Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

arkadaşlar gerçekten çok gereksiz gerginlikler olmuş.. ben derimki ramazan geçene kadar sakin olun ve hiç bir değişiklik yapmayın... sonuçta çoğunuz oruç tutuyorsunuz ve bunun etkileriyle de biraz gergin bakabilirsiniz olaylara.. ve oruç tutarken kimsenin diyet düşünecek hali kalmıyodur diye düşünüyorum. o yüzdende burda diyet dışında farklı sohbetler olması gayet normaldir.. ve güzeldir diye düşünüyorum. Bayrama kadar bu şekilde idare edip bayramdan sonra bu tarz kararlara yön verebiliriz...

VARYAAA HEPİNİZİ DÖVECEMM
yaniiii kızıyorum çünkü çocukça davranıyosunuz..
şöylekii sürekli birbirine laf sokmalar artık o boyutuda geçtik direk yüzüne söyleme boyutuna geldik
yakışıyomu bizlere...
haa apaçık ortadaki fadime abla ve mute arasında bi gerginlik var
tamam ama düzeltip devam etmek yerine mute bir şey söylemiş 3 hafta kilo vermeyen atılsın gibi..
buna fikrimizi söyleriz bu normal ama bunu fadime neden üstüne alınıp ben istenmiyorum burda diyosunkiii
bak bende ramazan girdi hiç kilo vermedim üstüne aldımda
şimdi bendemi üstüme alınıyım... normalde ben alınmalıyım..ama hiç alınmıyorumm
haa çok katı kuralları sevmiyorum istemiyorum amaa kuralsızda olmaz..
mazeretemiz var uğraşıyorum ama veremiyorum ama yinede kaptan sen çık diyorsa kızarım ama sadece sohbet için gelmiyoruz buraya onun bilincinde olmalıyız..
burayı arada uğrak yeri gibi kullanıyosak nadir uğruyosak hiç çabamız yoksa yiyip içip tartıda tavan yapıyorsak kaptan çıkarır birşey diyemem... çünkü kilo verip haftalık dereceye giriyoruz bir kişi fazla verince digerleri kilo alınca derece düşüyo takım olarak.. ve kilo verenin emeği görülmüyor..
tabiiki burada motive oluyoruz ve buraya olan sorumlulugumuzda kilo vermeye çalışıyoruz ve azda olsa bi çekincemiz olmalıkiii ona göre yiyeceklerimze hayır diyelim..
birbirimze laf demeyi bırakalım gruptan çıkıp çıkmamak bizim kendi kararımız kimse karışmaz şuan rahatsız olan varsa çıksın bence dahada uzamasın..
amaaa bende murch gibi grup arkadaşlkarımı seviyorum ve ne mute kaptanlıktan gitsin istemiyorummm ne de fadima abla senin gitmeni istemiyorum..
ama yinede ben rahatsızım burda diyebilene kapılar açıktır eminim bende dahil
üfff oturun oturdugunuz yerdeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ramazan bitsin tam gaz devam edecezz kilo vermeyeeeee

Son düzenleme:
üfff üffff.....en iyisi saat 5 ten sonra burayı kapatalımbu ne gerginlik yahu...mutecim senin kaptanlığından ben memnunum...canım benim onca işinin arasında hesaplamalarla uğraşıyorsun..sağol..triptofanım sen nereye...sadece mursh yetmez bana...dukan yalan olduyla seni de kızdırayım...ikiniz de kilo verinlütfen burda kal...

dünkü menümü yazayım ben de
SAHUR:1 yağda yumurta,2 dilim kepekli ekmek,domates,salatalık
İFTAR:1 kepçe yoğurt çorbası,salata,yarım tabak etli patates yemeği,2-3 kaşık barbunya yemeği
ekmek...yok
tatlı......yok
teravihten sonra 1 magnum böğürtlenli mini
kitapğlumu yetiştiriyorum(3-5 sayfa)(bu arada uyuklamışım mı ne)
spor....yok.malum

selam kızlar yine neler olmus böyle yaa(
mute ve triptofan lütfen takıma geri dönün
fadime çok yersiz yere alınganlık yapıyosun sürekli bu böyle olmaz yaaa
ramazan dolayısıyle sinirler bayaa gergin herhalde

bende dünkü menumü yazayım

Sabah

Yarım simit- peynir-şekersiz çay

Öğle

1 kase çorba
1 tabak fırında karnıbahar- 2 dilim kepek ekmek

ara--şekersiz çay

Akşam
1 kase nestle sp..K kırmızı meyveli (tadı çok güzel oluyor lıght süt birazda tarçın koyuyorum sütlü tatlı gibi oluyor tavsiye ederim)

1 tabak kabak- ekmek yok

gün içinde toplam 2 litre su

spor: yaklaşık 11 kiloyu 1 saate yakın kucakta taşımak:)))
kitap: ah nerrrrrde keşke vakit bulsam .....................((

kızlar dünkü menüm iftarda

ezogelin çorba (yarım kase içtim)
baharatlı tavuk dün yapmıştım (yedim tavuktan baya)
salçalı soslu makarna (1 kaşık koydum yemeğin yanına)
makarnadan mantı yaptım (ben yemedim yogurtla aram çok yoktur :) )
bol salata yedimmm çok güzeldi
1 dilim pide

tek hatam hermzanaki gibi yemek sonrası dondurma yemekti ama
gün boyu tatlı yemeyince canım çok istiyoo

yatarken süt + müsli sahur niyetine

Bende menumu yazayım ;

Sahur ;

2 dılım tam tahıllı ekmek
3 dılım beyaz peynır
2 parca karpuz

İftar ;

Dukan yayla çorbası
acılı ve korılı tavuk sote
2 adet salatıl tursusu

1 tabak lıght dondurma

2 lıtre su

Aklından bır sayı tut kıtap

Spor yok miskinlik çoookkk

Cnm menun guzel aslında bı sıkıntı yok ama sen dondurmayı cok sevıyosun lıght dondurma tercıh etsene normallere gore cok cok karda olursun dene ıstersen

ay hepbera teşrkkür ederim hatırladınn
gece aynısı oldu sonra suya soktum ayagımı sıcak duşa girdimm küveti su doldurdum beklettim ayagımı filan bugün olmadı
bende mutlu oldum:)

geçmiş olsun canım

sana bişey söylicem.yemediklerini yazma..liste kabarmasın:)

magnum lıght ı deneyinn tadı aynı sayılır:))

kız dukan yayla çorbasından bıkmadın mıbiraz da mercimek falan iç

geçmiş olsun canım

sana bişey söylicem.yemediklerini yazma..liste kabarmasın:)

kız dukan yayla çorbasından bıkmadın mıbiraz da mercimek falan iç

Walla ben cok sevdım onu yapıorum ısıtıp ısıtıp ıcıyorum..Dukanda mercımek nohut fasulye barbunya borulce gıbı nısastalı gıdalar yasak yaa ondan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…