Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok anam ivittt 9 gün izin ama payram dönüşü cumartesi nöbetim var bide bu cumaaa diger günler yokummm
ama ben burayı bırakmak istemiyorumm!!!
Gelirimmm süreklii

kızlar nerdesiniz şampanya almayamı gittiniz bugünü kutlayalım bende bu arada bayram temizligimi bittirdim sayılır birtek tatlı türü şeyler yapıcam

Güanydın 9. takımın güzeller ;

Dün çok feci şeyler oldu kızlarr

3 aydır makarna agzıma sokmuyodum dün patladım artık domateslı feslegenlı bı sos yapmısım 1 tabak makarna yedım Çok pişmanım :84:

selam kızlar yine neler olmus öyle yaaa
bu arada bende bayram haftası ve ondan sonraki hafta yokum kızlar tatile gidiyoruz bu aralar da cok sık giremiyorum malum temizlik var hepinizi öptüm

sen ne iş yapıyordun canım??
zaten eylÜL 1 DE gitmeyi planlıyoruz ..bakalım şu an henüz plan aşamasında..dönemezsemde ruhum burda , merak etme..

canım ben ofis makineleri satış ve servisi yapan özel bir şirkette hem müşteri ilişkileri hem satış destek çalışıp duruyomm işte

Murshcum senin için çok üzüldüm bayramda tatil olmaması çok kötü gerçekten...bunun üstüne söylemeyi hiç istemem ama ben yıllık iznimle bayram haftasını birleştirip 2 hafta izinli olcam.. izmir urla ya annemlere gidicezz çoluk çocuk bi dinleniyim artık yaa çok bunaldım işte ayrı evde ayrı yoruluyorum gerçekten çok iyi gelicek 2 hafta inşallah...

bu arada bende bayram haftası ve ondan sonraki hafta yokum kızlar tatile gidiyoruz bu aralar da cok sık giremiyorum malum temizlik var hepinizi öptüm
bişe olmadı kız pencere açık kalmış rüzgar esti geçti artık pencereyi sıkı kapatık hayata hava girmez içeri

Oooo supermıs yaww senı ıkı hafta ızınlı yazıcaz oleyse bu hafta bıldırım yapıcaksın demı ???

ay sabahtan beri kimse yok nerdeydin kız her sabah 8.30 burdasın bugün yoktun

sorma cnm bu sabah youndu ısler anca toparlanabıldım...

Ohhh kacan kacana donuste sıskı bı kampa gırıcez ona gore zıhnınızı bosaltında gelın...Senıde 2 hafta ızınlı yazıcaz olyleyse...

ben bayramda gitcem ama mdönemesem faceden mesaj atarım sana

bu hafta yaparım tabii

günaydın kızlar....2 gündür üzerimde bir durgunluk var dün hiç yazamadımmm...
bayramdan sonra daha sıkı bir kampa girme fikrine ben de sonuna kadar katılıyorummm

tartımı yanımda götürcem orda top oynarım yüzmeye çalışırım ip atlarım bide kadın .çok oyun havaları cd leri doldurmuş kimsede yok döktürürüz bari yediklerimizi eritiriz

aferinnnn
Bende dün kayınvalidemde makarna vardı yemedimmm iyiki yememişim

kızlar nerdesiniz şampanya almayamı gittiniz bugünü kutlayalım bende bu arada bayram temizligimi bittirdim sayılır birtek tatlı türü şeyler yapıcam

hoşgeldin fadime ablaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…