Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

alla alla yaa acık yesıl cay ne alaka kı koyusundan olsa olmamı kı ? Fark neymıs acaba aralarındakı ? Jelatını duymustum daha once ama aydında bulmam sanırım ımkansız sen ıstanbuldasın daha kolay bulursunn dene bakalım ıse yararsa bende netten sıparıs ederım :)

ay eddaaaa...durum vahim...hastanede değil misin sen..bi gastrocuyla görüşsene...bi ilaç verir.temizler seni

gastroya göründüm kaç kere geçici çözümler hep ilaç veriyo
o ilaçlarıda sürekli kullanma diyolar zor durumlarda ancak ama ramazanda o hatayı bir kere yaptım içtim ertsi gün içim dışıma geldi e mide boşaldı gün güyo iki büklüm kalmıştım açlıktan
su içtiğim halde geçmiyo (( oyüzden kilo aldıgımı hisediyorum hep..

ilahii kızzzzaçık derkene sallama poşet çay oluyor ya öle değil de aktardan tarttırıp yeşilçay almak yani.sen ölme emii.

spastik kolonun mu var nedir...sorun neymiş acaba..mesela ben öfkeleneyim..üstüne bi de hesap soramayıp kavga edemeyip içimde kalsın...kabız olurum.spastik kolonmuşum...film falan çekildi ilaçlı...booolll lifli gıdalar yiyorum,kavga ediyorum...sorunum yok..he hee

ilahii kızzzzaçık derkene sallama poşet çay oluyor ya öle değil de aktardan tarttırıp yeşilçay almak yani.sen ölme emii.

açık çayı bende bi ara kullanmıştımm
kesilikle çaykurun bergamut aromalı yeşil çayını öneririm yeşil çay gibi kokusuda yok..
ben poşet yeşil çayların içinde ne alaka bilmiyorum hamsi kokusu alıyorum iğren.ç geliyoo ama bu dediğim çok güzelll

kan tahlilerimde bir probem yok
ultrasonda en son 1 ay olmamıştır çekileli ama başka birşey için çekilmiştim ama karnımı bagırsaklarıma baktı birşey olsa derlerdii hehraldee (
bağırsak tembelliği var işte
nedir nedendir bilmiyorumm

üfff kilo vermem çok kötü oldu yaa. önceden ne güzel otururken göbeğime koyuyodum pc yi. şimdi göbek yok ki koyacak . napsam küü?
ayy şaka maka elimi göbeğime koyduğumda sıkamıyorum elime gelmiyor yani.ama midemi mıncıklayabiliyorum.8 kilo göbekten ditmiş demek.10 kilo olsunda size eski ve yeni hallerimi ekliycemmm.

alemsın hee edda hamsı ne alaka yaa :))) Daha oncede duymustum bu caykurun cayını ama bulamadım kıpadan bakıyım gene olmazsa

Hayy allahım yaaa yanlıs anlamısım :)))

göbek yoksa bi bebek yap bacım..yerini doldursun

oya aydoğanla emel müftüoğlunun kilo muhabbetine bakın.

E: BEN 2 AYDA 8 KİLO VERDİM RAFİNERAYLA
O:BU VERMİŞ HALİN Mİ
E:HÖNK(Bİ SÜRE SESSİZ) SENİN ŞU ANKİ HALİNDEYDİM İŞTE.
O:AMA BEN SENDEN UZUNUMMM

YORUM YOKKK

Mute gelmedi sanırım eltisi evi istila etti. Ay geçen benim görümce itiraf etti.2-3 gün gülçine gideyim az kafa dinleyim demiştim ama mustafa izin vermedi diyo yaa.kocası izin verse gelecek. Acayipp yaramaz çocuğu var geldiği zaman kalır elini bişeye sürmez çocuğuda salar ortaya ellerinde meyveler.off offf bide utanmadan diyo gitsemde dinlensem diye tatil köyü ya gülçinin evi.

ooo geldiğinde evine tabela as geceliği 100 lira

Kaç yıllık evlısın sen tiriptofan ? Eger yenıyse evlılıgınız cak bı tane gorumcenın agzının ustune :)

ooo geldiğinde evine tabela as geceliği 100 lira

he hee gelmez o zmana. Ya diğerlerini çok seviyom ama bu bahsettiğime sinir oluyom.hele bitanesi ablam gibi ama oda uzaktaa.ayy kızlarrr ben hep bu saatte geleyim artık. Pek bi şenmiş bu saatler. şimdi gideyimmm yeşilçayımı alayımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…