- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.801
Bu arada dün sevgilim sayesinde ne kötü şeyler yedim(((((
Önce burger king'den kocaman bir menüSonra kocaman bir dondurma.. Vah benim halime...
Akşamda annemin yaptığı katmer. yuhunuz
ZAYIFLIYORUMMM hoşgeldin canım..yeni ilşkin hayırlı olsun..inşaallahh çok çok mutlu olursun...çok yakışmışsınız birbirnize..ne kadar güzelsin maaşallah diyorum sana..saçlarına bayıldım özellikle..süper fotolar...maaşallah maaşallah canımcım
bak canım her şeyde bi hayır varmış. demkki sen uzak olmasan sevgilinle hergün böyle geçecek ve sen 100 kiloya doğru gidecek güzelliğini kaybedecektinherhalde telafi edersin cumaya kadar sporla filan.
Bu arada dün sevgilim sayesinde ne kötü şeyler yedim(((((
Önce burger king'den kocaman bir menüSonra kocaman bir dondurma.. Vah benim halime...
Akşamda annemin yaptığı katmer. yuhunuz
Ahhh eddacım aahhh bende ıstıyorum unutmayı herkeste senın gıbı dıo ama kotu bıseyı gelmıyo aklıma bugun tamı tamına 1 ay oldu ayrılalı artık gecmesı gerekırken hala ılk gunku gıbı neyse buda gececek bılıyorum...Herkez anlına yazılanı yasıyo.Bence cok dogru bı karar vermıssın dedıgın gbıı arada mesafeler varsa aşkın cok buyuk olması gerek...Bende yanı basımda bırını bulurum ıns artık mesafelere goz karartamıyorum korktum sanırım bıraz...Bakalım yasıcaz gorucez...
Bide ben bole konusuyom yaa bakarmısın karsıma gene uzaktan bırı cıksın...Ne gulerım haaa :))))
ohh maşallahhhh
burger king daha yersem suratıma tükürün gecen nöbetimde iftarda ne istiycem telefonum yok internetten birşey istiyim dedim burgerden menü istedimm
ayy o patateslerin kokusu beni bi tuttu yiyemedim tavuk istemiştim onu yedimm patatesleri ve hamburgeri attımm
nedense burgerin kokusu beni tutuyo kii eskidende burgerking manyagıydımm
korktugu hep başına gelirya insanınn bencede öyle birşey olacak :)))
olsun uzak olsun yakın olsun yeterkiii mutlu olunsunnda
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
Ayyyyyy,yorum yapmadan geçemiycem.Zayıflıyorum bayıldım sana ya ,maşallahİnşallah canım inşallah!!
Bkz: bu da fotoğraflarımıznasılız?? Zayıfladığım farkediliyo dimi:)
Eki Görüntüle 241290 Eki Görüntüle 241291 Eki Görüntüle 241292 Eki Görüntüle 241295 Eki Görüntüle 241296 Eki Görüntüle 241297
hayırlı olsun cnm yeni ilişkin,gerçektende çok güzelmişsin maşşşşşşşşşşşşallah sana. Malesef benimde liseden beri (7,5 yıldır) çok sevdiğim bi çocuk var ama ona hiç söylemedim sevdiğimi ,nasıl oldu bilmiyorum ama bu öğrenmiş sevdiğimi tabi ben o zaman şişko,sivilceli,gözlüklü biriydim yanımdan geçerken arkadaşını dürtüp ''bu kız mı beni seviyor hahahahaha'' diye gülmüştü yani beni beğenmemişti (tabi ben onun hareketinden sonra atak yapıp bayağı güzelleşmiştim) sonra bende ondan umudumu kaybedince başka kişiyle çıktım ilişkimiz yürümedi ayrıldık geçen sene ve hoşlandığım çocuk zaten liseden sonra bizim sokaktaki cafeye takılmaya başlamıştı sürekli karşılaşıyorduk birgünde msnden eklemiş beni ,sürekli bana benim onu hala sevip sevmediğimi soruyordu bende ona sevmediğimi söylemiştim (annemin dolduruşuyla) böylece konuşmadık bir daha ama 2 hafta önce sokakta ,geçen hafta salı günü sinemada ,salı gecesi mc donalds da(merak etmeyin ben birşey yemedim kardeşim yedi) ve eve döndüğümüzde tekrar bizim sokakta karşılaştık (beni mi takip ediyo bu diye düşünmeye başladım valla) ama çocuk çok utangaç yaa ben ona bakınca kafasını çeviriyo ama gizliden gizliyede beni gözetliyo
Ayyyyyy,yorum yapmadan geçemiycem.Zayıflıyorum bayıldım sana ya ,maşallahBi de gerçekten içimi bir sevinç bastı.Benim de boyum 163 cm,yani 70 kilo olsam ben de senin gibi mi görünücemmmmmmm Light dondurma yiyecektim ama seni görünce vazgeçtim.Durmak yokkkkk,yola devammmmmmmmmm
günaydın mursh gittigim yerde net yoktu kızımın laptopundan vın aldık iyi oldu .napıyorsunuz bakim bende bir yiyorum kesin 100 olup gelirim.yüzmeyi ögrenmeye çalışıyorum okadar belki biraz kalori harcamışımdır .öyle bir villada yaşamak çok güzel .ama yüzmeyi bilmedigim için havuzun keyfini daha çıkaramadım.
hiç biryer bilmiyorum bide hertaraf köpek evdekiler uyuyo ben alışmışım bu saate kalkmaya dün sabah kalktım gittim bahçede sebze topladım bide baktım dut agacı ondanda topladım .armut elma agacı zaten dolu meyve .kedimide götürmüştüm zavalı biraz yeşilik görsün .yanda bitane villa satıyorlar 1 trilyonaAaaa çok sevindim net işinin çözüldüğüne tatıldesın ablacım ne dıye uyandın erkenden uyusaydın yaa :))) Neyse tatılıne dınlenmene bak sen.Bilirim o keyıfı bende yıllarca hep mustakıl evde oturdum vılla tıpı kusadasında yasarken.Şimdi 5 yıldır apt oturuyoruz cok zor oluyo walla...Bak ole yerlerde aksam ustu gunes kayboldumu yuruyuse cıkar ınsanlar bence sende kızınlar yada arkadasında bazende tek basına 45 dk olsun yurusen ıyı gelır.Bide yuzmeyı ogrenıyım derken yakıyosundur yedıklerını ama sen yuruyuse ve yedıklerını dıkkat etsen ıyı olur ...Daha sonra gene sen ugrasacaksın vermek ıcın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?