Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhh sefam olsun menun guzelmıs hem doyurucu hem dıyet :)))

evet biz takımız tabiki ama takım olmakla birlikte ayrıca zayıflama grubuyuz bunu unutmamamız lazım.Yani löpür löpür yiyip 3 5 hafta kilo veremeyip buralarda geyik yapanlar, takımlara girmek isteyenlerin sansını azaltmıyor mu sence? ben bunu demek istiyorum. 3 5 hafta veremedi bu bizi bagalamaz diyorsun, tabiki baglar.sonuc olrak biz yarıs halindeyiz.hem takımlarla hem kendi aramızda.. yani bu grubu şöyle düşünmemeliyiz: Kilo veririm ister 1 ay sürsün ister 1 hafta...
Yani 1 haftada insan 100 gr. verse bile iyi... ama hiç vermeden olmaz ki.. Yanlış mı düşünüyorum..

Diğer takım arkadaşlarımda görüşlerini bildirsin lütfen..

Ohhh sefam olsun menun guzelmıs hem doyurucu hem dıyet :)))

yarında pirinç lapası denicem bakalım nasıl olacak deneme tahtasına döndük yemin ederim

canım olur mu yaa. takımda mesela ben haftalarca kilo evrmesen üzülmez msisin. vermem için çabalamazmısın? yani herkes kendikendine halledecekse takımın anlamı yokki o zaman. diyelim sen 2 kilo verdin herkes kilo aldı üzülmez misin emeğinin karşılığı hoop uçtu gitti. yani birkaç kişi 2-3 kilo değil herkes 200-300 gram verse ben böyle daha mutlu olurum.zaten yeni uygulamaya göre kilo vermeyenlerinde sıralamaya olumsuz etkisi oluyor. emin ol yılbaşından beri buralardayımm aylarca kilo evrmese bir gün spor yapayım,bir gün dikkat edeyim demeyen insanlar olabiliyor takımlarda. ve bu geneli etkiliyor.herkes birbirine baka baka gevşiyor. bence caydırıcı ben 2-3 hafta kilo vermediğimde eski takımımda bu kural vardı ve ben diskalifiye olmayayım diye çok çabbaladım..ve eğer gerçekten buraya değer veriyosa insan diskalifiye olmamak için elinden geleni yapıyor. hatta bence mazereti olmadan yeterince paylaşımı olmayan da diskalifiye edilmelii..tatil vs ye giderken izin alınmalı.yani bir işyerine olduğu kadar burayada sorumlu hiseedilmeli.ayyy ben kaptan olsam çok sert olurmuşum. ama bu kuralların olmadığı takımlar 2-3 kişinin katılımıyla ilerliyor..motivasyon düşüyorr.

gülşeker harikasın..ballı tarçınlı su nasıl daha önceki haftalarda yaıyomuydun.

Sonunda beni anlayan biri...

Pc yi açık bırakıyorum, pazar gidip gelicem.Diğer arkadaşlarda görüş bildirsin ona göre ayarlayalım inş.

mutee şu elmalı tarçınlı ödem atıırıcıyı nasıl yapmıştın canım? elma olmadan etki göstermez demi yarın yapacam cumaya kadar. reglden dolayı suyun verdiğim kiloyu gölgelemesini istemiyorumm.sanırım veriyorum yağdan çünkü giysilerimde bi rahatlık hissediyorum.

mürşide light dondurmada bi sınır var mı? yoksa sınırsız mı sence?yağ oranı %2,6 bir tam yağlı yoğurt oranında sanırım yaklaşık.şekerde yaok diabetlilere göre tatlandırıcıyla yapmışlar.

Son düzenleme:

Tabıkıde burası bı zayıflama topıgı eyvallah onda sorun yok zaten ama kısılerı sınırlamak bana sacma gelıo.sonra baska sorunlar cıkacak benım fıkrım bole bı kısıtlama olmamasından yana ama caogunluk kabul ederse bende kabul ederım sorun yok

duymustum bu lapayı dene bakak nasıl olacak

Son düzenleme:

yaaa ben zaten burda mantıları boreklerı kurabıyelerı yesın gelsın anlatsın sonrada hıc bısey olmamıs gıbı devam etsın demıyorum kı.Şimdi sen azmedıyosun dıkkat edıyosun ama 3 hafta veremedın kılo dıskalıfıye oldun.baska takımada gıremıyosun dıskalıfıye edıldıgın ıcın.uzulmezmısın.Zaten hepımız buraya zayıflamak ve mıtovasyon bulmak ıcın gırıyoruz.Takımımız kadrolastı herkez bırbırını sevıyo bı sıkıntı yok neden bole bı sebepten dolayı bozalım kı bu grubu.Benım tek oyum var onuda HAYIR olarak kullanıyorum belkı cok duygusal ama ben takım arkadaslarımı sevıyorum ve kımsenın ayrılmasını ıstemıyorum.

Cnm bı sınırlama yok dıe bılıyorum ama sen genede abartma ıstersen :)))

kızımdan gizli aldım laptopunu o havuzdan biraz zor çıkar bakalım napıyorsunuz diye bakıp çıkıcam ama iyi şeyler görmüyorum başka kaptan olmak isteyen yokmu aranızda oy çokluguyla seçelim nedersiniz

tamam canım tabiki herkes aynı düşünecek diye bişe yok.bende takım arakadaşlarımı sevdim seviyorumm ve herkesin daha hızlı daha tempolu olması için bende EVET diyorum.zaten şu anda bu tür bi sıkıntıda olan yok sanırım herkes tıkır tıkır veriyor kilosunu. bilmiyorum varsa yanlış anlamasın aman..sanırım böle ciddiye almayan biri yoktur.bu önlem amaçlı diye tahmin ediyorum mute öyle mi. eğer evet dendiğinde takımdan biri çıkacaksa üzülürüm ama karardan sonra geçerli olur öncekiler hesaba katılmaz tabi değil mi? evet evet son kararım. ben çıkıyorum kızlaar herkese afiyet olsunn. muteee dondurma konusunda sınrıı biraz aştım sanırmmm.

hoşgeldin fadime..aa ben görmedimm. oylama mı var mute bırakacak mıymışş. şaşırdım ama zamanım yok geçmişe bakamam ama bilmiyorum sen aday mısın?neyse gece gelirim inşallah..

bilmem iyiydi işte.yap istersen.

ama bak düzgün okumamıssın ben MAZARETSİZ kilo veremeyn dedim.Tbaiki durkalama evrelerimiz oluyor.Bunuda menülerinden anlayacgız.Anlatamıyorum derdimi..

Fadime abla hayırdır? Kendi kendine gelin güvey olma.Ben hiçbir yere gitmiyorum, burdayım görevimin basındayım.Ben görevimi bırakmadan kaptan secmek tamamen saygısızlık...

Açıkçası çok kırıldım.Ben meramımı anlatamıyorum sanırım.

Ben oy cogunlugna sundugum için, birşeyleri kabul etmiyorsun.Sırf BEN oldugum için... Takım oylamalrında bile " kural istemiyorum baska " dedin.Halbuki o oylamaları ben değil, baska takım üyeleri sunuyordu ama yinede BEN oldugum için kabul etmedin...

Takım ilk açıldıgı zaman kimse kaptanlıga yanasmadı.O zaman buyursaydın kaptanlık manakamına... Neden şimdi? Bırak kaptanlıgı, yardımcılıga bile yaklasmadınız.Kaç hafta söyledim, ayrdımcımız kim olacak diye.. o zamandan belliymiş her sey...

Eğer cogunluk kaptan değişikliği istiyorsa amenna. Azıcık kilo verelim, menülerine dikkat etmeyip veremeyenler ayrılsın dedik, hemen kaptan değişikliği olsun dediniz. Anlasılan kilo vermekten cok, sohbet etmeye geliyoruz buraya

Peki, sonuc olarak kaptan değişikliği isteyenler söylesin.Oy cokluguna göre kabul ederiz. Kaptan değiştigindede ben baska takıma gecebilşirim, sorun yok

Son düzenleme:
Kaptan değişilkiği isteyenler:

Triptofan:
Mursh:
Fadime02: EVET
Ene2004:
Zayıflıyorum:
Edda1985:
Gulseker:
Nurkelebek:
Hepbera:
Beyaz16:
Asya27:

" 3 hafta ( mazaret ve kilo duraksama hariç ) menülerine dikkat etmeyip, kilolarını sabit gecen yada kilo veremeyen arkadaşlar atkımdan ayrılsın "

Triptofan:EVET
Mursh: HAYIR
Fadime02: HAYIR
Ene2004:
Zayıflıyorum:
Edda1985:
Gulseker:
Nurkelebek:
Hepbera:
Beyaz16:
Asya27:
Mutedeyyin: EVET

Evet bu oylamaya göre herşey şekillenecek... 6 evet yada hayır oyu öneri için gecerlidir..

müte ben ilk geldiğimde takımı çok incelemeden sen ve mrş dukan yapıyor diye geldim ama sen zaten yapmıyormuşsun. böle bir gerginlik olduğunu bilseydim gelmezdim keza ben gerginlikten kaçtım ve zaten beni çook olumsuz etkiliyor bu tür durumlar. konuyada tam hakim değilim öncesini vs çok bilmiyorum o yüzden ne diycem bilmiyorum. ama sanırım bu sorun böyle gidecek. ben bu yüzden ayrılmak istiyorum takımdan.çünkü bundan sonraki takımım mezun olana kadar gitsin istiyorum ama burda ilk geldiğimde sen ve mürş dışında altta olmasına rağmen selam vermeyenlerde oldu.biraz buruk oldu yani istediğim muhabbeti bulamadım .gerçi sonra kızlar geldi izinden eda,zayıflıyorum filan. ama yok ya ben böyle bi tercih yapmak istemiyorum. herkeste hakkını helal etsinn.özellikle mürrrşşş ilginden dolayı çok teşekkür ederim tatlımm....

Son düzenleme:

Gitme demeyi isterdim ama senin en şartlarda geldiğini bilmiyorum.Secim senin.. Ben birşey diyemem zaten

hoşgeldin fadime..aa ben görmedimm. oylama mı var mute bırakacak mıymışş. şaşırdım ama zamanım yok geçmişe bakamam ama bilmiyorum sen aday mısın?neyse gece gelirim inşallah..
yok kıız aday olsaydım baştan isterdim hiç ugraşamam artık kim kırılır hiç umrumda degil artık bu gerginlik bitsin başka takımlarda böyle birşey gören varmı acaba çok merak ediyorum .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…