Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

SELAM ARKADAŞLAR
BU KONULARI BEN ÇOK GERIDE BIRAKTIM
benim için çoktan kapandı ama anlaşılan kapanmamış hala!!
ben son olarak sakin kafayla şunları demek istiyorumki..
burada hiç kimse vazgeçilmez değildir.. giden gider TOPİC DEVAM EDER!!
buradan giden arkadaşlara KIZMIYORUM kendi seçimleri..
ben ilk bu gitme muhabbetleri açıldgında kaptanın yani mutenin gitmesini hiç istemedim burdanda dedim hatta ÖZEL MESAJ BİLE ATTIM GİTME diye.
arada etmeyin yemeyin msj atın gelmeye çıkar filan diyodu ama bunların OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM abartısız olmak kaydıyla ..
Neyse ben mutenin gitmesini hiç istemedim buradaki arkadaşlıklara önem veriyordum çünkü takiii mutenin buradan tam AYRILMADAN 13.takıma size katılabilirmiyim mesajını OKUYUNCAYA KADAR.. orada bu olay benim için kapanmıştır daha tek bir lafımda olmamıştır..
çünkü benim için ASIL YAPILAN HATA BUDUR!!
KIRGINIM Kaptan oldugu takımı bi anda yüzüstü bırakıp kendine yer aradıgı için!!
keşke sorunları halledip SORUMLU oldugu takımı düzenleyip öyle gitseydi..
Bukadar kırgınım dedim ama önemli değil çünkü dünde yazdım gelenmiş gidenmiş umrumda değil ben kiloma bakarım diyetime bakarım!!!
takımda iyi ilerliyo becerebiliyoruz :)))
o takım bunu demiş bu takım bunu demiş boşverinn

Son düzenleme:
Haklısın edda cım herzamnkı gıbı aynı fıkırdeyız :))))

Bende bu takımın bır uyesı olaraktan bugunden ıtıbaren bu konuların konusulması taraftarı deılım acıkcası...Uzadıkca uzuyor ...çünkü sanal bır ortamdayız netıcede söylenenler cok yanlıs anlasılabılır,ve bunu telafı etmek kendını ızah etmek normal hayattakınden daha zor...Ben ne arkadaşlarımın nede takımımızın yanlıs tanınmasını ıstemıyorum...Bu gunden ıtıbaren ne bu topıkte nede baska bır yerde lutfen bu konu acılmasın...

Şimdi sizden bir isteğim var .... Takım için faydalı neler yapabılırız...Nasıl onlemler alabılırız fıkırlerınızı beklıyorum...

Ayrıca 9 kişiydik ;

Asya27:
Edda1985:
Ene2004:
Fadime02: Ayrıldı...
Hoppidicik
Gulseker:
Mursh:
Nurkelebek:
Zayıflıyorum: Ayrıldı...

mandalsepeti yeni üye ...

Fitsema: 87 / 214. etapta ayrıldı. Geri dönecek
Soffty: 65.2 / 214. etapta ayrıldı. Geri dönecek

Bu duruma göre takım 10 kişi 2 kısı daha alabiliriz...Ve şimdi herzamankinden daha azimli daha paylaşımcı olmalıyız.Takımın prestiji sarsildi bence

MURCUM KAPTANIM :)))
CANIM BENİM BENCE DİSİPLİNLİ OLMALIYIZ KESİNLİKLE
BİRBİRMİZİ MOTİVE ETMELİYİZ BUNLAR OLAN ŞEYLER AMA dikkat etmeliyiz..

kilomuzu elinden gelen tartıyı çekip eklesin mecburi değil ama arada ekleyelim..

zaman zaman resimlerimizi ekleyelim kafamızı kesebiliriz son halimizi görmemiz açısından..

Yeşil çay içerdim ben bi ara baya sıkılaştırmıştı takım üyelerimizin her günkü menülerine bunu koymalarını sağlayalım!!

birbirimizi sevelim koruyalım

takım prestiji sarsıldı diyorsun ama neye göre?? kime göre?? bakan göz önemlidir murcummm benim gözümde takımımı çok yükseklerde!!

incir yemişsin bagırsaklarını yumuşatır..
yeşil çay harikaa :97::79::80:
rus salatası mayonez açısından zarar amaa ramazana sayıyoruz onu bende yapıyom çünküü ramazan sonrası yaparsam dövün beni

bamyayı güzel yapan olursa çok severim ama herkez beceremiyoo
ekmek yememeyi becerebildiysen aferin sanaa
ben 1 dilim pide yedim salata ilee

Şimdi ramazan var bıde yaşanan olaylar tabikide motivemiz bilinç altında sarsıldı...Ama söylediğin şeyler benimde aklımdan geçen şeyler açıkcası...

Şöyle ki ;

* Cuma günleri kilo bildirimi yaparken fırsatı olan tartının resmını eklesin o zaman (sürekliliği önemli deil zamanımız oldukca yapalım)

* Yeşil çay kesinlikle diyet yaparken tüketilmeli ... İçine istege göre MISIR PÜSKÜLÜ veya KİRAZ SAPI ekleyip denleye bilirsiniz (İkisinden birini tercih edin çünkü 2 sınınde vücuttaki fazla suyu attırma gibi bi özelliği var )

* Ramazandan sonra sabahları lımonlu tarcınlı çay yapıp içebiliriz...(Tarçın'da tatlı ihtiyacını ve iştahı kapatıyor)

* Menülerimizi liste şeklinde hergün paylaşalım (Bu motivasyon için iyi oluyor bence )

* Ve en önemlısı hergün yapamıyorsak bıle 1 er gün arayla spor yapmalıyız...(Leslie olur...Mekık olur...Tempolu yuruyus olur...egzersız hareketlerı olur) Sadece yarım saat ugrassak bıle çok faydası olacağını düşünüyorum...(leslie indirmek için link isteyenlere gönderebilirim...Ve su kosu bandı olup kullanmayanlar )

Edda ve benım aklıma gelenler bunlar...Aklınıza gelenleri yazın ekleyelım ve bir liste oluşturalım...Her gün menülerden kontrol edicez bırbırımızı ona göre :90:

EVET MURCHH KESİNLİKLE BÖYLE DSİPLİNE OLURSAK KISA ZAMANDA Bİ TEMPO OLUŞTURURUZ HEM KEYİFLİ OLUR HEMDE HIRSLARINIZ..

GÜN İÇİNDE MENÜLERİMİZE YORUMLARIMIZ HERZAMAN OLDUGU GİBİ DEVAM EDER..

YEŞİL ÇAY OZAMAN SIKI KURALIMIZ OLURYOR HERKEZ EVİNE ÇAY EDİNİYOR.. BENDEN TAVSİYE SİZE ÇAYKURUN BERGAMUT ARAMOMALI KÜÇÜK TENEKEDEKİ ÇAY

DEMLEMEK İÇİN SUYU KAYNATIP BİR FİNCANA KOYUYORUZ ÜZERİNE 1 YEMEK KAŞIGI AMA DOLU DOLU DEĞİL BU ÇAYDAN KOYUROYUZ ÜZERİNİ ÇAY TABAGIYLA KAPIYORUZ 5 DAKİKA DEMENİYOR İSTEGE GÖRE AZ ŞEKERLİDE İÇİLEBİLİR BEN ŞEKERSİZ İÇİYORUM..

YEMEKLERDEN SONRA ÇOK FAYDALI!!!

OZAMAN NAPIYORUZ RAMAZAN SONRASI SIKI BİR ŞEKİLDEEEEE
KİLO VERİYORUZZZZ

SÜPERSİNİZ KIZLAARR!!

Bayram sonrası dönüm noktası tarihimizi 5 Eylül Pazartesi olarak belirleyelim mi (gerçi ben o hafta izinde olcam)

5 eylüle kadar herkez tüm hazırlıklarını yapsın, kaçamaklar o tarihten sonra kesinkez yasak olsun..herşeye yeni başlangıç günü 5 eylül olsun.. ne dersiniz???

Kesinlikle katılıyorum derim....5 eylül sonrası herkes aynı kararlılıkla gelmelı kı catlak sesler cıkmasın...Bencede 5 eylul MİLAT olsun bızım ıcın :)))

NE DİYCEM SÜPER DERİMMM
TAMAMADIR BAYRAM DÖNÜŞÜ HEPİMİZ BURDAYIZ TAM GAZ..

hoppidick nerde gelmedimii
bide fadima abla dönüşü olmadanmı banlandı neden yok ?? bilgisi olan varmı

NE DİYCEM SÜPER DERİMMM
TAMAMADIR BAYRAM DÖNÜŞÜ HEPİMİZ BURDAYIZ TAM GAZ..

hoppidick nerde gelmedimii
bide fadima abla dönüşü olmadanmı banlandı neden yok ?? bilgisi olan varmı

Cnmm fadıme ablatı daha uzun sure banlamıslar ... 24 unde gırebılecekmıs sımdı konustuk daha cok cok slm var ozlemıs topıgı :)

mandal sepeti hoşgeldinnn aramıza
yeni üyeymişsin
kendinden bahsetsene tanışalım kaynaşalım

Mandalsepetındede bı sorun var cnm msj yazamıyormus yenı uyelık almıs daha cozmeye calısıyor sorununu....

günaydın arkadaşlar dün belirlendi ki bayramda kuşadasında olucaz ama benim tatil için sevinmem gerekirken üzülüyorum çünkü 92 kilo olduğum dönemde malesef çok çatlağım oldu ben bu çatlaklarla nasıl şort,bikini falan giycem Allahın aşkına bana bi akıl verin hem malesef bu lanet çatlakların bi tedavisi yok,ömür boyu bizimleler

Ayyyy benım tarafa gelıosun yane :))) Ana vatandır kuşadası candır o candır :))) Cnm çatlakların ıcın dıyecek pek bısey yok bayrama 1 hafta kaldı malum bi mucize olmazsa çatlaklarınla gelıcen adaya :))) Ama şunu sölemeliyım o çatlaklarla bile gurur duymalısın kı 92 kılodan 60 lı ılolara ınmek buyuk başarı...Bence aldırma tatılınıde zehır etme.Nasıl sarkık çatlaklı şişko insanlar var bıkını gıyıyolarda senmı utancan .... Takma kafana gıy mıs şortlarını tırıl tırıl tişörtlerini rengarenk bikinilerini tatılın tadını cıkar.Zaten bıraz yanıp bronzlastınmı o kadar dıkkat cekmez bence :)))

sen 92 kilodanmı indin 63 eeeee
Nasıl becerdin yaaaa
harikasınn
ben 5 kilo verecem onuda ramazanda kaşıma gözüme bulaştırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…