- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.021
Selam kızlar nasıl gidiyor gün
Ben ogleden sonra ev bakmaya gittim kış girmeden halledeydik nasıl iyi olacak nasip bakalım
Şimdide salonu temizliyorum
Aslında en güzeli sabah erken kalkıp 3 günde bitirmek lazım bu temizlik işini oda oda yapınca evdede adam olunca bitmek bilmiyor bir türlü arayada misafir gezmeler çıktı iyce uzadı bı biteydi artık
Merhaba @mefkurem in davetiyle geldim. Kendimden bahsedeyim. Sözde 1 yıldır kilo vermek istiyorum ama bir türlü başlamadım. 81 kiloydum tabi kilo vermek için niyetlendiğimde. Takımlandan birine katıldım fakat çaba gösteresim gelmeyince ocak ayında kendi isteğimle ayrıldım. Sonrasında ara ara listeye girmeksizin takımlara dahil olmaya niyetlendiysem de devam ettiremedim.
Şimdi son kez katılıyorum son kez çünkü sürekli başarısız olmaktan sıkıldım. Ve eylülde evleniyorum. bunun da büyük etkisi var elbette.
Şu anda 89.8 kiloyum. 9 gün sonra gelinlik provam var bu yüzden bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Yürüyüş ve jillianla destekleyeceğim.
Planlarım böyle işte.
Bu arada 30 yaşındayım ve çalışıyorum şimdilik. Koşuşturma içinde bir hayatım var.
Kız bu saatten sonra yemek yiyene kadar dışarda salata yeseydin ya. gece açlıkla uğraşmazsın hem.Menümü yazayım 14:45 gibi uyandım uyudum uyandım :)) iyice enerji depoladım :))
15:30 gibi kahvaltı yaptım
2 dilim tost ekmeği tam buğday ekmeğin içini aldım tavaya biraz tereyağı koydum içine yumurta kırdım çok az da peynir koydum öyle pişirdim
2 yumurtalı 2 tam buğday ekmek yedim
Siyah zeytin
1 domates
2-3 minik acı biber yedim
Dışarı çıktım Hale'n dışardayım ve tokum daha yemeyeceğim yemek eve geçince sporumu yapmaya çalışıcam bi arkadaşa gidicez birde annemlere dondurma yedirmeye belki yapamaya bilirim dün spor yapamadım
valla bende kilo verme aşkına sevmediğim şeyleri yiyorum
Bende önceden hiç t.kahvesi içmezdim çok acı gelirdi
Şimdi şekersizde içebiliyorum hemde severek :)
Ben şimdi çift fincan yaptım kendime. Bir çay kaşığından az kattım şeker. Zamanla sıfır şekere de alışırım eminim
Bende bir alisabilsem severek içerim aslında ama alışkanlık olmadığından aklıma bile gelmiyort.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklı
Karatay bile günde 2-3 tane için diyor tabiki şekersiz
Artık tembellik yok şekerim
Dün akşam 11 de başladım spora :)
şekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnm
Düşün ben önceden şekerli halini bile içemiyodum
Bikaç güne alışırsın
Sonra içmeyince insan arıyor
Aynen öyle, bende takım ruhuyla daha güzel yollar katettiğimize inanıyorum.hiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimet
Oww bak şimdi o iş değişir, olaya tarçın karıştıysa kaçırmamak lazım, hemen birazdan deniyorumsana bir tüyo vereyim gülüm :)
türk kahvesini az toz tarçın yada zencefille dene metobolizma hızını daha da arttırıyor tarçınlısı pek de güzel oluyor şekere ihtiyaç duymadan rahat içersin dene bak bakalım beğenecek misin
Allah yardımcın olsun canım. Ev işi bitsede, kadının işi bitmez. Herzaman illaki yapacak bir iş oluyo ben anlamıyorum nasıl oluyosaSelam kızlar nasıl gidiyor gün
Ben ogleden sonra ev bakmaya gittim kış girmeden halledeydik nasıl iyi olacak nasip bakalım
Şimdide salonu temizliyorum
Aslında en güzeli sabah erken kalkıp 3 günde bitirmek lazım bu temizlik işini oda oda yapınca evdede adam olunca bitmek bilmiyor bir türlü arayada misafir gezmeler çıktı iyce uzadı bı biteydi artık
Bu sıcakta az suyla nasıl idare edebiliyosun canımbugünkü mönüm
10.00
haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
15.00
iki fincan kahve
19.00
2 kasık sebze yemeği
Bir kase yoğurt
20.00
Bir ya da yarim haşlanmış mısır. Şuan kestiremiyorum :))
su 1.5 litre olmamıştır ne yazıkki
Spor 50 dakika yürüyüş
bu arada misirima laf edeni ısırırım
Dondurma yemeni dört gözle bekleyenler var, takipteyizMenümü yazayım 14:45 gibi uyandım uyudum uyandım :)) iyice enerji depoladım :))
2 dilim tost ekmeği tam buğday ekmeğin içini aldım tavaya biraz tereyağı koydum içine yumurta kırdım çok az da peynir koydum öyle pişirdim
Siyah zeytin
1 domates
Dışarı çıktım Hale'n dışardayım ve tokum daha yemeyeceğim yemek eve geçince sporumu yapmaya çalışıcam bi arkadaşa gidicez birde annemlere dondurma yedirmeye belki yapamaya bilirim dün spor yapamadım
Kız bu saatten sonra yemek yiyene kadar dışarda salata yeseydin ya. gece açlıkla uğraşmazsın hem.
Ay canimcim istersen annenle birlikte dondurma ye. üç dört top ohhh miss.
aklıma gelmiyor işte. bugün 1.5 litrelik su aldim. iki kez bitireceğim diye hedef koyarsam anca icerimBu sıcakta az suyla nasıl idare edebiliyosun canım
ha işte böyle. gerçi yarim bile yemedim ama şuanda midem çok ağrıyor. aşırı yemiş gibiyimcici mısır, tatlı mısır
Kız bu saatten sonra yemek yiyene kadar dışarda salata yeseydin ya. gece açlıkla uğraşmazsın hem.
Ay canimcim istersen annenle birlikte dondurma ye. üç dört top ohhh miss.
Dondurma yemeni dört gözle bekleyenler var, takipteyiz
yaşasın kötülük
onun yenmenin intikamıni benim alacağımi biliyor sekerim.Aaa hiç centilmen olmayan eski rakibim Yen'i rakibimi destekliyor ben bu oyunu bozarım :)
Kız 15 top ye. parasını göndereyim. sen yeter ki 15 top ye gülüm15 top yiycem :))
Yemeyeceğim yemek ve acıkmayacayım hıh :)
bende de fazlasıyla var bı zararını görmedim Allah'ın izniyle her işin altından kalkabilirim felsefeni aşıladı bana yetmemi:)arada ki ince çizgi çok önemli :))
kendine güvendikçe zihin altını yönetim bedenine hükmetmen çok daha kolay olur, öz güvenin gitsin gidebildiği yere kadar hiç elleme
anacigim yaptı bana onu yumurtalısini zeytinyaglisini pek severimmecbur becermezsem yarına yığılacak, bari önceden ayıklayayım dedim fasulye 4 kg küçük doğrayıp z. yağıyla kavurup biber az salça bol domatesle,tuzunu şekerini atıp iyice pişirip 1 tabaklık porsiyonlarla dondurucuya atıyorum kahvaltıda yada yemek yanına z. yağlı hazır da oluyor
takım bu haftaki gururlari eferin size___9.TAKIM ___
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ _______
1. @askrhpozitif %3.57
2. E ervam44 %2.20
3. @befitlady %1.48
ama sen çok tatlısınmefkurem bu bizim hatunlar çok hırslı, bize yaşlı muamelesi yapıyorlar ezip geçeriz havalarına girmiş hepsi ayrı ayrı farkındasın değil mi biri diyor 3 kg veririm pehh diğeri diyor 5 kg veririm metobolizmamla döverim sizi bunlara papuç bırakmasak iyi olur bizde eski toprak olmadık daha genciz amerikada yapılan istataistik sonuçlarına göre 18-76 yaş arası genç sayılıyor zaten biz daha yaşamın baharındayız yaaf
oy kuzuma kıyamam Rabbim şifa versingeçen sene çok yaptım komşulara bile verdim karşı komşumun çocuğu otistik taze fasulyeyi de çok sever yemeği beğenmezse yemez ve çok hırçın oluyor onun ki bittiğin de ben takviye ediyorum, allahtan benim yaptığımı çok severek yiyor kuzum:)
bahçesi olanlardan güzeli denk gelir inşallah yoksa nasıl pişerse pişsin tatsız oluyor
bende hep derim haksızlık yapicagima haksızlığa ugrayim yeterki Rabbimin mahzun kulu olarak ettiğim duam kabul olur belkiönceden güzeldi de şimdi pek emin değilim :)
insanlardan kazık yiyip kullanılınca temkinli olmayı öğreniyor insan
aman kullanan olacağıma kullanılan olurum daha iyi
taytlı bir foton var ya abla çubuk kraker gibi olan bu sene beyaz pantolonla aynı fotoyu istiyoruz senden ona goreBu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))
Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem
bendede var ama yaşlanıyorum galiba sıkıya gelemiyorum tiril tiril olacak kiyafetim benimben dayanamadım geçen sene aldım beyaz pantolonları hem de 2 tane şimdi totoşumda durmuyorlar :))
İnşallah vucud kardio yerine saymıştır onu:)Günaydın. 2.5 saatir üzüm topladım şimdi dinleniyorum. Birazdan devam edeceğiz:)
spor listesine kendimiz ekleriz olmamiGünaydın kızlar bu hafta sonu biraz yoğunum elimden geldiğince okumaya calisiyorum lakin cevap veremiyorum herkese çok teşekkür ederim
Eylül hedefleri aklımda güncel liste ilk sayfada var eğer biri ordan alip yapabilirse çok iyi olur yapamaz ise ben pazartesi anca yaparım sanırım
Birde nanekekik listeyi yapamayacak tatil dönüşüne kadar ya herkes kendini ekleyerek liste devam etsin yada bir arkadaşımız gönüllü olsun
aynen öyle ne gençler var çevremde kanı çekilmişler elde tel kafayı bı gomuyolar ne bir coşku ne bir adrenalin:)Tam bogmalikKız erva bunu bahar yada şeyda söylese anlıcamda sende 18 lik çıtır değilsin heraldehem kaç yaşında olduğun değil, o yaşta nasıl göründüğün önemli bizde de güzellik desen var hava desen var tecrübede var, azıcıkk bi fazla kilomuz var onuda verdikmi çoğu gencim diyenlere taş çıkartırız
Ablam dört gözle okullar açılsın diye bakıyorum ,saat 2,5 yatiyim dediğimde benim cadı uyurmu deli etti beni 3 rahat geçmiştir sonra uyudum kalkamadım sabah 11 kadar bı telaş kahvaltı hazırla yedim toparladım ev bakmaya çıktım gelemedimSabah içtimasına gelmeyen güzeller nerde bakayım
@Edibe12 edibe akşamda gelemedin bugünde misafir vardı heralde mutfaklamı boğuşuyon
plasticwoman ceyda temizliğime başladın
ekim2009 sen de işleremi giriştin bebek
Fitt_anne dilek normalde kalkınca gelir ama daha kalkmadınmı kızz misafiride gönderdiniz heralde
@befitlady bahar abingilde işe başlamadan bi uğrasaydınya güzelim :)
korkulur sizden altın kızlar:)
gittinmi mefkurem ne renke boyaticanBugün kuaföre gidecektim güzelliğime güzellik katmak için
Araba yok evde, bisikletle gidecektim hava çok rüzgarlı
Sonra duruma göre bakayım
Akşamada çocuklar gelecek
Altına imzami atıyorumsenin dillere destan güzelliğin çekiciliğin varmış ,senin kinin ödü kopmuş kaparlar diye erken davranmış ne yapsın adamcağız haklı yüzü gönlü güzeli bulması kolay mı :)
bende istiyorum ama işte orda bekleme derdine gitmiyorum ama hedefe ulaşınca boyaticam ödül niyetineevet cnm taa ramazandan beri gidecem bi gidemedim
Orda 2-3 saat geçirmek sıkıcı oluyor
Saçım boyalı zaten kırmızıya :))dipleri çıktı iyice hiç hoş durmuyor
diğer mesajlarını görüyosan yapmamışındır
Bazen sayfa yenileyince bi mesaj önceki sayfada kalabiliyor
O kişinin profiline girip göz ardı et, yerine basınca mesajları görünmüyor
ceydacigim sende iyki varsın kan oldun can oldun biziKızlar birinciler sırlarını paylaşıyorsa yazdım kaptanımız etiket yapınca yazmak istedik mutlu oldum burayada yazayım, 3 ay olacak diyet yapalı ve zor günlerde oldu sıkıntılar vs ve siz olmasanız devam edemezdim her seferinde hadi kalk devam et diyemezdim kendime iyi ki vardınız, bu uzun yolda birbirimize iyi ki yoldaş oluyoruz :*
kahve sevilmez mi verdiği enerji bile yeterAblacım alışverişteydim şimdi anneme geldim. Birazdan annemlerle tekrar çıkacağız. Şuan kahve yaptım kendime içiyorum. Aslında hiç sevmem ama zayıflama döneminde iyiymiş diye mecbur içiyorum. Ah bu kilolar neler yaptırıyorlar bize neler
spor yapma hirsimi sana devrettim galiba bende tık yok :)t.kahvesi hem meto hızlandırıyor hemde sağlıklı
Karatay bile günde 2-3 tane için diyor tabiki şekersiz
Artık tembellik yok şekerim
Dün akşam 11 de başladım spora :)
şekersiz yanında 1 tane kuru meyve yiyebilirsin cnm
Düşün ben önceden şekerli halini bile içemiyodum
Bikaç güne alışırsın
Sonra içmeyince insan arıyor
ben buralardan sonra anladimki cevremdeki kimseyle aynı dili konuşmuyormuşum kilo konusunda ya aman iyisin böyle derlerdihiçbirimiz uzun süreli tek devam edebileceğimizi sanmıyorum, cidden burası ve buradaki altın kalpli güzel ruhlu kızlarla bir arada olmak büyük nimet
selaaaamlar 9. takımın fit güzel kızları :)
@mefkurem ablam sabah öyle acele cıktımkı evden kahvaltıyı bıle evde yapamadım orda yaptım
evın esyalarının toplanması bitti cok sükür yarın temızlık var sadece
aksam yemegımı yiyip sonra gecmıs yapıp hemen gelıyorum
Kolay gelsin canım, galiba sen her eve lazım olan ailenin genç kizisin:)
Benimde kuzen öyledir temizlikte taşınma da çocukta herkesin yanındadır
ervacigim abartirsan ceydanin ekmeğine yağ sürmüş olursun ona göre yani:)sevgili hatunlar. haşlanmış mısırın diyetteki yeri hakkında pek fikrim yok ama köyden topladığımız misirlardan gomecegim birazdan tabi midem alırsa. Akşam yemeği için iki kaşık sebze yemeği bir kase yoğurt salatalık domates koydum. iki kaşık yemeği ve yogurdu zor bitirdim. Şuan midem tıka basa dolu. Aslında bu kadar yemeğimi azaltmak istemiyorum ama midem küçülmeye basladi
evet kuzum kvle yaşıyorumAna önceki alıntılar gitti
Kolay gelsin canım bulursunuz inşallah kv ile yaşıyordun sanırım yanlış hatırlamıyorsam
gayet iyi bence yarım yemişsindir kiyamamissindir sporunabugünkü mönüm
10.00
haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık domates
10-15 çiğ fındık
15.00
iki fincan kahve
19.00
2 kasık sebze yemeği
Bir kase yoğurt
20.00
Bir ya da yarim haşlanmış mısır. Şuan kestiremiyorum :))
su 1.5 litre olmamıştır ne yazıkki
Spor 50 dakika yürüyüş
:))bu arada misirima laf edeni ısırırım
sen genede ye birşeyler akşam benceMenümü yazayım 14:45 gibi uyandım uyudum uyandım :)) iyice enerji depoladım :))
Siyah zeytin
1 domates
canım öyle valla yalan Dünya da oyalanip duruyoruz ömür biter iş bitmez demislerBende bir alisabilsem severek içerim aslında ama alışkanlık olmadığından aklıma bile gelmiyor
Aynen öyle, bende takım ruhuyla daha güzel yollar katettiğimize inanıyorum.
İyiki buradayız, ve biliyorum ki Herşey çok güzel olacak
Oww bak şimdi o iş değişir, olaya tarçın karıştıysa kaçırmamak lazım, hemen birazdan deniyorum
Allah yardımcın olsun canım. Ev işi bitsede, kadının işi bitmez. Herzaman illaki yapacak bir iş oluyo ben anlamıyorum nasıl oluyosa
Taşınma işleriniz varsa inşallah kış gelmeden halledersin.
Bu sıcakta az suyla nasıl idare edebiliyosun canım
cici mısır, tatlı mısır
Dondurma yemeni dört gözle bekleyenler var, takipteyiz
yaşasın kötülük
yarımı da bitiremedim yagayet iyi bence yarım yemişsindir kiyamamissindir sporuna
güzel olmuş monun11:30
2yumurtadan baharatlı omlet içine iki ince dilim kaçar koyup katladim yemede yanında yat oldu ama yedim ben:)
Domates salatalık
3 zeytin
Biraz peynir
4:00sutlu yulaf ezmesi
6 ,00
2 parça karpuz
8:00
Ayran 2 bardak
Salata
5 ızgara köfte
3lt su
Sonradan şeyaptım ama kabul olmadı galiba15 top yiycem :))
Yemeyeceğim yemek ve acıkmayacayım hıh :)
Aaa hiç centilmen olmayan eski rakibim Yen'i rakibimi destekliyor ben bu oyunu bozarım :)
onun yenmenin intikamıni benim alacağımi biliyor sekerim.
Kız 15 top ye. parasını göndereyim. sen yeter ki 15 top ye gülüm
midemin agrisindan ölüyorum. ah mısır ahhhh. iki kaşık yemekle yoğurdu zar zor yemiştim. hazirladigim salatalık domatesi yiyemezken ne diye mısır yedim bennn. ya kusmam ya da tuvalete cikabilmem gerekli rahatlamak icin. ayyyy ölüyorum ayy
Sonradan şeyaptım ama kabul olmadı galiba
Helal olsun yemezsen o dondurmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?