- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.781
İnşallah canım inşallah!!
Bkz: bu da fotoğraflarımıznasılız?? Zayıfladığım farkediliyo dimi:)
Eki Görüntüle 241290 Eki Görüntüle 241291 Eki Görüntüle 241292 Eki Görüntüle 241295 Eki Görüntüle 241296 Eki Görüntüle 241297
kız muteee başka takımlarda gezme kız dön yuvana...yada gez tüyoları al da bizede söle.
günaydın kzılarrr
mute çok geçmiş olsun cnm,nasıl oldu oğluşun? akşam yemek nasıl geçti,zahmetsiz olmuştur umarım,eltinlerde kalmamıştır inş.bende gıcık oluyorum aynı şehirde oturupta yatıya kalanlara
annemle konuşucam bakalaım ban gelebilecek mi,içim rahat etsin bi göreyim de:2:eşim nöbette bu akşam yok,kuuzlarla baş başayım,gece buralarda olurum canı sıkılan olursa gelsin
evi toplayayım burdayım yine,biraz dişim ağrıyor 2 gündür puff
2 gündür benim de misafirim vardı..kendi başımayken bile az yemek için mücadele ediyordum..misafire hazırladığım onca şeyi yememek için kendimle cebelleştim resmen...millet hapur hupur yerken..olmuyor ya...salatayla çorbayla oyalanmaya çalıştım...ama beni gören ne kadar incelmişsin diye tepkiler verince de...pek mutlu oldum...
günaydın kızlar bende 5 te yattım 9 olmadan da kalktım. uyuyamadım nedense.
dün nelr yedim yazmamışım .dün regl olduğum için karıştı biraz menüler hem sahur yapmış hemde gün boyu yemiş oldum yane.
iftardan önce 1 bardak süt içtim
peynir yedim
iftarda 100 gr kadar et
yarım bardak yoğurt(yulaf kepekli)
oruç tutmayım sahur yapmam dedim ama arkadaşalr emrivaki yapıp sahura götürdüler. bebekte deniz manzaralı sahurumuzu yaparken ısrarlara rağmen paçanga vs. yemedimmm. hani alkışımmm..
kızarmış hellim, yarım dilim kaşar,1 dilim köy peyniri yedim.çay içtim şekersiz.
yaa oruçmuşum gibi geliyo adapte olamadım.
bu arada çok fecii sancım var. evlenince geçer dediler ama geçmiyor her ay reglim işknece gibi geçiyo ateş basıyo sıkıntı sivilce stres sancı ne ararsan yapıyo üff.
Günaydın kızlar :)))
Herkese mutlu ve ıyı bır hafta dılıyorum.Bütün pazar evde malak gıbı yatıp yatıp ıse gelen ve kendını hasta gıbı hısseden benden bugun pek bı verım alamazsınız sankı :)))
Topıge bı haller oldu nazarfamı geldık ne...Mute 2 oku uflede duzelelım hastalık pesımızı bırakmıyo bu aralar...
evlenince geçecek olan tek şey var.. o da malum kem küm. ne hemen yanlış anlıyonuz yaa yalnızlık yani geçiyo onu demk istedim
Mute gelmedisanırım eltisi evi istila etti. Ay geçen benim görümce itiraf etti.2-3 gün gülçine gideyim az kafa dinleyim demiştim ama mustafa izin vermedi diyo yaa.kocası izin verse gelecek. Acayipp yaramaz çocuğu var geldiği zaman kalır elini bişeye sürmez çocuğuda salar ortaya ellerinde meyveler.off offf bide utanmadan diyo gitsemde dinlensem diye tatil köyü ya gülçinin evi.
oooooooooo bazen bi gaza geliyorumda 3 günde 2 kitap bitirdiğim oluyo ama buraya yazmayı unutuyorum ,ben tam bi kitap bağımlısıyım
Evt cnm daha once o topıklerde cok gezdıgım ıcın kıl tuy mevzularından okumustum onu ama ben zaten agda ozurlu bırı olaraktan epılasyon makınasıyla goruyodum ısımı.Yaaa tamamen bır işkence kıl sorunu bıde benım gıbı asrı kıllıysan .3 gun daha dursam maymun gıbı cıkacakmısım dısarı o evredeyım yanı...Ama sımdı cok memnunum yuzum ve koltuk altım tamamen bıttı bacaklarım ve kollarımda eskıye gore %70 azalma var bence cok ıyı bır sonuc bu tabı maddı olarak bıraz sarsıcı ama tuylerden kurtulmak ıcın herseyı yaparım o derece yanı.Kesınlıkle eger benım gıbı tuy sorunun varsa lazer tavsıye ederım yaptır
Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. Tatildeyken tanıştık, o bizim kaldığımız apartın yanında yaşıyor, yazlığı var. Ama normalde Almanya'da yaşıyorBu sene yalnız gelmiş yazlığa, ve hatta şu an Antalya'ya gitti. Aslında kız arkadaşıyla geleceklermiş hem yazlığa hem Antalyaya.. Ama Mart'ta ayrılmışlar. (OH CANIMA DA DEĞSİN =D ) Ben sürekli onu bahçeyi sularken ve kumsalda görüyordum. Annem sigarayı bırakmaya çalışıyor bu aralar, o yüzden paket almıyor ve etrafındaki kişilerden otlanıyor =D Bu çocuktanda bir gün sigara istemişti, iyiki istemiş, muhabbetimiz bu şekilde başladı. Sonra benim kankam geldi yanıma İstanbul'dan.. İyiki gelmiş. Çünkü ben çok utangacımdır, o çocukta çook utangaç =D Tek başımıza olsak şu an bu konumda olmazdık. Kankam çok girişimci ve cesur bir kız. Sağolsun muhabbetimizi ilerletti, akşam dışarı davet etti çocuğu. İyiki gelmiş diyorum tekrardan:)) Sayesinde artık o çocuk dediğim kişi sevgilim ve uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyorum. Erkekler ya sapık çıkıyor farklı emelleri oluyor, ya da gerçek sevgi olmuyor. Bu çok farklı işte.. Çok saf ve temiz bir insan, kendimi çok şanslı hissediyorum. Yalnız büyük zorluklar çekilecek çünkü Almanya'da yaşıyor ve Türkiye'ye seneye kadar gelemeyecek, işi çok yoğun. Bu nedenle bir fırsatta benim gitmem gerek. Ama maddi sorunlar var ve nasıl olacak hiç bilmiyorum (((
Onu kaybetmek istemiyorum çünkü bu ilişkinin kesinlikle bir geleceği var buna adım gibi eminim. Dün İstanbul'a geldi çünkü Antalya'ya uçağı vardı. Şu an Antalya'ya varmış.. Bütün gün beraberdik, çok güzeldi..
Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??
Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2
Amma çok şey yazmışsınız maşaallahoku oku bitmedi ya.. :))
Benım cenem dustu azda ondan heralde
mursh artık senin de bi tatil yapma zamanın gelmedi mi ....şöööyle sizin de fotolarınıza baksak...
Birde bu senin hasta halin de miya mursh, bizim iddia ayın kaçına kadardı? eylül 20 miymi, ekim 20 mi mi? :26:
kız pek yakışmışsınız.inşallah uzun soluklu olur.almanyadaki ailelerin kendilerini bulundukları ülkede yalnız hissetmelerinden dolayı daha muhafazakar olduklarını ve ev halkına daha otoriter davrandıklarını duymuştum.bu çocuk almanyaya döndüğü ilk hafta seni eğer ailesinden biriyle görüştürürse korkma..ama saklı gizli devam ederse....inşallah sonu hayırlı olur senin için...
Yok hasat deılım cnmmm hasta gıbı hıssedıyorum kendımı dedım ama sımdı ıyıyım allaha sıukur zımba gıbıyım cene vurdu gordugun uzere :))) Eylul 20 cnm
kaçtı? 70 mi? 75 mi? 70 ti sanırım..
Kesinlikle öyle oluyo zaten cnm malesef yaşadığım kötü tecrübelerle kımseye guvenemıyorum herkesle aynı seyı yasıcam sankı ama malesef ıcım bole kandıramıyorum kendımı...Umarım gecıcı bır tranvadır ve kendımı harap edıp durmam. Ama bole dusunuyorum malesef
......................(((
ben bu on yargıyla yanıma erkek sınek bıle sokmam:))) Bi cocukcaz vardı ılgılenıyodu benle sevgılım oldugunu duyunca gorusmeyı kesmıstı benle duymus sımdı ayrıldıgımızı arıyo bıseyler yapalım fılan.Ben dırek bahane makınası gıbı uyduruyomda uyduruyom:))Gecen sey dedı bu ayrıldıgın eskı sevgılın sana ıyı gelmemıs fabrıka ayarlarına gerı donsen artık felan dedı.Ama ole olmuyo ıste guvenemıyorum kımseye bu bole baya surecek sanırım.Yanı benım fotolarımı daha beklersınız cokkkkk :)))
Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. ......................
Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??
Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2
canım bende çokk yakıştırdım maşallah sen daha güzelsin daha dikkat çekiyosun. o yüzden bulmuş senin gibi fıstığı kaçırmak istemez...gerçekten hele şapkalıya bayıldımm. ilk fotoyada bayıldım profesyonel fotoğrafçı çekti sanırım.tek kelimeyle harika. 71 kilo olduğumda bende böle olacammı ya sanırım snein bboyun uzun. boyun kaç bebek ona göre kendimi hayal edecem nasıl olurum diyede?ya bide sevgülün akıllı efendi birine benziyo,tabiri caizse zübbe birine benzemiyo.olur olur...ben bu işi hayra yordum.
ÖNCELİKLE ÖĞLE ARAMDA EVE GİTTİM YARIM SAAT UYUDUM GELDİM
MURCHH DÖVECEM SENİ SAÇMALAMA NEDEN GİRMİYOMUŞ ERKEK SİNEKK. ÖYLE BİR GİRERKİ SEN BİLE ANLAMAZSIN SADECE ESKİ ESKİ SEVGİLİNİ TAMAMEN AKLINDAN ÇIKARMAN VE ONUNLA İLGİLİ İYİ ANILARI ASLA HATIRLAMAN LAZIM.. KÖTÜ NE YAŞADIYSAN ONLARI DÜŞÜN.. BUNLARI HAKETMEDİM DE... ÇEVRENE BAKIN... BAK NE OĞLANLAR DOĞURMUŞ ANALAR GÖRECEKSİNNNN
RESİMLERİNİZ ÇOK GÜZEL BİKİNİ GİYECEK DURUMA GELDİYSEN TAMAMDIR ZATEN
İÇİMİZDE KISA ZAMANDA EN FAZLA VEREN SENSİN.. GELDİĞİNDE 80 LERDEYDİN BAK ARAMIZDA ŞUAN 3 KİLO VAR VE SEN EMİNİM BENİDE GELİR GEÇERSİNNNNN BEN YERİMDE SAYARIM
YURTDIŞINDAN Bİ SEVGİLİM VARDI.. Kİ O BENİM YILLARIN PİLATONİĞİYDİ SEVİYODUM VE YİNEDE BANA GELEN O OLMUŞTU SEVDİĞİM İSTEDİĞİM İNSAN BANA GELMİŞTİ ONA DUYGULARIMI BİLMEDEN... DİYCEĞİM OKİ.. OKDAR SEVMEME RAGMEN UZAKLIKLA YAPAMADIM Kİ İLERİYİ DÜŞÜNDÜM İLERDEDE YAPAMAM DİYE AİLEDEN UZAKTA EVLENİP ORAYA GİDEMEM DİYE VE KENDİMİ ÇEKTİM ŞUANKİ EŞİME DÖNDÜMM VE 8 yıl beraberlik ardından EVLENDİM ve şimdi iyiki diyebiliyorum...
ben de murch gibi dşünüyorum zaten sevgili ve nişanLılıkta yaşadıkalrın çok özel şeyler.. insan beraber birşeyler yaşamak istiyor.. uzaktan ayda yılda bir olunca olmuyorr.. yaşadım çünkü çok iyi biliyorum... AMA İNŞALLAH GELİP GİTME DURUMU OLURSA SÜRDÜRÜRSÜNÜZ.. ZORU BAŞARMAK GİBİ BİRŞEY BU.. VE ANCAK ARADA ÇOK BÜYÜK BİR AŞK VARSA OLURR ..
MURCHH DÖVECEM SENİ SAÇMALAMA NEDEN GİRMİYOMUŞ ERKEK SİNEKK. ÖYLE BİR GİRERKİ SEN BİLE ANLAMAZSIN SADECE ESKİ ESKİ SEVGİLİNİ TAMAMEN AKLINDAN ÇIKARMAN VE ONUNLA İLGİLİ İYİ ANILARI ASLA HATIRLAMAN LAZIM.. KÖTÜ NE YAŞADIYSAN ONLARI DÜŞÜN.. BUNLARI HAKETMEDİM DE... ÇEVRENE BAKIN... BAK NE OĞLANLAR DOĞURMUŞ ANALAR GÖRECEKSİNNNN
İÇİMİZDE KISA ZAMANDA EN FAZLA VEREN SENSİN.. GELDİĞİNDE 80 LERDEYDİN BAK ARAMIZDA ŞUAN 3 KİLO VAR VE SEN EMİNİM BENİDE GELİR GEÇERSİNNNNN BEN YERİMDE SAYARIM
YURTDIŞINDAN Bİ SEVGİLİM VARDI.. Kİ O BENİM YILLARIN PİLATONİĞİYDİ SEVİYODUM VE YİNEDE BANA GELEN O OLMUŞTU SEVDİĞİM İSTEDİĞİM İNSAN BANA GELMİŞTİ ONA DUYGULARIMI BİLMEDEN... DİYCEĞİM OKİ.. OKDAR SEVMEME RAGMEN UZAKLIKLA YAPAMADIM Kİ İLERİYİ DÜŞÜNDÜM İLERDEDE YAPAMAM DİYE AİLEDEN UZAKTA EVLENİP ORAYA GİDEMEM DİYE VE KENDİMİ ÇEKTİM ŞUANKİ EŞİME DÖNDÜMM VE 8 yıl beraberlik ardından EVLENDİM ve şimdi iyiki diyebiliyorum...
ben de murch gibi dşünüyorum zaten sevgili ve nişanLılıkta yaşadıkalrın çok özel şeyler.. insan beraber birşeyler yaşamak istiyor.. uzaktan ayda yılda bir olunca olmuyorr.. yaşadım çünkü çok iyi biliyorum... AMA İNŞALLAH GELİP GİTME DURUMU OLURSA SÜRDÜRÜRSÜNÜZ.. ZORU BAŞARMAK GİBİ BİRŞEY BU.. VE ANCAK ARADA ÇOK BÜYÜK BİR AŞK VARSA OLURR ..
mürşide menünü yaz bakim dünki.kaynattın arada?yazdında ebnmi bulamadım. hepberanın inadına dukanı yalan yapmaycam yaaadukan yalan oldu deme sakın.
Yorumun için çok teşekkürler canım, umarım bi geleceği vardır ilişkinin.. gerçekten varsa, zoru başarmış olcaz:) Annemle konuşuyoruz dün, ben giderim almanyaya dedim. Şimdi evlenelim dese yine de 1 saniye bile düşünmeden giderim.. anlicağınız sırılsıklam aşık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?