- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.341
[]
çoook faydalı...hararetle tavsiye ederim..sen hiç yapmadığın için 3 mil indir..hemen iniyo..
Aynen cnm acayıp faydalı faceden sana lınk gonderıyım ındır bı bak ıstersen...
canım bencede işten ayrılmayı düşünme..çocuğa bakacak kimsen yokmu annen veya kayınvalide gibi..onlara bırakırsın ..zaten şimdi gebelik ve doğum için bayağı bir izin veriyo devlet..ayyyyy.....kız seni gebe bıraktık, doğurttukda kime baktıracağını hesaplıyoruz ..helal bizeee
ya bence eddam adamla git konuş..bana o zaman bu fiatı demiştiniz şimdi ne oldu de biraz itiraz et yani..eğer uçuk bir rakam söylemezse, pazarlık et ortada bi yerde buluşup verirsin biiraz para...çünkü diyosun ya zaten uçuk bir fiyatdı diye...maazallah bende hakka girmeye korkarım ..öteki tarafda hesaplaşacağına burada hesaplaşmak daha iyi..
hahahaa olmayan çocugaa yer ayalıyozz :)))
bebeğim olursa 1 yaşına kadar belki annede idare ederim ama sonra annemi yada kayınvalidemie o yükü veripte hayatlarını zindan etmem
1 yıl idare eder sonra kreş bakıcı filan bulurum napimm
bende ondan korkuyom hakkı kalırmı ama o parayı veremem hoppidick ucuz bişe değilki pazarlık edelim katakulleye gerek yok gidip adama diycemki sattın kardeşim dahada param yok.. üzgünüm..
kız senin sloganı buldum...isminin altına yaz..."koca camidee"....dizide perran kutmanın sloganıydı hoca camide ama seninki daaha güzel bacım...
vaaaayy eddacım bülent ersoy gibi hatunsun vesselam..parmaklarında servet taşıyosun
Bence haklısın ıcın rahat olsun ... Mılyarlık satıs yapıosun nasıl bole bı hata olur kı tuaf :)))
Kızlar ben birazdan cıkıcam ;
once kuafore (Lazer seansım var saclarım kesılecekVe bakır rengıne boyatıcam)
Şu renk yorumlarınız alıyım
Eki Görüntüle 244205
Ordan alısverıs yapıcam arkadasımın bebegı olmus ona bıseyler alıcam
alısverıs bıtınce kusadasına gıdıcem ıftarı orda arkadaslarımla yapıp bıyerlere gıdıcez.
pazar gunude bebegı olan arkadasıma kahvaltıya gıdıcem onunla zaman gecırıccem. Programım bole bakalım ıns yetısebılırım :)
saç rengi harikaa çok seviyorum dene bence değişiklik olur hemm
dolunay soysertin saçlarına bayılıyom ben biraz daha göz alıcı bunu n gibi yapabilirsin
MURSHH canım çok hoş bir saç rengi...sana da çok yakışır ..umarım kuaförün yakalar bu rengi...kuaförlere gıcık oluyorum..
anlattıgına göre çok güzel bir hafta sonu seni bekliyor..iyi eglenceler canım..
ooo..saç rengi çok güzel ama kuaför inşallah tutturur murç..haftasonunu gezerek geçirecen belli..gezerken boğazını tut emiiKızlar ben birazdan cıkıcam ;
once kuafore (Lazer seansım var saclarım kesılecekVe bakır rengıne boyatıcam)
Şu renk yorumlarınız alıyım
Eki Görüntüle 244205
Ordan alısverıs yapıcam arkadasımın bebegı olmus ona bıseyler alıcam
alısverıs bıtınce kusadasına gıdıcem ıftarı orda arkadaslarımla yapıp bıyerlere gıdıcez.
pazar gunude bebegı olan arkadasıma kahvaltıya gıdıcem onunla zaman gecırıccem. Programım bole bakalım ıns yetısebılırım :)
nurkelebek sen ne yaptın..indirdinmi canım videoyu??
kız sen kaç ayda verdin bu kiloları maşallah diyorum sonra fadime nazar eti deme
hee..şincik gördüm..vatana millet hayırlı olsun facen...kız kocanı yine nereye yolladın...daha camiye erken değilmi...kocayı esenlere şutladım özgürüm face açtım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?