- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.441
iyi akşamlar kızlar bu ara çok vakit ayıramıyorum buraya malesef .size dün ve bugün yediklerimi yazayım
DÜN
sabah 1 domates-salatalık,1 yumurta,peynir,4 zeytin,2 yeşil biber
ara 2 küçük elma
öğlen 3 çay kaşığı pilav,1 tabak karnıyarık,yoğurt,maydonoz,1 dilim ekmek
ara yok
akşam gene 1 tabak karnıyarık,fava ve biraz rus salatası
malesef 2 tane de lolipop yedim (çok pişmanım)
BUGÜN
sabah special k ve light süt
ara 4 küçük incir
öğlen tavuklu salata, yoğurt,1 dilim karpuz
ara 3 çay kaşığı kakaolu dondurma
akşam 1 elma ve 100 gr siyah üzüm
Tabi her zamanki gibi 3 fincan yeşilçayımı içtim .2,5 lt su içtim ve bugün sporumu da yaptım.
günaydın kızlarr,
merak etmeyin dün akşamki görümce iftarında ,ekmek hiç yemedim, çok güzel şekerpare yapar kendisi onuda yemedim.
Yediklerime gelince;
çorba
2-3 köfte- 1 küçük tavuk but
3-4 kaşık bamya
Zaten kalabalıktan servis yap falan derken ne yediğimi anlamadan doyuverdim..bunlarıda arada derede yedim işte..
Günaydın kızlar
Mutlu bır salı olsun herkese ...
Dünkü menüm ;
Sahur ;
2 dılım kepeklı ekmek
3 dılım beyaz peynır
3 dılım karpuz
İftar ;
Yarım kase arpa şehriye çorbası
tavuk yourt
MURCUM KAPTANIM :)))
CANIM BENİM BENCE DİSİPLİNLİ OLMALIYIZ KESİNLİKLE
BİRBİRMİZİ MOTİVE ETMELİYİZ BUNLAR OLAN ŞEYLER AMA dikkat etmeliyiz..
kilomuzu elinden gelen tartıyı çekip eklesin mecburi değil ama arada ekleyelim..
zaman zaman resimlerimizi ekleyelim kafamızı kesebiliriz son halimizi görmemiz açısından..
Yeşil çay içerdim ben bi ara baya sıkılaştırmıştı takım üyelerimizin her günkü menülerine bunu koymalarını sağlayalım!!
birbirimizi sevelim koruyalım
takım prestiji sarsıldı diyorsun ama neye göre?? kime göre?? bakan göz önemlidir murcummm benim gözümde takımımı çok yükseklerde!!
SÜPERSİNİZ KIZLAARR!!
Bayram sonrası dönüm noktası tarihimizi 5 Eylül Pazartesi olarak belirleyelim mi (gerçi ben o hafta izinde olcam)
5 eylüle kadar herkez tüm hazırlıklarını yapsın, kaçamaklar o tarihten sonra kesinkez yasak olsun..herşeye yeni başlangıç günü 5 eylül olsun.. ne dersiniz???
SÜPERSİNİZ KIZLAARR!!
Bayram sonrası dönüm noktası tarihimizi 5 Eylül Pazartesi olarak belirleyelim mi (gerçi ben o hafta izinde olcam)
5 eylüle kadar herkez tüm hazırlıklarını yapsın, kaçamaklar o tarihten sonra kesinkez yasak olsun..herşeye yeni başlangıç günü 5 eylül olsun.. ne dersiniz???
Kesinlikle katılıyorum derim....5 eylül sonrası herkes aynı kararlılıkla gelmelı kı catlak sesler cıkmasın...Bencede 5 eylul MİLAT olsun bızım ıcın :)))
NE DİYCEM SÜPER DERİMMM
TAMAMADIR BAYRAM DÖNÜŞÜ HEPİMİZ BURDAYIZ TAM GAZ..
hoppidick nerde gelmedimii
bide fadima abla dönüşü olmadanmı banlandı neden yok ?? bilgisi olan varmı
mandal sepeti hoşgeldinnn aramıza
yeni üyeymişsin
kendinden bahsetsene tanışalım kaynaşalım
günaydın arkadaşlar dün belirlendi ki bayramda kuşadasında olucaz ama benim tatil için sevinmem gerekirken üzülüyorum çünkü 92 kilo olduğum dönemde malesef çok çatlağım oldu ben bu çatlaklarla nasıl şort,bikini falan giycem Allahın aşkına bana bi akıl verin hem malesef bu lanet çatlakların bi tedavisi yok,ömür boyu bizimleler
günaydın arkadaşlar dün belirlendi ki bayramda kuşadasında olucaz ama benim tatil için sevinmem gerekirken üzülüyorum çünkü 92 kilo olduğum dönemde malesef çok çatlağım oldu ben bu çatlaklarla nasıl şort,bikini falan giycem allahın aşkına bana bi akıl verin hem malesef bu lanet çatlakların bi tedavisi yok,ömür boyu bizimleler
birde orada nasıl internete gircem şimdiden düşünüyorum ,keşke sadece 1 aylık işime yarayan bi jet modem olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?