Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen ne yapıyon güzellik gezmelerdemisin
Ablacım alışverişteydim şimdi anneme geldim. Birazdan annemlerle tekrar çıkacağız. Şuan kahve yaptım kendime içiyorum. Aslında hiç sevmem ama zayıflama döneminde iyiymiş diye mecbur içiyorum. Ah bu kilolar neler yaptırıyorlar bize neler

Mefkurem sen çıktın mi bisikletle. O da güzel spor aslında.
Yok cnm yaa hava çok rüzgarlıydı bide serin
Çıkarsam kesin boğazlarım şişer
benim bronşlarım çok hassas
Benim kuaför işi kaldı bugün hafta içi giderim artık
Yemek yapıcam çocuklar gelir sonra
Erken bitersem sporu yaparım yoksa akşama kalacak

valla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorum
Bende önceden hiç t.kahvesi içmezdim çok acı gelirdi
Şimdi şekersizde içebiliyorum hemde severek :)

Çocuklar gelmeden yap en iyisi. Aksama olunca ben de tembellik yapıyorum.
Bu arada kahvenin yararı konusunda yanlış bilgi edinmedim değil mi. Tecrübeli hatunlar

valla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorum
Bende önceden hiç t.kahvesi içmezdim çok acı gelirdi
Şimdi şekersizde içebiliyorum hemde severek :)
Ben şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminim

Çocuklar gelmeden yap en iyisi. Aksama olunca ben de tembellik yapıyorum.
Bu arada kahvenin yararı konusunda yanlış bilgi edinmedim değil mi. Tecrübeli hatunlar
t.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklı
Karatay bile günde 2-3 tane için diyor tabiki şekersiz

Artık tembellik yok şekerim
Dün akşam 11 de başladım spora :)

Ben şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminim
şekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnm
Düşün ben önceden şekerli halini bile içemiyodum
Bikaç güne alışırsın
Sonra içmeyince insan arıyor

yemeğin adı belliyse pişmiş hazırmış kadar rahat oluyorum ben de, planlar tamamsa rüzgar azalırsa çıkarsın

hiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimet

sana bir tüyo vereyim gülüm :)
türk kahvesini az toz tarçın yada zencefille dene metobolizma hızını daha da arttırıyor tarçınlısı pek de güzel oluyor şekere ihtiyaç duymadan rahat içersin dene bak bakalım beğenecek misin

Selam kızlar nasıl gidiyor gün
Ben ogleden sonra ev bakmaya gittim kış girmeden halledeydik nasıl iyi olacak nasip bakalım
Şimdide salonu temizliyorum
Aslında en güzeli sabah erken kalkıp 3 günde bitirmek lazım bu temizlik işini oda oda yapınca evdede adam olunca bitmek bilmiyor bir türlü arayada misafir gezmeler çıktı iyce uzadı bı biteydi artık

Tarcinliyi geçen arkadasda dedi deniyim bı bakalim

Bende sabah kalkamadım bu bel agrisida tuzu biberi oldu akşam bı deniycem bende

t.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklı
Karatay bile günde 2-3 tane için diyor tabiki şekersiz

Artık tembellik yok şekerim
Dün akşam 11 de başladım spora :)
O zaman öğlen yemeksiz bölümlerimde kahve iceyim
şekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnm
Düşün ben önceden şekerli halini bile içemiyodum
Bikaç güne alışırsın
Sonra içmeyince insan arıyor
ben şeker tadını içecekte sevmiyorum. Bir toz tanesi kadar bile olsa istemem. kuru meyveyle denerim. Ama karataycimin insulin direnci olanlara meyveyi hiç kullanmayındedi ya. ondan yemek istememistim
531. Etap birincisi askrhpozitif tebrikler!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

tarçınlı kahve fikrini sevdim. yarın deneyeyim de bakalım tadını sever miyim. teşekkür ederim sekerim
Günlük 2,3 fincan içerim 1 türk kahvesi 1 filtre icersem 1 de neskafe bazen azıcık süt katarim şeker katmadigim için faydasını fazlasıyla görüyorum tok tutuyor en önemli si
kahve hakkında çok şey öğrendim bugün. hadi inşallah kilo vermeme katkısı olur

sevgili hatunlar. haşlanmış mısırın diyetteki yeri hakkında pek fikrim yok ama köyden topladığımız misirlardan gomecegim birazdan tabi midem alırsa. Akşam yemeği için iki kaşık sebze yemeği bir kase yoğurt salatalık domates koydum. iki kaşık yemeği ve yogurdu zor bitirdim. Şuan midem tıka basa dolu. Aslında bu kadar yemeğimi azaltmak istemiyorum ama midem küçülmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…