Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yook canım bişiy yok şükür...kilo almışım en büyük sebep bu..kendimden nefret etme noktasındayım.

Bilirim o kıloları bende bı zamnlar o kılolardaydım hemıne daha cocuk bıle dogurmadan :84: kendını toplaman lazım cnm aslında azcık dıkkat edıp spor yaptınmı oluyo zor deıl onemlı olan agzını tutabılmek...Sorun yapma stresede gırme verıcez butun kıloları....

kesinlikle sımsıkı kamp 5 eylül de başlayacak, benim izin 12 sinde bitiyo ama ben 5 eylülden itibaren sıfır kaçamak olayını kafama koydum...ben arada uğrarım canım izinli olduğum süreçte fırsat buldukça sen bilirsin izinlide yazabilirsin..

kızlar nerdesiniz şampanya almayamı gittiniz bugünü kutlayalım bende bu arada bayram temizligimi bittirdim sayılır birtek tatlı türü şeyler yapıcam
ooooo..kimleri görüyorum...bir devri kapatıp bir devri açan, ezilmiş halkların kahramanı , yüce insan fadimeeeeeeeeeeee.....hoşgeldin (bak kocan bile sana bu kadar iltifat etmemiştir, kıymetimi bil!!!)

son pişmanlık fayda etmez murçum ama bende dün ev için yaptığım tereyağlı pilavdan bir tabak götürdüm ...offff...

ben bayramda gitcem ama mdönemesem faceden mesaj atarım sana
nire bacım???

Cnm cuma gunlerı kılo bıldırımı yaparım dıosan hele bıde dıkkat edıcem bozmıcam dıyosan kesın gel kılonu bıldır derım ben :)

selam topik...........

Hoş geldin bebekkk ...

.canlarım ramazan olması diyet yapmamı çok zorluyor..hoca ezanı okumadan sakinim , bişey yemicem diyorum ama sonraa:84::84:..çorba ve zeytinyağlıdan sonra durduramadım kendimi..pilavıda yedim..ne yapıcaz , biriniz bana akıl verin...(tatlı yemedim ona şükrediyorum).B]..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramazandan sonra gotururum dıon yaneee
küçükken bağımlydım deeermişim...ya benim babişko tekelde çalışıyodu...çalışanların küçük küçük eşantiyonları olurdu...bizde kızkardeşimle artık Allah ne verdiyse hepsinden az az tadardık...evdekilerin ruhu duymazdı..heleki o likörlerrr....ama büyünce tövbekar oldum...ağzıma sürmüyorum daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…