Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada dün sevgilim sayesinde ne kötü şeyler yedim(((((

Önce burger king'den kocaman bir menü Sonra kocaman bir dondurma.. Vah benim halime...

Akşamda annemin yaptığı katmer. yuhunuz

bak canım her şeyde bi hayır varmış. demkki sen uzak olmasan sevgilinle hergün böyle geçecek ve sen 100 kiloya doğru gidecek güzelliğini kaybedecektin herhalde telafi edersin cumaya kadar sporla filan.

ZAYIFLIYORUMMM hoşgeldin canım..yeni ilşkin hayırlı olsun..inşaallahh çok çok mutlu olursun...çok yakışmışsınız birbirnize..ne kadar güzelsin maaşallah diyorum sana..saçlarına bayıldım özellikle..süper fotolar...maaşallah maaşallah canımcım

ZAYIFLIYORUMMM hoşgeldin canım..yeni ilşkin hayırlı olsun..inşaallahh çok çok mutlu olursun...çok yakışmışsınız birbirnize..ne kadar güzelsin maaşallah diyorum sana..saçlarına bayıldım özellikle..süper fotolar...maaşallah maaşallah canımcım

Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım:) Maşallah hepimize

Bu arada dün sevgilim sayesinde ne kötü şeyler yedim(((((

Önce burger king'den kocaman bir menü Sonra kocaman bir dondurma.. Vah benim halime...

Akşamda annemin yaptığı katmer. yuhunuz

ohh maşallahhhh
burger king daha yersem suratıma tükürün gecen nöbetimde iftarda ne istiycem telefonum yok internetten birşey istiyim dedim burgerden menü istedimm
ayy o patateslerin kokusu beni bi tuttu yiyemedim tavuk istemiştim onu yedimm patatesleri ve hamburgeri attımm
nedense burgerin kokusu beni tutuyo kii eskidende burgerking manyagıydımm

korktugu hep başına gelirya insanınn bencede öyle birşey olacak :)))
olsun uzak olsun yakın olsun yeterkiii mutlu olunsunnda

Aaahhh edda ahh sımdı bır burger steak house menu ıcın neler verırdım yaaa ama vıcdan azapsız yıycem :))) Delımısın sen yaa ne tutması yaaa oohhh sefam molsun zayıflıyrum oda senın odulun olsun ye bosver verırsın gen :))))

Walla cnm ben nezamn OLMAZZZZ HAYATTA YAPMAM AAAA ÖLEMİ YAPMIS BEN OLSAM DEMEZDIM OLEE desem seytan ısını gucunu bırakır yaptırır onu bana.Öğrenemedim büyük konuşmamayı :)) Hayırlısı neyse ole olsun cnm dedıgın gıbı mutlu olunacaksa sonunda ben mesefelerede varım ama sonuc ıcın temınat kımden alcaz

hayırlı olsun cnm yeni ilişkin,gerçektende çok güzelmişsin maşşşşşşşşşşşşallah sana. Malesef benimde liseden beri (7,5 yıldır) çok sevdiğim bi çocuk var ama ona hiç söylemedim sevdiğimi ,nasıl oldu bilmiyorum ama bu öğrenmiş sevdiğimi tabi ben o zaman şişko,sivilceli,gözlüklü biriydim yanımdan geçerken arkadaşını dürtüp ''bu kız mı beni seviyor hahahahaha'' diye gülmüştü yani beni beğenmemişti (tabi ben onun hareketinden sonra atak yapıp bayağı güzelleşmiştim) sonra bende ondan umudumu kaybedince başka kişiyle çıktım ilişkimiz yürümedi ayrıldık geçen sene ve hoşlandığım çocuk zaten liseden sonra bizim sokaktaki cafeye takılmaya başlamıştı sürekli karşılaşıyorduk birgünde msnden eklemiş beni ,sürekli bana benim onu hala sevip sevmediğimi soruyordu bende ona sevmediğimi söylemiştim (annemin dolduruşuyla) böylece konuşmadık bir daha ama 2 hafta önce sokakta ,geçen hafta salı günü sinemada ,salı gecesi mc donalds da(merak etmeyin ben birşey yemedim kardeşim yedi) ve eve döndüğümüzde tekrar bizim sokakta karşılaştık (beni mi takip ediyo bu diye düşünmeye başladım valla) ama çocuk çok utangaç yaa ben ona bakınca kafasını çeviriyo ama gizliden gizliyede beni gözetliyo

çok geçmiş olsun mutecim,, benimkide bu haftasonunu ateşli geçirdi..onlar hastalandığda kolumuz kanadımız kırılmış gibi oluyoruz.. allah bütün hasta çocuklara şifa versin..

şirkette çok yoğun bir döneme girdim hiç takip edemiyorum sizleri aklım hep sizde:) geçmişi okumaya da vakit bulamıyorum napçam bilmemm bikaç günü daha böle atlatıcz heralde bilginiz olsun.

bi konu daha var hafta sonu 2 gün oruç tuttum 1 kilo aldım( gözüm dönüyo iftardan sonra napiyimm(

Ayyyyyy,yorum yapmadan geçemiycem.Zayıflıyorum bayıldım sana ya ,maşallah Bi de gerçekten içimi bir sevinç bastı.Benim de boyum 163 cm,yani 70 kilo olsam ben de senin gibi mi görünücemmmmmmm Light dondurma yiyecektim ama seni görünce vazgeçtim.Durmak yokkkkk,yola devammmmmmmmmm

Ayyy ne guzel yaaa yıllar sonrada olsa sevdıgın sana kendı ayaklarıyla gelmıs.Fazla naz asık usandırır unutma eğer gonlun varsa yakınlas cocukla derım ben :)

Herkes aynı seyı gecırmıs ıcınden demekkı ıns bızde 70lı rakamları goruruz...

günaydın mursh gittigim yerde net yoktu kızımın laptopundan vın aldık iyi oldu .napıyorsunuz bakim bende bir yiyorum kesin 100 olup gelirim.yüzmeyi ögrenmeye çalışıyorum okadar belki biraz kalori harcamışımdır .öyle bir villada yaşamak çok güzel .ama yüzmeyi bilmedigim için havuzun keyfini daha çıkaramadım.

Günaydın kızlarrr :)))

Acayip uykum var haaa esnemekten ağzım yırtılcak sanki ((

Dünkü menüm ...

Sahur ;

2 dılım tam tahıllı uno ekmek
3 dılım beyaz peynır
yarım lıtre su

İftar ;

Dukan yayla çorbası
tavuk sote
yulaf kepeklı yourt

1 litre su

Spor : 2 saat yatakta tv izlemek

Kitap ; AKLINDAN BİR SAYI TUT

Aaaa çok sevindim net işinin çözüldüğüne tatıldesın ablacım ne dıye uyandın erkenden uyusaydın yaa :))) Neyse tatılıne dınlenmene bak sen.Bilirim o keyıfı bende yıllarca hep mustakıl evde oturdum vılla tıpı kusadasında yasarken.Şimdi 5 yıldır apt oturuyoruz cok zor oluyo walla...Bak ole yerlerde aksam ustu gunes kayboldumu yuruyuse cıkar ınsanlar bence sende kızınlar yada arkadasında bazende tek basına 45 dk olsun yurusen ıyı gelır.Bide yuzmeyı ogrenıyım derken yakıyosundur yedıklerını ama sen yuruyuse ve yedıklerını dıkkat etsen ıyı olur ...Daha sonra gene sen ugrasacaksın vermek ıcın :))

hiç biryer bilmiyorum bide hertaraf köpek evdekiler uyuyo ben alışmışım bu saate kalkmaya dün sabah kalktım gittim bahçede sebze topladım bide baktım dut agacı ondanda topladım .armut elma agacı zaten dolu meyve .kedimide götürmüştüm zavalı biraz yeşilik görsün .yanda bitane villa satıyorlar 1 trilyona

Günaydın kızlarrr
dün akşam dışarıda eğlenmeye gittik saat 2 gibi geldik eve direk yattım amaa sabah zor uyandım işe gel kaldım yarım saat :))
uykum varrrrrr

kızlarrr dünkü menümü yazmaya korkuyorum ama yazım yinede

iftar:

domates çorbası kaşarlı
pilav (1 kaşık)
yanına fırında baharatlı tavuk
yanına azcık kıyma kavurma
ortada patlıcan kızartması yogurtlu
1 bardak su

iftar sonrası profitrollü dondurma
1 bardak kola

sahurda 1 bardak su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…