Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya kızlar akşama ne yapayım :26:

1. seçenek: evde tavuk but var... onu şöyle patatesli,soganlı,doamtesli fırına atayım diyorum. yanınada bulgur pilavı cacık..

2. seçenek: fırında tavuk baget.. yanına salata ve 1 dilim ekmek...

hangisini yapsam acaba?

çok mantıklı bu kural çoğu takımda var..benim arkadaşımda gelmek istiyor ama yer yok diyosun .azimli bir arkadaştı ama neyse . canım takımın motivasyonu,paylaşımı ve hzuuru için yapılan her kurala tam desteğimmm.

patates ve bulgur dengesini aşmamak koşuluyla 1. sçenek diyorumm. ohhh afiyet olsun.

dün iftara davetliydik geç gelince yazamadım.dünüm şöleydi.

sabah sucuklu yumurta(sucuğu pişerken su ekleyip yüzeye çıkan yağı döktüm)

ara :3 kaşık yoğurt kepekli

öğle 3 derisiz but

ara 1 bardk light süt

akşam
1 kase cacık
1 kase salata
1 köfte ve yanında sebze
(dukanın sebze günü gibi oldu)

ara 1 çorba kaşığı kadar dondurma

patates ve bulgur dengesini aşmamak koşuluyla 1. sçenek diyorumm. ohhh afiyet olsun.

yok yaptım hesaplamasını :)) 1 kase cacık içicem + 1 but + 1 patates + 1 dilim kepekli ekmek... Bulgur yok :))

Hepsi 1027 kalori sahur ve iftar... iyi :)) banada 1059 kalori verdi site zaten. aşmıyorum :)) canım tatlı istersede light kola içicem vede meyve..

ohh afiyet olsun mis gibi menü :))

hani suyu, bitki çayı, kitabı nerde bunun

perşembe cuma misafirlerim geliyorr iftara.ya misafir gitektense ağırlamayaı daha çok seviyorum. eee kendi kendime ısrar etmeyeceme göre diyetime uygunda menüde bişeler oldumu süper. ama ben kıymalı böreği çok güzel yaparım ona nasıl dayanacam bilmiyorumm.keşke güzel yemek yapmasaydımmm. ayy ne kadar da mütevaziyim demii..

Bende senın gıbı dusunuyorum tabıkıde kılolu olmak daha kotu ama genede takvıye yapmak gerek dıe dusunuyorum

Cnm dukan tam olarak soyle ;

4 ıla 1o gun atak yapıosun onun nasıl oldugunu bılıyosun zaten

seyır evresı 1 gun saf proteın yıyosun ataktakı gıbı 1 gun sebze+proteın yıyosun yanı bu sıstemı hıc bozmuyosun 1+1 devam edıyosun

koruma evresıde soyle seyırde 5 kılo verdıysen her kılo ıcın 10 gun yanı 50 gun koruma yapıosun gene 1+1 beslenıyosun ama ekmek gırıyo ısın ıcıne 2 dılım felan

Cnm benım ıcın farketmez ama ben bu kuralın ıse yarayacagını dusunmuyorum onunda kolay yolu var merak etme neyse bende okudum kabul ettım ama caydırıcı bı kural deıl bence

kız hastanedeyken ölüp gideceksin:)
bel fıtığı bazen bu bahsettiğn yanmayı yapabiliyo...

3 çok aazzzz...5 hafta olsun..yoksa çoğumuz atılırız

acabaaa :44: Bugün geçsin yarıdna olursa doktora sorcam bakalımm fıtık filan yoktu korktum şimdiii ama ameliyat olsam 2 ay rapor alırdımmm

fırına patatesli sogan +domates+ yeşil biber+sarımsak lı yemek at poşette üzerine bol maydonoz kat mute o maydonoz tavuga çok güzel tat veriyooo

bende menümü yazayım:
kalkar kalkmaz ılık ballı tarçınlı su
sabah 8 tane esmer pirinçten yapılmış sarma,1 domates
ara 2 ceviz ve roka-maydonoz
öğle kabak yemeği ve cacık
ara 2 tane kayısı
akşam 1 kase tarhana çorbası ve 2 adet salatalık
45 dk koşu bandı,50 kez mekik,100 kez sağa sola dönme hareketi,100 kez yarım kiloluk dambıllarla kol çalıştım,su 3ltyi bulmuştur herhalde kitap:Kalp Hırsızı

ay alışamadım bi türlü.
suyum 2.5 lt
bitki çayı 1 fincan limonlu yeşilçay
kitap(kadın oradaydı)27 sayfa

çoook çoook :)

daha dikkat etmemiz acısından 3 hafta dedim zaten ...5 olmaz..

caydırıcı olması için ne yapalım mesela? sende yardımcımızsın.. fikrini belirt. diğer arkadaşlarda söylesin.ne yapalım daha caydırıcı olması için

yaptım zaten.. patates domates biber tavuk sogan sarımsak harmanladım attım fırına :))
sabah: :81:

1. ara: :81:

öğle: :81:

2. ara: :81:

akşam: :81:

su: :81:

bitkiçayı: :81:

spor: :81:

kitap: :81:

Eki Görüntüle 241989

Bugünkü menüm:

Sahur:

30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 dilim ekmek
1.5 sahanda yumurta

İftar:

500 ml. limonlu su
30 gr. müsli ( 100 ml. yarımyağlı süt ile )
1 dilim kepekli ekmek
1 tabak fırında patatesli tavuk ( 1 but ( derisiz ) ve 1 patates )
1 kase cacık
1 bardak light kola

Ara:

2 kupa yeşilçay
Koca bir tabak meyve

Toplam: 1027 kalori

30 dk yürüyüş + 4 lt. su
Kitap: Said ALPSOY - Bir İnsan Olarak Hz. Muhammed ( sav ) Çok güzel bir kitap tavsiye ederim...

Son düzenleme:

Bunun onune gecemeyız bız bı takımsak zorunlu ayrılıklar ve kendı ıstegıyle ayrılmak harıcınde takımdan bırını cıkarmak bana sacma gelıo acıkcası.Herkes burda bı amac ıcın toplanıyo oda zayıflamak 3 hafta veremez 5 hafta veremez bu bızı baglamaz kı.Sana daha oncede sordum bız takım olarak kılo veremezsek takım kapatılıyomu dedım.Sende hayır dedın.Yanı bızım takım olarak kılo vermemız yada veremememız bı sorun deıl.Bunlar kesınlıkle benım şahsi fikrim.Eğer topluluk bu kurala uyarsa bende uyarım basımla beraber ama bence sacma ve caydırıcılıgı sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…