- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.861
Eki Görüntüle 241989
Bugünkü menüm:
Sahur:
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 dilim ekmek
1.5 sahanda yumurta
İftar:
500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak fırında patatesli tavuk ( 1 but ( derisiz ) ve 1 patates )
1 kase cacık
1 bardak light kola
Ara:
2 kupa yeşilçay
Koca bir tabak meyve
Toplam: 1027 kalori
30 dk yürüyüş + 4 lt. su
Kitap: Said ALPSOY - Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed ( sav ) Çok güzel bir kitap tavsiye ederim...
Bunun onune gecemeyız bız bı takımsak zorunlu ayrılıklar ve kendı ıstegıyle ayrılmak harıcınde takımdan bırını cıkarmak bana sacma gelıo acıkcası.Herkes burda bı amac ıcın toplanıyo oda zayıflamak 3 hafta veremez 5 hafta veremez bu bızı baglamaz kı.Sana daha oncede sordum bız takım olarak kılo veremezsek takım kapatılıyomu dedım.Sende hayır dedın.Yanı bızım takım olarak kılo vermemız yada veremememız bı sorun deıl.Bunlar kesınlıkle benım şahsi fikrim.Eğer topluluk bu kurala uyarsa bende uyarım basımla beraber ama bence sacma ve caydırıcılıgı sıfır.
Ohhh sefam olsun menun guzelmıs hem doyurucu hem dıyet :)))
Bunun onune gecemeyız bız bı takımsak zorunlu ayrılıklar ve kendı ıstegıyle ayrılmak harıcınde takımdan bırını cıkarmak bana sacma gelıo acıkcası.Herkes burda bı amac ıcın toplanıyo oda zayıflamak 3 hafta veremez 5 hafta veremez bu bızı baglamaz kı.Sana daha oncede sordum bız takım olarak kılo veremezsek takım kapatılıyomu dedım.Sende hayır dedın.Yanı bızım takım olarak kılo vermemız yada veremememız bı sorun deıl.Bunlar kesınlıkle benım şahsi fikrim.Eğer topluluk bu kurala uyarsa bende uyarım basımla beraber ama bence sacma ve caydırıcılıgı sıfır.
bende menümü yazayım:
kalkar kalkmaz ılık ballı tarçınlı su
sabah 8 tane esmer pirinçten yapılmış sarma,1 domates
ara 2 ceviz ve roka-maydonoz
öğle kabak yemeği ve cacık
ara 2 tane kayısı
akşam 1 kase tarhana çorbası ve 2 adet salatalık
45 dk koşu bandı,50 kez mekik,100 kez sağa sola dönme hareketi,100 kez yarım kiloluk dambıllarla kol çalıştım,su 3ltyi bulmuştur herhaldekitap:Kalp Hırsızı
canım olur mu yaa. takımda mesela ben haftalarca kilo evrmesen üzülmez msisin. vermem için çabalamazmısın? yani herkes kendikendine halledecekse takımın anlamı yokki o zaman. diyelim sen 2 kilo verdin herkes kilo aldı üzülmez misin emeğinin karşılığı hoop uçtu gitti. yani birkaç kişi 2-3 kilo değil herkes 200-300 gram verse ben böyle daha mutlu olurum.zaten yeni uygulamaya göre kilo vermeyenlerinde sıralamaya olumsuz etkisi oluyor. emin ol yılbaşından beri buralardayımm aylarca kilo evrmese bir gün spor yapayım,bir gün dikkat edeyim demeyen insanlar olabiliyor takımlarda. ve bu geneli etkiliyor.herkes birbirine baka baka gevşiyor. bence caydırıcı ben 2-3 hafta kilo vermediğimde eski takımımda bu kural vardı ve ben diskalifiye olmayayım diye çok çabbaladım..ve eğer gerçekten buraya değer veriyosa insan diskalifiye olmamak için elinden geleni yapıyor. hatta bence mazereti olmadan yeterince paylaşımı olmayan da diskalifiye edilmelii..tatil vs ye giderken izin alınmalı.yani bir işyerine olduğu kadar burayada sorumlu hiseedilmeli.ayyy ben kaptan olsam çok sert olurmuşum. ama bu kuralların olmadığı takımlar 2-3 kişinin katılımıyla ilerliyor..motivasyon düşüyorr.
gülşeker harikasın..ballı tarçınlı su nasıl daha önceki haftalarda yaıyomuydun.
evet biz takımız tabiki ama takım olmakla birlikte ayrıca zayıflama grubuyuz bunu unutmamamız lazım.Yani löpür löpür yiyip 3 5 hafta kilo veremeyip buralarda geyik yapanlar, takımlara girmek isteyenlerin sansını azaltmıyor mu sence? ben bunu demek istiyorum. 3 5 hafta veremedi bu bizi bagalamaz diyorsun, tabiki baglar.sonuc olrak biz yarıs halindeyiz.hem takımlarla hem kendi aramızda.. yani bu grubu şöyle düşünmemeliyiz: Kilo veririm ister 1 ay sürsün ister 1 hafta...
Yani 1 haftada insan 100 gr. verse bile iyi... ama hiç vermeden olmaz ki.. Yanlış mı düşünüyorum..
Diğer takım arkadaşlarımda görüşlerini bildirsin lütfen..
yarında pirinç lapası denicem bakalım nasıl olacak deneme tahtasına döndük yemin ederim
canım olur mu yaa. takımda mesela ben haftalarca kilo evrmesen üzülmez msisin. vermem için çabalamazmısın? yani herkes kendikendine halledecekse takımın anlamı yokki o zaman. diyelim sen 2 kilo verdin herkes kilo aldı üzülmez misin emeğinin karşılığı hoop uçtu gitti. yani birkaç kişi 2-3 kilo değil herkes 200-300 gram verse ben böyle daha mutlu olurum.zaten yeni uygulamaya göre kilo vermeyenlerinde sıralamaya olumsuz etkisi oluyor. emin ol yılbaşından beri buralardayımm aylarca kilo evrmese bir gün spor yapayım,bir gün dikkat edeyim demeyen insanlar olabiliyor takımlarda. ve bu geneli etkiliyor.herkes birbirine baka baka gevşiyor. bence caydırıcı ben 2-3 hafta kilo vermediğimde eski takımımda bu kural vardı ve ben diskalifiye olmayayım diye çok çabbaladım..ve eğer gerçekten buraya değer veriyosa insan diskalifiye olmamak için elinden geleni yapıyor. hatta bence mazereti olmadan yeterince paylaşımı olmayan da diskalifiye edilmelii..tatil vs ye giderken izin alınmalı.yani bir işyerine olduğu kadar burayada sorumlu hiseedilmeli.ayyy ben kaptan olsam çok sert olurmuşum. ama bu kuralların olmadığı takımlar 2-3 kişinin katılımıyla ilerliyor..motivasyon düşüyorr.
mürşide light dondurmada bi sınır var mı? yoksa sınırsız mı sence?yağ oranı %2,6 bir tam yağlı yoğurt oranında sanırım yaklaşık.şekerde yaok diabetlilere göre tatlandırıcıyla yapmışlar.
gülşeker harikasın..ballı tarçınlı su nasıl daha önceki haftalarda yaıyomuydun.
yaaa ben zaten burda mantıları boreklerı kurabıyelerı yesın gelsın anlatsın sonrada hıc bısey olmamıs gıbı devam etsın demıyorum kı.Şimdi sen azmedıyosun dıkkat edıyosun ama 3 hafta veremedın kılo dıskalıfıye oldun.baska takımada gıremıyosun dıskalıfıye edıldıgın ıcın.uzulmezmısın.Zaten hepımız buraya zayıflamak ve mıtovasyon bulmak ıcın gırıyoruz.Takımımız kadrolastı herkez bırbırını sevıyo bı sıkıntı yok neden bole bı sebepten dolayı bozalım kı bu grubu.Benım tek oyum var onuda HAYIR olarak kullanıyorum belkı cok duygusal ama ben takım arkadaslarımı sevıyorum ve kımsenın ayrılmasını ıstemıyorum.
Cnm bı sınırlama yok dıe bılıyorum ama sen genede abartma ıstersen :)))
kızımdan gizli aldım laptopunu o havuzdan biraz zor çıkar bakalım napıyorsunuz diye bakıp çıkıcam ama iyi şeyler görmüyorum başka kaptan olmak isteyen yokmu aranızda oy çokluguyla seçelim nedersiniz
mutee şu elmalı tarçınlı ödem atıırıcıyı nasıl yapmıştın canım? elma olmadan etki göstermez demi yarın yapacam cumaya kadar. reglden dolayı suyun verdiğim kiloyu gölgelemesini istemiyorumm.sanırım veriyorum yağdan çünkü giysilerimde bi rahatlık hissediyorum.
yaaa ben zaten burda mantıları boreklerı kurabıyelerı yesın gelsın anlatsın sonrada hıc bısey olmamıs gıbı devam etsın demıyorum kı.Şimdi sen azmedıyosun dıkkat edıyosun ama 3 hafta veremedın kılo dıskalıfıye oldun.baska takımada gıremıyosun dıskalıfıye edıldıgın ıcın.uzulmezmısın.Zaten hepımız buraya zayıflamak ve mıtovasyon bulmak ıcın gırıyoruz.Takımımız kadrolastı herkez bırbırını sevıyo bı sıkıntı yok neden bole bı sebepten dolayı bozalım kı bu grubu.Benım tek oyum var onuda HAYIR olarak kullanıyorum belkı cok duygusal ama ben takım arkadaslarımı sevıyorum ve kımsenın ayrılmasını ıstemıyorum.
Cnm bı sınırlama yok dıe bılıyorum ama sen genede abartma ıstersen :)))
kızımdan gizli aldım laptopunu o havuzdan biraz zor çıkar bakalım napıyorsunuz diye bakıp çıkıcam ama iyi şeyler görmüyorum başka kaptan olmak isteyen yokmu aranızda oy çokluguyla seçelim nedersiniz
müte ben ilk geldiğimde takımı çok incelemeden sen ve mrş dukan yapıyor diye geldim ama sen zaten yapmıyormuşsun. böle bir gerginlik olduğunu bilseydim gelmezdim keza ben gerginlikten kaçtım ve zaten beni çook olumsuz etkiliyor bu tür durumlar. konuyada tam hakim değilim öncesini vs çok bilmiyorum o yüzden ne diycem bilmiyorum. ama sanırım bu sorun böyle gidecek. ben bu yüzden ayrılmak istiyorum takımdan.çünkü bundan sonraki takımım mezun olana kadar gitsin istiyorum ama burda ilk geldiğimde sen ve mürş dışında altta olmasına rağmen selam vermeyenlerde oldu.biraz buruk oldu yani istediğim muhabbeti bulamadım .gerçi sonra kızlar geldi izinden eda,zayıflıyorum filan. ama yok ya ben böyle bi tercih yapmak istemiyorum. herkeste hakkını helal etsinn.özellikle mürrrşşş ilginden dolayı çok teşekkür ederim tatlımm....
ıyykk o ıgrenc tadı olan pogaca mıdem bulandı(( nasıl yıyon sen onu kız ?
yok kıız aday olsaydım baştan isterdim hiç ugraşamam artık kim kırılır hiç umrumda degil artık bu gerginlik bitsin başka takımlarda böyle birşey gören varmı acaba çok merak ediyorum .:26:hoşgeldin fadime..aa ben görmedimm. oylama mı var mute bırakacak mıymışş. şaşırdım ama zamanım yok geçmişe bakamam ama bilmiyorum sen aday mısın?neyse gece gelirim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?