- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.001
Ablacım alışverişteydim şimdi anneme geldim. Birazdan annemlerle tekrar çıkacağız. Şuan kahve yaptım kendime içiyorum. Aslında hiç sevmem ama zayıflama döneminde iyiymiş diye mecbur içiyorum. Ah bu kilolar neler yaptırıyorlar bize nelerSen ne yapıyon güzellik gezmelerdemisin
Yok cnm yaa hava çok rüzgarlıydı bide serinMefkurem sen çıktın mi bisikletle. O da güzel spor aslında.
valla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorumAblacım alışverişteydim şimdi anneme geldim. Birazdan annemlerle tekrar çıkacağız. Şuan kahve yaptım kendime içiyorum. Aslında hiç sevmem ama zayıflama döneminde iyiymiş diye mecbur içiyorum. Ah bu kilolar neler yaptırıyorlar bize neler
Çocuklar gelmeden yap en iyisi. Aksama olunca ben de tembellik yapıyorum.Yok cnm yaa hava çok rüzgarlıydı bide serin
Çıkarsam kesin boğazlarım şişer
benim bronşlarım çok hassas
Benim kuaför işi kaldı bugün hafta içi giderim artık
Yemek yapıcam çocuklar gelir sonra
Erken bitersem sporu yaparım yoksa akşama kalacak
Ben şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminimvalla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorum
Bende önceden hiç t.kahvesi içmezdim çok acı gelirdi
Şimdi şekersizde içebiliyorum hemde severek :)
t.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklıÇocuklar gelmeden yap en iyisi. Aksama olunca ben de tembellik yapıyorum.
Bu arada kahvenin yararı konusunda yanlış bilgi edinmedim değil mi. Tecrübeli hatunlar
şekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnmBen şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminim
yemeğin adı belliyse pişmiş hazırmış kadar rahat oluyorum ben de, planlar tamamsa rüzgar azalırsa çıkarsınSağolasın cnm sanada kolay gelsin
Bende kahve içip ortalığı toplıcam
Yemek planım hazır
Evden çıkma yollarına bakayım :))biraz hava açarsa bisikletle giderim 30 dk falan sürer iyide olur ama bakalım
Yoksa araba öğleden sonra gelir geç kalırım
hiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimetKızlar birinciler sırlarını paylaşıyorsa yazdım kaptanımız etiket yapınca yazmak istedik mutlu oldum burayada yazayım, 3 ay olacak diyet yapalı ve zor günlerde oldu sıkıntılar vs ve siz olmasanız devam edemezdim her seferinde hadi kalk devam et diyemezdim kendime iyi ki vardınız, bu uzun yolda birbirimize iyi ki yoldaş oluyoruz :*
Oy oyy
Hadi bakalım sustummm
sana bir tüyo vereyim gülüm :)Ablacım alışverişteydim şimdi anneme geldim. Birazdan annemlerle tekrar çıkacağız. Şuan kahve yaptım kendime içiyorum. Aslında hiç sevmem ama zayıflama döneminde iyiymiş diye mecbur içiyorum. Ah bu kilolar neler yaptırıyorlar bize neler
Günlük 2,3 fincan içerim 1 türk kahvesi 1 filtre icersem 1 de neskafe bazen azıcık süt katarim şeker katmadigim için faydasını fazlasıyla görüyorum tok tutuyor en önemli si
Tarcinliyi geçen arkadasda dedi deniyim bı bakalimsana bir tüyo vereyim gülüm :)
türk kahvesini az toz tarçın yada zencefille dene metobolizma hızını daha da arttırıyor tarçınlısı pek de güzel oluyor şekere ihtiyaç duymadan rahat içersin dene bak bakalım beğenecek misin
Bende sabah kalkamadım bu bel agrisida tuzu biberi oldu akşam bı deniycem bendeYok cnm yaa hava çok rüzgarlıydı bide serin
Çıkarsam kesin boğazlarım şişer
benim bronşlarım çok hassas
Benim kuaför işi kaldı bugün hafta içi giderim artık
Yemek yapıcam çocuklar gelir sonra
Erken bitersem sporu yaparım yoksa akşama kalacak
O zaman öğlen yemeksiz bölümlerimde kahve iceyimt.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklı
Karatay bile günde 2-3 tane için diyor tabiki şekersiz
Artık tembellik yok şekerim
Dün akşam 11 de başladım spora :)
ben şeker tadını içecekte sevmiyorum. Bir toz tanesi kadar bile olsa istemem. kuru meyveyle denerim. Ama karataycimin insulin direnci olanlara meyveyi hiç kullanmayındedi ya. ondan yemek istememistimşekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnm
Düşün ben önceden şekerli halini bile içemiyodum
Bikaç güne alışırsın
Sonra içmeyince insan arıyor
531. Etap birincisiaskrhpozitif tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
tarçınlı kahve fikrini sevdim. yarın deneyeyim de bakalım tadını sever miyim. teşekkür ederim sekerimsana bir tüyo vereyim gülüm :)
türk kahvesini az toz tarçın yada zencefille dene metobolizma hızını daha da arttırıyor tarçınlısı pek de güzel oluyor şekere ihtiyaç duymadan rahat içersin dene bak bakalım beğenecek misin
kahve hakkında çok şey öğrendim bugün. hadi inşallah kilo vermeme katkısı olurGünlük 2,3 fincan içerim 1 türk kahvesi 1 filtre icersem 1 de neskafe bazen azıcık süt katarim şeker katmadigim için faydasını fazlasıyla görüyorum tok tutuyor en önemli si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?