- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.841
Arkadaşlar kurallarımıza yeni bir kural eklemek istiyorum.
3 hafta üst üste ( mazaretsiz )sabit gecen yada kilo veremeyen takımdan ayrılacaktır. ( ben dahil )
Bu konuyu sizinle daha önce konuşmuştuk ve cogunuz herkesin kendi sorunu demekle beraber, menülerine dikka etmiyorsa çıkarılsın demiştiniz.
Öncelikle sunu söyleyeyim.Bana kızabilirsiniz ama görüşlerimi belirtmekte fayda var.Arkadaşlar burası; günün belli saatinde gelip geyik yapılacak bir topik değil, en başta zayıflama grubuyuz. Tabiki konuşmalarımız , paylasımlarımız zaten olacak. Ama hiçbirşey yapmayıp sadece sohbet etmekten bahsediyorum. Bir çok arkadasım takıma girmek istiyor ama yerimiz yok malesef. Ve sunu söylemek istiyorum; dikkat etmeyip, ( yine ben dahil diyorum ) kilo veremeyen olursa, takıma girmek isteyen arkadaşlarımızında hakkına girilmiş olur.
Asla ve asla belirli bir şahsı konu alarak söylemiyorum bunları.Sonra kimse gocunmasın. Yani düşüncelerim bunlardı ve tekrarlmakta fayda gördüm.Ve bu kurallara bende dahilim tabiki..
Ya kızlar akşama ne yapayım :26:
1. seçenek: evde tavuk but var... onu şöyle patatesli,soganlı,doamtesli fırına atayım diyorum. yanınada bulgur pilavı cacık..
2. seçenek: fırında tavuk baget.. yanına salata ve 1 dilim ekmek...
hangisini yapsam acaba?
patates ve bulgur dengesini aşmamak koşuluyla 1. sçenek diyorumm. ohhh afiyet olsun.
dün iftara davetliydik geç gelince yazamadım.dünüm şöleydi.
sabah sucuklu yumurta(sucuğu pişerken su ekleyip yüzeye çıkan yağı döktüm)
ara :3 kaşık yoğurt kepekli
öğle 3 derisiz but
ara 1 bardk light süt
akşam
1 kase cacık
1 kase salata
1 köfte ve yanında sebze
(dukanın sebze günü gibi oldu)
ara 1 çorba kaşığı kadar dondurma
ohh afiyet olsun mis gibi menü :))
hani suyu, bitki çayı, kitabı nerde bunun
canımmm vitamin konusunu araştırdım soruşturdum..dayımda doktor bayrama gittiğimde daha detaylı anlatır ama dkan konusunda genel fikir uzun süre yapacaksanız ilave olarak vitamin kullanın diyorlar.her diyet için geçerli ama dukanda daha çok.bazılarıda diyorki kan değerlerim dahada düzeldi diyor.valla benim seyir günüm 120 gün canım. 120 gün vitaminsiz kalmak mı daha sağlıksız kilolu olmak mı dedim ve vitamin takviyesi alarak devam etmeye karar verdim..magnezyum içeren vitamin ve çinko içeren şamğuan aldık mı eksikelr tamam. meyvelerin hepside o kadar vitaminli değil aslında şimdi diyeti bırakırsak meyve yicez diye ben ipin ucunu kaçırırırm diye korkuyorum. regl olduğum halde tartıda güzel rakam görüncede yarım bırakmak istemiyorum kuzzz. sen ne düşünüyosun dukana devam etme konusunda.
dukan olayında benim bildigim sadece atak dönemi zaten 4-10 gün arasında yapılıyo ondan snra sebze vebenzeri şeyler ekliyosun seyire geçtiğinde sürekli dukan yapma murch arada sebze gibi şeyler ye sadece tavuk yogurt peynir yeme protein zehirlemesi olursun.. bünyeni bozarsın ekmek yememen en önemlisi bunu biliyosun... ekmek olmadıktan sonra sebzelerden sebze yemeklerinde ye..
3 hafta üst üste ( mazaretsiz )sabit gecen yada kilo veremeyen takımdan ayrılacaktır. ( ben dahil )
Bu konuyu sizinle daha önce konuşmuştuk ve cogunuz herkesin kendi sorunu demekle beraber, menülerine dikka etmiyorsa çıkarılsın demiştiniz.
Öncelikle sunu söyleyeyim.Bana kızabilirsiniz ama görüşlerimi belirtmekte fayda var.Arkadaşlar burası; günün belli saatinde gelip geyik yapılacak bir topik değil, en başta zayıflama grubuyuz. Tabiki konuşmalarımız , paylasımlarımız zaten olacak. Ama hiçbirşey yapmayıp sadece sohbet etmekten bahsediyorum. Bir çok arkadasım takıma girmek istiyor ama yerimiz yok malesef. Ve sunu söylemek istiyorum; dikkat etmeyip, ( yine ben dahil diyorum ) kilo veremeyen olursa, takıma girmek isteyen arkadaşlarımızında hakkına girilmiş olur.
Asla ve asla belirli bir şahsı konu alarak söylemiyorum bunları.Sonra kimse gocunmasın. Yani düşüncelerim bunlardı ve tekrarlmakta fayda gördüm.Ve bu kurallara bende dahilim tabiki..
Günaydınlar efenim, bu sabah 2 adet dukan poğaçası yedim. Ama dukan diyeti yapmıyorum
kızlar size birşey soracagım 2 gündür benim sağ ayagım bir anda sanki kaynar su dökülmüş gibi oluyo
yanıyokii aynen ilk oldugunda su mu döküldü diye biyerden eğilip kontrol ettim o derece..
sonra eğilip bakıyorum elimle kontrol ediyorum soguk ama neden böyle oluyo sürekli yarım saatte - bir saatte bir oluyo nerdeysee
Günaydınlar efenim, bu sabah 2 adet dukan poğaçası yedim. Ama dukan diyeti yapmıyorum
kız hastanedeyken ölüp gideceksin:)
bel fıtığı bazen bu bahsettiğn yanmayı yapabiliyo...
3 çok aazzzz...5 hafta olsun..yoksa çoğumuz atılırız
ya kızlar akşama ne yapayım :26:
1. Seçenek: evde tavuk but var... Onu şöyle patatesli,soganlı,doamtesli fırına atayım diyorum. Yanınada bulgur pilavı cacık..
2. Seçenek: fırında tavuk baget.. Yanına salata ve 1 dilim ekmek...
Hangisini yapsam acaba?
ay alışamadım bi türlü.
suyum 2.5 lt
bitki çayı 1 fincan limonlu yeşilçay
kitap(kadın oradaydı)27 sayfa
çoook çoook :)perşembe cuma misafirlerim geliyorr iftara.ya misafir gitektense ağırlamayaı daha çok seviyorum. eee kendi kendime ısrar etmeyeceme görediyetime uygunda menüde bişeler oldumu süper. ama ben kıymalı böreği çok güzel yaparım ona nasıl dayanacam bilmiyorumm.keşke güzel yemek yapmasaydımmm. ayy ne kadar da mütevaziyim demii..
kız hastanedeyken ölüp gideceksin:)
bel fıtığı bazen bu bahsettiğn yanmayı yapabiliyo...
3 çok aazzzz...5 hafta olsun..yoksa çoğumuz atılırız
Bende senın gıbı dusunuyorum tabıkıde kılolu olmak daha kotu ama genede takvıye yapmak gerek dıe dusunuyorum
Cnm dukan tam olarak soyle ;
4 ıla 1o gun atak yapıosun onun nasıl oldugunu bılıyosun zaten
seyır evresı 1 gun saf proteın yıyosun ataktakı gıbı 1 gun sebze+proteın yıyosun yanı bu sıstemı hıc bozmuyosun 1+1 devam edıyosun
koruma evresıde soyle seyırde 5 kılo verdıysen her kılo ıcın 10 gun yanı 50 gun koruma yapıosun gene 1+1 beslenıyosun ama ekmek gırıyo ısın ıcıne 2 dılım felan
Cnm benım ıcın farketmez ama ben bu kuralın ıse yarayacagını dusunmuyorum onunda kolay yolu var merak etme neyse bende okudum kabul ettım ama caydırıcı bı kural deıl bence
acabaaa :44: Bugün geçsin yarıdna olursa doktora sorcam bakalımm fıtık filan yoktu korktum şimdiii ama ameliyat olsam 2 ay rapor alırdımmm
fırına patatesli sogan +domates+ yeşil biber+sarımsak lı yemek at poşette üzerine bol maydonoz kat mute o maydonoz tavuga çok güzel tat veriyooo
bende menümü yazayım:
kalkar kalkmaz ılık ballı tarçınlı su
sabah 8 tane esmer pirinçten yapılmış sarma,1 domates
ara 2 ceviz ve roka-maydonoz
öğle kabak yemeği ve cacık
ara 2 tane kayısı
akşam 1 kase tarhana çorbası ve 2 adet salatalık
45 dk koşu bandı,50 kez mekik,100 kez sağa sola dönme hareketi,100 kez yarım kiloluk dambıllarla kol çalıştım,su 3ltyi bulmuştur herhaldekitap:Kalp Hırsızı
çoook çoook :)
daha dikkat etmemiz acısından 3 hafta dedim zaten ...5 olmaz..
caydırıcı olması için ne yapalım mesela? sende yardımcımızsın.. fikrini belirt. diğer arkadaşlarda söylesin.ne yapalım daha caydırıcı olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?