Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canımm bundan sonra ne diyeti yapacaksın dukan yapmuıyomusun artık. .

Hayır canım ben dukanı bırakalı çoook oldu. Kan tahlili yaptırdım ve dukan sayesinde kan değerlerim düşmüş, kanımdaki alyuvar sayısı çok azalmış. Bu da her hastalığa davetiye çıkarıyor. Bir sürü vitaminim eksik kaldı. En kötüsüde bağışıklık sistemim çökmek üzereydi.

Evet biraz önce tartıldım, 70.8 çıktım Pek bir mutluyum. Herkes 62-63 kilo sanıyor beni. En güzel kısmıda bu

Herkesten övgüler geliyor çok zayıflamışsın diye..

Bugünkü menüm:

Sabah: 2 adet dukan poğaçası

Öğlen: 1 adet şeftali

Akşam: light Ton balıklı salata + 1 bardak coca cola zero

1 litre su

gitme kız negüzel alıştık sana ben tatilden dönünce güzel paylaşımlar yaparız hatırlasana senle sahurda sabahladık seni sevdim gitme lütfen

fotoları gördüm süpersin aşık olmuşsun ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH taş gibi hatunsun maşallah diyeyim nazar degmesin

yok kıız aday olsaydım baştan isterdim hiç ugraşamam artık kim kırılır hiç umrumda degil artık bu gerginlik bitsin başka takımlarda böyle birşey gören varmı acaba çok merak ediyorum .:26:

başka takımlarda da var tabiki... azıcık geseydin görebilirdin abla... farkında değilsin ama ilk önce sen cıkarıyorsun gerginliğ.Bak öneri veriyorum hemen kaptan değiştirelim diyorsun.Ayıp değilmi? aynı durumu kendin düşün.. sen takımın basındasın ve biri sen daha görevdeyken git diyor. yanlış bu durumlar. neyse bu konuyu kapatıyorum burda. ve artık lütfen benimle polemiğe girme.takımda sen yokmussun gibi davranacagım böyle giderse..

canımcım süpersin.. seviyorum seni ya :))

nereye yahu =/

ay çok üzülürüm lütfen beni görme verdigim kilolarıda görme artık sana görünmek istemiyorum gemiyi satın aldıgınımı düşünüyorsun :26:

ay çok üzülürüm lütfen beni görme verdigim kilolarıda görme artık sana görünmek istemiyorum gemiyi satın aldıgınımı düşünüyorsun :26:

yooo hayır düşünmüyorum.. böyle bir niyetim yok. herke kendini görür karsısındakinde.. sende böyle düşünüyorsan bu benim düşüncem değil, senin düşüncen... verdiğin kilolarıda aldıklarınıda görüyorum elbette..

ayrıca lütfen uslübunu bomazdan konus. benden yasca büyüksün, sana agır gelecek seyler söylemek istemem.

ayrıca lütfen kaptan sen ol... kesin benden iyi yaparsın bu işi

Son düzenleme:
gitme kız negüzel alıştık sana ben tatilden dönünce güzel paylaşımlar yaparız hatırlasana senle sahurda sabahladık seni sevdim gitme lütfen

fadime abla aranızdaki bu gerginliğe son verirseniz gitmem. ama yeniliklere neden açık değiliz ben anlamıyorum. gerçekten çok güzel çoğu takımda olan bi öneriydi mesela. kii daha katı kuralların old.takımlarda var..siz böle didiştikçe biz arada kalıyoruz.üzülüyoruzz.

gizoooo kız bunlar bizden çocuk yaa. evli barklı kadınlara bak hele..hadi hadi öpüşün barışın şu ramazan günü. gerçekten ortada bişe yok. kaptan kızabilir bende kaptanım kızmıyo diye üzülüyodum mesela.sonuçta kilo vermemize teşivikeden ehrşey bizim mutluluğumuz için. nev bana çok kızar kaçamak yaptığımda tabiri caizse azarlar. ama ben kilo evrdiğimde ilk ona dua ederimm.olur böle şeyler

ya ben bişe demedimki hergün yeni kurallar gelince sinir olduyorum okadar ama hepinizin huzuru için hiç cevap vermicem artık o arkadaşınıza benim derdim kilo vermek başka bişe degil .ben 90 artılardada yarışıyorum gayet güzel arkadaşlarım var ben kötü bir insan olsam okadar arkadaşım olmazdı marttan beri ordayım .seviyeli konuşmalar yapılır artık hiç bir yoruma cevap vermiyorum söz sende gitme .tamam çogunluk kabul ederse bende ederim

Arkadaşlar bugün itibariye kaptanlığıma son veriyorum ve takımdan ayrılıyorum.Herkes için en iyisi bu olacak...Yeni sececeginiz kaptanınız ve yardımcısı için belirli şeylerden bahsedeyim sonra cıkayım.

Bayram sonrası

Hoppidicik : 83 kg / 218. etapta ayrıldı
Arseda: 83 kg / 212. etapta ayrıldı.

Bu 2 arkadasımız geri dönecek.O yüzden baska üye almayın.Triptofan ve benden boş kalan yeri bu arkadaşlarımız dolduracaklar.

Fitsema: 87 / 214. etapta ayrıldı.
Soffty: 65.2 / 214. etapta ayrıldı.

Bu 2 arkadaşımızın ne zaman gelecegi belli değil. Liste hazırlanırken, ben ve triptofan için 13. takıma transfer oldular diye not düşün arkadaşlar...

Kurallarla ilgili ve de takım listesini hazırlamakla ilgili , Cuma zayıflama yarısması karar defteri bölümünü inceleyin... İnceledikten sonra kafanıza göre istediğiniz kuralları koyarsınız, yada koymazsınız sizin bileceginiz iş..

Yeni kaptan ve yardımcınıza şimdiden başarılar... Paylasım bölümüne kaptan değişikliğini ve yeni kaptan ve yardımcınızı yazmayı unutmayın...

İçimde çok şey var ama hiçbirşey yazmayacagım.Hepinize saglıklı kilo vermeler...

Son düzenleme:

ben oyladım ama gerek kalmamış sanırım

annemdeyim diye haber verecektim,bi kaç gün burdayım giremeyebilirim falan diye,geldim ki buralar yalan olmuş,valla ben sizi aklı başında birileri sanıyordum,bu ne böyle,zaten günlük sorunlarımız var hepimizin,birde buraya gelip stres olmak üzülmek varmış kaderde hee,valla çocuk gibisiniz ne diyim,Allah akıl fikir versin,herkes aynı düşüncede olmayabilir bunu anlayışla karşılarım,ama saygı çerçevesinde,bence size hiç yakışmadı bu yaşananlar,valla ben yorumlarımı genel yazdım kimin yarası varsa üstüne alınsın gocunsun

Herkes için en iyisi oldu bu... Burda benim dışımda herkes aynı fikirde hemen hemen... bak sen bile normal olarak önerideki oylamaya evet demişsin.Olmazsı gerekende bu idi zaten. Ama arkadaşlar istemedi. Bende her zaman Fadime ablayla sıkıntı yasamak istemiyorum.Seni ve diğerlerini çok seviyorum tabiki... Ama durum bundan ibaret..

Takımın bu duruma gelmesinde kendimi ASLA suçlu görmüyorum.Diğer takımlar daha iyi nasıl kilo verebiliriz diye tartısırken, benim en küçük önerim hep reddedildi. Sonucta 7 aydır burdayım ben.Takımımı bırakıp gitmek istemezdim. Ama burda oldukca sürekli iğnelemeler, bi öneri getirdigimiz zaman reddetmeler sürekli olacak. Bunu yasamak istemiyorum. Öneri istemeyen arkadaşlar, buyursunlar kendi kuralları yada kural olmadan mutlu mutlu yasasınlar...

Yeni gelen arkadaslarımla hiçbir sorunum yok sizleri çoook seviyorum.Ama lütfen herkes yorum yazmadan önce bi okusun geçmişi.. Kimse bilmeden kimseyi kırmasın..

Son düzenleme:
Anaaaa.. nesi iğrenç kz Bildiğimiz poğaça gibi tadı

Nerden bıleyım ben begenmedıydım :)))

Heeyyy sen hıc bıyere gıdemezsın kırdırma bana kemıklerını yenı gelın :))))

Şahanesın cnm yaa tebrıkler cok sevındım :) Menunde harıka bu arada bıraz az ama olsun ....

Kusura bakma ama ben bunuda kabul etmıyorum o fadıme ablanın sahsı fıkrı sende demokratık yonden oylamaya sundun daha oylama sonuclanmadan bırakamazsın takımı.Ayrıca burda 12 kısıyız sen gıdersen bu takın kapanır bu kadar kısının vebalı boynunda bak mute karsımam.İstemeyen kabul etmez oy cokluguyla kabul edılırsede susar oturur.Kimse kaptanlık yapabılcek kıvamda deıl takımda ....Bencede koca koca ınsanlarsınız evlı barklı olmuyo bole...Ne senın her ıstedıgıne EVET denmek zorunda kaptansın dıe nede her ıstedıgın sey red edılebılır keyfıye.Bana mantıklı gelmedı hayır dedım yarın baska bısey sunarsın ona evt derım.Bunda buyutcek bısey yok.Bence kendı egolarımız yerıne takım adına mantıklı karalar alalım ve bu takımı dagıtmayalım.Ben kımsenın gıtmesını ıstemedıgım ıcın HAYIR dedım takım kapanacak nerdeyse.

oFFFFF KIZDIRMAYIN ADAMI BEEE DUN KONUSULANLARI KABUL ETMIYORUM IZINDE VERMIYORUM ADAMI DELI ETMEYIN ULEYYYNNN

ben çıkayım takımınız benim yüzümden dagılmasın zaten fazla gergin bir takım oldu artık kimse kilo milo veremez bu gidişle artık ben yokum kaptanınız geminin başına dönsün

ben çıkayım takımınız benim yüzümden dagılmasın zaten fazla gergin bir takım oldu artık kimse kilo milo veremez bu gidişle artık ben yokum kaptanınız geminin başına dönsün

fADIME ABLA BURASI KIMSENIN MALI DEILKI KAPTAN SENI ISTEMEMEZLIK YAPSIN ODA BU FIKIRDE DEILDIR BIRBIRINI HIC GORMEMIS IKI KISI ICIN FAZLA GERGINSINIZ DUZELIR ÇOK ACALECI VE FEVRI KARARLAR ALIYORSUNUZ BENCE BIRAZ SAKIN OLALIM

Bende seniiiiiiiiiii murccccccc

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİYOMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…