- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.961
geçen sene çok yaptım komşulara bile verdim karşı komşumun çocuğu otistik taze fasulyeyi de çok sever yemeği beğenmezse yemez ve çok hırçın oluyor onun ki bittiğin de ben takviye ediyorum, allahtan benim yaptığımı çok severek yiyor kuzum:)Valla her ne olursa olsun hazır yemek iyi oluyor
Burda bakkaldakiler pek güzel olmuyoda
Bahçesi olanlar satıyo bazen
Bende biraz almam lazım
Senin ne güzel bi kalbin var cnm yaageçen sene çok yaptım komşulara bile verdim karşı komşumun çocuğu otistik taze fasulyeyi de çok sever yemeği beğenmezse yemez ve çok hırçın oluyor onun ki bittiğin de ben takviye ediyorum, allahtan benim yaptığımı çok severek yiyor kuzum:)
bahçesi olanlardan güzeli denk gelir inşallah yoksa nasıl pişerse pişsin tatsız oluyor
önceden güzeldi de şimdi pek emin değilim :)Senin ne güzel bi kalbin var cnm yaa
Bu hafta kim 1.olacak görecekler kızzzmefkurem bu bizim hatunlar çok hırslı, bize yaşlı muamelesi yapıyorlar ezip geçeriz havalarına girmiş hepsi ayrı ayrı farkındasın değil mi biri diyor 3 kg veririm pehh diğeri diyor 5 kg veririm metobolizmamla döverim sizi bunlara papuç bırakmasak iyi olur bizde eski toprak olmadık daha genciz amerikada yapılan istataistik sonuçlarına göre 18-76 yaş arası genç sayılıyor zaten biz daha yaşamın baharındayız yaaf
Aman be güzelim halk bilmezse hâlk bilir demişlerönceden güzeldi de şimdi pek emin değilim :)
insanlardan kazık yiyip kullanılınca temkinli olmayı öğreniyor insan
aman kullanan olacağıma kullanılan olurum daha iyi
ben dayanamadım geçen sene aldım beyaz pantolonları hem de 2 tane şimdi totoşumda durmuyorlar :))Bu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))
Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem
öyle tabi artık insan seçiyorum enerjimi hak etmeyene harcamıyorum kendime kullanıyorum zayıflıyorum :)Aman be güzelim halk bilmezse hâlk bilir demişler
Evet canım merkezdeyim ben , köyde kendi evim var kv ayrı evde,Senin ev merkezdemi cnm
Şimdi kv gillemisin
Sende tatilden bi geldin işin altında kaldın
tabi çok çalış bol kalori yak rakibecim
Çünkü bende armut toplamıyom
Merak etmene gerek yok tatlım tabiki ben :))Ervacigim tüm gün karbonhidrat yemem dengelerim diye düşünmüştüm
Bu arada çok tatlı bi ikili oldunuz ceydayla ikinizde birbirinizden azimli valla merak ediyorum şimdiden cuma günü kim alır bu yarışı diye
Ervam44 derecelere doymuyordu. Bu hafta da aynı olacak___9.TAKIM ___
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ _______
1. @askrhpozitif %3.57
2. E ervam44 %2.20
3. @befitlady %1.48
Ay canım siz yaşlılık bunalımına mi girdiniz kıyamam sizeeBu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))
Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem
Sen dün nerelerdeydin fıstıkPofffr bütün alıntılarım gitmiş
Sen dün nerelerdeydin fıstık
Iyi yapmışınız cnmAzıcık gezdik te ablacım kızlarla geçmiş yapıp alıntı yaptım bir sürü ama gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?