Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahahaa olmayan çocugaa yer ayalıyozz :)))
bebeğim olursa 1 yaşına kadar belki annede idare ederim ama sonra annemi yada kayınvalidemie o yükü veripte hayatlarını zindan etmem
1 yıl idare eder sonra kreş bakıcı filan bulurum napimm

bende ondan korkuyom hakkı kalırmı ama o parayı veremem hoppidick ucuz bişe değilki pazarlık edelim katakulleye gerek yok gidip adama diycemki sattın kardeşim dahada param yok.. üzgünüm..

Son düzenleme:

Bence haklısın ıcın rahat olsun ... Mılyarlık satıs yapıosun nasıl bole bı hata olur kı tuaf :)))

kız senin sloganı buldum...isminin altına yaz..."koca camidee"....dizide perran kutmanın sloganıydı hoca camide ama seninki daaha güzel bacım...

vaaaayy eddacım bülent ersoy gibi hatunsun vesselam..parmaklarında servet taşıyosun

yok kız ne bülentiiii nerdeeeee bak bi karışıklıkta yusuf yusuff yapıyorumm

Bence haklısın ıcın rahat olsun ... Mılyarlık satıs yapıosun nasıl bole bı hata olur kı tuaf :)))

işte gerizekalı aklıma geldikte sinir oluyorum hatan varsada senin hatan beni alakadar etmezki..
burda konuşuyomda bakalım adamın yüzüne diyebilcemmi

Kızlar ben birazdan cıkıcam ;

once kuafore (Lazer seansım var saclarım kesılecek Ve bakır rengıne boyatıcam)

Şu renk yorumlarınız alıyım

Eki Görüntüle 244205

Ordan alısverıs yapıcam arkadasımın bebegı olmus ona bıseyler alıcam

alısverıs bıtınce kusadasına gıdıcem ıftarı orda arkadaslarımla yapıp bıyerlere gıdıcez.

pazar gunude bebegı olan arkadasıma kahvaltıya gıdıcem onunla zaman gecırıccem. Programım bole bakalım ıns yetısebılırım :)

saç rengi harikaa çok seviyorum dene bence değişiklik olur hemm

dolunay soysertin saçlarına bayılıyom ben biraz daha göz alıcı bunu n gibi yapabilirsin

MURSHH canım çok hoş bir saç rengi...sana da çok yakışır ..umarım kuaförün yakalar bu rengi...kuaförlere gıcık oluyorum..
anlattıgına göre çok güzel bir hafta sonu seni bekliyor..iyi eglenceler canım..

saç rengi harikaa çok seviyorum dene bence değişiklik olur hemm

dolunay soysertin saçlarına bayılıyom ben biraz daha göz alıcı bunu n gibi yapabilirsin

Cnm bu tarz renklerı bende cok sevıyorum ama sureklı bakım ve makj ıstıyo dıolar.Bende ole sık sık makyaj yapmam.Bıde yıkadıkca akma sorunu var tabı.Bakalım pzt gunu eklerım fotoları nasıl bulcanız yenı sac rengımı :)))

saol cnm ıns ıyı gececek :) Malesef tek dusuncem kuaforun aynı rengı yapıp yapamayacagı yıllardır gıttıgım kuafor guvenıyorum kendısıne ama genede bole ıddalı renklerde korkuyor ınsan.Bı sarı yada kahve rengı olsa sorun deılde bu tarz renkler zor bakalım pzt gorecez hep beraber :)

ooo..saç rengi çok güzel ama kuaför inşallah tutturur murç..haftasonunu gezerek geçirecen belli..gezerken boğazını tut emii

ayyy boya dedinizde aklıma geldi ben lisedeyken heves edip saçlarımı kızıla boyamıştım ama boyamaz olaydım ya saç diplerim cıvık yara oldu bir daha da boyaya tövbe ettim ,derim çok hassas malesef ama o günden sonra gene rahat durmadım çünkü kızılı çok seviyorum anneminde tavsiyesi ile kına yakıyorum saçlarıma içine kırmızı şarap falan koyuyorum güzel bir renk oluyo hatta elveda rumelideki gülçin santırcıoğlu bile saçlarını kına ile boyuyormuş şu anki saçlarım dışarda böyle bi renk oluyo hem besliyo ,kalınlaştırıyo boyadan daha iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…