Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

HAHAHAHA :)))))
AYDINDA BİR BEN NE KOMİKKK
TRABZNDDA SEN OZAMAN hafif laz sayılırsın artık

BUARDA DÜN RESİMLERİNE BAKTIM SAÇLARIN BAYA UZUNMUŞŞ YENİ FARKETTİM VE GÜZEL OLMUŞLARRR YORUMDA YAPTIM

Uyyy Ahaaaa :)))

Cnm cumartesı kestırdımde saclarımı daha uzundular aslında ama artık cok kotu olmustu ucları kestırmek zorundaydım.Ama gene boyundan cok almadı saolsun kuaforum tabı sonra basına gelecek olannları bıldıgı ıcın :)))Yorumunuda gordum cnm saol yenı yenı alıstı benımde gozum onca yıl sarı kullanınca zor oluyo :)))

baklava çok sevmem
bana vereceksin kaynanamın yaptıgı su böreğinden 1 tepsi yerimmm
sonra tatlı olarakda sütlü tatlıları ve dondurmayı hiçbir tatlıya değişmem.
birde güzel yapılan tereyağlı fındıklı cevizli kadayıfa bayılırımmm

benim kocemde öyleee
tatlı aldımıda az almaz 2 kişiyiz 2 kilo tatlı alır baklava ve kadayıf
e yersem 1 dilim yerim e deim kalırsa yenmiycek yiyelimde bitsin derkennnn hooop mideye

dün akşam yemeklerim vardı önceki günden pilav çorba patlıcan kebabı
Allahım tamam ama yetermiii yetmezz canım sucuklu yumurta çektii ramazan girdi gireli yemedim yaptım yemeklerin yanına bir sardı anlatamam ama ekmek yemedim akşam incecin ufacık bir dilim pide yedim salatayla okdarrrr oda alata suyuna batırmak için

kalcağımız yer kadınlar plajına çok yakın cnm

Waaayyyy ben kadınlar denızının orda bı sıtede 10 yıl kaldım avcumun ıcı gıbı bılırım.GOLDEN GATE otel var oraya sırtını dondugunde soldakı ev bızımdı :))) Gecersen onunden kı kesın gecersın yol ustunde bakarsın...

Ayyy demem su boregı haaa :) Bizimde burda ıs yerınde bı arkadas var erzurumlular annesı delı gıbı su boregı yapıo manyak bı lezzet yaa ole dısarda aldıklarınla alaksı yok :)) Tatlı cok aramam ama baklava fıstık sarma felan severım :)

Heh al edda bı huy daha bende salatanın suyuna ekmek bandırmayı severım.Bida pılava bol karabıber dokup lımon sıkıp karıstırırımmıdye ıcı gıbı oluyo tadı onu cok severım :)))

su böreğimi dedin.?...bayılırım yaa...bol teryağlı olacak...offfff..yemede yanında yat..ben süt sevmediğim için sütlü tatlıları pek sevmem...şerbetli tatlılar tercihimdir...ama dediğin gibi kalmasın diye bende hoop götürürüm..sadece tatlı değil yani , onu atmayayım , bunu atarsam günah olur diye herşeyi siler süpürürüm...mide mide değil, çöp tenekesi mübarek

edda sorucam sorucam unutuyorum..senin yüzük işin ne oldu...kuyumcuya gittinmi bülent ersoy kılıklım benim

hahaa işte aslında yanlış yapıyoruzz midemiz çöp tenekesi değilki igitsin çöpee
bazen şunu düşünüyorum
şimdi ben bunu yiycemm 5 dakka sonra hatırlıcammi yok ha yemişim ha çöpe atmışımm aynı şey ikisininde sonucu 5 dk sonra aynı ortada birşey yok :))))))))

buarada kızlar ben ne yaptım
eşim kıyma almıştı 1 kilo bende kavururum diye buzluga koymadım
ha yarın kavururum ha yarın diye diyeee 3 yada 4 gün geçtii
allahım dün eve gittim dolabı açtım bir koku kıyma bozulmuşşş
bozulga koymadan bozulurmu beee
attım çöpe eşim diyokii çöp ne kokuyo diyorum yemeklerrr demedimm kıymayı çürüttüm diyee

Allah senı ne yapmasın kızzz :) Gitti 1 kılo kıyma :)) Kızım annem kavurmus koymus kabın ıcıne buzlukta deıl ama asagıda 100 gr felan kalmıs makarnanın ustune dokecektım bı actım kapagını poooffff kokmus ııyykk ıgrenctı kavrulmusu bıle kokmus cıg olanı tabı kokar :) Neyse caktırma al artık 1 kılo kıyma eve gıderken koy yerıne :)))

Yarışmaya katılmak ısteyen bır kısıde yok haa en son eddanın yazdıgı msj var...Milletin zayıflayası kactı heralde :))))

yazın kavrulsada dediğin gibi çabuk bozuluyo kıyma..değilki kıyma yemek bile dolapda iki günde nakavt..

Yarışmaya katılmak ısteyen bır kısıde yok haa en son eddanın yazdıgı msj var...Milletin zayıflayası kactı heralde :))))
şu an ramazan olduğu için pek kimse olmaz murç..ramazandan sonra işler açılır inşallah..şimdi bayramda tatlıydı , şekerdi yesinler bayramdan sonra gelsinler..

Haklısın hoppidkc bende bayramdan korkuyorum yaa annem delı gıbı tatlı yapar benım 4 cesıtı bulur :) Nasıl olcak bakalım :) Hella edda yenı gewlın el opmeye gıtcek heryerde dayıycaklar burnuna tatlıyı :))))

edda sorucam sorucam unutuyorum..senin yüzük işin ne oldu...kuyumcuya gittinmi bülent ersoy kılıklım benim

hee unuttum demeyii
cumartesi gittik eşimle sen gelme dedim ama geldiii
adam dediki akşam toptancı burdaydı konuştuk sizin yüzüğe tekrar bakmak istiyor..
Dedim ben yüzüğümü veremem kusura bakmayın sonuçta ben bunu böyle aldım..
Dediki ozaman zararı toptancı karçılayacak dedim karşılasın ..
Tamam ozaman dedi sizi kaybetmek istemeyiz ama hiç konuşmayın (hani böyle ben sizden tarafayım der gibi bilinki çok ucuza aldınız yüzüğü yani ayıptır söylemesi ucuz dediğide 3,5mlyar normal bir gün gelin çay içelim dedi tabikiiiii dedik çıktık ama dahada gitmem oraya

hemde ne kokuuu iğrençti sanki biri ölmüşde dolaba sokmuşum

oy oy oyyyy...valla Allah tan bizim sülalede öyle çeşit çeşit tatlı yapacak kimse yok...annemde tatlı konusunda pek iyi sayılmaz.eddanın yeni gelinliğimi kaldı bacım..eskidi o eskidiiiiiiiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…