- Konu Sahibi Handandandan
-
- #21.881
canımm bundan sonra ne diyeti yapacaksın dukan yapmuıyomusun artık. .
gitme kız negüzel alıştık sana ben tatilden dönünce güzel paylaşımlar yaparız hatırlasana senle sahurda sabahladık seni sevdim gitme lütfenmüte ben ilk geldiğimde takımı çok incelemeden sen ve mrş dukan yapıyor diye geldim ama sen zaten yapmıyormuşsun. böle bir gerginlik olduğunu bilseydim gelmezdim keza ben gerginlikten kaçtım ve zaten beni çook olumsuz etkiliyor bu tür durumlar. konuyada tam hakim değilim öncesini vs çok bilmiyorum o yüzden ne diycem bilmiyorum. ama sanırım bu sorun böyle gidecek. ben bu yüzden ayrılmak istiyorum takımdan.çünkü bundan sonraki takımım mezun olana kadar gitsin istiyorum ama burda ilk geldiğimde sen ve mürş dışında altta olmasına rağmen selam vermeyenlerde oldu.biraz buruk oldu yani istediğim muhabbeti bulamadım .gerçi sonra kızlar geldi izinden eda,zayıflıyorum filan. ama yok ya ben böyle bi tercih yapmak istemiyorum. herkeste hakkını helal etsinn.özellikle mürrrşşş ilginden dolayı çok teşekkür ederim tatlımm....
fotoları gördüm süpersin aşık olmuşsun ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH taş gibi hatunsun maşallah diyeyim nazar degmesinEvet biraz önce tartıldım, 70.8 çıktımPek bir mutluyum. Herkes 62-63 kilo sanıyor beni. En güzel kısmıda bu
Herkesten övgüler geliyor çok zayıflamışsın diye..
Bugünkü menüm:
Sabah: 2 adet dukan poğaçası
Öğlen: 1 adet şeftali
Akşam: light Ton balıklı salata + 1 bardak coca cola zero
1 litre su
fotoları gördüm süpersin aşık olmuşsun ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH taş gibi hatunsun maşallah diyeyim nazar degmesin
yok kıız aday olsaydım baştan isterdim hiç ugraşamam artık kim kırılır hiç umrumda degil artık bu gerginlik bitsin başka takımlarda böyle birşey gören varmı acaba çok merak ediyorum .:26:
Evet biraz önce tartıldım, 70.8 çıktımPek bir mutluyum. Herkes 62-63 kilo sanıyor beni. En güzel kısmıda bu
Bugünkü menüm:
1 litre su
müte ben ilk geldiğimde takımı çok incelemeden sen ve mrş dukan yapıyor diye geldim ama sen zaten yapmıyormuşsun. böle bir gerginlik olduğunu bilseydim gelmezdim keza ben gerginlikten kaçtım ve zaten beni çook olumsuz etkiliyor bu tür durumlar. konuyada tam hakim değilim öncesini vs çok bilmiyorum o yüzden ne diycem bilmiyorum. ama sanırım bu sorun böyle gidecek. ben bu yüzden ayrılmak istiyorum takımdan.çünkü bundan sonraki takımım mezun olana kadar gitsin istiyorum ama burda ilk geldiğimde sen ve mürş dışında altta olmasına rağmen selam vermeyenlerde oldu.biraz buruk oldu yani istediğim muhabbeti bulamadım .gerçi sonra kızlar geldi izinden eda,zayıflıyorum filan. ama yok ya ben böyle bi tercih yapmak istemiyorum. herkeste hakkını helal etsinn.özellikle mürrrşşş ilginden dolayı çok teşekkür ederim tatlımm....
ay çok üzülürüm lütfen beni görme verdigim kilolarıda görme artık sana görünmek istemiyorum gemiyi satın aldıgınımı düşünüyorsun :26:başka takımlarda da var tabiki... azıcık geseydin görebilirdin abla... farkında değilsin ama ilk önce sen cıkarıyorsun gerginliğ.Bak öneri veriyorum hemen kaptan değiştirelim diyorsun.Ayıp değilmi? aynı durumu kendin düşün.. sen takımın basındasın ve biri sen daha görevdeyken git diyor. yanlış bu durumlar. neyse bu konuyu kapatıyorum burda. ve artık lütfen benimle polemiğe girme.takımda sen yokmussun gibi davranacagım böyle giderse..
canımcım süpersin.. seviyorum seni ya :))
ay çok üzülürüm lütfen beni görme verdigim kilolarıda görme artık sana görünmek istemiyorum gemiyi satın aldıgınımı düşünüyorsun :26:
gitme kız negüzel alıştık sana ben tatilden dönünce güzel paylaşımlar yaparız hatırlasana senle sahurda sabahladık seni sevdim gitme lütfen
ya ben bişe demedimki hergün yeni kurallar gelince sinir olduyorum okadar ama hepinizin huzuru için hiç cevap vermicem artık o arkadaşınıza benim derdim kilo vermek başka bişe degil .ben 90 artılardada yarışıyorum gayet güzel arkadaşlarım var ben kötü bir insan olsam okadar arkadaşım olmazdı marttan beri ordayım .seviyeli konuşmalar yapılır artık hiç bir yoruma cevap vermiyorum söz sende gitme .tamam çogunluk kabul ederse bende ederimfadime abla aranızdaki bu gerginliğe son verirseniz gitmem. ama yeniliklere neden açık değiliz ben anlamıyorum. gerçekten çok güzel çoğu takımda olan bi öneriydi mesela. kii daha katı kuralların old.takımlarda var..siz böle didiştikçe biz arada kalıyoruz.üzülüyoruzz.
Kaptan değişilkiği isteyenler:
Triptofan:
Mursh:
Fadime02: EVET
Ene2004:
Zayıflıyorum:
Edda1985:
Gulseker:
Nurkelebek:
Hepbera:
Beyaz16:HAYIR
Asya27:
" 3 hafta ( mazaret ve kilo duraksama hariç ) menülerine dikkat etmeyip, kilolarını sabit gecen yada kilo veremeyen arkadaşlar atkımdan ayrılsın "
Triptofan:EVET
Mursh: HAYIR
Fadime02: HAYIR
Ene2004:
Zayıflıyorum:
Edda1985:
Gulseker:
Nurkelebek:
Hepbera:
Beyaz16:EVET
Asya27:
Mutedeyyin: EVET
Evet bu oylamaya göre herşey şekillenecek... 6 evet yada hayır oyu öneri için gecerlidir..
annemdeyim diye haber verecektim,bi kaç gün burdayım giremeyebilirim falan diye,geldim ki buralar yalan olmuş,valla ben sizi aklı başında birileri sanıyordum,bu ne böyle,zaten günlük sorunlarımız var hepimizin,birde buraya gelip stres olmak üzülmek varmış kaderde hee,valla çocuk gibisiniz ne diyim,Allah akıl fikir versin,herkes aynı düşüncede olmayabilir bunu anlayışla karşılarım,ama saygı çerçevesinde,bence size hiç yakışmadı bu yaşananlar,valla ben yorumlarımı genel yazdım kimin yarası varsa üstüne alınsın gocunsun
Anaaaa.. nesi iğrenç kzBildiğimiz poğaça gibi tadı
müte ben ilk geldiğimde takımı çok incelemeden sen ve mrş dukan yapıyor diye geldim ama sen zaten yapmıyormuşsun. böle bir gerginlik olduğunu bilseydim gelmezdim keza ben gerginlikten kaçtım ve zaten beni çook olumsuz etkiliyor bu tür durumlar. konuyada tam hakim değilim öncesini vs çok bilmiyorum o yüzden ne diycem bilmiyorum. ama sanırım bu sorun böyle gidecek. ben bu yüzden ayrılmak istiyorum takımdan.çünkü bundan sonraki takımım mezun olana kadar gitsin istiyorum ama burda ilk geldiğimde sen ve mürş dışında altta olmasına rağmen selam vermeyenlerde oldu.biraz buruk oldu yani istediğim muhabbeti bulamadım .gerçi sonra kızlar geldi izinden eda,zayıflıyorum filan. ama yok ya ben böyle bi tercih yapmak istemiyorum. herkeste hakkını helal etsinn.özellikle mürrrşşş ilginden dolayı çok teşekkür ederim tatlımm....
Evet biraz önce tartıldım, 70.8 çıktımPek bir mutluyum. Herkes 62-63 kilo sanıyor beni. En güzel kısmıda bu
Bugünkü menüm:
1 litre su
Arkadaşlar bugün itibariye kaptanlığıma son veriyorum ve takımdan ayrılıyorum.Herkes için en iyisi bu olacak...Yeni sececeginiz kaptanınız ve yardımcısı için belirli şeylerden bahsedeyim sonra cıkayım.
Bayram sonrası
Hoppidicik : 83 kg / 218. etapta ayrıldı
Arseda: 83 kg / 212. etapta ayrıldı.
Bu 2 arkadasımız geri dönecek.O yüzden baska üye almayın.Triptofan ve benden boş kalan yeri bu arkadaşlarımız dolduracaklar.
Fitsema: 87 / 214. etapta ayrıldı.
Soffty: 65.2 / 214. etapta ayrıldı.
Bu 2 arkadaşımızın ne zaman gelecegi belli değil. Liste hazırlanırken, ben ve triptofan için 13. takıma transfer oldular diye not düşün arkadaşlar...
Kurallarla ilgili ve de takım listesini hazırlamakla ilgili , Cuma zayıflama yarısması karar defteri bölümünü inceleyin... İnceledikten sonra kafanıza göre istediğiniz kuralları koyarsınız, yada koymazsınız sizin bileceginiz iş..
Yeni kaptan ve yardımcınıza şimdiden başarılar... Paylasım bölümüne kaptan değişikliğini ve yeni kaptan ve yardımcınızı yazmayı unutmayın...
İçimde çok şey var ama hiçbirşey yazmayacagım.Hepinize saglıklı kilo vermeler...
ben çıkayım takımınız benim yüzümden dagılmasın zaten fazla gergin bir takım oldu artık kimse kilo milo veremez bu gidişle artık ben yokum kaptanınız geminin başına dönsün
yaaa ben zaten burda mantıları boreklerı kurabıyelerı yesın gelsın anlatsın sonrada hıc bısey olmamıs gıbı devam etsın demıyorum kı.Şimdi sen azmedıyosun dıkkat edıyosun ama 3 hafta veremedın kılo dıskalıfıye oldun.baska takımada gıremıyosun dıskalıfıye edıldıgın ıcın.uzulmezmısın.Zaten hepımız buraya zayıflamak ve mıtovasyon bulmak ıcın gırıyoruz.Takımımız kadrolastı herkez bırbırını sevıyo bı sıkıntı yok neden bole bı sebepten dolayı bozalım kı bu grubu.Benım tek oyum var onuda HAYIR olarak kullanıyorum belkı cok duygusal ama ben takım arkadaslarımı sevıyorum ve kımsenın ayrılmasını ıstemıyorum.
Cnm bı sınırlama yok dıe bılıyorum ama sen genede abartma ıstersen :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?