Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aaaa neden cnmm ozel degılse bahsedermısın bırazz ???

Nurmelekcım dene bıdaha sana zahmet duzelttım sanırsamm :)))

canım ben aslında orada oyun oynamak amaçlı bulunuyordum arkadaşlık ve sosyallikle alakam yoktu..ama gel gör ki oyunda ilerlemek için de
oyun arkadaşlarının olması gerekiyor..benim fazla arkadaşım olmadığı için ablamın arkadaşları beni eklemişti..birtanesi benim yaşıdımdı...
içinde tabi iyi olan erkekleri tenzih ediyorum ama erkeklerin geneli malesef karşı cinsle normal arkadaş olmak mefhumuna sahip değiller...kısmetini arıyormuş ben avatara kendi resmimi koymadığım için bana arkadaşça dahi mesaj atmazken bana benzeyen bir kızın resmini koyduktan sonra aniden mesajlar ilgilenmeler başladı... ve ben istemeyince beni oyunundan atmalar hediye göndermemeler..evde oturuyor olmamı küçümsemelr ve benim işhayatından anlamayacağımı ima etmeler falan gibi beni tersleyici şeylere maruz kalmıştım sinirim bozulmuştu canım...evde oturuyorum diye çaresizmişim gibi ona pat diye evet mi diyeceğimi düşünüyordu ki...1 kişi yüzünden mi koca siteden soğudun dersen yok sadece sebep bu değildi tabi ki...benzer birkaç ufak olay daha yaşayınca bıraktım....ev kızı olan facebook sahiplerine erkeklerin evde kalmış gözüyle baktıklarını ve facedan koca aradıklarını düşündüklerini anladım...kusura bakma çenem düştü :)

ayyyy bugün herşey üstüme geliyo resmen ,1 saate yakın spor yaptım tam banyoya girecektim ki sular kesildi, mutfakta kavanoz kırdım birde yetmezmiş gibi toplarken elimi kestim

bugünkü menümü yazayım kızlar size
sabah peynirli,maydanozlu omlet,1 domates,2 zeytin
ara fırınlanmış elma (üzeri tarçınlı)
öğlen taze fasulye ,1 kaşık pilav
ara special k (süt koymadan cipsi gibi yedim)
akşam 1 ince dilim kepekli ekmek,bol salata ve balık
spor 1 saat yaptım, 1.5 lt su içtim ve hala içiyorum, 3 fincan yeşilçayımı ve 1 tane doğal mineralli suyumu içtim.Kitap bugün okumadım gece okumayı planlıyorum. Şimdiden oruç tutanlara iyi iftarlar...

tarçınlı elmayı ben de eski gittiğim diyetisyenden duymuştum ve burda senden okuyunca gülümsedim şimdi :)
canım menun genel olarak iyi duruyor mantıklı görünüyor ama sanırım sabah hiç ekmek yememişsin ve akşam da sadece 1 dilim yemişsin...
karbonhidrat bana düşükmüş gibi geldi...benim gittiğim diyetisyenin bana yazdığı diyetlerde günde 9-10 dilim ekmek vardı toplam (ana öğünlerde 2 şer veya 3 er dilim olmak üzere şeklindeydi) ama buna rağmen kilo da verebiliyordum...karbonhidratı yeterli ve dengeli tüketmezsen güç içinde enerji ve şeker düşmeleri ve tatlı krizleri yakanı bırakmaz sonra...

ben sevioreee seniiiiiiiiiiiii
yafrum benimm..

canım heralde okey oynarken bunlar başına gelmiştir zannımca..benim eşimde sırf facede okey oynamak için adres aldı ve inan şu an hastalık halinde oynuyor...ama kimseyi rahatsız ettiği falan yok..bazen ben takılıyorum , orada kimlerle oynuyosun falan diye ama zaten gözümün önünde oynuyor adam..demem o ki insanın içinde varsa bişeyler facedede bulur seni , yoldada, markettede..önemli olan sensin..o bu rahatsız ediyor diye hiçbişeyden vazgeçme...senden değerli kimse yok unutma..

ya ben herkesden alıntı yapmışdım..noldu nereye gitti yaw....herneyse..kızlar benim kaygana vardıya benimle zayıflamak için yarış eden ..70 kiloya düşmüüüşş...üüüüüüüüüüüü
(((((
[......................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kaynananmı 7o olmuş benmi yanlış anladım sen nerdeydin bakim

sağol canım güzel sözlerin için :) okey değil de bi çiftlik vardı çok popüler olan hatırlayamadım adını..bide lokanta işletilen bir oyun vardı...bir de bikaç oyun daha vardı... malesef sosyal ortamlar benim asosyalliğimi daha fazla yüzüme vurduğu için ister istemez canı sıkılıyor insanın....dertlerini unutmak için internete giriyorsun ama hayatındaki eksikler başkaları tarafından daha çok yüzüne vuruluyor....başkaları da arkadaş sayısını az görünce bir sürü saygısızlıklara maruz kalıyor insan..şimdi çok rahatım şükür..canım oyun oynamak çektiğinde çoklu oyuncusu olmayan flash oyunlar bulup oynuyorum bazen :) ama haklısın sadece nette değil insanın olduğu heryerde bunlarla karşılaşmak mümkün...

Son düzenleme:
tartılmadım..ben sabah regl olduğum için bugün karnım tokdu hep...sabah tartılıp foto çekecem...dananın kuyruğu yarın sabah kopacak yani...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…