- 19 Haziran 2017
- 2.285
- 7.113
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.981
Malesef menülerim pek başarılı değildi, karbon ağırlıklı gitti. Kaçamak da oldu@mefkurem bı kaç kere biseyler hazırladım kendi bildiğime onu öyle yapmasaydin şöyle böyle niye öyle değince bir daha bişey demeden yapmamaya söz verdim kendime o yüzden yapmam abla zaten geçen bayramdan kırgınım biliyorsun
plasticwoman
@Mehlikatun harikasınız kızlar mehlikacim kuralları tekrar bir oku okey dersen ve bizi yarı yolda bırakmayacaksan listeye alıcam listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyorsun
Edibe12 canım menülerini pek hatırlamıyorum niye böyle oldu bu hafta
@mefkurem bı kaç kere biseyler hazırladım kendi bildiğime onu öyle yapmasaydin şöyle böyle niye öyle değince bir daha bişey demeden yapmamaya söz verdim kendime o yüzden yapmam abla zaten geçen bayramdan kırgınım biliyorsun
plasticwoman
@Mehlikatun harikasınız kızlar mehlikacim kuralları tekrar bir oku okey dersen ve bizi yarı yolda bırakmayacaksan listeye alıcam listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyorsun
Edibe12 canım menülerini pek hatırlamıyorum niye böyle oldu bu hafta
kız maşallah sana süpersinKilomu bildirsem mi :)) ay bi Boğaz ağrıysa uyandım((
Geçen hafta : 101,8
Güncel : 99,7
Fark : 2,1
Yüzde : 2,06
Hoşgeldin '9'lar fazla kalma :)
vayyy arap atı gibisin bir açıldın pir açıldın tebrikler şahane rakamPaketim bitmeküzere o sebepten hemen bildrim yapıyorum zabaanan
Başlangıç 89.3
Geçen Cuma 88.0
Güncel 85.8
fark -2,2
yüzde: 2.4
geçen haftaki artının acısı böyle çıkartılır
kız maşallah sana süpersinben memlekete gidip dönene kadar sen benim kiloya inersin inşallah
allah nasip ederse eşim de fikir değişmezse yarın sabah erkenden gidiyoruz ayın 10 nuna geri döneriz 2 hafta yokum 1 haftada yol ödemi evi temizle toparla kendime gelme olur 3 haftada bana yetişip geçeceksin gibime geliyorNezaman gidiş dönüş söyle bakayım ben sana söyleyeyim iner miyim inmez miyim .))
allah nasip ederse eşim de fikir değişmezse yarın sabah erkenden gidiyoruz ayın 10 nuna geri döneriz 2 hafta yokum 1 haftada yol ödemi evi temizle toparla kendime gelme olur 3 haftada bana yetişip geçeceksin gibime geliyor
az değil mi hedefin bayram da bol et yiyip tatlının sadece tadına bakarak geçirirsen protein çok etkili zayıflamada güzel eksi görürsün diye düşündüm, bence sen bayrama 1 hafta var 2 kg daha kesin verirsin15 eylül hedefim 98 olmaktı 96 olacağım sanırım ama Doğum günümde off vereceğim 1 gün sonraki hafta sabit olsam diyelim sonra ki hafta 1 kg versem ay sonu 95 olurum diye hedef koydum kendime :)
az değil mi hedefin bayram da bol et yiyip tatlının sadece tadına bakarak geçirirsen protein çok etkili zayıflamada güzel eksi görürsün diye düşündüm, bence sen bayrama 1 hafta var 2 kg daha kesin verirsin
Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106,5
Bugün: 105,4
Fark: 1,1
Yüzde: 1,03
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?