- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.661
Gorduklerım dogrumu kaptan nasıl kìlodur o õyle hey maşallah tebrik ederim cok mutlu oldum canımHasta olunca uykusuz kalınca birde çocukla birlikte olunca böyle oldu sanırım yoksa farklı bişey yapmadım canm
Maşallah Merve çok mutlu oldum, sen 68 isterken 67'lere düşmüşsün. Yüzden göz kamaştırıyor.
Neyseki artın çok değil canım, toparlarsın, hem işler hafifleyince ödem de azalır.Kızlar fındık bahçsindeyim, sabah çıkmadan acele tartıldım çıktım, yüzd hesaplama vs. öğle paudosunda yapsam şimdi güncel bildirim yapıp çıkmam gerekiyor.
Başlangıç 89,3
Geçen hafta 87,8
güncel 88,00
+200
Malesef eksi yapamadım, ama aşırı ödem var.
Akşam gelip, sabaha hazırlık yapıp yatıyoruz, sabah 5 te çıkıyoruz, dinlenmeye fırsat olmadı, ama pes etmek yok, İnşallah bugünden sonra işler hfifliyor.
Bence menülerin böyle bir sonucun habercisiydi, baya ölçülü yiyorsun. Bir ara dönüp bakmayı düşünüyorum bu haftaki menülerineHasta olunca uykusuz kalınca birde çocukla birlikte olunca böyle oldu sanırım yoksa farklı bişey yapmadım canm
Aynen ablam akşamı baz alalımSüper edibem
kız bir senin gibi görümcem olmadı kuzuya geçmiş olsun tartı olarak aksamı mı baz alicaz keşke bugün tartilabilseydin kuzm
Bìlìnč altı 70altını hala kabullenemedı:)67.1 oKız 77 ne hesaplarım
Liste bı harıka ne guzel kilolar verilmis tebrik ederim hepinize diyetdaşlarım***9.TAKIM 530. Etap***
seydan94 (58,9/58.1/0.8/%1.36)
ayulduzz(67,5/67,1/0,4/%0,59)
befitlady(67,6
Edibe12 (86,7/85,7/1/%1,15)
askrhpozitif(70,1/67,6/2,5/%3,57)
mefkurem (92,6
CeruleanSins(106,9/106,5/0,4/%0,37)+0,6 gr tartı farkı eklendi
plasticwoman(102,9/101,8/1,1/%1,06)
ervam44(109.1/106,7/2,4/%2,20)
9.Takım ortalama :
ADAY LİSTESİ
pufss(79,3)yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
KUBAR (67.8///)30.07.17 b.kilo:67.8 hdf :
Pembesepet(83,5)yeni üye baş.tar.27/07/17 b.kilo:84 hdf:65
mehlikatun(87,8/)yeni üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 b.kilo:89,3
Freeliste
Ekim2009(91,4)
valla bende beklemiyordum dilekGorduklerım dogrumu kaptan nasıl kìlodur o õyle hey maşallah tebrik ederim cok mutlu oldum canım
aynen canım çok şükürMaşallah Merve çok mutlu oldum, sen 68 isterken 67'lere düşmüşsün. Yüzden göz kamaştırıyor.
Neyseki artın çok değil canım, toparlarsın, hem işler hafifleyince ödem de azalır.
Bence menülerin böyle bir sonucun habercisiydi, baya ölçülü yiyorsun. Bir ara dönüp bakmayı düşünüyorum bu haftaki menülerine
Bìlìnč altı 70altını hala kabullenemedı:)67.1 o
Önemli olan sürdürülebilir olması canım, madem memnunsun devam etBen bu şekilde beslenmeyi sevdim. Karatay diyetine benziyor sanirim bu şekil. Arada açlık hiç hissetmedim. Kiraz sapı demledim sonra bir bitki çayı içtim derken söz gelmedi. Kilo vermem durana kadar bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ki bu şekilde beslenmeyi hayat boyu devam ettirebilirim
Bilmiyorum ki. Eşim her sabah bunu yapar kendine. Ben de içerdim ama bu sefer ki etkisini kadarini görmemiştim. Maydonoz bir limon ve suyu koyup rondodan çekiyor. Dün akşam üşendim yapmaya. Yapaydım eksiye katkısı olurdu belkim
Çok iyi Ceyda tebrik ederimKahve işe yaradı gördüm 101,8 kendimi biliyorum çünkü :))
Geçen hafta 102,9
Güncel 101,8
Fark : 1,1 kg
Yüzde 1,06
Listeyi öne çıkarırsak yazalım bi bakayım ben
Geçmiş olsun Eda, bandan kurtulup gelebilmene sevindim. Belki yağdan daha fazla gitmiştir, yine de eksi olması bence yeterKilo bildirimim:
Geçen hafta 106,3
Bu hafta 106,5
Fark: -0,2
askrhpozitif kaptanım kilo verdim ama tartı farkım var.
Vayy Şeyda, yüzdeye gelKilo bildirimim
Geçen hafta
58.9
Bugün 58.1
Fark 0.8
%1.36
Aynen canım ben de hareketi arttırıyorum, bayram hedefine yaklaşmam lazımBu hafta bol bol hareket var bende:)
Uğraşıp cevap yazdığın için teşekkür ederim. Dediğin gibi açlık krizlerine de spora da zamanla alışırız.Edibe12 büyük zorluklarla sana cevap yazıyorum tek tek okuyup aklımda tuta tuta :))))
Canım o arkadaşım çok bilgiliydi bu konuda yağ yaktıkça açlık atakları olacak ama zamanla da alışıcaksın demişti alışırız üstesinden geliriz
Aynen canım 2 hafta denenebilir
Bayramda zor olmaz canım eşim çalışıyor Zaten pek bayram gibi olmuyor bana evde dinlenmece oluyor
Canım spor hormonları dengeliyor hepsine baktım tek tek ve spor hareket şart yazıyor çözümünde evet canım aslında herşeyi bozan kilo
Kız ben 101 kg yum zıplıyorum hopluyorum :)) ama başta yapamıyordum şimdi baya iyi oldum artar merak etme
Kızlar bi imalat işim çıktı onları hesaplamam Laz'ım dağılmadan öpüyorum sizi güzel eksiler görürüm inşallah gelince görüşürüz
Erva seni tutabilene aşk olsun, ne güzel veriyorsun maşallah. Yok kardeş ben artık kimseye az yedin filan demeyeyim, kendim de başarabilirsem biraz daha az yiyeyim. Ne güzel böyle her hafta iki buçuk iki buçuk gitse, ne süper valla.Cuma günü 109.1
Bugün 106.7
FARK 2.4
YÜZDE 2.19
Günaydın kızlar umarım tartılar yùzlerı guldurmustur
Ben bıldırıyım hemen
Gecen cuma 77.5
Bugun 77.1
Misafire ragmen ucuz atlattım artı cıkmamam mucize
askrhpozitif kaptanım esimin tel gırıyorum hesap makinasını bulamadım :)
Yuzdeyı hesaplarmısın
Önemli olan sürdürülebilir olması canım, madem memnunsun devam etO zaman daha etkili diyorsan ben de maydanozu öyle deneyeyim.
Çok iyi Ceyda tebrik ederim
Geçmiş olsun Eda, bandan kurtulup gelebilmene sevindim. Belki yağdan daha fazla gitmiştir, yine de eksi olması bence yeter
Vayy Şeyda, yüzdeye gelKuzum hızla kilo veriyorsun, kendimden utanıyorum sana bakınca, maşallah. Böyle tıkır tıkır hedefine ulaşırsın inşallah, çok az kaldı zaten
Aynen canım ben de hareketi arttırıyorum, bayram hedefine yaklaşmam lazım
Uğraşıp cevap yazdığın için teşekkür ederim. Dediğin gibi açlık krizlerine de spora da zamanla alışırız.
Erva seni tutabilene aşk olsun, ne güzel veriyorsun maşallah. Yok kardeş ben artık kimseye az yedin filan demeyeyim, kendim de başarabilirsem biraz daha az yiyeyim. Ne güzel böyle her hafta iki buçuk iki buçuk gitse, ne süper valla.
Teşekkür ederim Erva.Mükemmel olmuş canım tebrik ederim.
Sağol MerveSüper edibem
400 gr az mı bence iyi Dilek, haftaya menülerine biraz daha dikkat edersen daha fazla da olur, hedefe yaklaşsan da vücudun vermek de zorlanmıyor bence iyi maşallah.Günaydın kızlar umarım tartılar yùzlerı guldurmustur
Ben bıldırıyım hemen
Gecen cuma 77.5
Bugun 77.1
Yuzdeyı hesaplarmısın
Teşekkür ederim canımTebrikler canım
Sen onu havada karada halledersinTeşekkürler canım inşallah 3 kilo kaldı hedefe
Amin Ekim, inşallah hepimiz güzel haberler alırız. Sana da hayırlı cumalar...
Günaydın arkadaşlar,
Ne güzel bildirimler var öyle aman da aman. Benimki sizinkiler yanında sönük kalacak ama ben yine de sevindim
Kendi haftalık hedefimi tutturamasam da kaptanımın en az bir kilo verin sözünü tuttum
Günaydınnnnn herkese
Ben hala abimgildeyim kahvaltı yapcaz şimdi bide gelmişken evi temizleyim dedim yengem omerle yapamıyo birkaç gündür omerde hasta grip olmuş kuzum zor nefes alıyor iştahı hiç yok
Günaydın kızlar umarım tartılar yùzlerı guldurmustur
Ben bıldırıyım hemen
Gecen cuma 77.5
Bugun 77.1
Yuzdeyı hesaplarmısın
kilomu da bildireyim hemen
geçen hafta 91.4
bu hafta 90.7
fark -700gr
zaten geçen hafta +200 bildirim yapmıştım ödemdi büyük ihtimal 200 çıkarınca 500 gr hedefimi tutturdum :)
Bravo çok iyi vermişsin, geçen haftayı boşver, hedefini geçmişsinkilomu da bildireyim hemen
geçen hafta 91.4
bu hafta 90.7
fark -700gr
zaten geçen hafta +200 bildirim yapmıştım ödemdi büyük ihtimal 200 çıkarınca 500 gr hedefimi tutturdum :)
Teşekkür ederim Ceyda, beni spor konusunda motive edenlerden biri de sensin, bu ekside senin de payın varHedefini tutturdun farkında mısın :)
Süpersin süper
Geçmiş olsun canım tebrikler hedefini tutturdun
Kız bu ne dedim :))
:))
Süpersin canım hedefini geçtin
Süperiz süper bu hafta daha iyisini yaptık çok mutluyum bugün eve gidip dans edilen :)) ve herkes hedefini tutturdu haftalık :) haftalık hedefleri yine yazalım. :)
Edibe12 canom sen vakit ayırıp yazmışsın ben yazmam mı hiç :*
dayanamadım dün gece bağırsak çalıştıran bitki içtim (aşlık otu) wc sorunu beni deli ediyor , içmesem herhalde bu eksi bu kadar olmayacaktı :)Bravo çok iyi vermişsin, geçen haftayı boşver, hedefini geçmişsin
Olsun canım iyi yapmışsın.dayanamadım dün gece bağırsak çalıştıran bitki içtim (aşlık otu) wc sorunu beni deli ediyor , içmesem herhalde bu eksi bu kadar olmayacaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?