Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biz gittik diyemi sevindin uleyynnn..vefasız eddaaa...

murçum fotolarını gördüm facedede..ama henüz vakit bulamadığım için yorum yapamadım..buradan söyleyeyim bari..mikemmel olmuşsun bacımmm...

sende hoppidick yani soruyomusun bide..
ben cvp bile vermeye değmeyecek şeylere şarkı söyledimm

sen nasıl geldin bakimmmmm
çok sevindimmm bırak kız umursanacak şey var umursanmıyacak şey var cevap bile verme...

bak şimdi bakıyorum oraya yazmayayım ...motosiklete bindiğin iki fotoda biraz kilolu gözüküyosun...diğerlerinde harikasın.....zaten fotoların yarısı yiyecek-içecek fotosu ama neyseeeeee....

Evet orda bacaklarım cok kocaman cıkmıs tamam kocaman ama o kadarda deıl sankı :)))) Aşk olsun hoppidck bi salata fotosu var bıde meyvelı frozen ıctık baskada bısey yok...Sen bıde sabah kahvaltısını gormelıydın :))))

1 gunlugune banlanmıslar cnm...Sımdı sorun yok yanı :) Artık bu muhabbetlerı gecsek kızlar yaa burda bulunma amacımızı unutmayalım ...Cuma günü 9. takım tablosundakı rakamlarla konusun bence :) Veremezsınız dıyenler ordan yakın takıp ederler zaten merak etmeyın...

e sürem doldu geldim işte...bakma arada banlar ama sever beni kazen.haaa...bu olay olmasaydı , onun sitede olduğunu öğrenemiyecektim..ben onu gitti sanıyordum...

meyveli frozen ne menem bişey oluyo bebiş...bak şimdi merak ettim..heleki kahvaltıyı daha çok merak ettim..en sevdiğim öğündür kahvaltı...

Son düzenleyen: Moderatör:
arabeskden nefret ederim ama bütün 9. takım elemanlarına izninizle "yıkılmadım ayaktayım "ı hediye ediyorum.....evt , aklıma gelmişkende söyleyeyim murç zayıflıyorum gitti..güneşde gözükmüyo...bence yeni eleman alsan iyi olmamı bacım..??

Cnm o koca bardaklardakı egzantrık seyler varya onlar frozen...buzla meyvaları buz kırıcılı blendırda homojen hale getırıyolar ustunede krema sıkıp 10 lıraya kakalıyolar :))) Aslında bılırmısın bılmem ama bızım bu aydın tarafında kar helvası vardır.Kar'ı bır bardaga doldururlar uzerınede dut serbetı dokerler.Yazın el arabalarıyla gezerler satarlar aydında.Onun asortık olanına frozen demısler ıste :))

bılıyorum cnm zayıflıyorumla konustum.Kızı formdan soguttular :) Bakıcam yenı uye cnm ama sole ıyı paylasım yapacak kararlı bırılerı gereklı bıze :)))) eddacım zaten gereklı atagı yapmıs yazmıs topıge...

Son düzenleme:

evet kazen abiyi bende gitti sanıyodum burdaymışşşş
Hoşgelmişş niçin eli boş gelmişşşş

Gelirken bi kaç diyetçi arakdaş getirseymişş keşke

evet kazen abiyi bende gitti sanıyodum burdaymışşşş
Hoşgelmişş niçin eli boş gelmişşşş

Gelirken bi kaç diyetçi arakdaş getirseymişş keşke

tekrardan hoşgeldin hoppidicikk:79:
Herkese iyi akşamlaar bu akşam görümceme iftara didiyoom inşallah yemekleri çok çirkin olmuşturr hiiiç bişeycik yiyemem:):):)):)

hoppidick ne var menude yaz bakalım....Ben bugun acıktım yaa (
ya cevap yazmaktan yemek yapmaya vakitmi kaldı...şimdi gidip yapıcam...sadece zeytinyağlı fasulye ve pilav var...ben fasulye ve salata yerim..kıyma kavurdum , iç hazırladım..karnıyarık yapıcam..birde çorba ...ama ne çorbası bilemiyorum...haydin hoppiş kaçar..iftardan sonra görüşürük..

Keşke daha fazla uzatmasaydın...Bence gereksız bı eylem olmus.Çünkü konu herkesın kafasında baska sekılde yer aldı.Artık zor değişir onun başka takıma gıttıgı halde gelıp burayı gızlıden gızlıye takıp etmesı zaten amacını bellı edıyor.Ben artık bu konuyu uzatmak taraftarı deılım lutfen artık konusacagımız tek sorun zayıflamak olsun...

iyi akşamlar kızlar bu ara çok vakit ayıramıyorum buraya malesef .size dün ve bugün yediklerimi yazayım
DÜN
sabah 1 domates-salatalık,1 yumurta,peynir,4 zeytin,2 yeşil biber
ara 2 küçük elma
öğlen 3 çay kaşığı pilav,1 tabak karnıyarık,yoğurt,maydonoz,1 dilim ekmek
ara yok
akşam gene 1 tabak karnıyarık,fava ve biraz rus salatası
malesef 2 tane de lolipop yedim (çok pişmanım)
BUGÜN
sabah special k ve light süt
ara 4 küçük incir
öğlen tavuklu salata, yoğurt,1 dilim karpuz
ara 3 çay kaşığı kakaolu dondurma
akşam 1 elma ve 100 gr siyah üzüm
Tabi her zamanki gibi 3 fincan yeşilçayımı içtim .2,5 lt su içtim ve bugün sporumu da yaptım.

Cnmmm :) o çay kaşığıyla yedıklerıne bayıldım guzel taktık kahretsın ya hıc bıseyı doya doya yıyemıyoruz :) O gunlerde gelır ıns

Günaydın kızlar

Mutlu bır salı olsun herkese ...

Dünkü menüm ;

Sahur ;

2 dılım kepeklı ekmek
3 dılım beyaz peynır
3 dılım karpuz

İftar ;

Yarım kase arpa şehriye çorbası
tavuk yourt

eminim çok güzel şeyler yapmıştırr amaaa sen dikkat edersin ekmek yemezsin meselaaa

günaydın kızlarr,

merak etmeyin dün akşamki görümce iftarında ,ekmek hiç yemedim, çok güzel şekerpare yapar kendisi onuda yemedim.
Yediklerime gelince;
çorba
2-3 köfte- 1 küçük tavuk but
3-4 kaşık bamya

Zaten kalabalıktan servis yap falan derken ne yediğimi anlamadan doyuverdim..bunlarıda arada derede yedim işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…