- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #215.981
Kız erva bunu bahar yada şeyda söylese anlıcamda sende 18 lik çıtır değilsin heraldeAy canım siz yaşlılık bunalımına mi girdiniz kıyama
Anaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş
geldimmmmm:))Sabah içtimasına gelmeyen güzeller nerde bakayım
Edibe12 edibe akşamda gelemedin bugünde misafir vardı heralde mutfaklamı boğuşuyon
plasticwoman ceyda temizliğime başladın
ekim2009 sen de işleremi giriştin bebek
@ayulduzz dilek normalde kalkınca gelir ama daha kalkmadınmı kızz misafiride gönderdiniz heralde
befitlady bahar abingilde işe başlamadan bi uğrasaydınya güzelim :)
ben demiiiAnaaaa iyi insan lafının üstüne gelirmiş
ervamın yazısını senin alıntı da gördüm aradım aradım yok bulamadım yazıyı ben de niye görünmüyorKız erva bunu bahar yada şeyda söylese anlıcamda sende 18 lik çıtır değilsin heraldehem kaç yaşında olduğun değil, o yaşta nasıl göründüğün önemli bizde de güzellik desen var hava desen var tecrübede var, azıcıkk bi fazla kilomuz var onuda verdikmi çoğu gencim diyenlere taş çıkartırız
tabiki seeeen aşkitomben demiii
kız yoksa onu görünmezmi yaptın
senin dillere destan güzelliğin çekiciliğin varmış ,senin kinin ödü kopmuş kaparlar diye erken davranmış ne yapsın adamcağız haklı yüzü gönlü güzeli bulması kolay mı :)tabiki seeeen aşkitom
kız yoksa onu görünmezmi yaptın
He valla 15-16 da kaptılar bizim adamlar
senin koşturma başlayacak desene , rabbim hep böyle güzel koşturmalar nasip etsinBugün kuaföre gidecektim güzelliğime güzellik katmak için
Araba yok evde, bisikletle gidecektim hava çok rüzgarlı
Sonra duruma göre bakayım
Akşamada çocuklar gelecek
Ayyy sabah sabah şımarıklıkta çığır açıcamsenin dillere destan güzelliğin çekiciliğin varmış ,senin kinin ödü kopmuş kaparlar diye erken davranmış ne yapsın adamcağız haklı yüzü gönlü güzeli bulması kolay mı :)
geç kaldın bacım sabah gözünü açar açmaz şımaracaktın , neyse öğlen de olur :)Ayyy sabah sabah şımarıklıkta çığır açıcam
Gerçi öğlen olmuş
evet cnm taa ramazandan beri gidecem bi gidemedimsenin koşturma başlayacak desene , rabbim hep böyle güzel koşturmalar nasip etsin
saçını mı boyatacaksın
diğer mesajlarını görüyosan yapmamışındıraa bu arada görünmez nasıl yapılır ki bilmediğim bir şeye basmadım da cidden bilmeden mi yaptım acaba diğer mesajlarını gördüm ama
Sağolasın cnm sanada kolay gelsingeç kaldın bacım sabah gözünü açar açmaz şımaracaktın , neyse öğlen de olur :)
ben kalktım gidip arka odaları toparlıyım biraz , görüşürüz gülüm sana kolay gelsin akşama hazırlıkla uğraşırsın sen şimdi
listeler zorunluluk bana ters tepiyor strese giriyorum ben özgür takılmaya devam :)
Sabah içtimasına gelmeyen güzeller nerde bakayım
Edibe12 edibe akşamda gelemedin bugünde misafir vardı heralde mutfaklamı boğuşuyon
plasticwoman ceyda temizliğime başladın
ekim2009 sen de işleremi giriştin bebek
@ayulduzz dilek normalde kalkınca gelir ama daha kalkmadınmı kızz misafiride gönderdiniz heralde
befitlady bahar abingilde işe başlamadan bi uğrasaydınya güzelim :)
Oy oyyKız erva bunu bahar yada şeyda söylese anlıcamda sende 18 lik çıtır değilsin heraldehem kaç yaşında olduğun değil, o yaşta nasıl göründüğün önemli bizde de güzellik desen var hava desen var tecrübede var, azıcıkk bi fazla kilomuz var onuda verdikmi çoğu gencim diyenlere taş çıkartırız
Hadi bakalım sustummm
sende iyiki geldin bebeğimKızlar birinciler sırlarını paylaşıyorsa yazdım kaptanımız etiket yapınca yazmak istedik mutlu oldum burayada yazayım, 3 ay olacak diyet yapalı ve zor günlerde oldu sıkıntılar vs ve siz olmasanız devam edemezdim her seferinde hadi kalk devam et diyemezdim kendime iyi ki vardınız, bu uzun yolda birbirimize iyi ki yoldaş oluyoruz :*
Sen ne yapıyon güzellik gezmelerdemisinOy oyy
Hadi bakalım sustummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?