Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ana önceki alıntılar gitti

Kolay gelsin canım bulursunuz inşallah kv ile yaşıyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam

bugünkü mönüm
10.00
haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık

15.00
iki fincan kahve

19.00
2 kasık sebze yemeği
Bir kase yoğurt

20.00
Bir ya da yarim haşlanmış mısır. Şuan kestiremiyorum :))

su 1.5 litre olmamıştır ne yazıkki
Spor 50 dakika yürüyüş

Menümü yazayım 14:45 gibi uyandım uyudum uyandım :)) iyice enerji depoladım :))

15:30 gibi kahvaltı yaptım

2 dilim tost ekmeği tam buğday ekmeğin içini aldım tavaya biraz tereyağı koydum içine yumurta kırdım çok az da peynir koydum öyle pişirdim

2 yumurtalı 2 tam buğday ekmek yedim
Siyah zeytin
1 domates
2-3 minik acı biber yedim

Dışarı çıktım Hale'n dışardayım ve tokum daha yemeyeceğim yemek eve geçince sporumu yapmaya çalışıcam bi arkadaşa gidicez birde annemlere dondurma yedirmeye belki yapamaya bilirim dün spor yapamadım

Hoşgeldin canım burada güzel kg verirsin takımın enerjisi ve desteği çok güzel hayırlı olsun

Kız bu saatten sonra yemek yiyene kadar dışarda salata yeseydin ya. gece açlıkla uğraşmazsın hem.
Ay canimcim istersen annenle birlikte dondurma ye. üç dört top ohhh miss.

valla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorum
Bende önceden hiç t.kahvesi içmezdim çok acı gelirdi
Şimdi şekersizde içebiliyorum hemde severek :)

Ben şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminim

Bende bir alisabilsem severek içerim aslında ama alışkanlık olmadığından aklıma bile gelmiyor

hiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimet
Aynen öyle, bende takım ruhuyla daha güzel yollar katettiğimize inanıyorum.
İyiki buradayız, ve biliyorum ki Herşey çok güzel olacak

Oww bak şimdi o iş değişir, olaya tarçın karıştıysa kaçırmamak lazım, hemen birazdan deniyorum

Allah yardımcın olsun canım. Ev işi bitsede, kadının işi bitmez. Herzaman illaki yapacak bir iş oluyo ben anlamıyorum nasıl oluyosa
Taşınma işleriniz varsa inşallah kış gelmeden halledersin.

Bu sıcakta az suyla nasıl idare edebiliyosun canım

bu arada misirima laf edeni ısırırım
cici mısır, tatlı mısır
Dondurma yemeni dört gözle bekleyenler var, takipteyiz
Kız bu saatten sonra yemek yiyene kadar dışarda salata yeseydin ya. gece açlıkla uğraşmazsın hem.

yaşasın kötülük

15 top yiycem :))

Yemeyeceğim yemek ve acıkmayacayım hıh :)

Dondurma yemeni dört gözle bekleyenler var, takipteyiz

yaşasın kötülük

Aaa hiç centilmen olmayan eski rakibim Yen'i rakibimi destekliyor ben bu oyunu bozarım :)

arada ki ince çizgi çok önemli :))
kendine güvendikçe zihin altını yönetim bedenine hükmetmen çok daha kolay olur, öz güvenin gitsin gidebildiği yere kadar hiç elleme
bende de fazlasıyla var bı zararını görmedim Allah'ın izniyle her işin altından kalkabilirim felsefeni aşıladı bana yetmemi:)

anacigim yaptı bana onu yumurtalısini zeytinyaglisini pek severim

___9.TAKIM ___
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ _______

1. @askrhpozitif %3.57

2. E ervam44 %2.20

3. @befitlady %1.48

takım bu haftaki gururlari eferin size

ama sen çok tatlısın
Çoğu kişi abla diyor sans yaşını ogrenebilirmiyim
Yazı dilin fikir fikir bir genç kız diyor bu Ekim ama merak ettim gerçek yaşını

oy kuzuma kıyamam Rabbim şifa versin

önceden güzeldi de şimdi pek emin değilim :)
insanlardan kazık yiyip kullanılınca temkinli olmayı öğreniyor insan
aman kullanan olacağıma kullanılan olurum daha iyi
bende hep derim haksızlık yapicagima haksızlığa ugrayim yeterki Rabbimin mahzun kulu olarak ettiğim duam kabul olur belki

Bu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))

Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem
taytlı bir foton var ya abla çubuk kraker gibi olan bu sene beyaz pantolonla aynı fotoyu istiyoruz senden ona gore

ben dayanamadım geçen sene aldım beyaz pantolonları hem de 2 tane şimdi totoşumda durmuyorlar :))
bendede var ama yaşlanıyorum galiba sıkıya gelemiyorum tiril tiril olacak kiyafetim benim

Günaydın. 2.5 saatir üzüm topladım şimdi dinleniyorum. Birazdan devam edeceğiz:)
İnşallah vucud kardio yerine saymıştır onu:)
spor listesine kendimiz ekleriz olmami

aynen öyle ne gençler var çevremde kanı çekilmişler elde tel kafayı bı gomuyolar ne bir coşku ne bir adrenalin:)Tam bogmalik

Ablam dört gözle okullar açılsın diye bakıyorum ,saat 2,5 yatiyim dediğimde benim cadı uyurmu deli etti beni 3 rahat geçmiştir sonra uyudum kalkamadım sabah 11 kadar bı telaş kahvaltı hazırla yedim toparladım ev bakmaya çıktım gelemedim
Misafirlerim gitti ablam
korkulur sizden altın kızlar:)

Bugün kuaföre gidecektim güzelliğime güzellik katmak için
Araba yok evde, bisikletle gidecektim hava çok rüzgarlı
Sonra duruma göre bakayım
Akşamada çocuklar gelecek
gittinmi mefkurem ne renke boyatican

senin dillere destan güzelliğin çekiciliğin varmış ,senin kinin ödü kopmuş kaparlar diye erken davranmış ne yapsın adamcağız haklı yüzü gönlü güzeli bulması kolay mı :)
Altına imzami atıyorum
Dünya güzelidir benim ablam
bende istiyorum ama işte orda bekleme derdine gitmiyorum ama hedefe ulaşınca boyaticam ödül niyetine

ceydacigim sende iyki varsın kan oldun can oldun bizi

kahve sevilmez mi verdiği enerji bile yeter

spor yapma hirsimi sana devrettim galiba bende tık yok :)

hiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimet
ben buralardan sonra anladimki cevremdeki kimseyle aynı dili konuşmuyormuşum kilo konusunda ya aman iyisin böyle derlerdi
Yada Zayifla bence derlerdi ama bunun için desteğe motive ye ihtiyacim vardı bu sözleri sadece gıcık ediyordu beni
Ama burası bir başka bana inanan, ben kilo verdim mi benim kadar sevinen kilo yüzünden çektiğim sıkıntıyı empati yapabilen aynı yoldan geçmiş diyet kardeşlerim var Rabbim hepimize hayırlı ettiğimiz bedenleri nasip etsin

ervacigim abartirsan ceydanin ekmeğine yağ sürmüş olursun ona göre yani:)

Ana önceki alıntılar gitti

Kolay gelsin canım bulursunuz inşallah kv ile yaşıyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam
evet kuzum kvle yaşıyorum
İnşallah canim

gayet iyi bence yarım yemişsindir kiyamamissindir sporuna

bu arada misirima laf edeni ısırırım
:))

sen genede ye birşeyler akşam bence

canım öyle valla yalan Dünya da oyalanip duruyoruz ömür biter iş bitmez demisler

11:30
2yumurtadan baharatlı omlet içine iki ince dilim kaçar koyup katladim yemede yanında yat oldu ama yedim ben:)
Domates salatalık
3 zeytin
Biraz peynir

4:00sutlu yulaf ezmesi

6 ,00
2 parça karpuz

8:00
Ayran 2 bardak
Salata
5 ızgara köfte
3lt su

güzel olmuş monun

midemin agrisindan ölüyorum. ah mısır ahhhh. iki kaşık yemekle yoğurdu zar zor yemiştim. hazirladigim salatalık domatesi yiyemezken ne diye mısır yedim bennn. ya kusmam ya da tuvalete cikabilmem gerekli rahatlamak icin. ayyyy ölüyorum ayy

Ohh nihayet pc başına geçtim kalavyeme kavuştum.
şöyle rahaat rahat yazayım menümü de
Sabah 10:00
1 kk peynir
iki kaşık melemen
3 zeytin
1 sivri biber

12:00
1 elma

öğle 15:00
bir tabak salata
1 üçgen dilim karpuz

akşam: 22:25
şekersiz tarçınlı türk kahve
2 küçük hurma
spor 55 dk
su 3,5 lt

@nanekekik

onun yenmenin intikamıni benim alacağımi biliyor sekerim.

Kız 15 top ye. parasını göndereyim. sen yeter ki 15 top ye gülüm

Hesap numaramı atıyorum :)

Yendiğim için beni tebrik etmediği için intikamı olamaz -_-

Yas yeme dedim sana :) ki ben centilmen birisiyim bak sana Yeme dedim :)

Sonradan şeyaptım ama kabul olmadı galiba
Helal olsun yemezsen o dondurmayı

Yemedim yemeyeceğim hayır olmadı dilime düştüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…