- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.481
yafrum benimmm..seviyorum seni kızz..
HAHAHAHA :)))))
AYDINDA BİR BEN NE KOMİKKK
TRABZNDDA SEN OZAMAN hafif laz sayılırsın artık
BUARDA DÜN RESİMLERİNE BAKTIM SAÇLARIN BAYA UZUNMUŞŞ YENİ FARKETTİM VE GÜZEL OLMUŞLARRR YORUMDA YAPTIM
Kesinlikle bende alıcaktımda cok sıkayet var ondan vazgectım...Bence zaten tatıle gıdıosun napcaksın ınternetı denız kum gunes yap...Neresıne gıdeceksınız kusadasının merkezemı ?
ya ben fadimeye diyorum ama ondan önce ben kocamı boşıycam heralde...diyette olduğumu bildiği halde hergün elinde tatlıyla geliyo..tatlıda ev baklavası..gelde yeme şimdiii...heleki kaygananın yaptığına ne demeli...kızımdan almış raporu, spora başladığımı duymuş..hergün güllaçdı, börekdi yolluyo...şimdi ben ne yapayım , nerelere gideyim..zayıflamak için evimi terkedeyim...
kalcağımız yer kadınlar plajına çok yakın cnm
leslie yaptım iki gün..ama bugün tekrar oruca başladım...oruçluyken yapamam, çok susuyorum...aman aman dur sakın evı terk etme az ıradelı olsan yeter.Spor ne yapıosun ???
baklava çok sevmem
bana vereceksin kaynanamın yaptıgı su böreğinden 1 tepsi yerimmm
sonra tatlı olarakda sütlü tatlıları ve dondurmayı hiçbir tatlıya değişmem.
birde güzel yapılan tereyağlı fındıklı cevizli kadayıfa bayılırımmm
benim kocemde öyleee
tatlı aldımıda az almaz 2 kişiyiz 2 kilo tatlı alır baklava ve kadayıf
e yersem 1 dilim yerim e deim kalırsa yenmiycek yiyelimde bitsin derkennnn hooop mideye
dün akşam yemeklerim vardı önceki günden pilav çorba patlıcan kebabı
Allahım tamam ama yetermiii yetmezz canım sucuklu yumurta çektiiramazan girdi gireli yemedim yaptım yemeklerin yanına bir sardı anlatamam ama ekmek yemedim akşam incecin ufacık bir dilim pide yedim salatayla okdarrrr oda alata suyuna batırmak için
leslie yaptım iki gün..ama bugün tekrar oruca başladım...oruçluyken yapamam, çok susuyorum...
[
leslie yaptım iki gün..ama bugün tekrar oruca başladım...oruçluyken yapamam, çok susuyorum...
[
su böreğimi dedin.?baklava çok sevmem
bana vereceksin kaynanamın yaptıgı su böreğinden 1 tepsi yerimmm
sonra tatlı olarakda sütlü tatlıları ve dondurmayı hiçbir tatlıya değişmem.
birde güzel yapılan tereyağlı fındıklı cevizli kadayıfa bayılırımmm
benim kocemde öyleee
tatlı aldımıda az almaz 2 kişiyiz 2 kilo tatlı alır baklava ve kadayıf
e yersem 1 dilim yerim e deim kalırsa yenmiycek yiyelimde bitsin derkennnn hooop mideye
dün akşam yemeklerim vardı önceki günden pilav çorba patlıcan kebabı
Allahım tamam ama yetermiii yetmezz canım sucuklu yumurta çektiiramazan girdi gireli yemedim yaptım yemeklerin yanına bir sardı anlatamam ama ekmek yemedim akşam incecin ufacık bir dilim pide yedim salatayla okdarrrr oda alata suyuna batırmak için
edda sorucam sorucam unutuyorum..senin yüzük işin ne oldu...kuyumcuya gittinmi bülent ersoy kılıklım benim
su böreğimi dedin.?...bayılırım yaa...bol teryağlı olacak...offfff..yemede yanında yat..ben süt sevmediğim için sütlü tatlıları pek sevmem...şerbetli tatlılar tercihimdir ...ama dediğin gibi kalmasın diye bende hoop götürürüm..sadece tatlı değil yani , onu atmayayım , bunu atarsam günah olur diye herşeyi siler süpürürüm...mide mide değil, çöp tenekesi mübarek
hahaa işte aslında yanlış yapıyoruzz midemiz çöp tenekesi değilki igitsin çöpee
bazen şunu düşünüyorum
şimdi ben bunu yiycemm 5 dakka sonra hatırlıcammi yok ha yemişim ha çöpe atmışımm aynı şey ikisininde sonucu 5 dk sonra aynı ortada birşey yok :))))))))
buarada kızlar ben ne yaptım
eşim kıyma almıştı 1 kilo bende kavururum diye buzluga koymadım
ha yarın kavururum ha yarın diye diyeee 3 yada 4 gün geçtii
allahım dün eve gittim dolabı açtım bir koku kıyma bozulmuşşş
bozulga koymadan bozulurmu beee
attım çöpe eşim diyokii çöp ne kokuyo diyorum yemeklerrr demedimm kıymayı çürüttüm diyee
yazın kavrulsada dediğin gibi çabuk bozuluyo kıyma..değilki kıyma yemek bile dolapda iki günde nakavt..Allah senı ne yapmasın kızzz :) Gitti 1 kılo kıyma :)) Kızım annem kavurmus koymus kabın ıcıne buzlukta deıl ama asagıda 100 gr felan kalmıs makarnanın ustune dokecektım bı actım kapagını poooffff kokmus ııyykk ıgrenctı kavrulmusu bıle kokmus cıg olanı tabı kokar :) Neyse caktırma al artık 1 kılo kıyma eve gıderken koy yerıne :)))
şu an ramazan olduğu için pek kimse olmaz murç..ramazandan sonra işler açılır inşallah..Yarışmaya katılmak ısteyen bır kısıde yok haa en son eddanın yazdıgı msj var...Milletin zayıflayası kactı heralde :))))
yazın kavrulsada dediğin gibi çabuk bozuluyo kıyma..değilki kıyma yemek bile dolapda iki günde nakavt..
şu an ramazan olduğu için pek kimse olmaz murç..ramazandan sonra işler açılır inşallah..şimdi bayramda tatlıydı , şekerdi yesinler bayramdan sonra gelsinler..
edda sorucam sorucam unutuyorum..senin yüzük işin ne oldu...kuyumcuya gittinmi bülent ersoy kılıklım benim
allah senı ne yapmasın kızzz :) gitti 1 kılo kıyma :)) kızım annem kavurmus koymus kabın ıcıne buzlukta deıl ama asagıda 100 gr felan kalmıs makarnanın ustune dokecektım bı actım kapagını poooffff kokmus ııyykk ıgrenctı kavrulmusu bıle kokmus cıg olanı tabı kokar :) neyse caktırma al artık 1 kılo kıyma eve gıderken koy yerıne :)))
Haklısın hoppidkc bende bayramdan korkuyorum yaa annem delı gıbı tatlı yapar benım 4 cesıtı bulur :) Nasıl olcak bakalım :) Hella edda yenı gewlın el opmeye gıtcek heryerde dayıycaklar burnuna tatlıyı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?