- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.461
Cnmm 1 aymı kalcaksınız kuşadasında sadece bayram tatılınde 10 gun deılmı ?
sadece bayram tatilinde kalıcaz cnm ama 10 günlük bi internet paketi olduğunu sanmıyorum o yüzden 1 aylık dedim
Hımmm anladım cnmm yoktur 1 aylık yaa turkcelle bı sor bakalım ısetıdın kadar kullandıgın bı vın modelı varmıs sanırım.Kont tel gıbı yukletıp kullanıyomussun...Hıc olmadı ızınlı yazarız 2 hafta senı :)
VINLAR VAR 1 AYLIK vardı teknosada görmüştüm
ama nette baktım şöyleki:
3 AY VINN 7.2 Mbps 4 GB 39 TL 39 TL Ön Ödeme
merak etme cnm orada da diyetime devam edicem bu kadar yol katettim asla pes etmem valla( kendimi alkışlıyorum) ama 2 eylül cuma günü nasıl kilo bildirimimi yapıcam bunu bilemiyorum işte ,internet işini halledemezsem 1 hafta izinli olurum artık
merak etme cnm orada da diyetime devam edicem bu kadar yol katettim asla pes etmem valla( kendimi alkışlıyorum) ama 2 eylül cuma günü nasıl kilo bildirimimi yapıcam bunu bilemiyorum işte ,internet işini halledemezsem 1 hafta izinli olurum artık
kilo bildirimi yapabilsen güzel olurduu
sen yine bir şekilde bildirim yapmaya çalışırsın
olmazsa izinli yazılır yada aynı kilonda geçeriz olurmu murchh
Yaaa ben ole cok uzun aralar olmadıgı surece ve ımkansızlıklar olmadıgı surece İZİNLİ yazmak istemiyorum kimseyi...Saçma belki ama öle.Genede gerek duyarsak yazarız tabikş :)
mesaj işini ben demin söylücektim cnm ama çekindim o yüzden izinli olayım dedim,kalbimiz birmiş valla :90:
selam millet........
içimden geçeni söyledin murchh :))
zorunlu olmadıkça izinli geçmeyelim
haber vermeye çalışır inş verebilir olmazsa mecbur izinli yazarsın
selam millet........
yafrum benimmm..seviyorum seni kızz..MURCUM KAPTANIM :)))
CANIM BENİM BENCE DİSİPLİNLİ OLMALIYIZ KESİNLİKLE
BİRBİRMİZİ MOTİVE ETMELİYİZ BUNLAR OLAN ŞEYLER AMA dikkat etmeliyiz..
kilomuzu elinden gelen tartıyı çekip eklesin mecburi değil ama arada ekleyelim..
zaman zaman resimlerimizi ekleyelim kafamızı kesebiliriz son halimizi görmemiz açısından..
Yeşil çay içerdim ben bi ara baya sıkılaştırmıştı takım üyelerimizin her günkü menülerine bunu koymalarını sağlayalım!!
birbirimizi sevelim koruyalım
takım prestiji sarsıldı diyorsun ama neye göre?? kime göre?? bakan göz önemlidir murcummm benim gözümde takımımı çok yükseklerde!!
olsun bacımm..Kesinlikle katılıyorum derim....5 eylül sonrası herkes aynı kararlılıkla gelmelı kı catlak sesler cıkmasın...Bencede 5 eylul MİLAT olsun bızım ıcın :)))
gelir gelir...daha süresi dolmamıştır...
NE DİYCEM SÜPER DERİMMM
TAMAMADIR BAYRAM DÖNÜŞÜ HEPİMİZ BURDAYIZ TAM GAZ..
hoppidick nerde gelmedimii
bide fadima abla dönüşü olmadanmı banlandı neden yok ?? bilgisi olan varmı
nerden geldi aklına kız..yaşa seno halde Alpay'dan Eylül de gel şarkısıda bizim şarkımız olsunn:)))))
turkcell ve aveanın sitesine baktım ama o kadar şikayet var ki bu vınnlarla ilgili gözüm korktu açıkçası
ya ben fadimeye diyorum ama ondan önce ben kocamı boşıycam heralde...diyette olduğumu bildiği halde hergün elinde tatlıyla geliyo..tatlıda ev baklavası..gelde yeme şimdiii...heleki kaygananın yaptığına ne demeli...kızımdan almış raporu, spora başladığımı duymuş..hergün güllaçdı, börekdi yolluyo...şimdi ben ne yapayım , nerelere gideyim..zayıflamak için evimi terkedeyim..selam hoşgeldinnnn
naber napıyon ne yedin ne yemedinn anlat bakimm
cnm yaaa gonderırım numaramı ozelden bırazdan cuma gunu ogleye kadar msj atarsın bana sorunu cozmus oluruz :)))
Kaçak nerlerdesın bakıyım sen ?
:) Bizim bu durumumuz ne olacak edda ... Aynı seylerı dusunup aynı seylerı söylüyoruz :) Sanırım trabzonda bır MURSH aydında bır EDDA var :))))
ya ben fadimeye diyorum ama ondan önce ben kocamı boşıycam heralde...diyette olduğumu bildiği halde hergün elinde tatlıyla geliyo..tatlıda ev baklavası..gelde yeme şimdiii...heleki kaygananın yaptığına ne demeli...kızımdan almış raporu, spora başladığımı duymuş..hergün güllaçdı, börekdi yolluyo...şimdi ben ne yapayım , nerelere gideyim..zayıflamak için evimi terkedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?