- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.761
yeni yaa daha 1 yıl oldu.
Ben çıkıyommm hepicinizi de öpüyommm. Taksime akayımm şöle bii.maaşımı dağıtayım bankalara.maaş da geldiği gibi gidecek yine.
dün televizyonda gürkan diye bi doktorun programı vardı. yırtınsanız çırpınsanız günde 150 gr dan fazla yağ veremezsiniz gerisi sudur diyor.ayda 2,5 kilodan fazlası zarar diyor. ama sonrada 2 saat içinde 2 kilo verdiren paket çaıklıycam dedi. bugün açıklaycamış. merak ettim ama hangi kanladı star mıydı ahtırlamıyorum. adam doktor olunca insan güveniyor ama çok tuhaf değil mi 2 saat içinde 2 kilo...bu arad selenyum vitamini varmış tiroidleri filan düzenelrmiş vitamin alımı dakilo evrmeyi kolaylaştırırmış.
son 2 gündür değişik şeyler öğrendim.ama bazılarını unuttum yazmayınca. kilo verme tüyolarına göre alınacklar listesi çıkarayım da unutmayayım:)
alınacaklarr
açık yeşilçay(günde 3 kupa haftanın 1. si thirtyfour un sırrı)
selenyum içeren vitamin
Hangisi sahur iftar yazmıyor ama olsun yinede ben yorum yapim
Sahur: :81:
İftar: :81:
Su: :81:
Bitkiçayı: :81:
Spor: :81:
Kitap: :81: :81: :81:
Dukana göre güzel menü tabiki... : nazar: Devam et böyle başaracaksın
Kızlar bu arada sadece triptofan ve ben mi kitap okuyoruz?Çekicem kulaklarınızı ha...
Okuyun azıcık okuyun..:13:
Oğlum yine hastalandı
Çok ateşlendi.Dişlerinden zannettim.Sabah 7.30 gibi tir tir titremeye başladı yavrum.Hemen aldım acile götürdüm..
Bu çocuk koca yaz bi sürü dondurma yedi , hiçbirşey olmadı maşallah.Ama havalar soğudu mu şifayı kaptı yine..
Bugün sabah 8 den beri hastanedeydik.Ateşini düşürdük, soguk uygulma yaptık, iğnesini vurduk :85:
Yazık, yavrum eve gelince ayakta uyuyakaldı.Hiçbirşeyde yemiyor.Tek istediği şey: " Anne! Buyuuk, buyuuk " Yani "Çubuk "Aldım, onu yedi ve uydu kuzum Bugün birde misafirlerim var.Çok bişey yapmayı düşünmüyorum.Oğlumla ilgilenmem lazım
Mursh bende lazer yaptırmak istiyorum ama daha okuduğum için ailemden isteyemem lazer parasını ama çalışmaya başlayınca ilk işim her yerime lazer yaptırtmak olcak şimdi ise TÜY SORUNUMUZA BİR DE BU PENCEREDEN BAKMAYI ÖNERİYORUM adlı topikte Aycangül var o dolunaydan sonra en uygun tarihi bazende saati veriyo ona göre birçok kişi adet olduktan sonra ki uygun tarihte ağda yada epilasyon yapıyo 4 aydır onu takip ediyorum birazda olsa yararı oldu tüyler daha ince bazende daha geç çıkıyo tabi bazılarında daha da etkili oluyo,ben daha genç olduğum için hormonlar daha aktif birde malesef adetim düzenli değil mesela 2 aya yakındır adet olmuyorumdoktora gittim tahlil falan yapıldı hiçbirşey çıkmadı
geri geldim yemeğimi yeyip öle çıkmaya karar verdim. iyi kide gelmişim zayıflıyorum dukan topiğinden tanıdığım azimli bayanla da tanışmış oliciiimm..hemde aşık olup gelmiş.o dediğin long olayını 2006 dan ebri yaşıyorum. 4 yıl o şekilde mutlu mesut yaşadık aşkımız mesafeler arttıkça büyüdü inan.evlendik yine ayrıyızz.başka yerlerde çalışıyoruz. fakat bir grafik yapsak hep artıştadır çizgi. oyüzden güveniyorsan içini ferah tut inşallah mesafe önemli değil. bunu bahane edenler ancak sevgilisini yanında göstermek,anlık zevkler,karizma vs gibi sebeplerden ayrılırlar. gerçek sevenler bunu ilerde çocukalrına anlatacak mutlu anılar olarak görür. gizli buluşmalar kaçıp kaçıp yanına gitmeler çok ayrı,özlemekk...ey aşkkkk.ben bi gideyim kocama yeniden aşık olayım da geleyimm.
Şükürler olsun foruma yazabiliyorum. Hani demiştim ya aşık oldum diye.. Tatildeyken tanıştık, o bizim kaldığımız apartın yanında yaşıyor, yazlığı var. Ama normalde Almanya'da yaşıyorBu sene yalnız gelmiş yazlığa, ve hatta şu an Antalya'ya gitti. Aslında kız arkadaşıyla geleceklermiş hem yazlığa hem Antalyaya.. Ama Mart'ta ayrılmışlar. (OH CANIMA DA DEĞSİN =D ) Ben sürekli onu bahçeyi sularken ve kumsalda görüyordum. Annem sigarayı bırakmaya çalışıyor bu aralar, o yüzden paket almıyor ve etrafındaki kişilerden otlanıyor =D Bu çocuktanda bir gün sigara istemişti, iyiki istemiş, muhabbetimiz bu şekilde başladı. Sonra benim kankam geldi yanıma İstanbul'dan.. İyiki gelmiş. Çünkü ben çok utangacımdır, o çocukta çook utangaç =D Tek başımıza olsak şu an bu konumda olmazdık. Kankam çok girişimci ve cesur bir kız. Sağolsun muhabbetimizi ilerletti, akşam dışarı davet etti çocuğu. İyiki gelmiş diyorum tekrardan:)) Sayesinde artık o çocuk dediğim kişi sevgilim ve uzun zamandır böyle şeyler hissetmiyorum. Erkekler ya sapık çıkıyor farklı emelleri oluyor, ya da gerçek sevgi olmuyor. Bu çok farklı işte.. Çok saf ve temiz bir insan, kendimi çok şanslı hissediyorum. Yalnız büyük zorluklar çekilecek çünkü Almanya'da yaşıyor ve Türkiye'ye seneye kadar gelemeyecek, işi çok yoğun. Bu nedenle bir fırsatta benim gitmem gerek. Ama maddi sorunlar var ve nasıl olacak hiç bilmiyorum (((
Onu kaybetmek istemiyorum çünkü bu ilişkinin kesinlikle bir geleceği var buna adım gibi eminim. Dün İstanbul'a geldi çünkü Antalya'ya uçağı vardı. Şu an Antalya'ya varmış.. Bütün gün beraberdik, çok güzeldi..
Şimcik yorumlarınızı alayım:) Var mı aranızda long distance relationship yaşayan ya da önceden yaşamış olan??
Bir de artık her gün yazmaya devam edeceğim, bu aşk meselesi yüzünden döndüğümden beri yazamadım. Konu başkanımız beni tekrar listeye alırsan memnun olurum:) Şu anki Kilom 71.2
geri geldim yemeğimi yeyip öle çıkmaya karar verdim. iyi kide gelmişim zayıflıyorum dukan topiğinden tanıdığım azimli bayanla da tanışmış oliciiimm..hemde aşık olup gelmiş.o dediğin long olayını 2006 dan ebri yaşıyorum. 4 yıl o şekilde mutlu mesut yaşadık aşkımız mesafeler arttıkça büyüdü inan.evlendik yine ayrıyızz.başka yerlerde çalışıyoruz. fakat bir grafik yapsak hep artıştadır çizgi. oyüzden güveniyorsan içini ferah tut inşallah mesafe önemli değil. bunu bahane edenler ancak sevgilisini yanında göstermek,anlık zevkler,karizma vs gibi sebeplerden ayrılırlar. gerçek sevenler bunu ilerde çocukalrına anlatacak mutlu anılar olarak görür. gizli buluşmalar kaçıp kaçıp yanına gitmeler çok ayrı,özlemekk...ey aşkkkk.ben bi gideyim kocama yeniden aşık olayım da geleyimm.
Gel kuzum gel tam yerıne dustun annemmm :)) Benım su nısan arıfesınden ayrıldıgım eskı sevgılımle aramızda 5 saatlık bı yol vardı.Kendısı cok karakterlı cok sadık ve evcımen bı ınsandı.Aldattıgından hıc supe etmedım cunku hıc dısarı cıkmazdı mecbur kalmadıkca.Eger bole bı ızlenım yarattıysa sende onu kafandan sıl.Çünkü erkek ve kesınlıkle ıhtıyacları var mesafe uzak senı herzaman goremıcek.Sadakatınden emınsen onu hıc dusunme bıle.Ama eger daha tanıyamadım zaman yoktu dıyosan bu kafanı cok kurcalar.
Biz aynı ulkedeydık ben aydında o datcadaydı en az 10 gunde bı bazen haftada bı gorusuyorduk tabı zaman oluyodu 2 ayda bır gorustugumuzde oluyordu.İnternet ve tel oldugu ıcın yoklugunu hıc hıssettırmezdı saolsun bıde cok ılgılıydı 4 yıl bole devam ettık ama nasıp deılmıs olmadı.
Şunu söleyeyım uzak mesafelı ılıskıler lay lay lom da guzel ama ıs cıddıye bındıgınde zor.Hele bıde kıskancsa onu gyme buraya gıtmeler gırerse ısın ıcıne daha zor.Bide sen sımdı bı ortana gırıyosun yanlız bıyere gıdıyosun yanlız yılbaslarında yanlızsın dogum gununde sevgılıler gununde bayramda tatılde yanı her ıstedıgınde yanında olamıyor maddı sorunlardan olsun ıs yerı ızın muhabbetlerınden olsun.
Ben hıc bı hatunun uzak mesafelı ılıskı yasaması taraftarı deılım acıkcası yasadım ve gordum ...Kadın dedıgın askı her daım damarlarında hıssetmelı.Gelmelı benı ıs yerınden almalı bı aksam kahvesı ısmarlamalı.Yada bı aksam yemegıne cıkarmalı,canlı muzık dınlemeye goturmelı.Bunları bellı zamanda arka arkaya yasadıgında ılk baslardakı heyecanı vermıyor.
senın ıcın hayırlısı nasılsa ole olsun ama anlattıgına gore cok uzun surecek bısey gıbı gelmedı bana.Tabıkı kısıden kısıye degısır.Belkıde hıc sorun olmaz ayrı ulkelerde olmanız senıde burdan tellı duvaklı zayıf bı gelın olarak ugurlarız kuzum.Hayırlısı olsun ıns.
Çok mutlu oldum canım adına:) Tanıştığımıza da memnun oldum.. Umarım aşkınız ölene kadar sürer, umarım hiçbişey kaybetmezsiniz sevginizden :) Zaten öyle de görünüyor.. Darısı başıma.. Bu sefer işte doğru insan dedim. Daha önce hiç böyle düşünmemiştim. Doğru insanı bulduğuma inanıyorum. Umarım hiç bitmez
İçten yorumun için çok teşekkür ederim murshcum:) Umarımki sonu güzel olur.. En sevdiğim cümle son cümlen olduZaten bayağı zayıfladım, 38 bedene sığıyorum artık, çok mutluyum ya Şaka gibi... Artık başkalarına şişko diyebilecek özgürlüğü kendimde buluyorum Çok komik ya dün bi kadın bana çarptı, Tolga da yanımdaydı, "Pis şişko" dedim bayağı güldük Eskiden olsa asla diyemezdim, dimi yani sen kendine bak
Tolga çok farklı birisi, yani nasıl diyim, annem de tanıyor ya, o yüzden içim çok rahat.. Almanyaya gitme meselesinde ise, umarım para biriktirip gidebilirim. Arayı çok açmamak lazım, 1 sene sonramı görüşücez yani yuh
Onun beni sevdiğini bilmem bana yeter, uzakta olsakta dediğin gibi internetti bilmemneydi bir şekilde halledicez artık...
Biraz önce bana mesaj atmış. Beni unutma diye. Bende dedimki seni unutmak mı? Dalga mı geçiyorsun?? Asıl sen beni unutma. Ama yinede Almanyaya döndüğünde senin bir hayatın var ve eğer önüne birisi çıkarsa seni anlarım dedim.. Bakalım ne diyecek.
inşallah canımmm hislerini sen daha iyi bilirsin. olumlu düşün olumlu olsun. şimdi modern! erkek ve kadınların en büyük korkusu aldatılmak.eskiden annelerimiz ne kadar kendine bakmasada,tombiş olsada babalarımız annemize sadıktı.şimdi bi moda kadınların dilinde de aldatmayan erkek yok cümlesi. bunu söyleyip normalleştirmeyelim gözümüzde.hemde bu düşünce ilerdeki adayları da yanlış değerlendirmene sebep olabilir mürş. ben buna inanmıyorum aldatmayan erkek var.İçinde vicdan olan,partnerine saygısı oaln aldatmaz.. bide deyip deyip heriflerin aklına da düşürmemek lazım ya napıyosun,nerdesin yanında kim var vs. güven güvenn karşılıklı. inşallah hepimiz mutlu evlilikler yaşarız ömür boyu.
inşallah canımmm hislerini sen daha iyi bilirsin. olumlu düşün olumlu olsun. şimdi modern! erkek ve kadınların en büyük korkusu aldatılmak.eskiden annelerimiz ne kadar kendine bakmasada,tombiş olsada babalarımız annemize sadıktı.şimdi bi moda kadınların dilinde de aldatmayan erkek yok cümlesi. bunu söyleyip normalleştirmeyelim gözümüzde.hemde bu düşünce ilerdeki adayları da yanlış değerlendirmene sebep olabilir mürş. ben buna inanmıyorum aldatmayan erkek var.İçinde vicdan olan,partnerine saygısı oaln aldatmaz.. bide deyip deyip heriflerin aklına da düşürmemek lazım ya napıyosun,nerdesin yanında kim var vs. güven güvenn karşılıklı. inşallah hepimiz mutlu evlilikler yaşarız ömür boyu.
İnşallah canım inşallah!!
Bkz: bu da fotoğraflarımıznasılız?? Zayıfladığım farkediliyo dimi:)
Eki Görüntüle 241290 Eki Görüntüle 241291 Eki Görüntüle 241292 Eki Görüntüle 241295 Eki Görüntüle 241296 Eki Görüntüle 241297
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?