Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla her ne olursa olsun hazır yemek iyi oluyor
Burda bakkaldakiler pek güzel olmuyoda
Bahçesi olanlar satıyo bazen
Bende biraz almam lazım
geçen sene çok yaptım komşulara bile verdim karşı komşumun çocuğu otistik taze fasulyeyi de çok sever yemeği beğenmezse yemez ve çok hırçın oluyor onun ki bittiğin de ben takviye ediyorum, allahtan benim yaptığımı çok severek yiyor kuzum:)
bahçesi olanlardan güzeli denk gelir inşallah yoksa nasıl pişerse pişsin tatsız oluyor

Senin ne güzel bi kalbin var cnm yaa

Bu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))

Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem

Senin ev merkezdemi cnm
Şimdi kv gillemisin
Sende tatilden bi geldin işin altında kaldın
Evet canım merkezdeyim ben , köyde kendi evim var kv ayrı evde,
İşin altından çıktım biraz biraz azalıyor inşallah, sonra bayram düğün okullr açılınca full rahatlık inşallah

Biz edayla rakip olduk :))

Kız mehlika niye tebrik etmiyon rakibini :))
Mehlikatun

Kız haklı valla, arada kaçırdım yoğunluktan kendimi kaybettim, plasticwoman canım özür dilerim telaşeden diyemedim, ama ben başta demiştim seninle rakip olmak yürek istermiş
Eksiklerinin devamını diliyorum, çok çok tebrikler güzel insan

Yaaa bir ton alıntı yapmistim hepsi uçmuş ( günaydın hanımlar. Bugün alışveriş e çıkacağız gün içinde uğramam zor olabilir ama fırsat bulduğumda çökeceğim buraya.
Ceydacim hadi bugün temizlik yap spor yap birkaç gram ver. O gazla hafta ici yan gel yat tamam mı bebem

Günaydın kızlar bu hafta sonu biraz yoğunum elimden geldiğince okumaya calisiyorum lakin cevap veremiyorum herkese çok teşekkür ederim
Eylül hedefleri aklımda güncel liste ilk sayfada var eğer biri ordan alip yapabilirse çok iyi olur yapamaz ise ben pazartesi anca yaparım sanırım
Birde nanekekik listeyi yapamayacak tatil dönüşüne kadar ya herkes kendini ekleyerek liste devam etsin yada bir arkadaşımız gönüllü olsun

Merak etmene gerek yok tatlım tabiki ben :))

___9.TAKIM ___
_______BU HAFTANIN EN İYİLERİ _______

1. @askrhpozitif %3.57

2. E ervam44 %2.20

3. @befitlady %1.48

Ervam44 derecelere doymuyordu. Bu hafta da aynı olacak
Bu hafta kim 1.olacak görecekler kızzz
Sen hiç meraklanma :))

Ne yaşlısı anacım ben daha çubuk kraker olup saçımı uzatıp beyaz pontolon giyecem
Ay canım siz yaşlılık bunalımına mi girdiniz kıyamam sizee

Günaydınnnnn sevgili 9.takım

Mutlu huzurlu az kalorili bi hafta sonu diliyorum

askrhpozitif sende iyiki varsın bebeğim

Yalnız kızlar 1.ler topiğine yorum yazılmaz aklınızda olsun

Hadi bakalım ne var ne yok bugün planlarda

Benim rakibim çokdan çalışmaya başlamış bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…