- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.641
Bende şok
Bu kiloda süper eksi tebrkler canımKilo bildirimim
Geçen hafta
58.9
Bugün 58.1
Fark 0.8
%1.36
Kızlar fındık bahçsindeyim, sabah çıkmadan acele tartıldım çıktım, yüzd hesaplama vs. öğle paudosunda yapsam şimdi güncel bildirim yapıp çıkmam gerekiyor.
Başlangıç 89,3
Geçen hafta 87,8
güncel 88,00
+200
Malesef eksi yapamadım, ama aşırı ödem var.
Akşam gelip, sabaha hazırlık yapıp yatıyoruz, sabah 5 te çıkıyoruz, dinlenmeye fırsat olmadı, ama pes etmek yok, İnşallah bugünden sonra işler hfifliyor.
kuzum ödem gider sen onu dert etme bak bu hafta 3. Cuman doldu lakin artıda dolayı listeye alamıyorum haftaya bomba gibi bekliyorum seni dikkat et kendine
valla canım ya 100 üstünden buraya
Hasta olunca uykusuz kalınca birde çocukla birlikte olunca böyle oldu sanırım yoksa farklı bişey yapmadım canmOoooooooo süpersin ne yaptın bu hafta farklı bize de anlat hemen uygulayalım :)
Olur canım sizde bu azim olduktan sonraMenülerin güzeldi canım gidecek inşallah bırakma yeterki
Darısı bize
İnşallah bugünden sonra buraya daha çok müdahil olurum.kuzum ödem gider sen onu dert etme bak bu hafta 3. Cuman doldu lakin artıda dolayı listeye alamıyorum haftaya bomba gibi bekliyorum seni dikkat et kendine
Kuzucuğa geçmiş olsun Bahar, size de kolay gelsin.Günaydınnnnn herkese
Ben hala abimgildeyim kahvaltı yapcaz şimdi bide gelmişken evi temizleyim dedim yengem omerle yapamıyo birkaç gündür omerde hasta grip olmuş kuzum zor nefes alıyor iştahı hiç yok
Saol canım benimKuzucuğa geçmiş olsun Bahar, size de kolay gelsin.
Ay insallah çok teşekkür ederimTabi az kaldı sen bu azimle yolu kısaltıcaksın inanıyorum
Aminnnnn90larne ki 80 i 70 i 60 i devireceksin
Rabbim nasip etsin insallah
Mükemmel olmuş canım tebrik ederim.
Süper edibem
kız bir senin gibi görümcem olmadı kuzuya geçmiş olsun tartı olarak aksamı mı baz alicaz keşke bugün tartilabilseydin kuzmGünaydınnnnn herkese
Ben hala abimgildeyim kahvaltı yapcaz şimdi bide gelmişken evi temizleyim dedim yengem omerle yapamıyo birkaç gündür omerde hasta grip olmuş kuzum zor nefes alıyor iştahı hiç yok
Peş etmek bizim lugatta yok sekerim. Haftaya bomba gibi geleceksin eminimİnşallah bugünden sonra buraya daha çok müdahil olurum.
Haftaya bomba gibi eksiler ümidiyle pes etmeyecem..
Kız 77 ne hesaplarımGünaydın kızlar umarım tartılar yùzlerı guldurmustur
Ben bıldırıyım hemen
Gecen cuma 77.5
Bugun 77.1
Misafire ragmen ucuz atlattım artı cıkmamam mucize
askrhpozitif kaptanım esimin tel gırıyorum hesap makinasını bulamadım :)
Yuzdeyı hesaplarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?