyorum haftaya bomba gibi bekliyorum seni dikkat et kendineKızlar fındık bahçsindeyim, sabah çıkmadan acele tartıldım çıktım, yüzd hesaplama vs. öğle paudosunda yapsam şimdi güncel bildirim yapıp çıkmam gerekiyor.
Başlangıç 89,3
Geçen hafta 87,8
güncel 88,00
+200
Malesef eksi yapamadım, ama aşırı ödem var.
Akşam gelip, sabaha hazırlık yapıp yatıyoruz, sabah 5 te çıkıyoruz, dinlenmeye fırsat olmadı, ama pes etmek yok, İnşallah bugünden sonra işler hfifliyor.
valla canım ya 100 üstünden burayaNerden nerelere be
90larne ki 80 i 70 i 60 i devireceksinAz kaldı az inaniyorummmm
kuzum ödem gider sen onu dert etme bak bu hafta 3. Cuman doldu lakin artıda dolayı listeye alamıyorum haftaya bomba gibi bekliyorum seni dikkat et kendine
valla canım ya 100 üstünden buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?