- Konu Sahibi Handandandan
-
- #22.541
hayırdır ınsallah kotu birsey yoktur.... Kesınlıkle cnm bayramdan sonra cok sıkı baslıcaz
yook canım bişiy yok şükür...kilo almışım en büyük sebep bu..kendimden nefret etme noktasındayım.
hoş bulduk eda perdeyi aralayıp kaçıyosun nerelerdesin bugün izinlimisin yoksa yogunmuaferinnnn
Bende dün kayınvalidemde makarna vardı yemedimmm iyiki yememişim
hoşgeldin fadime ablaaa
Oooo supermıs yaww senı ıkı hafta ızınlı yazıcaz oleyse bu hafta bıldırım yapıcaksın demı ???
sorma cnm bu sabah youndu ısler anca toparlanabıldım...
Ohhh kacan kacana donuste sıskı bı kampa gırıcez ona gore zıhnınızı bosaltında gelın...Senıde 2 hafta ızınlı yazıcaz olyleyse...
selam ama benim çıkmam lazım ikizler gelcek yemek hazırlıcam küçük kızım da oruçsuz anasıda danasıda .selam topik...........
bende dedim hopidicik yok süs malzemesi almaya gitmiş kızlar şampanya almaya gitmişler sabah sende süsleri dimi kızbenden de bi hoşgeldin fadime ablaa
ooooo..kimleri görüyorum...bir devri kapatıp bir devri açan, ezilmiş halkların kahramanı , yüce insan fadimeeeeeeeeeeee.....hoşgeldinkızlar nerdesiniz şampanya almayamı gittiniz bugünü kutlayalım bende bu arada bayram temizligimi bittirdim sayılır birtek tatlı türü şeyler yapıcam
son pişmanlık fayda etmez murçum ama bende dün ev için yaptığım tereyağlı pilavdan bir tabak götürdüm ...offff...Güanydın 9. takımın güzeller ;
Dün çok feci şeyler oldu kızlarr
3 aydır makarna agzıma sokmuyodum dün patladım artıkdomateslı feslegenlı bı sos yapmısım 1 tabak makarna yedım Çok pişmanım :84:
nire bacım???ben bayramda gitcem ama mdönemesem faceden mesaj atarım sana
kesinlikle sımsıkı kamp 5 eylül de başlayacak, benim izin 12 sinde bitiyo ama ben 5 eylülden itibaren sıfır kaçamak olayını kafama koydum...ben arada uğrarım canım izinli olduğum süreçte fırsat buldukça sen bilirsin izinlide yazabilirsin..
selam topik...........
bende dedim hopidicik yok süs malzemesi almaya gitmiş kızlar şampanya almaya gitmişler sabah sende süsleri dimi kız
sanki normalde alır öylesine dedik kız sende[
ne şampanyası kız...ramazanda alkol almam bentöbe töbe yaaa
[
ne şampanyası kız...ramazanda alkol almam bentöbe töbe yaaa
küçükken bağımlydım deeermişim...Ramazandan sonra gotururum dıon yaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?