Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öncelikle kakao yagı al gider gitmez bi kere onunla güneşlen bronzlaşınca çatlakların azalacaktır
çatlagın olması çok normal 30 kilo vermişsin nerdeyse 10 yaşında bir çocuk çıkarmışsın kendinden
rahat ol dizlerinden aşagı fazla değildir tahminim çatlagın olanda normaldirr
dizde şortlar giyesin tayt giy kurtarıcıdır
kollarında bronzlaşırsan kakao yagıyla (1 günde kararırsın) kolarında fazla görünmezz
çatlagı bozver incecik oldun o yeter sana burnun havada yüzüü kumsalda

sadece bayram tatilinde kalıcaz cnm ama 10 günlük bi internet paketi olduğunu sanmıyorum o yüzden 1 aylık dedim

Hımmm anladım cnmm yoktur 1 aylık yaa turkcelle bı sor bakalım ısetıdın kadar kullandıgın bı vın modelı varmıs sanırım.Kont tel gıbı yukletıp kullanıyomussun...Hıc olmadı ızınlı yazarız 2 hafta senı :)

VINLAR VAR 1 AYLIK vardı teknosada görmüştüm

ama nette baktım şöyleki:

3 AY VINN 7.2 Mbps 4 GB 39 TL 39 TL Ön Ödeme

merak etme cnm orada da diyetime devam edicem bu kadar yol katettim asla pes etmem valla ( kendimi alkışlıyorum) ama 2 eylül cuma günü nasıl kilo bildirimimi yapıcam bunu bilemiyorum işte ,internet işini halledemezsem 1 hafta izinli olurum artık

kilo bildirimi yapabilsen güzel olurduu
sen yine bir şekilde bildirim yapmaya çalışırsın
olmazsa izinli yazılır yada aynı kilonda geçeriz olurmu murchh

2 şeceneğin var tercih senın cnm ; ya izinli yazarız seni yada ben sana numaramı verırım msj atarsın ıkısıde bana uyar sen bılırsın

kilo bildirimi yapabilsen güzel olurduu
sen yine bir şekilde bildirim yapmaya çalışırsın
olmazsa izinli yazılır yada aynı kilonda geçeriz olurmu murchh

Yaaa ben ole cok uzun aralar olmadıgı surece ve ımkansızlıklar olmadıgı surece İZİNLİ yazmak istemiyorum kimseyi...Saçma belki ama öle.Genede gerek duyarsak yazarız tabikş :)

Yaaa ben ole cok uzun aralar olmadıgı surece ve ımkansızlıklar olmadıgı surece İZİNLİ yazmak istemiyorum kimseyi...Saçma belki ama öle.Genede gerek duyarsak yazarız tabikş :)

içimden geçeni söyledin murchh :))
zorunlu olmadıkça izinli geçmeyelim
haber vermeye çalışır inş verebilir olmazsa mecbur izinli yazarsın

mesaj işini ben demin söylücektim cnm ama çekindim o yüzden izinli olayım dedim,kalbimiz birmiş valla :90:

cnm yaaa gonderırım numaramı ozelden bırazdan cuma gunu ogleye kadar msj atarsın bana sorunu cozmus oluruz :)))

selam millet........

Kaçak nerlerdesın bakıyım sen ?

içimden geçeni söyledin murchh :))
zorunlu olmadıkça izinli geçmeyelim
haber vermeye çalışır inş verebilir olmazsa mecbur izinli yazarsın

:) Bizim bu durumumuz ne olacak edda ... Aynı seylerı dusunup aynı seylerı söylüyoruz :) Sanırım trabzonda bır MURSH aydında bır EDDA var :))))

yafrum benimmm..seviyorum seni kızz..

Kesinlikle katılıyorum derim....5 eylül sonrası herkes aynı kararlılıkla gelmelı kı catlak sesler cıkmasın...Bencede 5 eylul MİLAT olsun bızım ıcın :)))
olsun bacımm..

NE DİYCEM SÜPER DERİMMM
TAMAMADIR BAYRAM DÖNÜŞÜ HEPİMİZ BURDAYIZ TAM GAZ..

hoppidick nerde gelmedimii
bide fadima abla dönüşü olmadanmı banlandı neden yok ?? bilgisi olan varmı
gelir gelir...daha süresi dolmamıştır...

o halde Alpay'dan Eylül de gel şarkısıda bizim şarkımız olsunn:)))))
nerden geldi aklına kız..yaşa sen

turkcell ve aveanın sitesine baktım ama o kadar şikayet var ki bu vınnlarla ilgili gözüm korktu açıkçası

Kesinlikle bende alıcaktımda cok sıkayet var ondan vazgectım...Bence zaten tatıle gıdıosun napcaksın ınternetı denız kum gunes yap...Neresıne gıdeceksınız kusadasının merkezemı ?

selam hoşgeldinnnn
naber napıyon ne yedin ne yemedinn anlat bakimm
ya ben fadimeye diyorum ama ondan önce ben kocamı boşıycam heralde...diyette olduğumu bildiği halde hergün elinde tatlıyla geliyo..tatlıda ev baklavası..gelde yeme şimdiii...heleki kaygananın yaptığına ne demeli...kızımdan almış raporu, spora başladığımı duymuş..hergün güllaçdı, börekdi yolluyo...şimdi ben ne yapayım , nerelere gideyim..zayıflamak için evimi terkedeyim...

HAHAHAHA :)))))
AYDINDA BİR BEN NE KOMİKKK
TRABZNDDA SEN OZAMAN hafif laz sayılırsın artık

BUARDA DÜN RESİMLERİNE BAKTIM SAÇLARIN BAYA UZUNMUŞŞ YENİ FARKETTİM VE GÜZEL OLMUŞLARRR YORUMDA YAPTIM

aman aman dur sakın evı terk etme az ıradelı olsan yeter.Spor ne yapıosun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…