- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #216.961
ay hadi insallahhhh
Tabi ki aklımda yoksa zaten bir anlamı olmazSanada cnm
Teklifimin son cümlesinide atlama lütfen :))
Misafirin varmış, kolay gelsin canım.Hadi bakalım güzeller bir haftayı daha geride bıraktık
Muhtemelen yarın kapıyı ceyda güzel bir bildirimle açar
Sonradan gelenlerde aynı şekilde giriş yapsın :))
Bana geç uyanmak işe yarıyor ama yarın yatamıcam
Küçük görümcem tr den geliyor
Onlar kahvaltıya gelecek
Herkese iyi geceler güzel eksiler
Aslında en ideali öyle yapmak ama hiç bir zaman başaramıyorum.Ev işlerinde bu sıra çok zaman harcadım sıkıldım biraz, bende bukadar vaktimi almaması için artık karar verdim işleri böyle biriktirmiycem günlük işlerin yanına hergun büyük temizlikler de yapılan sıkıcı bir iş yapicamki büyük temizlik diye biseyim olmasın
Mesala hergun bir cam silmek yada mutfaktaki bir dolabı boşaltıp silmek gibi yaparsam gayet rahat olucam gibi
Hadi bakalım Dilekciğim, tek takılmak bana yaramadı. Yok ben ciddi ciddi kendime de sana da bütün takıma da söz veriyorum kaybettiğim motivasyonumu, irademi geri bulup diyete, spora asılacağım inşallah.Edibecan haftaya yarış için meydan okuyorum sana
Şöyle gercek anlamda ikimizde hirslanip güzel bir yarış olsun
Diyeti buzdugun anda yarış iptal olur
Benimde eksiklerim var senin vesilenle daha bı asilirim
Ama söz ver asılacagina güvenmek istiyorum sana ponicigim
Ben de bir süre misafir ağırlamak istemiyorum. Diyete konsantre olamıyorum misafir oluncaBenim de kaç gündür misafirim yok hayır olsun inşallah:)
Ablam bu hafta sporun incisi sen olucaksin galiba
Geçmiş olsun, bana da olmuştu öyle birşey , elimin üstünden damar yolu açıcağız diye ne yaptılarsa bir ay kolum ağrımıştı.Günaydın kızlar
Benim parmağım değil hatırladım ne olduğunu sağlık taraması için kan verdim gerizekalı kadın iğneyi soktu sonra bulamadım damar yolunu diyip içerde iğneyi döndürdü acıdı baya dün eşim masaj yaparken fark ettim ağrı bi tek parmağımda değil dirseğime kadar çıkıyor ondan oldu geçer inşallah
Tebrik ederim Ceyda ikili rakamlara hoşgeldin.Kilomu bildirsem mi :)) ay bi Boğaz ağrıysa uyandım((
Geçen hafta : 101,8
Güncel : 99,7
Fark : 2,1
Yüzde : 2,06
Hoşgeldin '9'lar fazla kalma :)
Bravo Mehlika, çok güzel bir sonuç canım.Paketim bitmeküzere o sebepten hemen bildrim yapıyorum zabaanan
Başlangıç 89.3
Geçen Cuma 88.0
Güncel 85.8
fark -2,2
yüzde: 2.4
geçen haftaki artının acısı böyle çıkartılır
Edibe senin tartı saatine göre çok erken cnmBen bu hafta malesef iyi bir bildirim yapamayacağım. Üzgünüm, sabitim. Ama artı olmamam bile mucize. İnşallah bu kötü sonuç aklımı başıma almamı sağlar
Edibe senin tartı saatine göre çok erken cnm
Birazdaha bekle öyle tartıl
Sende erken kalkmak için cumayımı seçtin :)))
Birazdan evden çıkacağım Ceyda o yüzden daha fazla bekleyemedim ama zaten bayadır uyanığım. Yalnız listede yanıma sabit yazmalıyız diye hatırlıyorum. Benim biraz acelem var bakamadım, sen müsaitsen bakıp yazar mısın?***9.TAKIM 532. Etap***
seydan94 (58,1
ayulduzz(67,1
befitlady(66,6
Edibe12 (85,7/85,7/0/0)
askrhpozitif(67,6
mefkurem (92,2
CeruleanSins(106,5
plasticwoman(101,8/99,7/-2,1/%2,06)
ervam44(106,7
9.Takım ortalama : %
ADAY LİSTESİ
mehlikatun(88/85,8/-2,2/%2,5) yeni üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 b.kilo:89,3
Freeliste
Ekim2009(90,7
Edibe senin tartı saatine göre çok erken cnm
Birazdaha bekle öyle tartıl
Sende erken kalkmak için cumayımı seçtin :)))
Artık kahvaltı yaptımBencede :) ben listeyi önce çıkaracaktım boşa çıkarmış olmayayım Edibe'yi ekleyeyim dedim :) ama bence tekrar tartilmalısın :)Edibe12
Birazdan evden çıkacağım Ceyda o yüzden daha fazla bekleyemedim ama zaten bayadır uyanığım. Yalnız listede yanıma sabit yazmalıyız diye hatırlıyorum. Benim biraz acelem var bakamadım, sen müsaitsen bakıp yazar mısın?
Günaydınnnnnn
Ne güzel haberlerle açılmış sayfa
plasticwoman ceydaaaaaa süpersin bebeğim bu hafta uçtun iyice
Hoşgelmişşş 9 lar ama fazla uzun kalmasınlar :)
Mehlikatun mehlika harikasınnnn tatlımmm
Inş.böyle devam eder
Tatlım listeye girme konusunda ne düşünüyosun liste sorumluluğunu üstlenmek istiyormusun
Çünkü o zaman her yediğin içtiğin sadece seni değiş bütün takımı ilgilendirecek
Tabi bide düzenli paylaşım meselesi var
Yeni üyeler 2 ay izin kullanamıyor bunuda hatırlatayım
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın
Ben de öyle umut ediyorum
Neyse acısını haftaya çıkaracan ama
Teşekkürler canımMüsaitim canım o yüzden hem merakla hem heyecanla listeyle ilgileniyorum :)) son rütüşları kaptan atıyor canım Zaten hatırlatırım gelince merak etme :*
Evet bir an önce gitsinler :)) ama hoşgeldiler diyoruz :) hadi devamı güzel gelsin :)
Mehlikatun kız düşün de güzel kararlarla gel bence yaparsın listede olmak insanı disipline ediyor kocayla görüştüğünde incecik görsün seni hadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?