- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.161
Aaaa neden cnmm ozel degılse bahsedermısın bırazz ???
Nurmelekcım dene bıdaha sana zahmet duzelttım sanırsamm :)))
ayyyy bugün herşey üstüme geliyo resmen ,1 saate yakın spor yaptım tam banyoya girecektim ki sular kesildi, mutfakta kavanoz kırdım birde yetmezmiş gibi toplarken elimi kestim
bugünkü menümü yazayım kızlar size
sabah peynirli,maydanozlu omlet,1 domates,2 zeytin
ara fırınlanmış elma (üzeri tarçınlı)
öğlen taze fasulye ,1 kaşık pilav
ara special k (süt koymadan cipsi gibi yedim)
akşam 1 ince dilim kepekli ekmek,bol salata ve balık
spor 1 saat yaptım, 1.5 lt su içtim ve hala içiyorum, 3 fincan yeşilçayımı ve 1 tane doğal mineralli suyumu içtim.Kitap bugün okumadım gece okumayı planlıyorum. Şimdiden oruç tutanlara iyi iftarlar...
yafrum benimm..ben sevioreee seniiiiiiiiiiiii
canım heralde okey oynarken bunlar başına gelmiştir zannımca..benim eşimde sırf facede okey oynamak için adres aldı ve inan şu an hastalık halinde oynuyor...ama kimseyi rahatsız ettiği falan yok..bazen ben takılıyorum , orada kimlerle oynuyosun falan diye ama zaten gözümün önünde oynuyor adam..demem o ki insanın içinde varsa bişeyler facedede bulur seni , yoldada, markettede..önemli olan sensin..o bu rahatsız ediyor diye hiçbişeyden vazgeçme...senden değerli kimse yok unutma..canım ben aslında orada oyun oynamak amaçlı bulunuyordum arkadaşlık ve sosyallikle alakam yoktu..ama gel gör ki oyunda ilerlemek için de
oyun arkadaşlarının olması gerekiyor..benim fazla arkadaşım olmadığı için ablamın arkadaşları beni eklemişti..birtanesi benim yaşıdımdı...
içinde tabi iyi olan erkekleri tenzih ediyorum ama erkeklerin geneli malesef karşı cinsle normal arkadaş olmak mefhumuna sahip değiller...kısmetini arıyormuş ben avatara kendi resmimi koymadığım için bana arkadaşça dahi mesaj atmazken bana benzeyen bir kızın resmini koyduktan sonra aniden mesajlar ilgilenmeler başladı... ve ben istemeyince beni oyunundan atmalar hediye göndermemeler..evde oturuyor olmamı küçümsemelr ve benim işhayatından anlamayacağımı ima etmeler falan gibi beni tersleyici şeylere maruz kalmıştım sinirim bozulmuştu canım...evde oturuyorum diye çaresizmişim gibi ona pat diye evet mi diyeceğimi düşünüyordu ki...1 kişi yüzünden mi koca siteden soğudun dersen yok sadece sebep bu değildi tabi ki...benzer birkaç ufak olay daha yaşayınca bıraktım....ev kızı olan facebook sahiplerine erkeklerin evde kalmış gözüyle baktıklarını ve facedan koca aradıklarını düşündüklerini anladım...kusura bakma çenem düştü :)
ne kaynananmı 7o olmuş benmi yanlış anladım sen nerdeydin bakimya ben herkesden alıntı yapmışdım..noldu nereye gitti yaw....herneyse..kızlar benim kaygana vardıya benimle zayıflamak için yarış eden ..70 kiloya düşmüüüşş...üüüüüüüüüüüü
((((([......................................................
ayyyy bugün herşey üstüme geliyo resmen ,1 saate yakın spor yaptım tam banyoya girecektim ki sular kesildi, mutfakta kavanoz kırdım birde yetmezmiş gibi toplarken elimi kestim
sen varya sen ne zekü kadınsın hep aynı şeyi yaparımfadimeee kocanı camiye yolladın hemen açtın bilgisayarı demi bacım???
aynen ..70 olmuş..birde kasıla kasıla bir anlatışı varki sormayın...üzerine uçacaktım az kalmıştı..ne kaynananmı 7o olmuş benmi yanlış anladım sen nerdeydin bakim
öyleyim demiiii????arada hatırlat ama ben unutuyorum ...sen varya sen ne zekü kadınsın hep aynı şeyi yaparım
yafrum benimm..
canım heralde okey oynarken bunlar başına gelmiştir zannımca..benim eşimde sırf facede okey oynamak için adres aldı ve inan şu an hastalık halinde oynuyor...ama kimseyi rahatsız ettiği falan yok..bazen ben takılıyorum , orada kimlerle oynuyosun falan diye ama zaten gözümün önünde oynuyor adam..demem o ki insanın içinde varsa bişeyler facedede bulur seni , yoldada, markettede..önemli olan sensin..o bu rahatsız ediyor diye hiçbişeyden vazgeçme...senden değerli kimse yok unutma..
ya bu kk damı sorun yoksa benim laptopdamı???mesajım 1 saatte gitmiyor...sen varya sen ne zekü kadınsın hep aynı şeyi yaparım
bidaha gittiginde önüne muz kabugu koy kaysın düşsün yürüyemesin hareketsiz kalınca kilo alır nasıl fikir:26:aynen ..70 olmuş..birde kasıla kasıla bir anlatışı varki sormayın...üzerine uçacaktım az kalmıştı..
neden kız kimbilir avatar senin yanında sönük kalırfoto dediğin avatar mı ?
yok canım avatarı soruyosan nerde bizde o şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?